رفتن به مطلب

ارزش ارتقا لپ تاپ ذیل

Skh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.
خواستم بدونم لپ تاپ فعلی ضعیف من ، که البته با اطلاع قبلی ، و فقط جهت وبگردی و دانلود چند سال پیش گرفتم، با سی پی یو AMD E2 9010 نسل ۷ - در صورتی که به یه لپ تاپ مشابه اما ظاهراً عملکرد بهتر ، با سی پی یو اینتل N4020 ارتقا داده بشه ،
(یا حتی فی المثل دست دو i7 نسل های قدیمی تر)
از لحاظ راندمان چقدر تفاوت میکنه و ارزش هزینه دارد یا خیر؟
( البته مقایسه زیر رو هم طبق عکس از سایت معروف مقایسه سخت افزار دیدم که به ذهنم رسید بپرسم).

مشخصات دقیق :

AMD E29010 APU 7th Gen.
12GB DDR4 2400
SSD ADATA SU800 128GB
HDD 500GBو ...

492542681_.thumb.jpg.8c03d517869f97627c774d8dfe53783e.jpg

ویرایش شده توسط Skh
لینک به دیدگاه

سلام 

من تا حالا با همچین سیپیو کار نکردم و دقیقا نمیدونم چطوری ! اما طبق مشخصات شما رم 12 و ssd برای وب گردی خوبه اما اگه راضی تون نمیکنه قطعا به تعویض لپ تاپ نیاز دارید؛ برای خرید مدل جدید تر سیپیو مهمه اما باید به بقیه مشخصات به عنوان مثال صفحه نمایش و باتری و... توجه داشته باشید. برای خرید لپ تاپ جدید دور celeron رو خط بکشید که سرطانه ، مدل های pentium خوبن و جواب میدن ولی نه به خوبی core ، پس به نظر من حتی مدل های قدیمی core رو به pentium و celeron ترجیح بدید. من خودم حتی شاید بعضی از دوستان بدونن لپ تاپ یکی از آشنایان ( hp 8460w) رو به مجبوری خریدم ولی به طور معجزه آسایی راضی هستم و تقریبا در وب گردی فرقی با دسکتاپم نداره و فکر نمیکردم لپ تاپی که سال 2013 هستش انقدر خوب باشه

به هر حال اگه به دنبال بهتر شدن عملکرد هستین لپ تاپ i7 خیلی خوب دیگه بستگی به بودجه تون داره ، بودجه رسید نسل های بالاتر رو انتخاب کنید.

14 ساعت قبل، Skh گفته است:

از لحاظ راندمان چقدر تفاوت میکنه و ارزش هزینه دارد یا خیر؟

مطعمئن باشید اگه بر روی لپ تاپ جدید هم تغییراتی انجام بدید (ارتقای رم و SSD ) تفاوت رو واضح احساس می کنید . 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱/۳ در ۲۱:۴۴، Mostafa۹۸ گفته است:

این cpu اینتل حدود 50% سریع تر هست.

بله طبق تصویر بالا ، cpu mark برای سی پی یو لپ تاپ فعلی و سی پی یو اینتل فوق ، ۹۹۱ به ۱۶۰۷ هست و ۱.۶ برابر‌ . پس برای کاربری کمی بهتر و روان تر از فعلی هزینه ۶-۷ ملیونی منطقیه؟ یا با این هزینه دست دو core بگیرم؟ البته دست دو و تست و تشخیص سلامتش هم مشکل دارم و زیاد بلد نیستم و فقط یه چیزایی شنیدم.

نظرتون؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...