رفتن به مطلب

مشاوره برای تعمیر لپ تاپ Hp

No Body
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان 

یک لپ تاپ Hp  دارم مدل 

HP Pavilion DV6-6120

پردازنده مرکزی : Intel Core i7 2670QM 2.2 GHZ 3.1 GHz

حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت – نوع : DDR3

حافظه داخلی : ظرفیت : 500 گیگابایت – مشخصات : 7200 RPM

پردازشگر گرافیکی : ATI Radeon HD 6490M DDR5 1024 MB

/////

این لپ تاپ رو من 10 سال پیش خریدم و تا 4 سال اولش مثل ماه بود اما، متاسفانه اشتباه بزرگم این بود که پای این لپ تاپ رو به دانشگاه باز کردم .... از اونجا بدبختی برای این لپ تاپ رقم خورد...

یکبار از دست خودم افتاده 

یکبار از دست استاد 

یکبار بچه ها مسخره بازی کردن یکدفعه از دستم افتاد.... خلاصه تا دلتون بخواد ضربه خورد و داغون شد...

با این حال تا 1 سال پیش داشت کار میکرد مثل روز اولش (دمش گرم Hp) 

که یکدفعه فن خنک کنندش از کار افتاد، ما به بدبختی باز کردیم (چون شاسی ضربه خورده بود به راحتی باز نمیشد) یکم تمیزکاری کردیم و روغن زدیم(خمیر گرافیکش با cpu رو هم عوض کردم) بستیم//

فن درست شد اما تا روشن میکردی روی black screen قفل  میشد ..... با چند بار خاموش و روشن رد کرد  سیستم اومد بالا.. وقتی هم که اومد بالا ما همه جی رو چک کردیم تقریبا 2 ساعتم روشن بود بعدش خاموش کردیم تقریبا 4 ساعت دیگه اومدیم روشن کنیم دیدم دوباره روی black screen قفل میشه و دیگم رد نمیشه ...

مجبور به تعویض ویندوز شدیم 

ویندوز رو تغییر دادم، درایور هارو نصب کردم، همچی اوکی بود

یک 10 باری هم سیستم رو ریست کردم دیدم انگار درست شده..  دوباره 2 ساعت بعدش اومدم روشن کنم دیدم رفت روی black screen .....

خلاصه همون موقع انداختمش کنار گفتم تو دیگه عمر خودت رو کردی دیگه حوصلت رو ندارم......

اما الان با توجه به شرایط نت مدخرف، مجبورم سیستم رو شب تا صبح روشن بزارم تا یک گیم دانلود بشه، حداقل اگه این درست بشه میتونم با این دانلود کنم و دیگه سیستم بیخودی روشن نباشه،..

متاسفانه لپ تاپ رم 8 داشت و چون اون سال دیگه امیدی نداشتم بهش فروختم به پسر خالم الان رم نداره ...احساس میکنم از هارد باشه مشکل نمیدونم ....

*** حالا****

ایا این لپ تاپ ارزش داره من درستش کنم ؟

کسی رو میشناسید که توی کار تعمیر لپ تاپ باشه و همه  مهمتر معتبر باشه!! چون الان این لپ تاپ روشن میشه اگه خودم هارد و رم داشتم تست میکردم ببینم مشکل چی هست . شخص خاصی رو هم الان سراغ ندارم که برم ازش قرض بگیرم تست کنم ببینم درست میشه یا نه بخاطر همین مجبورم برم بخرم بعدم یکدفعه مشکل از رم و هارد نباشه و من بخودی هزینه کرده باشم

شخص معتبری رو هم ندارم در حال حاضر که بهش بدم تست کنه، متاسفانه همینم که الان کار میکنه یکدفعه یکاری میکنن یا یه چیزی کم و زیاد میکنن و لپ تاپ رو کلا نابود میکنن...

یک نفر باشه اینو بگیره تست کنه مشکل + هزینه رو بگه اگه ارزش داشت که درست کنه اگرم نه که هزینه تستش رو پرداخت میکنم.. بلکه کیبردش درست بشه چون مشکل پیدا کرده  (بعضی دکمه هاش مشکل پیدا کرده )یا حتی شاسی داغونش درست بشه ! ...

نمیدونم چه کنم!!

photo_2022-03-26_19-07-57.jpg

photo_2022-03-26_19-07-59.jpg

photo_2022-03-26_19-08-01.jpg

photo_2022-03-26_19-08-03.jpg

photo_2022-03-26_19-08-04.jpg

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

ایا این لپ تاپ ارزش داره من درستش کنم ؟

سلام

اگه هزینه هارد باشه ارزش داره ( دست دوم )

18 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

کسی رو میشناسید که توی کار تعمیر لپ تاپ باشه و همه  مهمتر معتبر باشه!!

متاسفانه قم نیستم!.

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

سلام

هارد و رم ووسایل دارم برای تست

اصفهانم

لینک به دیدگاه

مشخصات لپ تاپی که داری نزدیک به مشخصات A53 SM از برند ASUS هستش و تا جایی که من با این مدل کار کردم ارزش درست کردن را داره چون اگر بخوای لنگه همین را بخری باید بیشتر از 15 تومن هزینه کنی

با تجربه ای که دارم وقتی لپ تاپ همه قطعاتش سالم باشن و روشن کنی تصویر نده رمش یا خوب جا نرفته یا اینکه اسلاتش کثیف شده یا بردش ترک داره این قسمتش خیلی تخصصی میشه کلی هم باید وقت بزاری که به نتیجه برسی و آخرش هم مجبوری برد را عوض کنی چون نمیشه ترک خوردگی را درست کرد بردش چند لایه هست

اگر سیستم روشن میشه و بعد موقع Load شدن گیر میکنه 90% مشکل از هارد هست که با تعداد ضرباتی که به لپتاپ شما وارد شده عادی هست

اگر SSD داری 2.5 اینچی تستش کن نمیخواد ویندوز را عوض کنی فقط روشنش کن ببین درست کار میکنه یا نه یا اینکه برای تست کلا هارد را در بیار تست کن و با توجه به اینکه قدیمی هست رایترش هم کار نمیکنه که احتمال داره اون هم باعث بشه سیستم روی تصویر سیاه گیر کنه پس اون را هم در بیار

باز کردن همه لپ تاپ ها قلق خاص خودش را داره و 100% شما این مورد را نمیدونستی و خودت هم کلی از خارهای لپ تاپ را شکستی و شاید هم جای پیچ ها را شکسته باشی حتما قبلش باید مقداری تخصص برای باز کردن لپ تاپ ها داشته باشی و مقداری هم ابزارهای خاص

در کل بنظر من تا 2 الی 2.5 اگر خرجش باشه ارزش داره درستش کنی و اگر بدنه تمیز و سالم هم گیرت اومد عوضش من فن CPU را هم عوض کن تعمیرش فایده نداره کیبردش هم 100% پیدا میشه که فکر کنم باز کردنی پدرش را در اوردی اون را هم عوض کن

فعلا یه هارد بخر تستش کن برای شروع تا برسی به بقیه موارد

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱/۶ در ۲۳:۵۲، _Shayan_ گفته است:

سلام

اگه هزینه هارد باشه ارزش داره ( دست دوم )

متاسفانه قم نیستم!.

درود من خودم قم هستم، باید ببینم میتونم یه چیز تمیز پیدا کنم

در ۱۴۰۱/۱/۷ در 11:56، hamid5566 گفته است:

سلام

هارد و رم ووسایل دارم برای تست

اصفهانم

درود برادر 

گذاشتم توی Wish List، یکم سرم خلوت شد باهات هماهنگ میکنم.

سپاس

22 ساعت قبل، Royal گفته است:

مشخصات لپ تاپی که داری نزدیک به مشخصات A53 SM از برند ASUS هستش و تا جایی که من با این مدل کار کردم ارزش درست کردن را داره چون اگر بخوای لنگه همین را بخری باید بیشتر از 15 تومن هزینه کنی

با تجربه ای که دارم وقتی لپ تاپ همه قطعاتش سالم باشن و روشن کنی تصویر نده رمش یا خوب جا نرفته یا اینکه اسلاتش کثیف شده یا بردش ترک داره این قسمتش خیلی تخصصی میشه کلی هم باید وقت بزاری که به نتیجه برسی و آخرش هم مجبوری برد را عوض کنی چون نمیشه ترک خوردگی را درست کرد بردش چند لایه هست

اگر سیستم روشن میشه و بعد موقع Load شدن گیر میکنه 90% مشکل از هارد هست که با تعداد ضرباتی که به لپتاپ شما وارد شده عادی هست

اگر SSD داری 2.5 اینچی تستش کن نمیخواد ویندوز را عوض کنی فقط روشنش کن ببین درست کار میکنه یا نه یا اینکه برای تست کلا هارد را در بیار تست کن و با توجه به اینکه قدیمی هست رایترش هم کار نمیکنه که احتمال داره اون هم باعث بشه سیستم روی تصویر سیاه گیر کنه پس اون را هم در بیار

باز کردن همه لپ تاپ ها قلق خاص خودش را داره و 100% شما این مورد را نمیدونستی و خودت هم کلی از خارهای لپ تاپ را شکستی و شاید هم جای پیچ ها را شکسته باشی حتما قبلش باید مقداری تخصص برای باز کردن لپ تاپ ها داشته باشی و مقداری هم ابزارهای خاص

در کل بنظر من تا 2 الی 2.5 اگر خرجش باشه ارزش داره درستش کنی و اگر بدنه تمیز و سالم هم گیرت اومد عوضش من فن CPU را هم عوض کن تعمیرش فایده نداره کیبردش هم 100% پیدا میشه که فکر کنم باز کردنی پدرش را در اوردی اون را هم عوض کن

فعلا یه هارد بخر تستش کن برای شروع تا برسی به بقیه موارد

برد رو میدونم که ترک نخورده چون کار میکرد 

آره به  نظر خودمم حیف شده این لپ تاپ.

احتمال زیاد همون هارد باشه و اشتباه بزرگمم این بود که رم 8 گیگش رو فروختم، الان باید برای تست هارد برم یک رم هم بخرم حالا معلوم نیست مشکل از چی باشه، چون سیستم الان رم نداره...

بازم ممنون بابت توضیحات ببینم چه میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...