رفتن به مطلب

بلو اسکرین و مشکلات

mehrdadM20
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اخیرا ویندوز ۱۱ نصب کردم

ولی مشکلی که دارم گاها بلو اسکرین internal power رو دریافت میکنم  که این بلو اسکرین یا خود به خود رخ میده یا هنگام کار با یه نرم افزار ساده 

و مشکل دومم این هست که گاها هنگام روشن کردن سیستم هیچ تصویری ندارم انگار نه انگار که ویندوز بالا اومده

Xi formula

9900k

Strix rtx 3090

64 gb gskill trident z royal 4x16

980 pro 1tb

V1200 power

تو استوری ها سخت افزار مگ داشتم چک میکردم ظاهرا ۲ نفر دیگه هم مشکل سیاهی تصویر رو داشتن

ویرایش شده توسط mehrdadM20
لینک به دیدگاه

سلام

در مورد مشکل دوم، آیا بایوس آخرین نسخه مادربرده نصبه؟

گاهی مادربرد بین انتخاب گرافیک مجتمع و گرافیک مستقل، قاطی میکنه، حتما گزینه Primary Graphics رو از داخل بایوس روی PEG باید قرار بدین. و گرافیک مجتمع رو Disable کنید.

همچنین CSM باید خاموش باشه و 4G برای گرافیک روشن. اگر آخرین نسخه بایوس رو دانلود کرده باشید احتمالا این تنظیمات خودکار انجام شده.

آخرین نکته اینکه احتمالا مطلع باشید، 9900K برای RTX 3090 گلوگاهه. همچنین RTX 3090 بر عکس بقیه کارتهای سری 3000 که نیاز خاصی به ارتباط PCIe Gen.4 ندارند، این اتفاقا نیاز داره. بنابراین پلتفرم شما برای اون گرافیک همه جوره ضعیفه.

همچنین اس اس دی Samsung 980 Pro از PCIe Gen.4 پشتیبانی میکنه که مادربرد و پردازنده شما فاقد اون هست.

در مورد مشکل اول، بلو اسکرین پاور، میتونید یه عکس از بلو اسکرین برامون بدین؟

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام

در مورد مشکل دوم، آیا بایوس آخرین نسخه مادربرده نصبه؟

گاهی مادربرد بین انتخاب گرافیک مجتمع و گرافیک مستقل، قاطی میکنه، حتما گزینه Primary Graphics رو از داخل بایوس روی PEG باید قرار بدین. و گرافیک مجتمع رو Disable کنید.

همچنین CSM باید خاموش باشه و 4G برای گرافیک روشن. اگر آخرین نسخه بایوس رو دانلود کرده باشید احتمالا این تنظیمات خودکار انجام شده.

آخرین نکته اینکه احتمالا مطلع باشید، 9900K برای RTX 3090 گلوگاهه. همچنین RTX 3090 بر عکس بقیه کارتهای سری 3000 که نیاز خاصی به ارتباط PCIe Gen.4 ندارند، این اتفاقا نیاز داره. بنابراین پلتفرم شما برای اون گرافیک همه جوره ضعیفه.

همچنین اس اس دی Samsung 980 Pro از PCIe Gen.4 پشتیبانی میکنه که مادربرد و پردازنده شما فاقد اون هست.

در مورد مشکل اول، بلو اسکرین پاور، میتونید یه عکس از بلو اسکرین برامون بدین؟

سلام 

متشکرم

بله بایوس به آخرین نسخه آپدیت شده

بله گرافیک مجتمع رو شخصا چک کردم غیرفعال هست

و csm هم چون ویندوز به صورت uefi نصب شده خاموشه

والا ویندوز من رو 980 pro نصب نیست روی 870 evo 250gb نصب هست که بدون 980 pro هم تست کردم مشکلات همچنان پابرجاست

راجب کارت گرافیک هم من چندین ماه رو ویندوز ۱۰ بدون کوچک ترین مشکلی کار کردم  ولی اگه نیاز باشه کارت رو دربیارم با آنبرد پردازنده تست بگیرم

یادم رفت یه چیزی رو هم بگم

علاوه بر ارور اینترنال پاور  ۲ مورد ارور دیگه هم میگیرم گاها

یکیش متاسفانه یادم رفته عکس بگیرم که اون هرازگاهی اتفاق میوفته

ولی این 343335731__.thumb.jpg.8bfc7afafd7e900061f1d89ec25ee137.jpg

بیشتر از اینترنال پاور برام رخ داده هنگام کار با نرم افزاری مثل filmora9 یا ...

اینترنال پاور زمانی اتفاق میوفته که هنگام روشن شدن تصویری نیست حدودا ۵ دقیقه میمونه و بعد از ۵ دقیقه عین این عکسی که دادم فقط پایین internal power error رو مینویسه

7 ساعت قبل، Royal گفته است:

CPU را آکبند خریدی ؟

بله به صورت باکس آکبند خریدم

لینک به دیدگاه

در مورد مشکل Internal power error مشکل از درایور کارت گرافیک هست ولی چون گرافیک شما از سری جدید هست و با توجه به مشکلات دیگری که سیستم شما داره پیشنهاد بنده این هست که ویندوزی که داری و استفاده میکنی از بیخ و بن مشکل داره و ناقص هست و بهتر هست ویندوز دیگری تهیه کنید و مجددا ویندوز را عوض کنید سیستم شما مشکلی نداره اون ویندوز را هم بنداز دور

من یک نسخه از ویندوز 10 را دارم وقتی نصب میشه برای همه چیز ایراد میگیره و خیلی هم جالب هست که اجازه میده بعضی از درایورها نصب بشن و بقیه را اجازه نمیده مثلا وقتی میخوام درایور کارت گرافیک را نصب کنم مینویسه چنین سخت افزاری در سیستم پیدا نشد و صفحه را میبنده

مشکل ویندوز شما هم به این شکل هست که درایور نصب شده ولی ناقص اجرا میشه در نتیجه سخت افزار شناسایی نمیشه

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Royal گفته است:

در مورد مشکل Internal power error مشکل از درایور کارت گرافیک هست ولی چون گرافیک شما از سری جدید هست و با توجه به مشکلات دیگری که سیستم شما داره پیشنهاد بنده این هست که ویندوزی که داری و استفاده میکنی از بیخ و بن مشکل داره و ناقص هست و بهتر هست ویندوز دیگری تهیه کنید و مجددا ویندوز را عوض کنید سیستم شما مشکلی نداره اون ویندوز را هم بنداز دور

من یک نسخه از ویندوز 10 را دارم وقتی نصب میشه برای همه چیز ایراد میگیره و خیلی هم جالب هست که اجازه میده بعضی از درایورها نصب بشن و بقیه را اجازه نمیده مثلا وقتی میخوام درایور کارت گرافیک را نصب کنم مینویسه چنین سخت افزاری در سیستم پیدا نشد و صفحه را میبنده

مشکل ویندوز شما هم به این شکل هست که درایور نصب شده ولی ناقص اجرا میشه در نتیجه سخت افزار شناسایی نمیشه

متشکرم

بله خودمم احتمال میدم از درایور باشه چون درایور کارت یکمی قدیمی هست که میترسم بخاطر اون جریان هک آپدیتش کنم

بله این ورژن ویندوزی که من استفاده میکنم پر از مشکله 

اصلا تو ویندوز ۱۰ من چنین مشکلاتی نداشتم 

به همون ویندوز ۱۰ برمیگردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...