رفتن به مطلب

مشکل با دیسپلی پورت ، یک بوق ممتد و ۳ بوق کوتاه( مشکل حل شد )

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی

مشکلم اینه که وقتی با کابل دیسپلی پورت وصل میکنم موقع بوت تصویر نمیگیرم ۳ تا بوق کوتاه و یک بوق بلند میزنه ولی سیستم بالا میاد میره توی محیط ویندوز، ولی تو محیط بایوس هم هرچی امتحان میکنم نمیره 

سیستم کامل بالا میاد ولی بوق اولش رو اعصابه

ولی وقتی با کابل HDMI وصل میکنم از همون اول تصویر میده و میشه رفت تو محیط بایوس و بوق هم نمیزنه 

مشکل اینجاست با کابل hdmi 170 هرتز رو نمیده وگرنه کلا از همون hdmi استفاده میکردم

مادربورد x570-p  ایسوس 

مانیتور m27q گیگابایت

gtx 970 gigabyte

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

درود

سه بوق کوتاه و یه بلند معمولا از رمه! حالا نمیدونم چرا با کابل hdmi اینطوری نمیشه ! شما یه بار رمها رو در بیار  تمیز کن جا بذار یا جاشونو عوض کن ببین نتیجه چی میشه! 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۲۶ دقیقه قبل، Alien۸۷ گفته است:

درود

سه بوق کوتاه و یه بلند معمولا از رمه! حالا نمیدونم چرا با کابل hdmi اینطوری نمیشه ! شما یه بار رمها رو در بیار  تمیز کن جا بذار یا جاشونو عوض کن ببین نتیجه چی میشه! 

چند جا تو ردیت دیدم این بوق رو برای کارت گرافیک هم نوشتن ، مانیتور قبلیم که با dvi  وصل بود هیچوقت مشکلی نداشت ، این مانیتورم با hdmi  مشکل نداره ، 

چیزی که دستگیرم شده یه بار از ردیت خوندم اینه که موقع بوت انگار گرافیک رو نمیشناسه وقتی دیسپلی وصل میکنم ، ولی کارت گرافیکم هیچ مشکلی تا حالا نداشته و کار میکنه

بایوس مادربورد هم اپدیته اخرین ورژن ، حتی فریمور خود مانیتور هم چند ماه پیش از نسخه یک به ۳  اپدیت کردم گفتم شاید مشکل مانیتور باشه ولی درست نشد

لینک به دیدگاه

درود

چرا درسته چند جایی نوشته ان ممکنه از گرافیک باشه ولی دیدم خیلیا با تغییر رم اوکی کردن!  برای همین گفتم یه تستی بزنید! اگه از گرافیک باشه که فکر نمیکنم راه حل خاصی باشه جز تغییر گرافیک!  نمیدونم بایوس این گرافیکها رو میشه  تغییر داد یا نه! 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام این بوق همون‌طور که گفتید مربوط به بخش گرافیکه که ممکنه از تنظیمات بایوس هم باشه قبلا یه بار همچین موردی برام پیش اومد که تصویر از زمان لود پنجره ویندوز میومد

حتما یه بار کلیر سیموس انجام بده 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، javad۴۰۰۴ گفته است:

سلام این بوق همون‌طور که گفتید مربوط به بخش گرافیکه که ممکنه از تنظیمات بایوس هم باشه قبلا یه بار همچین موردی برام پیش اومد که تصویر از زمان لود پنجره ویندوز میومد

حتما یه بار کلیر سیموس انجام بده 

ممنون حتما امتحانش میکنم 

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

ممنون حتما امتحانش میکنم 

امتحانش کردم نشد 

چیزی که فهمیدم اینه که وقتی توی تنظیمات مانیتور گزینه DisplayPort 1.2+HDR  رو تغییر میدم به گزینه DisplayPort 1.1 دیگه این بوق رو نمیزنه ولی احساس میکنم کیفیت تصویر پایین اومده و دیگه ۱۷۰ هرتز رو نمیده 

13 ساعت قبل، Royal گفته است:

ببین بایوس گرافیک بروز هست یا باید آپگرید بشه

بایوس رو هم با اخرین ورژنی که توی سایت گیگابایت بود هم با یه ورژنی کاربرا توی gpu-z گذاشته بودن  ظاهرا یکم عددش بالاتر بود ، اپدیت کردم ولی بازم همونجوریه 

لینک به دیدگاه

۳۴ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

امتحانش کردم نشد 

چیزی که فهمیدم اینه که وقتی توی تنظیمات مانیتور گزینه DisplayPort 1.2+HDR  رو تغییر میدم به گزینه DisplayPort 1.1 دیگه این بوق رو نمیزنه ولی احساس میکنم کیفیت تصویر پایین اومده و دیگه ۱۷۰ هرتز رو نمیده 

بایوس رو هم با اخرین ورژنی که توی سایت گیگابایت بود هم با یه ورژنی کاربرا توی gpu-z گذاشته بودن  ظاهرا یکم عددش بالاتر بود ، اپدیت کردم ولی بازم همونجوریه 

کابلی را که برای انتقال تصویر استفاده میکنی را میتونی عوضش کنی ؟ کابلهای HDMI و Display Port کابلهای حساسی هستن و اگر جنسشون مرقوب نباشه میتونن مشکل ساز بشن و این تجربه را شما و خیلی از کاربران با سیمهای شارژ گوشی های موبایل هم دارید حالا Micro USB یا USB Type-C که اگر سیمش فیک باشه که اکثرا هم اینطور هست یا شارژر خراب میشه یا خود گوشی

این کابلها حساسیتشون خیلی بیشتر هست چون هم تصویر را منتقل میکنن هم USB دارن هم صدا را منتقل میکنن و اگر مانیتور این امکانات را داشته باشه موس و کیبرد هم بهشون وصل میشه به همین دلیل تعداد پینهایی که دارن هم بیشتر هست

شما وقتی نسخه نرم افزاری Display Port را پایین میاری و Downgrade میکنی مشکل حل میشه یعنی کابلی که استفاده میکنی از نسخه 1.2 پشتیبانی نمیکنه و 100% اون 1.1 هم به زور جواب میده

• لایک 1
لینک به دیدگاه

کابلی بود که روی خود مانیتور بود از روز اول که استفاده کردم همین مشکل رو داشت

میگید یه کابل دیگه بخرم ؟ 

لینک به دیدگاه

۲۰ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

کابلی بود که روی خود مانیتور بود از روز اول که استفاده کردم همین مشکل رو داشت

میگید یه کابل دیگه بخرم ؟ 

اگر میتونی اول امتحان کن بعد بخر چون معلوم نیست کابلب که بخری اصلی باشه یا فیک

توی دفترچه مانیتور هم نگاه کن  ببین در مورد کابلش چی نوشته و اینکه گزینه های دیگر در بایوس چی هستش ؟ مثلا Display port 1.2 .....Display port+HDR ....Display Port 1.1+HDR و هر گزینه ای که داره را امتحان کن قبلش البته گزینه هایی که مربوط باشه به تصویر دادن چه از کنترل پنل گرافیک و چه از بایوس مادربرد

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

توی دفترچه مانیتور هم نگاه کن  ببین در مورد کابلش چی نوشته و اینکه گزینه های دیگر در بایوس چی هستش ؟ مثلا Display port 1.2 .....Display port+HDR ....Display Port 1.1+HDR و هر گزینه ای که داره را امتحان کن قبلش البته گزینه هایی که مربوط باشه به تصویر دادن چه از کنترل پنل گرافیک و چه از بایوس مادربرد

ممنون دوست عزیز ، توی بایوس هیچی پیدا نکردم در مورد گرافیک, توی تنظیمات خود مانیتور فقط یه جا یه گزینه dp1.2+hdr  داره با یه گزینه dp1.1 ، کابلی که رو خود مانیتور هست از شرکت hotron

حالا سعی میکنم یه کابل دیگه پیدا کنم امتحان کنم ببینم چی میشه 

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Royal گفته است:

با یه کابلی که مطمئنم ته کیفیت بود ,یه کابل دیسپلی پورت ژاپنی مربوط به مانیتور مدیکال مارک  eizo ( کابل پلمپ بود تا حالا استفاده نشده بود) امتحان کردم بازم همین صدا رو موقع بوت میده 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مشکل حل شد

توی تنظیمات بایوس مادربورد قسمت csm رو روشن کردم و گزینه ignore رو از قسمت boot from pcie expansion devises رو انتخاب کردم 

پایان تاپیک 

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...