رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مورد پاور MSI A850GF

Recommended Posts

سلام من به تازگی این پاور رو خریدار کردم ولی هنوز به سیستم وصل نکردم. رفتم تو آمازون خوندم که برخی  کاربران ( حدود 5 درصد که 1 ستاره نمره دادن). گفتن این پاور بعد یکی دو ماه می سوزه یا همون اولش که به سیستم وصل می کنی کار نمی کنه یا میزنه سایز قطعات رو هم میسوزنه. کسی تجربه استفاده از این پاور رو داشته. ایا نگرانی من بی مورده یا واقعا این پاور افتضاحه؟

در ضمن این پاور ها توسط CTW یا همون چنل ول تولید شدن.

ویرایش شده توسط Gazer
لینک به دیدگاه

پاور های خوبی هستن نگران نباشین

ویرایش شده توسط Zarathustra
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یک نگاهی انداختم خیلیا خریدن و ناراضی بودن و عبارت DOA داخل حرفشون بود که منظورشون اینه از اول خراب هست و اصلا کار نمیده جالبه تعویض کردن و دومی رو هم که فرستاده بودن بعضا بازم خراب بوده!!! خصوصا مدل 850 وات اگر فروشنده از شما برمیداره عوض کنید بهتر هست ظاهرا نویز فن هم داره این سری که شما خریدی کلا MSI برندی هست زیاد اشغال ماشغال به اسم برند خودش می فروشه البته که سازنده پاور خودش نیست و شما هم اشاره کردی  شخصا بعد 2 تجربه تلخ هدست GH60 و مادربرد Z97GD5 قید این برند رو بالکل زدم و هیچ وقت دیگه از این برند خریدی نمی کنم

ویرایش شده توسط matrix.trixx
توضیح بیشتر
لینک به دیدگاه

۱۸ دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

دوست عزیز من یک نگاهی انداختم خیلیا خریدن و ناراضی بودن و عبارت DOA داخل حرفشون بود که منظورشون اینه از اول خراب هست و اصلا کار نمیده جالبه تعویض کردن و دومی رو هم که فرستاده بودن بعضا بازم خراب بوده!!! خصوصا مدل 850 وات اگر فروشنده از شما برمیداره عوض کنید بهتر هست ظاهرا نویز فن هم داره این سری که شما خریدی کلا MSI برندی هست زیاد اشغال ماشغال به اسم برند خودش می فروشه البته که سازنده پاور خودش نیست و شما هم اشاره کردی  شخصا بعد 2 تجربه تلخ هدست GH60 و مادربرد Z97GD5 قید این برند رو بالکل زدم و هیچ وقت دیگه از این برند خریدی نمی کنم

فروشنده 7 روز مهلت تست داده . بنده اگه به سیستم وصل کنم و بخواد خراب باشه ممکنه همون اول به سیستم آسیب بزنه یا نه؟

لینک به دیدگاه

کاربر گرامی

شما خودت تاپیک زدید

بعد کاربری اومده گفته آقا اوکیه

3 ساعت بعد دوباره اومدی پست گذاشتی بیاد بالا تاپیکت ؟

مگه تاپیک فروش هست ؟

تاپیک شما رو هم بنده تا فردا قفل میکنم که انقدر خودخواه و بی نظم نباشید

کمی صبر داشته باشید کسی علاقه داشته باشه میاد راهنمایی میکنه

دست از این بی انضباطی و خودخواهی بر دارید

---------------------------------------------------------------------

پ . ن : با پایان زمانی که گفتم تاپیک باز شد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چندتا نکته ریز رو اشاره کنم.

اول سیستم امتیاز های سایت هایی نظیر آمازون و نیواگ: این سایت ها نظر های منفی رو "مخفی" نمیکنن نه اینکه پیغمبر باشن ولی از سایت هایی نظری دیجی شفاف ترن. افرادی که راضی هستن از خریدشون اکثرا وقتشون رو با حال کردن از محصول سپری میکنن ولی کسایی که شکایت دارن مثل هر آدمی به قصد تخریب و گرفتن انتقام نظر منفی ثبت میکنن. دقت کنید که نمیخوام بگم دروغ میگن یا کارشون اشتباهه ولی معقوله ای به اسم گارانتی و RMA برای همچین قضیه ای ساخته شده اما درکنارش فیدبک صادقانه چه منفی چه مثبت سازندس و باید باشه. این مدل پاور هم ده سال گارانتی بین الملل داره ظاهرا. فقط نکته ای که میمونه اینه که رقم 83 درصد برای یک محصول داخل سایت آمازون کمی پایین بنظر میرسه. دقت کنید که در مورد آمازون صحبت میکنیم و نه نیو اگ. شما کاربر هارو در نظر بگیر مثل دیجیکالا و لیون کامپیوتر. همه جور افرادی از سطح سواد IT داخل سایت آمازون (دیجیکالا) رفت و آمد میکنن ولی مثلا تو نیواگ (لیون) اکثرا افرادی هستن که تو یه سری موارد از حدقل سخت افزار سر در میارن. پس اگه کسی تو سایت آمازون مینویسه "نویز فنش زیاده" باید ببینیم چند تا پاور زیر دستش اومده که اینو با اونا مقایسه میکنه که البته تو بررسی های سایت ها به نویز فن این پاور MSI اشاره شده.

صحبت بررسی شد بریم سر نکته دوم: همیشه بررسی های تخصصی رو ملاک قضاوت قرار بدید. بعد صحبت کاربر های با تجربه اگر بررسی تخصصی از محصول مورد نظر پیدا نکردید. و در نهایت حرف دلتون که ببید پیش این کالا هست یا زورکی دارید تهیه می کنید. حرف کاربر های ناشناس و ناشی رو هم اصلا تو الویت هاتون نزارید چون معمولا احساسی نظر میدن و سعی به قبولوندن نظر شخصیشون دارن و این موضوع رو در گرو دیده شدن/محبوب شدن میبینن.

نکته سوم میریم سراغ OEM این پاور CWT: هر برندی محصول رده پایین داره، رده متوسط داره و رده بالا هم داره. این مراجعه کننده/خریدار هست که دست روی محصول مورد نظرش میزاره. مثالش در مورد این مدل پاور که استارتر فرمودن: بررسی خوبی از این پاور داخل سایت تامز هاردور هست که لینکشو میزارم برای مدل 750 وات. موارد مثبت که هیچی سر جاشونن خیلی هم خوب. ولی موارد منفی از نظر بنده بسیار خنده دارن و با هزینه های کم میشد اصلاحشون کرد. ولی و یه ولی بزرگ هست. شما فرض کن MSI رفته پیش CWT گفته پاور میان رده چی داری؟ اونم بهش گفته این هست قیمتش هم مناسبه. MSI هم میگه اوکی بساز بفرست (سر قیمت و تعداد توافق میشه و همکاری استارت میخوره) دیگه نمیشینن ایراد هاشو دربیارن همینکه سیستمو روشن میکنه زیر لود اتفاق خاصی نمی افته کافیه. نفر بعد Corsair هست میره پیش همین CWT میگه پاور میان رده چی داری؟ و CWT میگه ایناها این هست به MSI هم دادم راضیه. Corsair میگه اوکی یه نمونه اولیه بفرست ببینم چیه داستانش. CWT نمونه اولیه میفرسته و در چند مرحله (رفت امد سمپل ها) اصلاحات در عوض افزایش قیمت انجام میشه. مثلا کامپوننت ها بهتر میشن، قابلیت فنلس اضافه میشه و... . بعد شما میبینی RM850x 2021 میشه بهترین میان رده سال. هفته بعد شرکت X میره پیش CWT و دیگه نمیپرسه پاور میان رده چی داری؟ میگه پاور میان رده میخوام فقط گلد باشه، ارزون باشه. CWT هم میگه برو خیالت راحت. یدفعه میبینی اون سری پاور های گیگابایت که منفجر می شدن بوجود میاد (که البته OEMـش CWT نبود و شرکت پرتو پلایی بود). نفر بعد Y میره پیش CWT میگه پاور میان رده چی داری؟ CWT میگه اینو دارم کورسیر و MSI بردن راضی بودن. Y میگه نمونه بفرست و بعد از بررسی نمونه میگه این پاور در حد استاندارد های ما نیست و برای اصلاحش باید بکوبی از اول بسازی تا بصرفه. CWT میگه نمیتونم/نمیخوام. Y هم در جواب میگه باشه من میرم جای دیگه و مثلا از Seasonic پاور میگیره. خلاصه جنس خوب و بعد همه جا هست.

یکی از دوستان خودم پاور ایسوس ROG Thor خرید 1200 ولی گارانتی نداشت اونم خونده بود که این پاورا خطرین (خودم 850هشو دارم ولی همچین چیزی رو نخونده بودم!) و برای 3090 هم میخواست. گفتمش اومد و براش تا 1800 وات بردم زیر تست و بعد قطع کرد. یعنی پاور همه جوره سالم بود. شما دوست عزیز اگه شک داری به پاوره فقط تنها راهش تسته. اینکه با سیستم خودتم تست نمیکنی کار بسیار درستی هست. هرچند وظیفه مادربرده که پرتکت کنه ولی کار یدفعه میشه. دیگه تصمیم نهایی رو میزارم به عهده خودت که میخوای پاور رو نگه داری یا پس بدی.

https://www.tomshardware.com/reviews/msi-mpg-a750gf-power-supply-review

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من بنا به تجربه خود ام که چندین ساله جنس زیر دستم رسیده عرض میکنم. به جرعت میشه گفت 50% بازخورد های آمازون غیر حرفه ای و توسط اشخاص آماتور ثبت شده !

که در آخر هم مقصر خودشون بودن ... MSI که برند با پدر مادری هستش . یادمه زمانی که کارت گرافیک های Palit وارد بازار امازون شد از هر 10 تا کاربر 5 تاش بخاطره قیمت و طراحیش بهش میخندیدن و میگفتن بنجله !

ولی میبینی که همون کارت های الان دارن مثل بنز کار گیمر هارو راه میندازن و اخ نگفتن ! درسته ؟! حالا شاید اون بچه خارجی بس که جنس خوب و تپل دیده دیگه به این راضی نمیشده ... و خواسته خودنمایی کنه

مثال های زیادی هستش قدیما که تازه هواوی رو کار آمده بود همه مسخراش میکردن و میگفتن چینی هستش :|

ولی میبینی که الان چندین ساله صدر نشین دنیاس. و هنوز اصالت خودش رو حفظ کرده.

میخوام اینو بگم خیلی از ادما ها تو دنیا ... منطق ثبت بازخورد حرفه ای و بدون عقده رو ندارن .

( شما اگه الباقی قطعاتت رو گفته بودی چیه بهتر میشد نظر داد ... ) در کل یه راه خیلی ساده برای تشخیص پاور خوب هستش که اونم سنگینی پاوره !

لینک به دیدگاه

۲۰ ساعت قبل، Gazer گفته است:

سلام من به تازگی این پاور رو خریدار کردم ولی هنوز به سیستم وصل نکردم. رفتم تو آمازون خوندم که برخی  کاربران ( حدود 5 درصد که 1 ستاره نمره دادن). گفتن این پاور بعد یکی دو ماه می سوزه یا همون اولش که به سیستم وصل می کنی کار نمی کنه یا میزنه سایز قطعات رو هم میسوزنه. کسی تجربه استفاده از این پاور رو داشته. ایا نگرانی من بی مورده یا واقعا این پاور افتضاحه؟

در ضمن این پاور ها توسط CTW یا همون چنل ول تولید شدن

سلام دوست من 

پاور رو اگه مطمئنی که از همین اول سالمه مشکلی نخواهی داشت ، در ضمن شما اول پاور رو خریدی بعد نظرات رو خوندی؟ ( البته من خودم به نظراتی که برای شرکت های معتبر ثبت میشن توجهی ندارم.)

همین طور که این دوستمون گفتن معمولا نظرات آمازون معمولا آماتور هستن ، به عنوان مثال من با گینوارد حال میکنم در حالی که یارویی که در آمریکا زندگی میکنه شاید حتی اسمش رو نشنیده باشه .

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، Gazer گفته است:

فروشنده 7 روز مهلت تست داده . بنده اگه به سیستم وصل کنم و بخواد خراب باشه ممکنه همون اول به سیستم آسیب بزنه یا نه؟

ببین دوست عزیزم حقیقتش نه من و نه هیچ یک از دوستان اینجا که نظراتی میدن این پاور رو نداریم پس حرفای ما در حد توصیه ارزش داره و ارزش فنی چندانی نداره این مورد اول

مورد دوم اینی که شما بخوای کالا رو نگه داری یا نداری 100 درصد به خودتون مربوطه و به هیچ کسی ربطی نداره اما نظر شخصی دوستان می تونه کمکتون کنه در تصمیم گیری

نظر شخصی خودم اینه اگر می تونید پسش بدید و با پاور با استاندارد پلاتینیوم عوضش کنید اگرم نه که هیچ انشالا مثل اون 86 درصد امازون راضی باشید موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...