رفتن به مطلب

COSMOS C700P

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان 

چند روز پیش کیس رو گذاشتم و وسایل رو روش اسمبل کردم و یه گوشه ای از اتاق بود تا میز رو براش آماده کنم

یه دفعه درب شیشه ای از محل نصب فلزی جدا شد و افتاد برق از تمام فازهای وجودیم پرید که خدا رو شکر شیشه سالم موند حالا قیمتش اصلا مهم نیست ولی پیدا کردنش داستانی هست برای خودش

حالا خودش با یه چسب دو طرفه مشکلی محکم هست که وقتی من دو باره سرجاش فشار دادم نتوستم در بیارم!

دو تا گزینه دارم اولی چسب رو در بیارم و با گرون ترین چیزی که تو بازار هست عوض کنم ( 3M ژله ای ) به اینم زیاد اعتمادی نیست

و اینکه کاری بهش نداشته باشم و به صورت محافظ شده استفاده کنم ! که خیلی سخته و به ریسکش نمیرزه

چه کنم ؟!!!

uhkncmdl.thumb.jpg.f2724e4a7c5775dea629fac117761ee2.jpg

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جاش الان کجاست؟ معمولا چون کیس بزرگی هست روی میز کمتر کسی دیدم بزاره. اگه روی زمین هست یه طوری بزار که اگر هم مجدد باز شد نیفته روی زمین و معلق بمونه، البته اگه کف زمین فرش هست و نرمه، اگر پارکت یا سرامیک هست بیخیال این روش شو. ولی من اگه بودم با پرینتر سه بعدی براش یه چیزی مثل دست گیره درست میکردم که روی بدنه یا شیشه سمت دیگه لنگر بندازه. اون پایه های خودش که باید خیلی محکم باشن و مانع باز شدن دربش بشن. من هر بررسی اون زمان ازش دیدم طرف یکم زور میزد تا بازش کنه و بنظر با کیفیت میومد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قلبم 😐

والا من دقیق نمیدونم این چجوریه ولی امکانش نیست ببرید از روش یدونه با پلکسی کپی بگیرن برای مبادا ؟؟؟

پلکسی بیش از حد سبکتر و شفافتر هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴۱ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

جاش الان کجاست؟ معمولا چون کیس بزرگی هست روی میز کمتر کسی دیدم بزاره. اگه روی زمین هست یه طوری بزار که اگر هم مجدد باز شد نیفته روی زمین و معلق بمونه، البته اگه کف زمین فرش هست و نرمه، اگر پارکت یا سرامیک هست بیخیال این روش شو. ولی من اگه بودم با پرینتر سه بعدی براش یه چیزی مثل دست گیره درست میکردم که روی بدنه یا شیشه سمت دیگه لنگر بندازه. اون پایه های خودش که باید خیلی محکم باشن و مانع باز شدن دربش بشن. من هر بررسی اون زمان ازش دیدم طرف یکم زور میزد تا بازش کنه و بنظر با کیفیت میومد.

حس میکنم خوب توضیح ندادم ببین داداشم درب شیشه ای با یه چسب دو طرفه به تیکه فلز متصل هست این تیکه فلزی روی کیس نصب هست و لولا با همین تیکه درگیر هست اتصال این تیکه فلزی با شیشه با یه چسب دو طرفه هست که از همین جای چسب در اومد و شیشه به تنهایی افتاده بود کنار کیس

c700p-dual-curved-tempered-glass-sidepanel-gallery-3-image.thumb.jpg.72827aae8e1013dfa19586122f5626fa.jpg

از طرفی که شما بخوای درب کیس رو باز کنی مگنتی هست و خیلی راحت و رون دربش باز بسته میشه که هیچ مشکلی نداره از اون سمت

3 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است:

قلبم 😐

والا من دقیق نمیدونم این چجوریه ولی امکانش نیست ببرید از روش یدونه با پلکسی کپی بگیرن برای مبادا ؟؟؟

پلکسی بیش از حد سبکتر و شفافتر هست.

درود

این مثلا curved tempered glass هست و بعدشم من در جایی هستم که ماکسیمم میتونن برام یه شیشه 6 میل برش بزنن مربعی ! ولی فکر خوبیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب اگر مشکل چسب دو طرفه هستش که کار خیلی راحت شد، الان شما خودتون میتونین دوباره شیشه رو از روی اون تیکه فلز جدا کنین؟ 

بهزاد (داداشم) یه چسب دو طرفه داره به نام اوهو (uhu) من با این کنترلر فن های کورسیر رو چسبونده بودم پشت کیس، یجور محکمه یجور سفته، که وقتی میخواستم جداش کنم کنترلر داشت از وسط نصف میشد، راحت نیم ساعت باهاش ور رفتم تا کنده شد، بیش از حد محکمه، از اینا بگیرین بزنین دیگه اگر بخواید جدا هم بکنید نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است:

خب اگر مشکل چسب دو طرفه هستش که کار خیلی راحت شد، الان شما خودتون میتونین دوباره شیشه رو از روی اون تیکه فلز جدا کنین؟ 

بهزاد (داداشم) یه چسب دو طرفه داره به نام اوهو (uhu) من با این کنترلر فن های کورسیر رو چسبونده بودم پشت کیس، یجور محکمه یجور سفته، که وقتی میخواستم جداش کنم کنترلر داشت از وسط نصف میشد، راحت نیم ساعت باهاش ور رفتم تا کنده شد، بیش از حد محکمه، از اینا بگیرین بزنین دیگه اگر بخواید جدا هم بکنید نمیشه

ممنون آقا مهرداد لینکی چیزی داره ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Uranium گفته است:

ممنون آقا مهرداد لینکی چیزی داره ؟

بفرما

https://www.digikala.com/product/dkp-347066/چسب-دوطرفه-اوهو-مدل-doublefix/

راستی واسه کارت گرافیک چه کردی ؟! اخر خریدی :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوکی الان متوجه شدم. اون قسمت فلزی از شیشه جدا شده (من ابتدا فکر کردم شیشه خود به خود یا در اثر سنگینی از جاش در اومده و شما نگرانی دوباره این مشکل براش پیش بیاد که خب این نبوده).

تنها چیزی که به ذهنم میرسه و مشخصه، چسبوندن اون قطعه فلزی به شیشه با چسب همون طور که خودتون گفتید و یه راهکار برای مهار کردنش و نگه داشتنش سر جاش به کمک عوامل خارجیه.

متسفانه کیس هرچی از اون فیزیک مکعب مستعطیل دور میشه، راهکار هم براش کم میشه. کیس های لیان لی سری O11 همینشون خوبه و اینه که هر شرکتی میتونه براشون محصول افتر مارکت بسازه و کامیونیتی پرینت سه بعدی/جانبیش هم خوب فعاله.

من سرچ زدم کسی ظاهرا همچین مشکلی نخورده که راهکاری هم داده باشه. احیانا دمای داخل کیس بالا نبوده که باعث شل شدن چسبش بشه؟ قطعات داخلش چیان حدودی؟ تهویه مناسب بوده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۷ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

اوکی الان متوجه شدم. اون قسمت فلزی از شیشه جدا شده (من ابتدا فکر کردم شیشه خود به خود یا در اثر سنگینی از جاش در اومده و شما نگرانی دوباره این مشکل براش پیش بیاد که خب این نبوده).

تنها چیزی که به ذهنم میرسه و مشخصه، چسبوندن اون قطعه فلزی به شیشه با چسب همون طور که خودتون گفتید و یه راهکار برای مهار کردنش و نگه داشتنش سر جاش به کمک عوامل خارجیه.

متسفانه کیس هرچی از اون فیزیک مکعب مستعطیل دور میشه، راهکار هم براش کم میشه. کیس های لیان لی سری O11 همینشون خوبه و اینه که هر شرکتی میتونه براشون محصول افتر مارکت بسازه و کامیونیتی پرینت سه بعدی/جانبیش هم خوب فعاله.

من سرچ زدم کسی ظاهرا همچین مشکلی نخورده که راهکاری هم داده باشه. احیانا دمای داخل کیس بالا نبوده که باعث شل شدن چسبش بشه؟ قطعات داخلش چیان حدودی؟ تهویه مناسب بوده؟

دمای اتاقی که کیس به صورت خاموش تقریبا یک سال و نیم توش بوده در تابستان گرم بوده و در زمستان سرد بوده یکی از اتاق ها رو انباری کردیم اینم گذاشتم توش

ولی وقتی روشن هست در شرایطی هست سیستم که خودم لباس میپوشم از سرما!

من بازم دیشب تست کردم اصلا از جاش دوباره در نمیاد مگر با روشهای خشونت امیز ترسیدم این فلزش تغییر شکل بده از بش فشار دادم و در نیومد!

فعلا میخوام با گیره یه مدت این شیشه و فلز رو تحت فشار قرار بدم بعدشم با همون عوامل خارجی ولی قشنگ مهار کنم که اگر افتاد طوریش نشه!

ممنون از راهنمایی شما 😘

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
19 ساعت قبل، invoker گفته است:

بفرما

https://www.digikala.com/product/dkp-347066/چسب-دوطرفه-اوهو-مدل-doublefix/

راستی واسه کارت گرافیک چه کردی ؟! اخر خریدی :)

درود عزیزم

ممنونم ولی من رول مد نظرم بود که با خیال راحت استفاده کنم که بعدش منصرف شدم

بله یک عدد 1080ti زیر خاکی تر و تمیز 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...