رفتن به مطلب

خرید استابلایزر برای سیستم گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و وقت بخیر

من سیستمم به 850 وات نیاز داره ( 3080ti- i9 12900k ) , ولی پاور 1000 وات رو سیستم هست که اگر اینده خواستم ارتقایی بدم به مشکل نخورم .

به دلیل مشکلات نوسان برق منزل. از تیم لیون پیشنهاد کردند استابلایزر های سارا رو تهیه بکنم . من استابلایزر مخصوص کامپیوتر سارا رو تهیه کردم ولی متاسفانه روش نوشته شده 700 وات . به تیم پشتیبانی سارا اطلاع دادم و گفتند استابلایزر مخصوص یخچال که 2500 وات هست رو تهیه بکنم .

کسی از دوستان تجربه ای از استابلایزر داره منو راهنمایی بکنه؟

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، hoomansa7 گفته است:

سلام و وقت بخیر

من سیستمم به 850 وات نیاز داره ( 3080ti- i9 12900k ) , ولی پاور 1000 وات رو سیستم هست که اگر اینده خواستم ارتقایی بدم به مشکل نخورم .

به دلیل مشکلات نوسان برق منزل. از تیم لیون پیشنهاد کردند استابلایزر های سارا رو تهیه بکنم . من استابلایزر مخصوص کامپیوتر سارا رو تهیه کردم ولی متاسفانه روش نوشته شده 700 وات . به تیم پشتیبانی سارا اطلاع دادم و گفتند استابلایزر مخصوص یخچال که 2500 وات هست رو تهیه بکنم .

کسی از دوستان تجربه ای از استابلایزر داره منو راهنمایی بکنه؟

متاسفانه روی استابیلایز صحبت از ولت آمپر شده، که با واتیج متفاوته.

باید از استابیلایزری استفاده کنید که حداقل 2500VA توان داشته باشه تا بتونه یه سیستم در حد مصرف 1000 وات رو جواب بده.

اون تیم لیون که به شما پیشنهاد استابیلایزر داد، در این مورد (تفاوت بین ولت آمپر و واتیج) توضیحی نداد به شما که دقت کنید استابیلایز مناسب تهیه کنید؟

بعد چرا وسط انجمن پیشنهادات و انتقادات تاپیک زدین. تاپیک رو منتقل میکنم بخش فنی.

لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

متاسفانه روی استابیلایز صحبت از ولت آمپر شده، که با واتیج متفاوته.

باید از استابیلایزری استفاده کنید که حداقل 2500VA توان داشته باشه تا بتونه یه سیستم در حد مصرف 1000 وات رو جواب بده.

اون تیم لیون که به شما پیشنهاد استابیلایزر داد، در این مورد (تفاوت بین ولت آمپر و واتیج) توضیحی نداد به شما که دقت کنید استابیلایز مناسب تهیه کنید؟

بعد چرا وسط انجمن پیشنهادات و انتقادات تاپیک زدین. تاپیک رو منتقل میکنم بخش فنی.

نه متاسفانه توضیح خاصی ندادند ، شرمنده بابت پست در بخش اشتباه

ببخشید این مدل پیشنهاد میشه برای سیستمم؟ با اینکه نوشته شده برای یخچال و فریزر ولی نوشته به درد کامپیوتر هم میخوره . توانش هم 2500 زده .

بی زحمت این مدل رو چک بفرمایید

https://digikharid.com/product/استابلایزر-۲۵۰۰-ولت-آمپر-سارا-یخچال/

لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، hoomansa۷ گفته است:

ببخشید این مدل پیشنهاد میشه برای سیستمم؟ با اینکه نوشته شده برای یخچال و فریزر ولی نوشته به درد کامپیوتر هم میخوره . توانش هم 2500 زده .

آره خوبه.

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

آره خوبه.

با تشکر

23 دقیقه قبل، Hadi MP گفته است:

دوست گرامی فاراتل چرا نگرفتید؟ فاراتل یکی از قدیمی ترین و با کیفیت های این صنعته.

حقیقتش آشناییتی با مدل های معروف استابلایزر نداشتم و به پیشنهاد لیون سارا رو تهیه کردم . پیشنهاد نمیفرمایید شما برند سارا رو ؟

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، hoomansa7 گفته است:

با تشکر

حقیقتش آشناییتی با مدل های معروف استابلایزر نداشتم و به پیشنهاد لیون سارا رو تهیه کردم . پیشنهاد نمیفرمایید شما برند سارا رو ؟

این مورد هم کیفیت خوبی داره گارانتی بهتر و بدنه فلزی مقاوم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان وب سایت معتبری جهت خرید استابلایزر میتونید معرفی کنید ؟ (قیمتهاشم مناسب باشه)

استلابلایزر مد نظرم سروو 40 آمپر هستش

خودم یه وب سایت پیدا کردم نمیدونم چجوریه نماد داره ولی خوب خودتون بهتر در جریان اید

https://sonershop.ir/product/استابلایزرایستاده-10kva-مدل-v11-10k-تکفاز/

شرمنده از استارات عزیز نخواستم تاپیک مجزا باز کنم

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، hoomansa۷ گفته است:

به دلیل مشکلات نوسان برق منزل.

سلام
یه توضیح میدین که نوسان چه مقدار و از چه منبعی ایجاد میشه؟

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، xboyiut گفته است:

سلام
یه توضیح میدین که نوسان چه مقدار و از چه منبعی ایجاد میشه؟

از قطع وصل شدن برق یا از از پست برقی شما استفاده می کنید بیش از حد توان برق گرفته میشه و به یک باره مصرف کم میشه 

لینک به دیدگاه

۱۵ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

دوستان وب سایت معتبری جهت خرید استلابلایزر میتونید معرفی کنید ؟ (قیمتهاشم مناسب باشه)

استلابلایزر مد نظرم سروو 40 آمپر هستش

خودم یه وب سایت پیدا کردم نمیدونم چجوریه نماد داره ولی خوب خودتون بهتر در جریان اید

https://sonershop.ir/product/استابلایزرایستاده-10kva-مدل-v11-10k-تکفاز/

شرمنده از استارات عزیز نخواستم تاپیک مجزا باز کنم

12 و نیم میلیون تومن یه استابلایزر؟؟!!؟

یا خدا مگه طلا توشه :|

میدونم توانش خیلی بالاس ولی بازم خیلی زیاد نیس؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، DarkMERC گفته است:

12 و نیم میلیون تومن یه استابلایزر؟؟!!؟

یا خدا مگه طلا توشه :|

میدونم توانش خیلی بالاس ولی بازم خیلی زیاد نیس؟

ده هزار کیلو وات خیلی زیاده. بعلاوه این دست دستگاه ها هرچی بزرگتر میشن EMI و نویزشون هم بیشتر میشه یعنی تو خونه نمیشه تحمل کرد مثل یخچالی که دائم روشنه. حالا وزنو قیمت به کنار. ولی با این پول میشه یه UPS گرفت که بنظر من انتخاب بهتریه. فقط بحث نگه داری باتریش وسط میاد. استابلایزر تهش یک میلیون نهایت دو.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان یه مسئله ای عرض کنم هر چی ولتاژ شما پایین تر بیاد مصرف دستگاهتون (کامپیوتر یخچال ...) بیشتر میشه . آمپراژی که دستگاهتون میکشه بیشتر میشه

مثلا در ولتاژ 220 یه دستگاهی 5 آمپر مصرف داره در ولتاژ 200 میشه 6.5 شاید 7

هر چی دستگاه پر مصرف تر باشه با افت ولتاژ ، مصرف بیشتر میشه

به همین دلیل چند سالی تو همین فروم زبونمون مو در اورد آی جماعت پاور سیستم لب به لب نگیرید حداقل 150-200 اضافی داشته باشید (همیشه یه عده به ظاهر متخصص بودن که پاور لب به لب پیشنهاد میکردن حالا بیا با این جور جماعت بحث کن ، مرغ یه پا داره)

این مطلبو که میگم شخصا تجربه کردم

اونایی که کولر گازی دارن اگه افت ولتاژ دارید مخصوصا ساعات اوج مصرف چک کنید حتما به فکر تهیه استابلایزر باشید هم عمر و سلامت دستگاهتون بیشتر میشه هم مصرف نرمال میشه

کسی وب سایت معتبر سراغ نداره که کارش استابلایزر باشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۳ دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

دوستان یه مسئله ای عرض کنم هر چی ولتاژ شما پایین تر بیاد مصرف دستگاهتون (کامپیوتر یخچال ...) بیشتر میشه . آمپراژی که دستگاهتون میکشه بیشتر میشه

مثلا در ولتاژ 220 یه دستگاهی 5 آمپر مصرف داره در ولتاژ 200 میشه 6.5 شاید 7

هر چی دستگاه پر مصرف تر باشه با افت ولتاژ ، مصرف بیشتر میشه

به همین دلیل چند سالی تو همین فروم زبونمون مو در اورد آی جماعت پاور سیستم لب به لب نگیرید حداقل 150-200 اضافی داشته باشید (همیشه یه عده به ظاهر متخصص بودن که پاور لب به لب پیشنهاد میکردن حالا بیا با این جور جماعت بحث کن ، مرغ یه پا داره)

این مطلبو که میگم شخصا تجربه کردم

اونایی که کولر گازی دارن اگه افت ولتاژ دارید مخصوصا ساعات اوج مصرف چک کنید حتما به فکر تهیه استابلایزر باشید هم عمر و سلامت دستگاهتون بیشتر میشه هم مصرف نرمال میشه

کسی وب سایت معتبر سراغ نداره که کارش استابلایزر باشه ؟

یک موردی رو اصلاح کنم.

دستگاهی که داره 2200 وات مصرف میکه با برق 220 ولت شهری یعنی داره 10 آمپر جریان میکشه. با کاهش ولتاژ مثلا از 220 بیایم روی 200 ولت برای رسیدن به عدد 2200 وات، آمپراژ بالا میره و از 10 میشه 11 آمپر. در مورد پاور بنده حداقل سال هاست ندیدم کسی پاور لب مرز پیشنهاد بده (مگه کاربر ناشی باشه که خب سایر دوستان نقل قولش میکنن) حتی محاسبه گر های پاور تو سطح نت هم یکم دسته بالا حساب میکنن. پس یکم بالاتر گرفتن ظرفیت پاور به خاطر تریگر نشدن پرتکشن OPP هست و ربطی به آمپر نداره (دلیل فنی)، آینده نگری و ارتقا قطعات هم هست که خب به جاست (البته اگه سال به سال کانکتور نا به جا و مندرآوردی مُد نشه که کاربرا وادار به تعویض پاور بشن).

حالا مثالو بیارم روی کارت گرافیک. کارت 3090ـی که 360-350 وات مصرف میکنه با برق 12 ولت [Fix] پاور (که برای قطعات پر مصرف هم درنظر گرفته شده) با کاهش ولتاژ به مثلا 11.5 که هنوز تو مرزه استاندارده آمپرش از 29-30 میره روی 31 و به کار خودش ادامه میده و این افزایش جریان تاثیرش رو روی گرم شدن سیم های 8 پین میشه دید (با دستگاه FLIR البته).

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، hoomansa7 گفته است:

فقط دوستان یک سوال دیگر . در کنار کیس که پاور 1000 وات داره ( نیاز سیستم 850 وات ) . من یک محافظ رو به استابلایزر وصل میکنم که ازش برای مانیتور - مودم - اسپیکر استفاده میکنم

آیا هنوز 2500VA کافی هست برای این سیستم ؟ ( کیس و مانیتور و تمام متعلقات )

ویرایش شده توسط hoomansa7
لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، hoomansa۷ گفته است:

فقط دوستان یک سوال دیگر . در کنار کیس که پاور 1000 وات داره ( نیاز سیستم 850 وات ) . من یک محافظ رو به استابلایزر وصل میکنم که ازش برای مانیتور - مودم - اسپیکر استفاده میکنم

آیا هنوز 2500VA کافی هست برای این سیستم ؟ ( کیس و مانیتور و تمام متعلقات )

2500VA کافیه برای همه اون قطعات.

ترتیب اینطوری باشه پریز برق >>> استابیلایزر >>> محافظ >>> قطعات کامپیوتر

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

باتشکر از شما .

این استابلایزر 2 خروجی دارد . من کیس رو به یک خروجی مستقیم وصل میکنم . و محافظ را به خروجی دوم ( 8 پورته بلکین ) بعد بقیه قطعات به اون وصل میشه . و یا کیس هم بهتر هست به همین مخافظ وصل شود و

مستقیم به استابلایزر نزنم؟

لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، hoomansa۷ گفته است:

باتشکر از شما .

این استابلایزر 2 خروجی دارد . من کیس رو به یک خروجی مستقیم وصل میکنم . و محافظ را به خروجی دوم ( 8 پورته بلکین ) بعد بقیه قطعات به اون وصل میشه . و یا کیس هم بهتر هست به همین مخافظ وصل شود و

کیس و همه قطعات به محافظ وصل بشن، محافظ به استابیلایزر.

لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

کیس و همه قطعات به محافظ وصل بشن، محافظ به استابیلایزر.

خیلی ممنونم 🌹

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۵ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

یک موردی رو اصلاح کنم.

دستگاهی که داره 2200 وات مصرف میکه با برق 220 ولت شهری یعنی داره 10 آمپر جریان میکشه. با کاهش ولتاژ مثلا از 220 بیایم روی 200 ولت برای رسیدن به عدد 2200 وات، آمپراژ بالا میره و از 10 میشه 11 آمپر. در مورد پاور بنده حداقل سال هاست ندیدم کسی پاور لب مرز پیشنهاد بده (مگه کاربر ناشی باشه که خب سایر دوستان نقل قولش میکنن) حتی محاسبه گر های پاور تو سطح نت هم یکم دسته بالا حساب میکنن. پس یکم بالاتر گرفتن ظرفیت پاور به خاطر تریگر نشدن پرتکشن OPP هست و ربطی به آمپر نداره (دلیل فنی)، آینده نگری و ارتقا قطعات هم هست که خب به جاست (البته اگه سال به سال کانکتور نا به جا و مندرآوردی مُد نشه که کاربرا وادار به تعویض پاور بشن).

حالا مثالو بیارم روی کارت گرافیک. کارت 3090ـی که 360-350 وات مصرف میکنه با برق 12 ولت [Fix] پاور (که برای قطعات پر مصرف هم درنظر گرفته شده) با کاهش ولتاژ به مثلا 11.5 که هنوز تو مرزه استاندارده آمپرش از 29-30 میره روی 31 و به کار خودش ادامه میده و این افزایش جریان تاثیرش رو روی گرم شدن سیم های 8 پین میشه دید (با دستگاه FLIR البته).

چند سال پیش که منو بدجوری خسته کردن کارمون شده بود بحث با این جور آدمها بگذریم

بنده توی ماینر هم دیدم مصرف خود دستگاه در حال نرمال 10 آمپر و پاور 2400 وات اما قبلها شنیده بودم که بعضی میگن این دستگاه 12 آمپر میکشه باورم نمیشد چون پاورش نهایت تغذیه 11 آمپر رو داره اونم اکثر دستگاهها استوک هستن و توان اولیه رو ندارن به همین دلیل خرابی پاور تو یه سری زیاد دیده میشد

عمده خرابی دستگاههای برقی از نوسان برق و افت ولتاژه هر کسی بهتره توی خونش یه استابلایزر 25 آمپر داشته باشه که سیمی که از کنتور میاد ردش کنه و خیالش راحت باشه نیازی هم نیست کلی محافظ برای خونه بگیری

یه مورد هم اضافه کنم اگه توی آشپزخونه ماشین ظرف شویی دارید مصرف بالایی داره و مال ما 8 آمپر میکشه حواستون به سیم کشی خونه باشه اگه قدیمی باشه مثل ما احتمال آتش سوزی سیمها هست

لینک به دیدگاه

۲۰ دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

چند سال پیش که منو بدجوری خسته کردن کارمون شده بود بحث با این جور آدمها بگذریم

بنده توی ماینر هم دیدم مصرف خود دستگاه در حال نرمال 10 آمپر و پاور 2400 وات اما قبلها شنیده بودم که بعضی میگن این دستگاه 12 آمپر میکشه باورم نمیشد چون پاورش نهایت تغذیه 11 آمپر رو داره اونم اکثر دستگاهها استوک هستن و توان اولیه رو ندارن به همین دلیل خرابی پاور تو یه سری زیاد دیده میشد

عمده خرابی دستگاههای برقی از نوسان برق و افت ولتاژه هر کسی بهتره توی خونش یه استابلایزر 25 آمپر داشته باشه که سیمی که از کنتور میاد ردش کنه و خیالش راحت باشه نیازی هم نیست کلی محافظ برای خونه بگیری

یه مورد هم اضافه کنم اگه توی آشپزخونه ماشین ظرف شویی دارید مصرف بالایی داره و مال ما 8 آمپر میکشه حواستون به سیم کشی خونه باشه اگه قدیمی باشه مثل ما احتمال آتش سوزی سیمها هست

درود حسن جان

من خودم به اعنوان کسی که سالیان ساله کار برق کشی ساختمان میکنه. یه نکته رو خدمت عرض کنم میزان مصرف لوازم برقی به خیلی عوامل بستگی داره !

الخصوص مسافت و نوع سیم مسی شما !!! که به اصطلاح میگن فلان کولر داره آمپر میکشه ! ( به این منظوره که اون سیم مسی توان عبور این حجم از ولتاژ رو نداره )

اون ماشین ظرف شویی که شما میفرمایید 8 آمپر میکشه و باعث اتیش سوزی شده . اصلا" ربطی به نوسانات برق نداره و هیچ محافظ برقی هم از این فاجعه جلوگیری نمیکنه.

در واقع مشکل از پریز و اون سیم مسی هستش که واسش امده ( شاید نمره سیم کم بوده یا شاید مسافت سیم تا جعبه فیوز زیاده یا شاید هم جنس سیم مرغوب نبوده !!! )

ببینین دوستان اغلب مشکلات ما بخاطره اینه چهارچوب قونین رو داریم نقض میکنیم ! و باید هم توقع چنین مشکلاتی رو داشته باشیم !

به اعنوان مثال تو برق کشی ساختمان با کنتور 3 فاز ما باید حتما" حتما" از کنتور تا جعبه فیوز تو مسافت کمتر از 40 متر کابل 5 نخ نمره 10 بکشیم !!!

( در غیر این صورت هر سیمی باشه باعث داغ شدن یا به اصطلاح امپر کشیدن میشه ) که 99% اوقات هم سیم نول ذوب یا اتیش میگیره که نشونه ضعف در سیم کشی منزل هستش و اصلا" ربطی به نوسانات برق نداره !!!

حالا سوال اینه ! کدوم یک از شما کاربرا سیم کشی خونتون چنینه ؟! خب وقتی نیس اولین کاری که باید بکنی خرید نمیدونم محافظ یا ... استابلایزر نیس ! بلکه شما اول باید صورت مسله رو درست کنی نه پاک !

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، hoomansa7 گفته است:

باتشکر از شما .

درود دوست عزیز

من یه نکته رو تاکید و تذکر بدم ... حتما" حتما" تو هرجای خونه خواستی محافظ یا هر چیزی استفاده کنی. باید همه جوره استاندارد نیاز شما و حتی 15% بیشتر باشه.

به زبان ساده اگه مصرفی شما 16 آمپره باید از سیم کشی نمره 4 الی 6 و از فیوز 20 الی 25 استفاده کنی ( بستگی به مسافت داره ) .

و همچنین محافظ هم همینطور ! نه اینکه محافظ یا استابلایزر خریداری کنی که سیم یا ... زیر این باشه ها ... از ما گفتن بود !

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

واقعا چرا محافظ ؟ منم زمانی که 2000VA فاراتل گرفتم آخرشم کسی نتونست توضیح بده باید محافظ بزنیم یا نه ..اصلا چرا باید باشه مگه استابیلایزر خودش محافظم محسوب نمیشه ؟!؟!؟

کسی راجع به توان مصرفی PS5 چیزی میدونه همین 2000VA بزنم بهش کافیه ؟

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، invoker گفته است:

درود حسن جان

من خودم به اعنوان کسی که سالیان ساله کار برق کشی ساختمان میکنه. یه نکته رو خدمت عرض کنم میزان مصرف لوازم برقی به خیلی عوامل بستگی داره !

الخصوص مسافت و نوع سیم مسی شما !!! که به اصطلاح میگن فلان کولر داره آمپر میکشه ! ( به این منظوره که اون سیم مسی توان عبور این حجم از ولتاژ رو نداره )

اون ماشین ظرف شویی که شما میفرمایید 8 آمپر میکشه و باعث اتیش سوزی شده . اصلا" ربطی به نوسانات برق نداره و هیچ محافظ برقی هم از این فاجعه جلوگیری نمیکنه.

در واقع مشکل از پریز و اون سیم مسی هستش که واسش امده ( شاید نمره سیم کم بوده یا شاید مسافت سیم تا جعبه فیوز زیاده یا شاید هم جنس سیم مرغوب نبوده !!! )

ببینین دوستان اغلب مشکلات ما بخاطره اینه چهارچوب قونین رو داریم نقض میکنیم ! و باید هم توقع چنین مشکلاتی رو داشته باشیم !

به اعنوان مثال تو برق کشی ساختمان با کنتور 3 فاز ما باید حتما" حتما" از کنتور تا جعبه فیوز تو مسافت کمتر از 40 متر کابل 5 نخ نمره 10 بکشیم !!!

( در غیر این صورت هر سیمی باشه باعث داغ شدن یا به اصطلاح امپر کشیدن میشه ) که 99% اوقات هم سیم نول ذوب یا اتیش میگیره که نشونه ضعف در سیم کشی منزل هستش و اصلا" ربطی به نوسانات برق نداره !!!

حالا سوال اینه ! کدوم یک از شما کاربرا سیم کشی خونتون چنینه ؟! خب وقتی نیس اولین کاری که باید بکنی خرید نمیدونم محافظ یا ... استابلایزر نیس ! بلکه شما اول باید صورت مسله رو درست کنی نه پاک !

بله نمره سیم مهمه (هر چی سیم ضعیف تر باشه افت ولتاژ بیشتر میشه)

میدونستم یادم نبود اشاره کنم البته ولتاژ برق منطقه مهمتره

اشاره به ولتاژ این بود که هم کاهش ولتاژ باعث خرابی قطعات برقی میشه هم مصرف میره بالا که در دستگاههایی مثل کامپیوتر ماینر و امثال مشابه باعث در انتخاب پاور دقت بشه که هزینه خرابی پاور و سایر قطعات رو دستتون نزاره

یک مورد هم اشاره کنم دوستان وسایل برقی غیر استاندارد و سیم نامرغوب باعث برگشتی نول میشه اینم تجربه کردم و باعث آتیش گرفتن سیم نول شده حواستون باشه چه چیزی انتخاب میکنید مملکت ما شده دزد خونه مثلا سیم نمره 4 میگیری اما یا مسش کیفیت نداره یا کم گذاشتن و بیشتر پلاستیکه که عملا 1.5 الی 2.5 حساب میشه

خونه ما قدیمیه و میخواستم سیم کشی عوض کنم اما در این صورت کل ساختمان به هم میریزه (سیمها داخل لوله خورطوم تقریبا پوسیدن و نمیشه تکونشون داد باید حفاری بشه)

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

واقعا چرا محافظ ؟

چون به استابیلایزر ساخت ایران اعتباری نیست.

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

2500VA برای یه سیستم تا 1200 وات کافیه

واسه PS5 و تلویزیون معمولی، یه استابیلایزر 700VA هم کافیه. تهش 1200VA

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۳ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

واقعا چرا محافظ ؟ منم زمانی که 2000VA فاراتل گرفتم آخرشم کسی نتونست توضیح بده باید محافظ بزنیم یا نه ..اصلا چرا باید باشه مگه استابیلایزر خودش محافظم محسوب نمیشه ؟!؟!؟

از اونجایی که در زمان قطعی برق ولتاژ صفره؛ با وصل شدن برق شهری حجم زیادی از مصرف کننده ها وارد مدار میشن و ولتاژ رو از حد استاندارد کم میکنن. محافظ به شما زمان میده تا خوب که همه این دستگاه ها روشن شدن و ولتاژ برگشت حدود 220 ولت، برق به لوازم خونه برسه. استابلایزر محافظ (تایمر) نداره و هر ولتاژیو ببینه سعی میکنه به 220 برسونه. مثلا 170 ولت واردش میشه و به شما 220 میده اگر "جنس خوب" باشه و تقلبی نباشه. مدل تقلبی دیدم که سون سگمنت (LCD) داشت و هر ولتاژی با وریاک میدادیم بهش نشون میداد که روی 220 تونسته نگه داره ولی خروجی مثلا داشت 195 - 200 ولت میداد به مصرف کننده. خب این یعنی تقلب. الکی یه پورت USB هم گذاشتن که شما گوشی تو شارژ کنی باهاش و نیاز به کلگی شارژر نداشته باشی!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...