رفتن به مطلب

رم من اصلیه ؟

Recommended Posts

سلام دوستان یدونه رم 8 گیگ کینگستون سری Fury 2400 ddr4 دارم میخاستم بدونم این اصلیه یا فیک ؟ بردش هم مشکیه 

عععععععععععع.PNG

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، milad.azn گفته است:

گارانتی کدوم شرکته؟

سدید گستران

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، majid_72 گفته است:

سدید گستران

والا خیلی نمیشه تشخیص داد. اون زمانی که خودمم کینگستون داشتم میگفتن گارانتی ایمانتک و یکی دیگه فک کنم ایستا بود میگفتن اصلیه. و غیر از اونها مشکوک به تولید داخله. . اگر کار میکنه الان ارور و خطا نداره الکی درگیری ذهنی نداشته باشید. 

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

سلام به نظرم اصلی هست چون من از سایت تاپ رایان همین مدل خریدم اصلا اسم کینگستون هم نمینوشت و اکثر قسمت های این منو خالی بود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تشخیص اینکه اصل هست یا خیر خیلی سخت هست معمولا سری اول که وارد بازار میشه اصلی هستن و بعد از اون چین بصورت سفارشی های کپی به تجار نسبتا محترم میده چون خودشون از چینی ها میخوان که براشون ارزون تموم کنه ولی خوب فعلا با همین ها بازار میچرخه و سیستمها هم کار میکنن گارانتی اصلی رمهای کینگ استون سریر هست SARIR و این هم باز ملاک نیست و انحصاری نیست شما خودت هم میتونی بری جنسی را وارد کنی و گارانتی کنی

به گفته دوستمون اگر مشکلی نداره و کار میکنه دنبال چی میگردی ؟

مثلا اگر بدونی اصلی نیست چیکار میکنی ؟

من رم Corsair خریدم و پارت نامبر یا همون مدلش را در اینترنت جویا شدم دیدم کارخونه تولید کننده چنین مدلی را نداره و این نشون میده که اصل نیست ولی کار میکنه و راضی هستم هیچ مشکلی هم نداره کل بازار هم همین مدل را میفروشن

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز تشخیص اینکه اصل هست یا خیر خیلی سخت هست معمولا سری اول که وارد بازار میشه اصلی هستن و بعد از اون چین بصورت سفارشی های کپی به تجار نسبتا محترم میده چون خودشون از چینی ها میخوان که براشون ارزون تموم کنه ولی خوب فعلا با همین ها بازار میچرخه و سیستمها هم کار میکنن گارانتی اصلی رمهای کینگ استون سریر هست SARIR و این هم باز ملاک نیست و انحصاری نیست شما خودت هم میتونی بری جنسی را وارد کنی و گارانتی کنی

به گفته دوستمون اگر مشکلی نداره و کار میکنه دنبال چی میگردی ؟

مثلا اگر بدونی اصلی نیست چیکار میکنی ؟

من رم Corsair خریدم و پارت نامبر یا همون مدلش را در اینترنت جویا شدم دیدم کارخونه تولید کننده چنین مدلی را نداره و این نشون میده که اصل نیست ولی کار میکنه و راضی هستم هیچ مشکلی هم نداره کل بازار هم همین مدل را میفروشن

اخه میخاستم یدونه دیگه عین همین از دیجی کالا دوباره سفارش بدم ک دو کانالش کنم برا همین میخاستم بدونم اصلیه یا ن

۱۰ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

یه عکس با کیفیت از خود رم بگیر بذار 

رو سیستمه اگه درش بیارم میگیرم ( تنبلیم میشه 😁 )

لینک به دیدگاه

۱۹ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

یه عکس با کیفیت از خود رم بگیر بذار 

1558613836_photo_2022-04-14_20-02-49(2).thumb.jpg.7fcbf9f097ee38c508c3469796de9a07.jpgphoto_2022-04-14_20-02-49.thumb.jpg.a14597ba750f987b163e4009a95ab23d.jpgphoto_2022-04-14_20-02-47.thumb.jpg.e850667273d460df0ca1d2ad19bf9c6b.jpgphoto_2022-04-14_20-02-44.thumb.jpg.095a12c7b2a4c575fbea9b0e32f8e1ff.jpg

۲ دقیقه قبل، majid_۷۲ گفته است:

پارت نامبر رو هیت سینگ با نرم افزار فرق داره 😪

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، majid_72 گفته است:

1558613836_photo_2022-04-14_20-02-49(2).thumb.jpg.7fcbf9f097ee38c508c3469796de9a07.jpgphoto_2022-04-14_20-02-49.thumb.jpg.a14597ba750f987b163e4009a95ab23d.jpgphoto_2022-04-14_20-02-47.thumb.jpg.e850667273d460df0ca1d2ad19bf9c6b.jpgphoto_2022-04-14_20-02-44.thumb.jpg.095a12c7b2a4c575fbea9b0e32f8e1ff.jpg

نمیشه دقیق گفت فیکه یا اصل ولی هر چی هست کینگستونه ولی معلوم نیست هایپر ایکسه یا نه

تا جایی که میدونم ۳ راه وجود داره برا تشخیص

تو نسخه اصلی برد رم سیاه هست که این مورد رو دارین

رو نسخه اصلی باید هیت سینک تا بغل اون نگهدارنده اسلات کشیده بشن به طوری کم ترین فاصله رو داشته باشه

و ۳ تست پایداری رم و چک سریال

به نظر من این رم رو بفروشید و پک کورسیر تهیه کنید و خودتونو خلاص کنید   رم های کورسیر الانا قیمت خوبی دارن من بدون گارانتیشو ۲۹۰۰ خریدم الان با گارانتی الماس حدودا ۲۴۰۰ اینا پیدا میشن

Corsair vengeance rgb pro

و اگه محدودیت بودجه دارین رم های lpx کورسیر تو فرکانس های پایین 2400 2666 اینا قیمت واقعا مناسبی دارن

از دید من مقداری خرج کردن برا سیستم بهتره تا اینکه با شک و تردید از اون رم استفاده کنید

به شخصه به نظر خودم تهیه رم کینگستون در ایران اشتباه محضه

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، majid_72 گفته است:

دوست عزیز من عکسها را در اینترنت چک کردم و متوجه شدم که هیت سینک رم شما هم با عکسهایی که در اینترنت موجود هست فرق داره و اینکه اگر دقت کنید هیتسینک زیر دستگاه به رم شما چسبانده نشده و یک طرف از قسمت کانکتورها فاصله بیشتری داره

یکی از فرقها هم این هست که نوشه روی هیتسینک با عکسهای نمونه خارجی فرق داره

اینها ملاک اصل بودن هست چون همه قالبهای تولیدی این برند مثل هم هستن و هر جای دنیا هم که تولید بشن نباید با هم فرقی داشته باشن

احتمالا رم شما از سری Value Ram هست و هیت سینک نداره که این را دوستان دادن براشون تولید کردن و چسبوندن که بتونن با قیمت بالاتری بفروشن 

شما از بازار 2 تا نوع تهیه کن ولی با دقت بیشتر

لینک به دیدگاه

۲۶ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

نمیشه دقیق گفت فیکه یا اصل ولی هر چی هست کینگستونه ولی معلوم نیست هایپر ایکسه یا نه

تا جایی که میدونم ۳ راه وجود داره برا تشخیص

تو نسخه اصلی برد رم سیاه هست که این مورد رو دارین

رو نسخه اصلی باید هیت سینک تا بغل اون نگهدارنده اسلات کشیده بشن به طوری کم ترین فاصله رو داشته باشه

و ۳ تست پایداری رم و چک سریال

به نظر من این رم رو بفروشید و پک کورسیر تهیه کنید و خودتونو خلاص کنید   رم های کورسیر الانا قیمت خوبی دارن من بدون گارانتیشو ۲۹۰۰ خریدم الان با گارانتی الماس حدودا ۲۴۰۰ اینا پیدا میشن

Corsair vengeance rgb pro

و اگه محدودیت بودجه دارین رم های lpx کورسیر تو فرکانس های پایین 2400 2666 اینا قیمت واقعا مناسبی دارن

از دید من مقداری خرج کردن برا سیستم بهتره تا اینکه با شک و تردید از اون رم استفاده کنید

به شخصه به نظر خودم تهیه رم کینگستون در ایران اشتباه محضه

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون 
بله اینطور ک من متوجه شدم این رم ها هیت سینک ندارن و خودشون چسبوندن ک قیمتو ببرن بالاتر -  جای چسب رو دیدم
نظرتون در مورد این پک چیه 
image.thumb.png.fa502dee1bd8f35bf5466ca5febb1390.png

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، majid_72 گفته است:

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون 
بله اینطور ک من متوجه شدم این رم ها هیت سینک ندارن و خودشون چسبوندن ک قیمتو ببرن بالاتر -  جای چسب رو دیدم
نظرتون در مورد این پک چیه 
image.thumb.png.fa502dee1bd8f35bf5466ca5febb1390.png

رم های ocpc

رم های خوبین  نورپردازی زیبا و چشم نوازی دارن

ولی یه سوال چرا به کورسیر نگاهی نمیکنید؟

رم کورسیر ونجنس rgb pro بهترین نورپردازی رو بین رم ها داره و یکی از محبوب ترین رم های حال حاضره با عملکرد خوب

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

رم های ocpc

رم های خوبین  نورپردازی زیبا و چشم نوازی دارن

ولی یه سوال چرا به کورسیر نگاهی نمیکنید؟

رم کورسیر ونجنس rgb pro بهترین نورپردازی رو بین رم ها داره و یکی از محبوب ترین رم های حال حاضره با عملکرد خوب

اخه الان تو ایمالز گارانتی اصلیشو ندیدم فقط گارانتی 3 ساله الماس رایان رو دیدم 
ocpc گارانتی اصلیشو پیدا کردم قیمت 2.500

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، majid_72 گفته است:

اخه الان تو ایمالز گارانتی اصلیشو ندیدم فقط گارانتی 3 ساله الماس رایان رو دیدم 
ocpc گارانتی اصلیشو پیدا کردم قیمت 2.500

رم های کورسیر همشون گارانتی 36 ماهه الماس دارن  که بله متاسفانه مادام العمر نیستن

ولی رم با عرض پوزش سگ جون ترین قطعه کامپیوتره

من پارسال یه پک بدون گارانتی این رم هارو خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشتم

ولی اگه گارانتی براتون مهمه من به شما gskill trident z rgb رو پیشنهاد میکنم که همشون گارانتی مادام العمر آواژنگ دارن  آواژنگ در ایران از گارانتی ها دیگه بهتره و همچنین این رم هیت سینک بهتری داره به طوری که تو تست های سنگین و فرکانس بالا راحت 15 درجه از مدل کورسیر سرد تر بود از ظاهرش هم بهتر بودن هیت سینک واضحه  فقط رم های gskill حدودا 500 تومن با ocpc اختلاف داره  اگه مشکل مالی ندارید برای شما تقریبا بهترین گزینه موجوده

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

رم های کورسیر همشون گارانتی 36 ماهه الماس دارن  که بله متاسفانه مادام العمر نیستن

ولی رم با عرض پوزش سگ جون ترین قطعه کامپیوتره

من پارسال یه پک بدون گارانتی این رم هارو خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشتم

ولی اگه گارانتی براتون مهمه من به شما gskill trident z rgb رو پیشنهاد میکنم که همشون گارانتی مادام العمر آواژنگ دارن  آواژنگ در ایران از گارانتی ها دیگه بهتره و همچنین این رم هیت سینک بهتری داره به طوری که تو تست های سنگین و فرکانس بالا راحت 15 درجه از مدل کورسیر سرد تر بود از ظاهرش هم بهتر بودن هیت سینک واضحه  فقط رم های gskill حدودا 500 تومن با ocpc اختلاف داره  اگه مشکل مالی ندارید برای شما تقریبا بهترین گزینه موجوده

در حد دو نیم مد نظرمه - فک میکنم کورسیر از همشون بهتره چون شناخته شده تره

لینک به دیدگاه

هم اکنون، majid_۷۲ گفته است:

در حد دو نیم مد نظرمه - فک میکنم کورسیر از همشون بهتره چون شناخته شده تره

تو محدوده 2500 بله بهترین رمی که میشه تهیه کرد کورسیر هست که اگه گارانتیش رو پذیرفتید انتخاب بسیار خوبی میتونه باشه

این مدل نورپردازی فوق العاده ای داره (توصیه میکنم حتما از یوتوب یا چیزی از نورپردازی این رم دیدن کنید ) همراه با نرم افزار قدرتمند icue میتونید از افکت های نورپردازی نهایت لذت رو ببرید در کنار عملکرد خوب و چیپ مموری های سامسونگ و کیفیت ساخت بالا

لینک به دیدگاه

یه ویدیو هم از خود لیون

به دلیل سخت گیری ناظرا خیلی نمیشه از منابع دیگه فایل فیلم و ... گذاشت:D

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

یه ویدیو هم از خود لیون

به دلیل سخت گیری ناظرا خیلی نمیشه از منابع دیگه فایل فیلم و ... گذاشت:D

عالیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...