رفتن به مطلب

مشکل گرافیک و خطی شدن تصویر و عدم نصب درایور گرافیک انویدیا

Shantiya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان روزتون خوش

سیستم بنده قدیمی هستش نسل 1366 مادربرد asus P6X58 E PRo گرافیک سیستم gtx 460 ویندوز 10

(اینو  هم بگم قبل همه چی من تصویر رو دارم از گرافیک میگیرم)

چند روز قبل در حین بازی rust  سیستم بازی رو کرش کرد بعد چند دقیقه خواستم یه فیلمی ببینم یدفعه سیستم هنگ کرد تا یع ربع صبر کردم شاید درس شه دیدم نمیشه دکمه ریست رو زدم

بعدش سیستم بالا اومد و رفت تو قسمت تعمیر ویندوز هر کاری کردم هر کدوم از گزینه هارو زدم دیدم نمیشه که نمیشه تنها راه رو دیدم تعویض ویندوز هست(اینم بگم از همون لحظه سیستم بالا اومد تصویر مانیتور برای من خط های قرمز داشت)

نهایت ویندوز رو عوض کردم مشکل خط هاغ هنوز بود گفتم بزار درایوهارو نصب کنم بعد نصب درایو ها سیستم رو ریست کردم باز ویندوز بالا نیومد و همون ارورو تعمیر وینندوز دوباره نمایان شد(عکس همشونو داشته باشم میزارم براتون)

سرتونو درد نیارم دوباره ویندوز عوض کردم اولین کار رفتم درایور گرافیک رو نصب کنم بعد نصب درایور گرافیک سیستم رو ریست کردم دوباره رفت رو حالت تعمیر ویندوز و خرابی ویندوز

اقا باز مجبو.ر شدم ویندوز نصب کنم چون تو قسمت تعمیر ویندور ریپیر ویندوز با اینکه ویندوز رو هم داشتم باز ارور میداد و قبول نمیکرد

ایندفعه اومدم بیشتر درایور ها رو نصب کردم جز درایور گرافیک و سیستم در حال کار هست ریست هم میکنم مشکلی نداره و بالا میاد البته هنوز مشکل این خط هارو دارم و نصب نشدن درایور گرافیک و پریدن ویندوز

نمیدونم مشکل از کجاست؟ ممنون میشم اگر کسی این مشکل رو داشته یا دیده راهنماییم کنه

با تشکر از همه شما عزیزان

عکسهارو براتون این پایین میزارم که ببینین

https://uupload.ir/view/video_2022-04-20_10-43-41_rk9y.mp4/

photo_2022-04-20_10-43-40.thumb.jpg.0a963be39cc676f2ba74bda9bc55a565.jpgphoto_2022-04-20_10-43-38.thumb.jpg.0227b8b0bbcab2288361951b4527711c.jpgphoto_2022-04-20_10-43-36.thumb.jpg.2a5f59ce7cf70f2a4a75d37b85d1eb09.jpg

این ارور هم موقع نصب درایور کارت گرافیک می اومد یا سیستم رو ریست میشد یا ویندوز میپرید

1911077123_Annotation2022-04-200947s27.thumb.png.625e4cd9f54613e8ac66c5513aece008.png463862234_Annotation2022-04-20094727.thumb.png.5da0c1ac03238e00b851c7882225f474.png21674057_Annotation2022-04-ss20094840.thumb.png.3c2e08659e4a63a9ecad69d2a17f5153.png1987263389_Annotation2022-04-20095215.png.840e3716799037c5b6a2cb06d180ff2d.png

اینجا هم میبیننین گرافیک  رو نشناخته و جالبه من دارم از خود گرافیک تصویر میگیرم

بازم ممنونم که وقت میزارین و مطلب رو میخونین امیدوارم کسی راه حلی داشته باشه

ویرایش شده توسط Shantiya
اپلود درست عکس ها
لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، Shantiya گفته است:

سلام دوستان روزتون خوش

سیستم بنده قدیمی هستش نسل 1366 مادربرد asus P6X58 E PRo گرافیک سیستم gtx 460 ویندوز 10

(اینو  هم بگم قبل همه چی من تصویر رو دارم از گرافیک میگیرم)

چند روز قبل در حین بازی rust  سیستم بازی رو کرش کرد بعد چند دقیقه خواستم یه فیلمی ببینم یدفعه سیستم هنگ کرد تا یع ربع صبر کردم شاید درس شه دیدم نمیشه دکمه ریست رو زدم

بعدش سیستم بالا اومد و رفت تو قسمت تعمیر ویندوز هر کاری کردم هر کدوم از گزینه هارو زدم دیدم نمیشه که نمیشه تنها راه رو دیدم تعویض ویندوز هست(اینم بگم از همون لحظه سیستم بالا اومد تصویر مانیتور برای من خط های قرمز داشت)

نهایت ویندوز رو عوض کردم مشکل خط هاغ هنوز بود گفتم بزار درایوهارو نصب کنم بعد نصب درایو ها سیستم رو ریست کردم باز ویندوز بالا نیومد و همون ارورو تعمیر وینندوز دوباره نمایان شد(عکس همشونو داشته باشم میزارم براتون)

سرتونو درد نیارم دوباره ویندوز عوض کردم اولین کار رفتم درایور گرافیک رو نصب کنم بعد نصب درایور گرافیک سیستم رو ریست کردم دوباره رفت رو حالت تعمیر ویندوز و خرابی ویندوز

اقا باز مجبو.ر شدم ویندوز نصب کنم چون تو قسمت تعمیر ویندور ریپیر ویندوز با اینکه ویندوز رو هم داشتم باز ارور میداد و قبول نمیکرد

ایندفعه اومدم بیشتر درایور ها رو نصب کردم جز درایور گرافیک و سیستم در حال کار هست ریست هم میکنم مشکلی نداره و بالا میاد البته هنوز مشکل این خط هارو دارم و نصب نشدن درایور گرافیک و پریدن ویندوز

نمیدونم مشکل از کجاست؟ ممنون میشم اگر کسی این مشکل رو داشته یا دیده راهنماییم کنه

با تشکر از همه شما عزیزان

عکسهارو براتون این پایین میزارم که ببینین

گرافیک جدید بگیرید تاریخ مصرفش تموم شد

• لایک 1
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

۲۰ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

گرافیک جدید بگیرید تاریخ مصرفش تموم شد

ممنون😘

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Shantiya گفته است:

ممنون😘

مدل پاور و عمرش هم بگید..ممکنه پاور قاتل بوده باشه

• ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

مدل پاور و عمرش هم بگید..ممکنه پاور قاتل بوده باشه

سلام پاور cooler master g750m بین 3تا4 ساله خریدم

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Shantiya گفته است:

سلام پاور cooler master g750m بین 3تا4 ساله خریدم

خیلی هم عالی 

این گرافیک دیگه ارزش تعمیر رو نداره 

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

هم اکنون، Sabertooth گفته است:

خیلی هم عالی 

این گرافیک دیگه ارزش تعمیر رو نداره 

ممنون دوست عزیز  سیستم هم قدیمه شاید باید دیگه کوچ کرد به نسل جدید😆

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Shantiya گفته است:

ممنون دوست عزیز  سیستم هم قدیمه شاید باید دیگه کوچ کرد به نسل جدید😆

بهترین کار

خودمم تا 2 سال پیش 1155 بودم مادربرد سکته کرد اومدم سمت ddr4

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

بهترین کار

خودمم تا 2 سال پیش 1155 بودم مادربرد سکته کرد اومدم سمت ddr4

خیلی وقته میخوام برم رو سوکت جدید منتهی شرایط نشد الان دیگه واجب شد

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام 

گرافیک شما صد درصد مشکل چیپ دارد و لحیم سردی  

باتوجه به ارزش و قیمت فعلی کارت 

اصلا ارزش هزینه برا تعمیر ندارد 

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

جدا از گرافیک شما باید سیستم رو کلا ارتقا بدین.

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، ferdosi گفته است:

سلام 

گرافیک شما صد درصد مشکل چیپ دارد و لحیم سردی  

باتوجه به ارزش و قیمت فعلی کارت 

اصلا ارزش هزینه برا تعمیر ندارد 

تاپیک برای اردیبهشته.

• ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...