رفتن به مطلب

راهنمایی درباره خرید 970 250gb evo plus یا 980 500GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشین من بودجم تا 2م و میخوام ssd بگیرم 

شاید سوالام مربوط بشه دونستن قطعات سیستم : (تایپیک سوال تو سوال نشه )

x370 pro

ryzen 5 1600

8G kingston hyper x Predator 3000 Mz

msi gtx 1060 6GT ocv2

2X WD 1TB WD Blue PC Hard Drive HDD 7200 rpm 

..

دوستان من بین این دو ssd موندم کدومو بخرم ظرفیت برام مهمه .. تفاوت سرعت حداکثری خواندن و نوشتن این دو ssd بعد حالت توربو که باهاش تبلیغ میکنن چه فرقی دارن باهم ؟

یعنی مثلا موقع کپی کردن یا ایجاد فایل حجیم تا چند گیگ اولش اون سرعت حداکثری که باهاش تبلیغ میکنن رو داره ؟

برا 970 evo plus نسخه 250GB یه سایت پیدا کردم فک کنم نوشته تا 13GB سرعت نوشتن 2300 عه اما :

https://www.relaxedtech.com/reviews/samsung/970-evo-plus/

بعد TurboWrite نوشته 400مگ اما برای 980 نسخه 500GB در این باره چیزی پیدا نکردم از اونجا که حداکثر تفاوت خواندن این دو نسخه خیلی کمه حدود 100 مگ و تو نوشتن 980 یکم بهتره حدودا 300مگ اما DRAM نداره نمیدونم کدومو بخرم و اون سرعت بعد توربو برا خروجی گرفتن از ادوبی پریمیر برام مهمه

بیشترین کارمم مجموعه نرم افزارای آفیس و فتوشاپ و پریمیر و کروله 

و یه سوال در مورد گیم داشتم اینه که رم سیستم من 8 ع و سر بازی watch dogs legion موقع رانندگی که باید مپو سریع لود کنه تیک میزنه فقط موقع رانندگی با سرعت زیاد .. جدا از ضعیف بودن گرافیکم از کمبود رممه چون نسخه دوشم اینجوری بود.. ممکنه با رم مجازی ای که رو هارد ssd ست میکنیم حل شه بدون اینکه بازی رو روی ssd نصب کنیم ؟ از بین تمام بازیای امروزی فقط تو این نسخه و نسخه 2ش این مشکل بود بازیای دگ کلا همچین مشکلی ندارن : / که برا نسخه دو یه درایو جدا پارتیشن بندی کردم بازیو توش نصبیدم با o&o defrag رو name sort دفرگت کردم خیلی خیلی بهتر شد دگ اذیت نمیکرد برا اینم این کارو کردم بهتر شد اما نه در حد نسخه قبلی بازی در کل اذیت میکنه و اینکه بین این دو بازی فقط نسخه دو اگه تنظیمات گرافیک بازیو کم کنم خصوصا تکسچر تاثیر داشت موقع رانندگی اما تو نسخه watch dogs legion همچی هم تا ته کم باشه باز موقع رانندگی تیک داره که فک کنم یا بازی اصلا بهینه نیست یا با نصبش رو ssd حل میشه چون تو یوتوب دیدم همین بازیو  طرف دقیقا با همین مشخصات سیستم من اما بازی رو ssd سیستمش بود موقع رانندگیش تیک نمیزد اصن ..

شرمنده سرتون رو درد آوردم :) ممنون میشم در کل هرچی میدونین و تجربه ای دارین در این مواردی که گفتم راهنماییم کنین خدا خیرتون بده   💙❤️ 

ویرایش شده توسط Moshtaba
لینک به دیدگاه

با سلام

980 مناسب مادربرد های pcie نسل 4 هست و روی مادربرد های با Pcie نسل 3 تفاوت چشمگیری با 970 evo plus نداره

اگر هم خواستید ظرفیت بالاتر خرید کنید هردوی 970 و 980 از ظرفیت 250 گیگ تا 2 ترابایت رو میدونم دارند

سرعتشون هم معمولا تا 80% کل ظرفیت پر نشده باشه تقریبا افت نداره

لینک به دیدگاه

من همچین شرایطی داشتم اما بجای خرید m2 سامسونگ رفتم سمت برند های اررزون مثل لکسار و توین وین 

با باقی پول هم رم 8 اضاف کردم...کمی بعد هم 1060 رو فروختم و گرافیک بروزتر سفارش دادم

برای بازی اس اس دی های 2.5 اینچی خیلی مقرون به صرفه تره

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، danyal.fa۷۹ گفته است:

با سلام

980 مناسب مادربرد های pcie نسل 4 هست و روی مادربرد های با Pcie نسل 3 تفاوت چشمگیری با 970 evo plus نداره

اگر هم خواستید ظرفیت بالاتر خرید کنید هردوی 970 و 980 از ظرفیت 250 گیگ تا 2 ترابایت رو میدونم دارند

سرعتشون هم معمولا تا 80% کل ظرفیت پر نشده باشه تقریبا افت نداره

980 برای مادربرد های PCIe Gen.3

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

من همچین شرایطی داشتم اما بجای خرید m2 سامسونگ رفتم سمت برند های اررزون مثل لکسار و توین وین 

با باقی پول هم رم 8 اضاف کردم...کمی بعد هم 1060 رو فروختم و گرافیک بروزتر سفارش دادم

برای بازی اس اس دی های 2.5 اینچی خیلی مقرون به صرفه تره

متاسفانه الان رم 8 ام 1.200 عه اگه بخوام رم اضافه کنم باید ADATA Ultimate SU630 Internal SSD Drive 240GB بخرم مثلا که قابل مقایسه نیست با m2 ... 

اون موردی که برای بازی گفتم فقط برا بازی watch dogs legion و نسخه قبلش که دگ ندارم بود برا بازیای دگ مشکلی ندارم برا همین تو اولویت نیست

هم نرم افزارای زیادی نصبه هم برا خروجی گرفتن از ادوبی پرمیر سرعت بالا میخوام که زود خروجی بده و چون بعضا حجم فایلا خیلی بالاست برام سواله این سرعت حداکثری که باهاش تبلیغات میکنن تو خروجی گرفتن فایلای حجیم مثلا ویدیویی با نرم افزار ادوبی پریمیر تا اخرین گیگ اون فایل سرعت همونقده که میگن یا مثلا تا 13 گیگش سرعت اونقدر بعدش میاد پایین ؟ ( طبق لینکی که تو اول تایپیک گذاشتم ) منطورش از نوشتن کپی فایلی از رو خود ssd به خودشه ؟ مثل خروجی گرفتن فایل ویدیویی از پریمیره دگ ؟

اگه evo plus 970 بخاطر DRAM مجزایی که داره عملکردش تو فایل های حجیم خیلی بهتر باشه دگ حجم کمش ایرادی نداره چون قیمتشم پایین تره فقط نمیدونم اینطوره یا نه 

970 evo plus نسخه 250GB سرعت نوشتن ۲,۳۰۰ ( تصادفی 550,۰۰۰IOPS ) خواندن 3,5۰۰ ( تصادفی ۴۸۰,۰۰۰IOPS ) DRAM و PCIe 3.0 x4 / NVMe 1.3 قیمت حدودی 2م ت

980 نسخه 500GB سرعت نوشتن 2,600 ( تصادفی 470,000IOPS ) خواندن 3,2۰۰ ( تصادفی  400,000IOPS ) DRAM Less و PCIe 3.0 x4 / NVMe 1.4 قیمت حدودی 1م 600 ت

ممنون میشم اگر دارین یکی از اینارو راهنماییم کنین یا اگه تو یوتوبی یا فیلم برسی ای پیدا کردین لینک بفرستین ❤️💙

ویرایش شده توسط Moshtaba
لینک به دیدگاه

بعیده مشکل بازی با اون پیج فایل حل بشه. چون زمین تا اسمون فرقه بین سرعت رم و SSD. رم رو دوکانال کن. هم ظرفیت رمت بیشتر میشه. هم دوکاناله میشه هم حداقل استفاده از پیج فایل . هرچی SSD رو خلوت تر باشه سرعتشم بیشتره. بنظرم خرید رم برای بازی کاملا واجبه. 

لینک به دیدگاه

جز مساله بازی که گفتم اولویتم نیست کسی نمیتونه کمکی کنه ؟

بخاطر یه بازی اونم فقط موقع رانندگیش واجب نیست فعلا .. فقط یه سوال بود اگه کسی تجربه ای داشته باشه بگه که ممنونم از همتون میدونم رمو ارتقا بدم برا بازی بهتره .. تایپیک در مورد راهنمایی خرید بین دو ssd سامسونگه .. 

عملکرد سرعت نوشتن و خواندن فایل بین این دو ssd تو موارد حجیم کدوم بهتره ؟ حداکثر سرعتی که رو محصولات ذکر میشه مثلا موقع خروجی گرفتن از ادوبی پرمیر تو حجم های بالا تا اخرش همونه یا بین راه افت سرعت هست ؟ ( چون یا لینکی اول تایپیک گذاشتم نوشته تو مدل 970 نسخه 250GB تا 13 گیگ اول سرعت اونه بعدش میشه 400 مگ بر ثانیه ! 

در این مورد کسی میتونه کمکی کنه ؟❤️

لینک به دیدگاه

دوستان به جواب رسیدم توضیح میدم اگه کسی مثل من نمیدونست سردرگم نمونه :

SSD Samsung M2 NVME 970 Evo Plus

970 Intelligent TurboWrite 1.0

تصویر :

image.thumb.png.c844007d10323c25b439ce582b0d70fb.png

تو نسخه 250 تا 13 گیگ اول فایل حجیم سرعت نوشتن 2300 بعد از اون 400 میشه

تو نسخه 500 تا 22 گیگ اول فایل حجیم سرعت نوشتن 3200 بعد از اون 900 میشه

تو نسخه 1T تا 42 گیگ اول فایل حجیم سرعت نوشتن 3300 بعد از اون 1750 میشه

_________________________________________________________________________________________________________

SSD Samsung M2 NVME 980

Intelligent TurboWrite 2.0

تصویر:
image.thumb.png.51acce736fd987614d183b41564a67dc.png

تو نسخه 250 گیگ تا 45 گیگ اول فایل حجیم سرعت نوشتن 1300 

تو نسخه 500 گیگ تا 122 گیگ اول فایل حجیم سرعت نوشتن 2600 

تو نسخه 1T گیگ تا 160 گیگ اول فایل حجیم سرعت نوشتن 3000

سرعت خواندن هم تو همه مدلای ssd تقریبا همون چیزیه که تبلیغ میشه و به مقدار حجم فایل نیست و عملکرد کلی ssd ها به قطعات سیستم خصوصا مادربرد و cpu ارتباط داره .

و اینکه بین این دو 980 کمتر داغ میکنه

اگر با بودجه کم میخواستین یکی از بهترین ssd های m2 NVME رو داشته باشین (حتما چک کنین مادربردتون ساپورت میکنه)  نسل PCIe 3 و کاری به فایلای حجم بالا ندارین و نمیخواین بیش از 80% ظرفیت ssd رو پر کنید بهترین انتخاب همین نسخه 250GB مدل 970 evo plus ع که الان حدودا 1م600

اگر میتونین بیشتر هزینه کنین بهتره نسخه 500 گیگیش رو بخرید که سرعت نوشتن بیشتری داره که قیمت متاسفانه نجومیه و حدودا 2م500

اما اگر مثل من براتون مهمه با هزینه کم ظرفیت بالا + عملکرد خیلی خوب خصوصا موقع نوشتن اطلاعات حجم بالا که بالاتر اشاره کردم نسخه 500GB مدل 980 بهترین انتخابه قیمت حدودا 2م

و خاطر داشته باشین جدا از تاثیر گذاری قطعات سیستم هرچقدر ظرفیت ssd رو بیشتر پر کنین عملکرد کاهش پیدا میکنه (این مدلا تا پر شدن 80% ظرفیتشون افت قابل توجه ای ندارن)  پس حالت کلی نسخه های 250GB (خصوصا 970 evo plus بخاطر داشتن DRAM مجزا و عملکرد کلی بهتر) اگر نرم افزار های زیادی ندارین و نمیخواین بازی روش نصب کنین که زودتر لود بشن (تو fps تاثیری نداره) انتخاب خوبیه توصیه میشه بیخودی بیشتر هزینه نکنین

واگر کاربر حرفه هستین با قیمت بصرفه نسخه های 500 گیگی و کاربر پیشرفته تر بهتره حداقل 1ترا تهیه کنید .

با توضیحات بالا و بودجتون بسته به نیازتون انتخاب کنید امیدوارم با این تایپیک به یکی دگ مثله خودم تونسته باشم کمک کنم ❤️💙

ویرایش شده توسط Moshtaba
لینک به دیدگاه

دوست عزیز،

حالا نمیدونم من  متوجه نمیشم یا شما یه کم نا مفهوم صحبت میکنی. یعنی مشخص نیست دقیقا قصد شما از این سوال چیه، یه جا میگی این مهمتره، یه جا میگی اون  مهمتره، آخرشم من نفهمیدم کدومو انتخاب کردی و چرا.

اما به جهت اطلاع دوستان دیگه عرض کنم، اس اس دی های 980، اولین تلاش سامسونگ برای ورود به بازار اس اس دی های DRAMLESS بوده. منتها اونقدر این اس اس دی عملکرد فوق العاده ای داشته، که فقدان کش DRAM رو تونسته به خوبی جبران کنه و پوشش بده. عملا سامسونگ اس اس دی ساخته که لزومی به تجهیز به DRAM نداشته اما پرفورمنسی نزدیک و مشابه به 970EVOPLUS در بسیاری از موارد داشته.

حالا اگر کسی بخواد بین این دو تا انتخاب کنه، منطقا 970EVOPLUS به دلیل داشتن DRAM در اولویته، منتها این موضوع در مورد حجم برابره. یعنی اگر سوال بین 500G دو مدل 980 و EVOPLUS باشه، اولویت با EVOPLUS، اما اگر سوال بین مدل 250G EVOPLUS و 500G 980 باشه، صد در صد اولویت با 500G مدل 980، چون حجم بیشتری داره پس عملکرد بهتری هم خواهد داشت.

نتیجه گیری اینکه، در حجم برابر و قیمت نزدیک به هم، اولویت با 970EVOPLUS، اما در حجم های متفاوت، اولویت با اون مدلیه که حجم بیشتری داره.

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

دوست عزیز،

حالا نمیدونم من  متوجه نمیشم یا شما یه کم نا مفهوم صحبت میکنی. یعنی مشخص نیست دقیقا قصد شما از این سوال چیه، یه جا میگی این مهمتره، یه جا میگی اون  مهمتره، آخرشم من نفهمیدم کدومو انتخاب کردی و چرا.

اما به جهت اطلاع دوستان دیگه عرض کنم، اس اس دی های 980، اولین تلاش سامسونگ برای ورود به بازار اس اس دی های DRAMLESS بوده. منتها اونقدر این اس اس دی عملکرد فوق العاده ای داشته، که فقدان کش DRAM رو تونسته به خوبی جبران کنه و پوشش بده. عملا سامسونگ اس اس دی ساخته که لزومی به تجهیز به DRAM نداشته اما پرفورمنسی نزدیک و مشابه به 970EVOPLUS در بسیاری از موارد داشته.

حالا اگر کسی بخواد بین این دو تا انتخاب کنه، منطقا 970EVOPLUS به دلیل داشتن DRAM در اولویته، منتها این موضوع در مورد حجم برابره. یعنی اگر سوال بین 500G دو مدل 980 و EVOPLUS باشه، اولویت با EVOPLUS، اما اگر سوال بین مدل 250G EVOPLUS و 500G 980 باشه، صد در صد اولویت با 500G مدل 980، چون حجم بیشتری داره پس عملکرد بهتری هم خواهد داشت.

نتیجه گیری اینکه، در حجم برابر و قیمت نزدیک به هم، اولویت با 970EVOPLUS، اما در حجم های متفاوت، اولویت با اون مدلیه که حجم بیشتری داره.

سلام داداشم من حتی بیش از حد هم توضیح دادم بخاطر همین گیج شدن همه

انتخابمم 980 شد ( تو همون متن قبل نوشتم اگر مثل من .. منظور به انتخاب همون مدله دگ:/ ) چون تو نوشتن اطلاعات با حجم بالا خیلی بهتر از 970 ع و نیاز من بیشتر برای خروجی گرفتن فایلای ویدیویی از پرمیر بود که بالاتر گفتم تو نوشته هام .. از اول تایپیک هم گفتم خروجی گرفتن فایل ویدیویی با حجم بالا از ادوبی پرمیر مهمه برام .. فکر میکنم کامل نمیخونین متن هارو .

جدا از این یه سوال در مورد اون گیم داشتم که متاسفانه همرو از بحث اصلی دور کرد حتی یه دوستی تلاش کرد بهم بگه خرید رم واجب تره برا گیم !

ممنونم بابت توضیحاتتون منطقا اکثر اینارو میدونستم ویدیو یا آمار از سایت معتبر در مورد سرعت نوشتن بعد از سرعت توربو هر دو ssd میخواستم که اخرش خودم توضیح دادم کامل :)

ویرایش شده توسط Moshtaba
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...