رفتن به مطلب

ReFS یا NTFS هارد دیسک (فایل سیستم)

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام رفقا

اگه خبر داشته باشید یکی دیگه فایل سیستم هم است به اسم ReFS من چند سال پیش واسه هارد دیسک بلک 4 ترا این نوع فایل سیستم رو گذاشتم الان با خرید یکی هارد 4 ترا دیک سری  بلو به نظرتون اینم به ReFS تبدیل کنم یا نه هر دو رو به NTFS بزارم چون طبق چیزی که الان فهمیدم این نوع فایل سیستم (ReFS ) برای ویندوز سرورها استفاده میشه و NTFS برای کابران عادی پیشنهاد میدن نظر شما چیه برگردم به NTFS ؟؟؟

البته یک سری مزایا و عیب های هم داره یک سرچ بزنی میاره

(Resilient File System (ReFS

ممنون میشم راهنمایم کنید❤️

لینک به دیدگاه

سلام

اونجور که بنده مقالاتش رو خوندم این کار بستگی داره به کارایی که از هارد انتظار دارید. مهمترین بخشش از نظر من حفاظت از دیتاش بود هر چند که دقیق عملکردش رو عملی ندیدم ولی اگر به مانند raid عمل میکنه برای کسی که حفظ فایل ها و دیتاها ارزشمنده این سیستم فایل به شدت در جای خودش کارایی رو نشون خواهد داد. بازم به نظرم بستگی داره به کار کاربر. برای مثال بنده ترجیح میدم در هر صورت روی هارد های پشتیبان یه ویندوز اماده نصب شده باشه چون بارها واسم پیش اومده که نیاز شده هارد بک اپ مستقل بالا بیاد و بوتیبل نبودن یه سیستم فایل برای من عیب بزرگیه. در هر صورت شما باید ببینید دلیل اصلیتون برای استفاده از این سیستم فایل چیه؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...