رفتن به مطلب

مشکل کم بودن فرکانس رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

مادربرد G41 DDR3

رم Giel 1333

پردازنده E5300 Dual Core 2.6GHz

این مادربرد Jetway I41m هست. انگار از فرکانس ۱۳۳۳ پشتیبانی نمی‌کند. ولی مشکل اینجاست که فکر می‌کنم با فرکانس 800 رم یا کمتر در حال کار کردن است.

وقتی DRam Clock at Next Boot رو دستی می‌کنم رایانه روشن نمی‌شود و جالب اینجاست که در CPU-Z فرکانس رم بیشتر از 400 نمی‌رود. در پهنای باند هم، در پرانتز 667مگاهرتز نوشته.

1150845003_IMG__.thumb.jpg.a5848bb643a92b4d5d75d25e32f6449a.jpg

لینک به دیدگاه

با درود خدمت شما

اکثر برد های قدیمی قابلیت ساپورت نرم افزاری فرکانس 1066 و 1333 رو دارند ولی در عمل نمیتونن به این فرکانس دست پیدا کنن (دلایل زیادی هم داره مثلا IMC و...) پس اجبارا با فرکانس 800 کار میکنن. اگر شما دیدید که با فرکانس بالاتر سیستم بوت نمیشه فرکانس بالاتر رو فراموش کنید

فرکانس 400 ذکر شده در CPU-Z باید دوبرابر شود تا فرکانس عملیاتی بدست بیاد، من هم الان فرکانس رمم 3800 هست توی CPU-Z فرکانس رو 1900 گزارش میکنه که همون فلسفه اصلی DDR هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، danyal.fa۷۹ گفته است:

با درود خدمت شما

اکثر برد های قدیمی قابلیت ساپورت نرم افزاری فرکانس 1066 و 1333 رو دارند ولی در عمل نمیتونن به این فرکانس دست پیدا کنن (دلایل زیادی هم داره مثلا IMC و...) پس اجبارا با فرکانس 800 کار میکنن. اگر شما دیدید که با فرکانس بالاتر سیستم بوت نمیشه فرکانس بالاتر رو فراموش کنید

فرکانس 400 ذکر شده در CPU-Z باید دوبرابر شود تا فرکانس عملیاتی بدست بیاد، من هم الان فرکانس رمم 3800 هست توی CPU-Z فرکانس رو 1900 گزارش میکنه که همون فلسفه اصلی DDR هست

من خیلی به این مادربرد شک دارم. هر وقت فرکانس رم رو در بایوس از روی Auto بر می‌دارم،(روی 800,1066,5xx) کامپیوتر روشن نمی‌شود. وقتی روی غیر 800 می‌گذارم، بوق می‌زند ولی زمانی که به طور دستی روی 800 است، در صفحهٔ اول(اسم سازنده مادربرد) گیر می‌کند.

چجوری بفهمیم که مادربرد در عمل می‌تونه از فرکانس ذکر شده در مشاخصاتش پشتیبانی بکنه یا نه؟

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Ahmad Matin گفته است:

من خیلی به این مادربرد شک دارم. هر وقت فرکانس رم رو در بایوس از روی Auto بر می‌دارم،(روی 800,1066,5xx) کامپیوتر روشن نمی‌شود. وقتی روی غیر 800 می‌گذارم، بوق می‌زند ولی زمانی که به طور دستی روی 800 است، در صفحهٔ اول(اسم سازنده مادربرد) گیر می‌کند.

چجوری بفهمیم که مادربرد در عمل می‌تونه از فرکانس ذکر شده در مشاخصاتش پشتیبانی بکنه یا نه؟

بجز خود مادربرد، پردازنده و رم هم باید توانایی ساپورت این فرکانس رو داشته باشن و تنها راهش هم اینه که ببینید بوت میشه یا نه

ممکنه آپدیت بایوس هم تاثیر گذار باشه ولی باتوجه به قدیمی بودن قطعات من توصیه نمیکنم. الان هم چک کردم پردازنده شما تا فرکانس رم ۸۰۰ رو ساپورت میکنه

ویرایش شده توسط danyal.fa79
لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است:

بجز خود مادربرد، پردازنده و رم هم باید توانایی ساپورت این فرکانس رو داشته باشن و تنها راهش هم اینه که ببینید بوت میشه یا نه

ممکنه آپدیت بایوس هم تاثیر گذار باشه ولی باتوجه به قدیمی بودن قطعات من توصیه نمیکنم. الان هم چک کردم پردازنده شما تا فرکانس رم ۸۰۰ رو ساپورت میکنه

در وب گاه خود اینتل، فرکانس رم رو ذکر نکردن و فقط Bus Speed اونجا بود. فرکانس رم نمی‌تواند بیشتر از فرکانس Bus Speed بیشتر بشه؟

ویرایش شده توسط Ahmad Matin
اصلاح
لینک به دیدگاه

۱۹ دقیقه قبل، Ahmad Matin گفته است:

در وب گاه خود اینتل، فرکانس رم رو ذکر نکردن و فقط Bus Speed اونجا بود. فرکانس رم نمی‌تواند بیشتر از فرکانس Bus Speed بیشتر بشه؟

میتونه باشه ولی نیاز به xMP داره که بعید میدونم مادربرد های اون نسل ساپورتشون کنن

بازم به دلیل قدیمی بودن پلتفرم ممکنه اطلاعات من کامل درست نباشه، علی ای حال ۸۰۰ تا ۱۳۳۳ تفاوت خیلی چشمگیری ایجاد نخواهد کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...