رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید و اسمبل سیستم گیمینگ ( RAM DDR5 , CPU 12th )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من میخواستم یه سیستم عالی برای گیم ببندم چون سیستم خودم دیگه عمرش رو به اتمامه

من خودم تحقیقاتی انجام دادم و قطعاتی انتخاب کردم لطفا دوستان اگر نظر بهتری دارن منو راهنمایی کنن

اینم بهتون بگم بودجه حدودی من بین 1500 تا 2000 دلار هست و قیمت قطعات را بر حسب قیمت جهانیش در نظر بگیرید چون امکان خرید از خارج کشور دارم

سیستم الان من اینه : ram 16 ddr3 - vga giga 1070ti - power green 585 - case green x5 - cpu i7 3770

فقط از این سیستم گرافیکش به دردم میخوره و بقیش رو به نظرتون حدودا با هم چند میخرن؟

من قطعات زیر رو انتخاب کردم :

Case ASUS ROG Strix Helios

Motherboard ASUS ROG Strix Z690-E Gaming

CPU Intel Core i7-12700K

Coler ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB

RAM G.Skill Trident Z5 RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 (PC5-48000) CL36-36-36-96

الان خودم پاور Thermaltake Toughpower PF1 ARGB 1200W و SSD 980Pro 1TB دارم

اولین سوالم در مورد ssd هست که اگه 1 ترابایت رو به چند پارتیشن تقسیم کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون یکی از دوستان میگفت باید 1 پارتیشن باشه و اگه بیشترش کردی کاراییش پایین میاد!

در مورد گرافیک فکر میکنم نیاز به یه 3080 داشته باشم ولی چون فعلا گرونه همینو استفاده میکنم تا نسل 4000 انویدیا معرفی بشه . به نظرتون تو همین سال 2022 میاد و قیمتش مشخص نمیشه؟ (امان از دست ماینرها که نمیزارن یه گرافیک بخریم 😓)

چون نسل جدید رم اومده گرچه گرون هست گفتم تهیه کنم تا برای بعد ها سیستم هنوز قوی باشه . بین کورسیر و جی اسکیل مونده بودم که جی اسکیل رو بیشتر پسندیدم . به نظرتون با باس و سرعت یکسان کدوم بهتره؟

]پردازنده هم چون قبلا i5 تهیه کردم و بعد از چند سال دیگه برای بازی ها ضعیف میشه و پشیمون شدم اون موقع به این خاطر گفتم الان چیز قوی بردارم تا سال های بیشتری بتونه بازی ها رو بهتر اجرا کنه . فقط این پردازنده با کولر 240 یا 280 خنک نمیشه؟ یکی از دوستان گفتند فقط باید کولر 360 بگیرم. این کولر خوبی انتخاب کردم؟ عمر این کولرها کمه و بعد از مدتی خراب میشن؟

ایا این مادربرد بلوتوث هم داره؟ ورژن چنده؟

حالا میرسیم به کیس که خیلی مردد هستم و یه کیس خوب و همه چی تمام پیدا نکردم فقط این ایسوس که فکر کنم برای 3 سال پیشه! چرا ایسوس مدل جدید و به روز اینو معرفی نمیکنه؟! ایا پورت ها و چیزهای دیگه این کیس جدید و به روز هست؟ من یک کیس میخوام اول ظاهرش قشنگ باشه و مهمترین چیز اینه که پنل جلو حتما پورن USB C داشته باشه. دوستان ایا کیس بهتری سراغ دارن؟ چون این کیس هم یه امکانی داره که هیچ کیسی نداره و هولدر گرافیک داره

و مورد اخر اگه خدا راضی باشه سیستم رو خریدم برای اسمبلش سوالاتی داشتم . زیاد حرفه ای نیستم تو این کار ولی خب فکر نکنم زیاد سخت باشه و کلیپ های زیادی تو یوتیوب نگاه کردم اما هیچ کدوم در مورد کابل ها و پورت های کیس و متصل کردن به مادربرد و کنترلر فن و نورپردازی فن ها توضیحی نمیده و پشت این کیس و بعضی کیس ها یه پنل هست که برای فن های کیس و نور پردازیه و دقیق نمیدونم باید چکار کرد. اگر در این مورد یه ویدیوی دقیق دارین لطفا لینکش رو بدین.

اگه اون کابل فن کیس که RGB داره رو مستقیم به برق پاور بزنیم امکان استفاده از نرم افزار Arura asus که رنگ ها رو تغییر میده نداریم؟ باید به مادربرد وصل بشه؟ چون کیس خودم فن ها رو اصلا به مادربرد وصل نکردم و نمیدونم چجوریه.

بعد در مورد کولر پردازنده که فنش RGB داره باید به پاور وصل بشه یا بازم مادربرد یا به پنل پشت کیس؟ تفاوتش تو چیه اگه فن کیس به پنل پشت کیس وصل کنیم یا به مادربرد؟ سرعت فن های کولر پردازنده چجوری مشخص میشه؟ اتوماتیک هست؟ دکمه فن که روی کیس هست سرعت فن ها رو تغییر میده؟ و RGB فن پاور رو باید به کجا متصل کنم؟

ممنون میشم در این مورد توضیحات کاملی بهم بدین

ویرایش شده توسط dragon2010
ویرایش متن
لینک به دیدگاه

• ارسال 73
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

درود دوست عزیز

اگه 0 تا 100 کاربرد شما گیمینگ هستش . نظر شخصی من

اصلا" خرید نسل 12 اینتل در مقابل نسل جدید سی پی یو های AMD تو توجیحی نداره !

فقط کافیه کمی صبوری بفرمایید تا وارد بازار بشن ...

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، invoker گفته است:

درود دوست عزیز

اگه 0 تا 100 کاربرد شما گیمینگ هستش . نظر شخصی من

اصلا" خرید نسل 12 اینتل در مقابل نسل جدید سی پی یو های AMD تو توجیحی نداره !

فقط کافیه کمی صبوری بفرمایید تا وارد بازار بشن ...

همش برای گیمینگ نمیخواهم و اینکه اصلا از سی پی یو AMD خوشم نمیاد و فقط اینتل

دوستان لطفا کسی که تخصص کافی برای پاسخ گویی کامل به تمام سوالات من داره منو راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

۱۵ دقیقه قبل، dragon۲۰۱۰ گفته است:

همش برای گیمینگ نمیخواهم و اینکه اصلا از سی پی یو AMD خوشم نمیاد و فقط اینتل

دوستان لطفا کسی که تخصص کافی برای پاسخ گویی کامل به تمام سوالات من داره منو راهنمایی کنه

نسل 12 اینتل خیلی قویه حتی i5 12500 اندازه 9900k و ryzen 3800x قویه. مادربرد هم زیر 10 تومن z690 کافیه

اولویت اول کارت گرافیک high end بزارید

لینک به دیدگاه

در مورد پردازنده میتونم بگم که میتونید تا 12400 پایین بیایید چون این پردازنده حتی قویتر از 3700x هست.چرا ما داریم مبنا رو 3700x قرار میدیم چون قدرت پردازشی کنسول های نسل جدید در این حد هست و توی بنچماراکا هم این مورد کاملا مشخصه پس همچین پردازنده ای یعنی 12400 تا حداقل ۵ سال آینده در گیم ها به شما نه نمیگه. اصلا نباید پردازش این نسل رو دست کم بگیرید و مقایسه کنید با نسل قبلترش. سلرون این نسل در تک هسته پردازنده کور ای ۹ ۱۰۹۰۰k رو شکست داده.

https://sakhtafzarmag.com/بنچمارک-celeron-g6900-در-geekbench/

بازم پستتون رو سر فرصت میخونم نکته ای یود میگم

لینک به دیدگاه

دوستان در مورد CPU من این مورد رو تغییر نمیدم میخوام چیز قوی و درست درمون باشه و اشکال نداره براش هزینه هم میکنم

فقط سوالات منو کسی پاسخ نداده! من در مورد اسمبل و کیس خیلی سوال پرسیدم کسی نیست کامل منو راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، dragon۲۰۱۰ گفته است:

دوستان در مورد CPU من این مورد رو تغییر نمیدم میخوام چیز قوی و درست درمون باشه و اشکال نداره براش هزینه هم میکنم

فقط سوالات منو کسی پاسخ نداده! من در مورد اسمبل و کیس خیلی سوال پرسیدم کسی نیست کامل منو راهنمایی کنه

شما موقع خرید قطعات تو همین تاپیک بگو کمکت میکنن

فقط یه نکته ای هست در مورد خرید کیس سعی کن کیس جدید بگیرید فنهای argb و سوکت های usb مخصوص مادربردهای جدید داشته باشه

در مورد اسمبل (چون بار اولتونه)بهتره بدید کاربلد انجام بده 

لینک به دیدگاه

دوستان چند روز هست منتظرم ماشالا این همه متخصص تو لیون هست چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟!!!

من سوال اساسیم در مورد اسمبل و فن ها و کنترلر فن ها و RGB  و پورت های مادر برد و هاب کنترلر و کنترلر کیس هست و هر چی سرچ میکنم یه چیز کلی و کامل نیست که مطالعه کنم

تو قسمت اخر متنم کامل توضیح دادم که چه چیزیو میخوام بدونم

لینک به دیدگاه

دادا شما سوالاتت بیشترشون نتایج زیادی از گوگل میاره.مقداری هم نوع طرح سوالاتتون ضعیفه. خیلی شاخه به شاخه شده. هر کدومشو هم توی انجمن چندین بار صحبت کردن در بخش های مخصوص خودش. شما هم یکم زحمت بکشید در انجمن و انجمن های دیگه سری به بخش های اموزشیشون بزنید. به هر حال جواب ساده سوال شما اینه که اگه کولرتون پسوند argb داره یعنی به پورت argb مادربرد میخوره برای نورش. فن هم که به مادربرد میخوره و از بایوس کنترل میشه یا از برنامه مخصوص ویندوزش حالا مال شما دکمه فن روی کیسم برای فن ها و نورپردازی کیس قرار گرفته که به طور فیزیکی هم تغییر رنگ بدی و دور فن تنظیم کنی. در حالت معمولی دور فن اتومات هست و نیاز به دستکاری نیست این کار برای اورکلاکرها هست.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

دوست من سیستم خوبیه اگر هم ترجیحت اینتل هست 

و پولشو داری خب بخر 

در مورد اس اس دی اگر با پارتیشن بندی سرعت بیاد پایین فقط یه کم میاد پایین ! مثل تفاوت سرعت m2 و اس اس دی SATA ...

در مورد گرافیک خب کیس ارزون تر از ایسوس بگیر خنک کننده ایسوس نگیر و از قطعات دیگه بزن و گرافیک توپ بگیر به جاش .

لازم نیست حتما انویدیا باشه aMD هم همونکار را میکنه با قیمت کمتر ! از نورپردازی و این ها هم بزنی پول یه گرافیک بهتر درمیاد ..

نور پردازی میخوای چه کار فوقش اسمبل کردی عکس هاشو تو این فروم انداختی چی میشه >؟

اگه اولویت باست کارکرد و بازی هست نورپردازی به این امر کمکی نمیکنه 

رم جی اسکیل معروف تره احتمالا کارکردش هم بهتره 

مثل تفاوت اس اس دی سامسونگ و ای دی تا ، اگه برای شو آف نمیخوای بخری ای دیتا بخر همون کارایی قیمت پایین تر 

280 کولر باسه پردازنده شما کافیه . من خودم آی ناین دارم 280 جواب میده ولی کولر ایسوس نخر گرونه پولشو بزار یه چیز دیگه به کامپیوترت اضافه کن 

ظاهرا بلوتوث داره . ورژن 5.2 باسه ویندوز 11 ...

کیس زیاده ایسوس بیخ.ود گرونه اونم تو مملکت ما یه چیزی میکشن روش اگر از نورپردازی خوشت میاد کورسیر بگیر 

اسمبل کاری نداره . بچه نوجوان هم میتونه انجام بده 

قطعات که خریدی عکس بزار من و دوستان راهنماییت میکنیم 

باسه ایسوی سینک یا هر برند دیگری احتمالا باید به مادربرد وصل شه 

بازم همه اینها تو دفترچه نوشته 

اگر اشتباه نکنم چند تا برند هم با هم سینک میشن RGB 

لینک به دیدگاه

مورد اول اينكه به نظرم سيستمو دارى ميدى بره كارت قديميشم بده بره حيفه با اينهمه خرج RTX نبدى رو اين سيستم يجورايى ياد بدنه بنز و موتور پرايد ميوفته آدم!

مورد دوم اينكه بجاى خريد بورد فوق خفن استريكس هزينه رو كم بكن مثلا پرايم A يا P بگير و هزينه رو همون كارت بزار مثلا يه 3070ti-3080ti تهيه كن يا پردازنده رو 12900KS-12900K-12900F بنداز

مورد سوم بهتره واتر رو كورسير بگيرى اگه ميتونى هزينه كنى اين (iCUE H150i ELITE CAPELLIX) يا اگه نميتونى اين (iCUE H100i ELITE CAPELLIX) ما براى 12900k بستيمش

مورد چهارم كيس هست كه سليقه ايه و اگه از اونور آب بخواى كه يه اقيانوس انتخاب براى آدم ميمونه خصوصاً برند NZXT كه اونوريا عاشقشن

در آخر موفق باشى سيستمو گرفتى عكس و ويديو فراموش نشه

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، jj-191 گفته است:

دادا شما سوالاتت بیشترشون نتایج زیادی از گوگل میاره.مقداری هم نوع طرح سوالاتتون ضعیفه. خیلی شاخه به شاخه شده. هر کدومشو هم توی انجمن چندین بار صحبت کردن در بخش های مخصوص خودش. شما هم یکم زحمت بکشید در انجمن و انجمن های دیگه سری به بخش های اموزشیشون بزنید. به هر حال جواب ساده سوال شما اینه که اگه کولرتون پسوند argb داره یعنی به پورت argb مادربرد میخوره برای نورش. فن هم که به مادربرد میخوره و از بایوس کنترل میشه یا از برنامه مخصوص ویندوزش حالا مال شما دکمه فن روی کیسم برای فن ها و نورپردازی کیس قرار گرفته که به طور فیزیکی هم تغییر رنگ بدی و دور فن تنظیم کنی. در حالت معمولی دور فن اتومات هست و نیاز به دستکاری نیست این کار برای اورکلاکرها هست.

ممنون دوست عزیز بابت پاسخ گویی

من هر چقدر گشتم آموزش کامل در مورد کنترلر فن و نورپردازی و هاب و این چیزا پیدا نکردم

تو گوگل هم بگردی چیزی خوبی نمیاد . اگه لینکی داری که سوالات منو پاسخ بده بی زحمت بفرستین

11 ساعت قبل، بامداد گفته است:

دوست من سیستم خوبیه اگر هم ترجیحت اینتل هست 

و پولشو داری خب بخر 

در مورد اس اس دی اگر با پارتیشن بندی سرعت بیاد پایین فقط یه کم میاد پایین ! مثل تفاوت سرعت m2 و اس اس دی SATA ...

در مورد گرافیک خب کیس ارزون تر از ایسوس بگیر خنک کننده ایسوس نگیر و از قطعات دیگه بزن و گرافیک توپ بگیر به جاش .

لازم نیست حتما انویدیا باشه aMD هم همونکار را میکنه با قیمت کمتر ! از نورپردازی و این ها هم بزنی پول یه گرافیک بهتر درمیاد ..

نور پردازی میخوای چه کار فوقش اسمبل کردی عکس هاشو تو این فروم انداختی چی میشه >؟

اگه اولویت باست کارکرد و بازی هست نورپردازی به این امر کمکی نمیکنه 

رم جی اسکیل معروف تره احتمالا کارکردش هم بهتره 

مثل تفاوت اس اس دی سامسونگ و ای دی تا ، اگه برای شو آف نمیخوای بخری ای دیتا بخر همون کارایی قیمت پایین تر 

280 کولر باسه پردازنده شما کافیه . من خودم آی ناین دارم 280 جواب میده ولی کولر ایسوس نخر گرونه پولشو بزار یه چیز دیگه به کامپیوترت اضافه کن 

ظاهرا بلوتوث داره . ورژن 5.2 باسه ویندوز 11 ...

کیس زیاده ایسوس بیخ.ود گرونه اونم تو مملکت ما یه چیزی میکشن روش اگر از نورپردازی خوشت میاد کورسیر بگیر 

اسمبل کاری نداره . بچه نوجوان هم میتونه انجام بده 

قطعات که خریدی عکس بزار من و دوستان راهنماییت میکنیم 

باسه ایسوی سینک یا هر برند دیگری احتمالا باید به مادربرد وصل شه 

بازم همه اینها تو دفترچه نوشته 

اگر اشتباه نکنم چند تا برند هم با هم سینک میشن RGB 

در مورد قطعاتی که انتخاب کردم واقعا دوستشون دارم و از زیبایی و این قطعات لذت میبرم و نمیتونم تغییر بدم. من واقعا عاشق این کیسم و چند ساله دارم نگاش میکنمو واقعا رو دستش هیچ کیسی نیست

من اسمبل رو بلدم و کار سختی نیست و تمام چیزهاش رو هم دقیق میدونم فقط نحوه متصل کردن کنترلر فن جلوی کیس و نور پردازی کیس نورپردازی کولر رو نمیدونم. میخوام یه اموزشی باشه که بتونم هر کیسی و هر سیستمی رو بتونم انجام بدم که همچین اموزشی نیست

4 ساعت قبل، eddy گفته است:

مورد اول اينكه به نظرم سيستمو دارى ميدى بره كارت قديميشم بده بره حيفه با اينهمه خرج RTX نبدى رو اين سيستم يجورايى ياد بدنه بنز و موتور پرايد ميوفته آدم!

مورد دوم اينكه بجاى خريد بورد فوق خفن استريكس هزينه رو كم بكن مثلا پرايم A يا P بگير و هزينه رو همون كارت بزار مثلا يه 3070ti-3080ti تهيه كن يا پردازنده رو 12900KS-12900K-12900F بنداز

مورد سوم بهتره واتر رو كورسير بگيرى اگه ميتونى هزينه كنى اين (iCUE H150i ELITE CAPELLIX) يا اگه نميتونى اين (iCUE H100i ELITE CAPELLIX) ما براى 12900k بستيمش

مورد چهارم كيس هست كه سليقه ايه و اگه از اونور آب بخواى كه يه اقيانوس انتخاب براى آدم ميمونه خصوصاً برند NZXT كه اونوريا عاشقشن

در آخر موفق باشى سيستمو گرفتى عكس و ويديو فراموش نشه

عزیز من قیمت یه کارت خوب مثل 3080 بیشتر از 60 درصد بودجه کل سیستم من میشه! من اگه از مادربرد و سی پی یو و کیس کم کنم نهایت 400 دلار پول اضاف میاد و این گرافیک بالای 1000 دلار قیمتش هست و نمیشه. گرافیک رو عرض کردم در اینده سری 4000 اومد میگیرم اگه پول داشم

دوستان سوالاتم رو به صورت دقیق دوباره میپرسم :

1. اگه سیستم و کیس قدیمی باشه باید فن کیس که نوعش هم عادی باشه و نور پردازی نداشته باشه رو به پاور متصل کرد یا مادربرد؟ تفاوت این دو دقیقا در چه چیزی هست؟ دور فن و عملکرد های کدوم بهتره؟ موقع وصل شدن به پاور در بالاترین سرعت خودش میچرخه؟ موقع وصل شدن به مادربرد اتوماتیک دورش کم و زیاد میشه؟ اون پورت روی مادر برد که فن کیس بهش وصل میکنی اسمش چیه؟ چند عدد پورت فن معمولا در مادربرد وجود دارد؟

2. اگه کیس کنترلر فن داشته باشه و فن کیس رو به کنترلر کیس متصل کنی در این حالت فرقش چیه؟ دور فن همش به صورت دستی تنظیم میشه؟ حالا اگه خود کیس امکان تغییر نور فن هم داشته باشه و اونو به فن کیس که ARGB هست وصل کنی در این حالت فقط از روی کیس امکان کنترل و امکان تغییر رنگ وجود دارد؟در این حالت دیگه نمیشه از طریق نرم افزار Aura sync ایسوس اون فن کیس رو تغییر رنگ یا تغییر سرعت داد؟

3. اگه بخوتی تعدادی فن ARGB روی کیس وصل کنی که از طریق مادربرد سینک و کنترل و تغییر رنگ داده بشه باید چکار کرد؟ باید به کدام پورت از مادربرد وصل کرد؟ هر کدام از فن ها به یه پورت جدا وصل میشه؟ یا باید هاب تهیه کرد و فن ها رو به هاب وصل کرد و بعد از هاب یه فیش بزنیم به مادربرد؟ لطفا کامل توضیح داده شود

4. این کیس ایسوس و خیلی کیس های دیگه پشتش یه هاب داره و اون دقیقا چکاری انجام میده؟ میشه سه فن ARGB که اضاف کردیم رو به اون هاب وصل کنیم؟ یا اون هاب یه چیز دیگه هست و برای کنترلر و دور فن جلوی کیس هست؟ لطفا در مورد این کیس ایسوس راگ هلیوس توضیح داده شود

5. بعد از توضیح دادن و انجام دادن موارد بالا حالا میخواهیم یه کولر 360 ARGB بندازیم روی این کیس . من کولر Coler Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360 رو خریداری کردم. در این حالت برای سینک شدن در نرم افزار باید چه کاری انجام بشه؟ باید مستقیم به مادربرد وصل بشه؟ یا میشه به اون هاب پشت کیس ایسوس وصل کرد؟ چون در مادربرد فکر کنم یک هدر ARGB وجود دارد باید چه چیزی به این پورت وصل بشه؟! کولر یا فن کیس یا هاب کنترلر پشت کیس؟ (واقعا خیلی سردرگم شدم و حالا متوجه شدید چرا جواب سوالات من در گوگل نیست😂)

ایا این کولر با نرم افزار ایسوس اورا سینک میشه یا باید با نرم افزار گیگابایت سینکش کنم؟

سوالاتی هم در مورد پورت های مادربرد داشتم که در پیام بعدی میفرستم

دوستان عزیز لطفا تمام سوالات منو به صورت کامل جواب بدین تا این مساله برای همیشه برای من حل بشه

با تشکر

لینک به دیدگاه

۱۸ ساعت قبل، dragon۲۰۱۰ گفته است:

عزیز من قیمت یه کارت خوب مثل 3080 بیشتر از 60 درصد بودجه کل سیستم من میشه! من اگه از مادربرد و سی پی یو و کیس کم کنم نهایت 400 دلار پول اضاف میاد و این گرافیک بالای 1000 دلار قیمتش هست و نمیشه. گرافیک رو عرض کردم در اینده سری 4000 اومد میگیرم اگه پول داشم

اينم حرفيه ولى يه 3060 يا حتى 3050 اگه مصرفتون گيم هست بهتره تا از مزاياى RTX هم بى بهره نشيد خصوصاً اينكه ممكنه بعدا كارتتون بيشتر از اينا افت كنه قيمتش

1. اگه سیستم و کیس قدیمی باشه باید فن کیس که نوعش هم عادی باشه و نور پردازی نداشته باشه رو به پاور متصل کرد یا مادربرد؟ تفاوت این دو دقیقا در چه چیزی هست؟ دور فن و عملکرد های کدوم بهتره؟ موقع وصل شدن به پاور در بالاترین سرعت خودش میچرخه؟ موقع وصل شدن به مادربرد اتوماتیک دورش کم و زیاد میشه؟ اون پورت روی مادر برد که فن کیس بهش وصل میکنی اسمش چیه؟ چند عدد پورت فن معمولا در مادربرد وجود دارد؟

1. ببينيد كيسها و سيستمهاى قديمى معمولا پورت RGB ندارن و سيستم نور پردازيشون از برق پاور گرفته ميشه كه معمولا شركتهاى توليد كننده هم تو كاتالوگشون اينو شرح دادن و از طريق ريموت كنترل ميشن ولى سيستمهاى جديد از طريق نرم افزار و اتصال كابل به مادربرد صورت ميگيره

2. اگه کیس کنترلر فن داشته باشه و فن کیس رو به کنترلر کیس متصل کنی در این حالت فرقش چیه؟ دور فن همش به صورت دستی تنظیم میشه؟ حالا اگه خود کیس امکان تغییر نور فن هم داشته باشه و اونو به فن کیس که ARGB هست وصل کنی در این حالت فقط از روی کیس امکان کنترل و امکان تغییر رنگ وجود دارد؟در این حالت دیگه نمیشه از طریق نرم افزار Aura sync ایسوس اون فن کیس رو تغییر رنگ یا تغییر سرعت داد؟

2. بله وقتى فنها رو به كنترل كيس وصل كنيد سرعت و نورشون از طريق اون كنترل ميشن و از طريق مادربرد و نرم افزار نميشه

3. اگه بخوتی تعدادی فن ARGB روی کیس وصل کنی که از طریق مادربرد سینک و کنترل و تغییر رنگ داده بشه باید چکار کرد؟ باید به کدام پورت از مادربرد وصل کرد؟ هر کدام از فن ها به یه پورت جدا وصل میشه؟ یا باید هاب تهیه کرد و فن ها رو به هاب وصل کرد و بعد از هاب یه فیش بزنیم به مادربرد؟ لطفا کامل توضیح داده شود

3. اگه بخوتى اين كار رو بكنى (😁) چندين راه هست يا مادربردت بايد ورودى براى همشون داشته باشه يا بايد هاب تهيه كنيد يا راه آخر اينكه كابلهاى تقسيمى بگيريد يه كابلهايى هستن كه سه رو به يك تبديل ميكنن يا بيشتر حتى

18 ساعت قبل، dragon2010 گفته است:

4. این کیس ایسوس و خیلی کیس های دیگه پشتش یه هاب داره و اون دقیقا چکاری انجام میده؟ میشه سه فن ARGB که اضاف کردیم رو به اون هاب وصل کنیم؟ یا اون هاب یه چیز دیگه هست و برای کنترلر و دور فن جلوی کیس هست؟ لطفا در مورد این کیس ایسوس راگ هلیوس توضیح داده شود

بله براى اضافه كردن فن هم جا گذاشتن فقط دقت كنيد اتصال همه فنها مثل هم نيست مثلا الان فنهاى شركت گرين پورتشون متفاوت بود با فن هاى شركتهاى ديگه يا برعكس مثلا خواستيم يه فن كولرمستر رو به هاب گرين وصل كنيم سرش فرق داشت

5. بعد از توضیح دادن و انجام دادن موارد بالا حالا میخواهیم یه کولر 360 ARGB بندازیم روی این کیس . من کولر Coler Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360 رو خریداری کردم. در این حالت برای سینک شدن در نرم افزار باید چه کاری انجام بشه؟ باید مستقیم به مادربرد وصل بشه؟ یا میشه به اون هاب پشت کیس ایسوس وصل کرد؟ چون در مادربرد فکر کنم یک هدر ARGB وجود دارد باید چه چیزی به این پورت وصل بشه؟! کولر یا فن کیس یا هاب کنترلر پشت کیس؟ (واقعا خیلی سردرگم شدم و حالا متوجه شدید چرا جواب سوالات من در گوگل نیست😂)

5. مباركتون باشه من كه تا الان تجربه واتر گيگابايت رو نداشتم فقط كولر مستر كورسير و گرين و ديپكول رو تا الان تست كردم
بله شما بهتر مستقيم به مادربرد وصل كنيد كه از مزاياى نرم افزارى بى نصيب نباشيد الباقى اون فنهاى كيس رو به هاب بزنيد براى خودشون صفا كنن

ایا این کولر با نرم افزار ایسوس اورا سینک میشه یا باید با نرم افزار گیگابایت سینکش کنم؟

تا جايى كه من ميدونم هر شركت براى خودش نرم افزارشو داره و نميشه الا اينكه مهندسان و سروران تست كرده باشن ميتونن نظر بدن ما هم استفاده كنيم

سوالاتی هم در مورد پورت های مادربرد داشتم که در پیام بعدی میفرستم

در خدمتيم

دوستان عزیز لطفا تمام سوالات منو به صورت کامل جواب بدین تا این مساله برای همیشه برای من حل بشه

يه سؤال هم من داشتم و ميتونيد تو خصوصى جواب بدين اگه ميبينيد مورد داره و ببخشيد فضوليه شما شغلتون چيه يعنى در چه زمينه اى هست؟

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، eddy گفته است:

اينم حرفيه ولى يه 3060 يا حتى 3050 اگه مصرفتون گيم هست بهتره تا از مزاياى RTX هم بى بهره نشيد خصوصاً اينكه ممكنه بعدا كارتتون بيشتر از اينا افت كنه قيمتش

1. ببينيد كيسها و سيستمهاى قديمى معمولا پورت RGB ندارن و سيستم نور پردازيشون از برق پاور گرفته ميشه كه معمولا شركتهاى توليد كننده هم تو كاتالوگشون اينو شرح دادن و از طريق ريموت كنترل ميشن ولى سيستمهاى جديد از طريق نرم افزار و اتصال كابل به مادربرد صورت ميگيره

2. بله وقتى فنها رو به كنترل كيس وصل كنيد سرعت و نورشون از طريق اون كنترل ميشن و از طريق مادربرد و نرم افزار نميشه

3. اگه بخوتى اين كار رو بكنى (😁) چندين راه هست يا مادربردت بايد ورودى براى همشون داشته باشه يا بايد هاب تهيه كنيد يا راه آخر اينكه كابلهاى تقسيمى بگيريد يه كابلهايى هستن كه سه رو به يك تبديل ميكنن يا بيشتر حتى

بله براى اضافه كردن فن هم جا گذاشتن فقط دقت كنيد اتصال همه فنها مثل هم نيست مثلا الان فنهاى شركت گرين پورتشون متفاوت بود با فن هاى شركتهاى ديگه يا برعكس مثلا خواستيم يه فن كولرمستر رو به هاب گرين وصل كنيم سرش فرق داشت

5. مباركتون باشه من كه تا الان تجربه واتر گيگابايت رو نداشتم فقط كولر مستر كورسير و گرين و ديپكول رو تا الان تست كردم
بله شما بهتر مستقيم به مادربرد وصل كنيد كه از مزاياى نرم افزارى بى نصيب نباشيد الباقى اون فنهاى كيس رو به هاب بزنيد براى خودشون صفا كنن

تا جايى كه من ميدونم هر شركت براى خودش نرم افزارشو داره و نميشه الا اينكه مهندسان و سروران تست كرده باشن ميتونن نظر بدن ما هم استفاده كنيم

در خدمتيم

يه سؤال هم من داشتم و ميتونيد تو خصوصى جواب بدين اگه ميبينيد مورد داره و ببخشيد فضوليه شما شغلتون چيه يعنى در چه زمينه اى هست؟

واقعا ممنونم ازتون بابت پاسخ دهی به تمام سوالات اما جواب ها کامل نبود و کامل متوجه نشدم 😁

1. سوال 1 گفتم که فن عادی باشه و هیچ نور پردازی نداشته باشه و اصلا کیس و مادربرد هم جدید باشه. در این حالت اگه فن رو پاور وصل کنیم امکان کنترلر دور فن نیست؟ موقع وصل شدن به پاور فن در بالاترین دور خودش میچرخه؟

اگه فن به مادربرد وصل بشه سرعتش اتوماتیک تغییر میکنه؟ به مادربرد وصل بشه بهتره؟ و این جا فنی روی مادربرد اسمش چیه؟ مثلا روی این مادربردی که گفتم چند تا این سوکت جای فن داره؟ CHA Fan چیه؟ همون سوکت متصل کردن فن؟ این سوکت که فکر کنم چند عدد وجود داره امکان کنترل نور پردازی نداره؟ چون یه سوکت دیگه هست به نام Aura RGB heade

3. فکر کنم ست فن های سه تایی خودشون به هم متصل میشن و در نهایت یک کابل برق و یک کابل rgb دارن درسته؟ در این حالت من اون یک کابل رو به هاب پشت کیس وصل کنم؟ یا به سوکت Aura RGB heade ؟

5. این قسمت رو متوجه نشدم.

اول بزارین در مورد پورت های مادربرد بپرسم و جواب بدین اونوقت بهتر متوجه میشم . بغل CPU FAN یه پورت هست به نام CPU OPT و این چیه؟

در این مادربرد تعدادی پورت CHA Fan وجود داره، این پورت برای چیه؟ اگه برای فن هست امکان کنترلر نورپردازی هم داره؟

Multiple 4-pin PWM Fan Header ؟

سوکت 1x 4-Pin Aura RGB header ؟

3x3 pin addressable gen2 header ؟

لطفا بگین اینا چی هستند و کاراییشون برای چیه؟

بر فرض اینکه کولر نداشته باشیم و با این کیس هلیوس ایسوس و این مادربرد اگه تک فن ARGB باشه باید به کدوم یک از پورت ها وصل بشه؟

اگه چند فن باشه باید به همون هدر پشت کیس وصل بشه و خروجی هدر به یکی از این پورت های مادربرد وصل بشه؟ کدام پورتش؟

حالا ما فن های ARGB رو وصل کردیم چه از طریق هدر و چه مستقیم به مادربرد الان بخواییم همین کولر گیگابایت رو اضاف کنیم چکار کنیم؟ چون در مادربورد از این پورت ها فقط 1 عدد هست و اگه فن رو بهش زدیم یا هدر را بهش متصل کردیم دیگه جای چیز دیگه ای نداره

لطفا این مورد رو دقیق توضیح بدین

6. پاور من هم Thermaltake Toughpower PF1 ARGB نور پردازی داره و بعد از متصل کردن فن ها و کولر،  پاور رو باید به کجا متصل کنم؟ مستقیم مادربرد یا هدر کیس؟ کدام پورت؟

7. ایا کنترلر دور فن پنل جلوی کیس ربطی به هدر پشت کیس دارد؟ یعنی هر چی به اون هدر متصل بشه فقط از کنترلر پنل جلوی کیس کنترل میشه یا ربطی به هم ندارد؟ اون کنترلر چه نوع کابل یا پورتی دارد که ما به فنی متصل کنیم و امکان کنترل کردنش رو داشته باشه؟ یه کم توضیح میدین

خلاصه اینکه با این مشخصاتی که گفتم میخوام سیستم ببندم و میخوام پاور و کولر سی پی یو از طریق نرم افزار نورپردازی بشن و فن های جلوی کیس از طریق کنترلر پنل جلوی کیس کنترل بشه اینو برای من شرح بدین دقیقا باید پورت ها و سیم ها رو چگونه متصل کنم

یا بر عکس بخوام فن های کیس از طریق نرم افزار سینک بشن و کولر سی پی یو از طریق کنترلر پنل جلوی کیس کنترلر بشه؟ امکان داره و لطفا شرج دهید

ببخشید سوالاتم زیاد شد اگه به جواب نرسم دوباره ریپلی میکنم 😅

ویرایش متن
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۲/۹ در ۰۴:۰۳، dragon۲۰۱۰ گفته است:

1. سوال 1 گفتم که فن عادی باشه و هیچ نور پردازی نداشته باشه و اصلا کیس و مادربرد هم جدید باشه. در این حالت اگه فن رو پاور وصل کنیم امکان کنترلر دور فن نیست؟ موقع وصل شدن به پاور فن در بالاترین دور خودش میچرخه؟

1. معمولا طبق تجربه ما در حالت نزديك به سريعترين دورش هست چون برق پاور قابل تنظيم نيست الا با دستكارى و گذاشتن وسيله الكترونيكى كه توصيه نميشه

اگه فن به مادربرد وصل بشه سرعتش اتوماتیک تغییر میکنه؟ به مادربرد وصل بشه بهتره؟ و این جا فنی روی مادربرد اسمش چیه؟ مثلا روی این مادربردی که گفتم چند تا این سوکت جای فن داره؟ CHA Fan چیه؟ همون سوکت متصل کردن فن؟ این سوکت که فکر کنم چند عدد وجود داره امکان کنترل نور پردازی نداره؟ چون یه سوکت دیگه هست به نام Aura RGB heade

عزيز فنها به چند دسته تقسيم ميشن فنهاى معمولى هم همينطور كه سوكتشون 2 پين 3 پين و 4 پين هست و يه سرى هستن كه كلا فقط به پاور وصل ميشن و يا اينكه بايد تبديل بزنيد خلاصش اينكه تا جايى كه من ميدونم فقط فنهايى كه 4 پين هستن قابليت تغيير سرعت از طريق مادربرد رو دارن و درسته همون جاهاى سوكتى كه ديدين براى فن هست

در مورد RGB داستان فرق داره بعضيا يكسره هستن يعنى برقشون مثل ديود هست و به خود فن وصله و برق رو از همونجا يكسره ميگيره كه بعضا هم قابل تغيير نيستن بعضياشون كابل جداگانه دارن كه اكثر فنهاى سرى جديد و ARGB ميبيند كه از خود فن دو تا كابل اومده بيرون يكى براى تأمين برقشه يكى هم براى همون قضيه نور پردازيش (براى همينه كيسهاى جديد كه هاب هم دارن با شلوغى زياد كابل مواجهتون ميكنن)

3. فکر کنم ست فن های سه تایی خودشون به هم متصل میشن و در نهایت یک کابل برق و یک کابل rgb دارن درسته؟ در این حالت من اون یک کابل رو به هاب پشت کیس وصل کنم؟ یا به سوکت Aura RGB heade ؟

بله درسته

5. این قسمت رو متوجه نشدم.

وقتى از شماره 4 ميريد 5 منم متوجه نشدم🤣

در ۱۴۰۱/۲/۹ در 04:03، dragon2010 گفته است:

اول بزارین در مورد پورت های مادربرد بپرسم و جواب بدین اونوقت بهتر متوجه میشم . بغل CPU FAN یه پورت هست به نام CPU OPT و این چیه؟

اين براى اتصال پمپ راديات هست

Multiple 4-pin PWM Fan Header ؟

سوکت 1x 4-Pin Aura RGB header ؟

3x3 pin addressable gen2 header ؟

لطفا بگین اینا چی هستند و کاراییشون برای چیه؟

اينا هر كدوم وظايف خاص خودشون رو دارن مثلا اون دومى براى هدرهاى شركت ايسوس هست و فنهاى ايسوس كه سينك بشن باهاش اوليه هم براى فنهاى پى وى ام كه هوشمندترن و سرعت بالايى هم دارن و آخرى هم براى اتصال فنهاى معمولى هستن

اگه چند فن باشه باید به همون هدر پشت کیس وصل بشه و خروجی هدر به یکی از این پورت های مادربرد وصل بشه؟ کدام پورتش؟

فن معمولى به همه جا ميخوره نترس...

بر فرض اینکه کولر نداشته باشیم و با این کیس هلیوس ایسوس و این مادربرد اگه تک فن ARGB باشه باید به کدوم یک از پورت ها وصل بشه؟

بايد همون راه هاب رو تست كنيد خوشتون نيومد روى بورد بستگى به سوكت اون فن وصل كنيد

حالا ما فن های ARGB رو وصل کردیم چه از طریق هدر و چه مستقیم به مادربرد الان بخواییم همین کولر گیگابایت رو اضاف کنیم چکار کنیم؟ چون در مادربورد از این پورت ها فقط 1 عدد هست و اگه فن رو بهش زدیم یا هدر را بهش متصل کردیم دیگه جای چیز دیگه ای نداره

توى كاتالوگ معمولا توضيحات مربوط به اتصال اون مدل واتر موجوده بر اساس اون وصل كنيد هميشه راه زياده شما سوكتها رو دنبال كنيد

6. پاور من هم Thermaltake Toughpower PF1 ARGB نور پردازی داره و بعد از متصل کردن فن ها و کولر،  پاور رو باید به کجا متصل کنم؟ مستقیم مادربرد یا هدر کیس؟ کدام پورت؟

پاور تا جايى كه من ميدونم فقط يه كليد داره براى تغيير رنگ واصلا قابل سينك شدن با بورد و چيز ديگه اى نداره البته مدلهايى كه ديدم تا الان اينطور بودن يه كليد بيرون بغل كليد خاموش روشن ميزارن

7. ایا کنترلر دور فن پنل جلوی کیس ربطی به هدر پشت کیس دارد؟ یعنی هر چی به اون هدر متصل بشه فقط از کنترلر پنل جلوی کیس کنترل میشه یا ربطی به هم ندارد؟ اون کنترلر چه نوع کابل یا پورتی دارد که ما به فنی متصل کنیم و امکان کنترل کردنش رو داشته باشه؟ یه کم توضیح میدین

معمولا كنترلها يا به همون هدر و باكس و صل ميشن يا به فنها مستقيم و برقشون رو از پاور ميگيرن

خلاصه اینکه با این مشخصاتی که گفتم میخوام سیستم ببندم و میخوام پاور و کولر سی پی یو از طریق نرم افزار نورپردازی بشن و فن های جلوی کیس از طریق کنترلر پنل جلوی کیس کنترل بشه اینو برای من شرح بدین دقیقا باید پورت ها و سیم ها رو چگونه متصل کنم

شما بخر باز كن ببين كجاش گير ميكنى عكس بده

اگه هم دوس دارى بده ما برات اسمبل كنيم بزاريم اينستا باهاش كلاس بزاريم...😁

یا بر عکس بخوام فن های کیس از طریق نرم افزار سینک بشن و کولر سی پی یو از طریق کنترلر پنل جلوی کیس کنترلر بشه؟ امکان داره و لطفا شرج دهید

بايد ببينيد فنها اتصالاتشون از كدوماست اونوقت ميشه نظر داد

ببخشید سوالاتم زیاد شد اگه به جواب نرسم دوباره ریپلی میکنم 😅

اين ريپلها ادامه خواهد داشت...

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۲/۳ در 11:26، dragon2010 گفته است:

اولین سوالم در مورد ssd هست که اگه 1 ترابایت رو به چند پارتیشن تقسیم کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون یکی از دوستان میگفت باید 1 پارتیشن باشه و اگه بیشترش کردی کاراییش پایین میاد!

درود خیر مشکلی پیش نمیاد

این حرفا از کجا میاد خدا میدونه! فقط موقع پارتیشن بندی دقت کنید که alignment 4k بهم نخوره.

در ۱۴۰۱/۲/۷ در 21:23، dragon2010 گفته است:

مولکس با 3 پین و 4 پین خیلی فرق داره

تو مولکس میشه بیشترین دور

تو 3 پین میشه افزایش و کاهش سرعت با ولتاژ مستقیم

تو 4پین میشه pwm که دقیق ترین هست

یه هدر داره به سمت مادربرد (البته چون شما میخوای همرو sync کنی باید یه کنترلر rgb یا argb بخری که چندتا چیزو بتونی متصل کنی)

image.thumb.png.cf3f2e42a78493c57c88fb39e43e9b11.png

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، SaToshi گفته است:

درود خیر مشکلی پیش نمیاد

این حرفا از کجا میاد خدا میدونه! فقط موقع پارتیشن بندی دقت کنید که alignment 4k بهم نخوره.

مولکس با 3 پین و 4 پین خیلی فرق داره

تو مولکس میشه بیشترین دور

تو 3 پین میشه افزایش و کاهش سرعت با ولتاژ مستقیم

تو 4پین میشه pwm که دقیق ترین هست

یه هدر داره به سمت مادربرد (البته چون شما میخوای همرو sync کنی باید یه کنترلر rgb یا argb بخری که چندتا چیزو بتونی متصل کنی)

image.thumb.png.cf3f2e42a78493c57c88fb39e43e9b11.png

ممنون دوست عزیز بابت اسخ گویی

در مورد SSD که گفتین alignment 4k چیه؟ یعنی چی بهم نخوره؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

الان فن های جدید ARGB همشون 4 پین pwm هست؟ اگه بخوام تک فن اضاف کنم میشه به همین سوکت تو مادربرد زد و از طریق نرم افزار کنترل کرد درسته؟

تو همین مادربردی که گفتم دو پورت 4 پین pwm هست و تعدادی پورت 4 پین ARGB FAN هست که اسمش تو کاتولوگ CHA FAN  نوشته. الان تک فن جدید ARGB  رو به pwm باید وصل کرد یا پورت سفید رنگ ARGB مادربرد؟ پشت کیسم هدر وجود دارد و میشه به هدر هم متصل کرد درسته؟

یه کلیپ دیدم فن های جدید دو تا سیم خروجی دارن یکی سه پین که برقه و یکی 4 پین که rgb هست در این حالت باید به چه چیزی متصل بشه؟

در مورد پاور چون در مادربرد چندین سوکت سفید رنگ 4 پین وجود داره که روش نوشته ARGB FAN میشه به یکی از اینا متصل کرد درسته؟ میشه به هدر پشت کیس هم متصل کرد؟ ایا تفاوتی دارن؟

لینک به دیدگاه

دوستان من این همه در مورد هاب یا هدر پشت کیس ایسوس هلیوس صحبت کردم چرا یکی به من نمیگه که این هاب ARGB پشتیبانی نمیکنه؟!!!!!

این فقط برای فن های عادی هست؟ این هاب به کنترلر پنل جلوب کیس متصل میشه درسته؟ یا میشه به مادر برد هم متصل کرد؟

چیزی من فکر میکنم هر چیزی به این هدر متصل بشه فقط و فقط از طریق کنترلر جلوی کیس قابل کنترل ست و از طریق مادربرد نمیشه چون هیچ کابلی نداره که به مادربرد وصل کنیم و کابلش مستقیم از پنل جلوی کیس اومده، درسته؟

بعد این کیس یه کابل سه پین ادرسیبل rgb داره که باید به مادربرد وصل کنیم برای نورپردازی شیشه جلو کیس هست؟ پس اون دکمه RGB روی بدنه کیس برای چی هست؟ اگه به مادربرد وصل کنیم با اون دکمه کنترل نمیشه؟ یا با هر دوحالت کنترل میشه؟

مورد بعدی اگه مادربرد فقط یک 3x3 pin addressable gen2 header داشته باشه و ما کابل پنل جلوی کیس رو بهش وصل کردیم و بعد بخواییم یه سه فن RGB اضاف کنیم یا یه کولز اضاف کنیم که همون کابل رو داره باید چکار کنیم؟

این کیس فکر کنم دو کابل USB 3 برای پنل جلو داره و تمام مادربردهای بالا رده هم فقط جای 1 کابل دارن، باید چکار کرد؟

IMG_1787.jpeg

ویرایش متن
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، dragon۲۰۱۰ گفته است:

ممنون دوست عزیز بابت اسخ گویی

در مورد SSD که گفتین alignment 4k چیه؟ یعنی چی بهم نخوره؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

الان فن های جدید ARGB همشون 4 پین pwm هست؟ اگه بخوام تک فن اضاف کنم میشه به همین سوکت تو مادربرد زد و از طریق نرم افزار کنترل کرد درسته؟

تو همین مادربردی که گفتم دو پورت 4 پین pwm هست و تعدادی پورت 4 پین ARGB FAN هست که اسمش تو کاتولوگ CHA FAN  نوشته. الان تک فن جدید ARGB  رو به pwm باید وصل کرد یا پورت سفید رنگ ARGB مادربرد؟ پشت کیسم هدر وجود دارد و میشه به هدر هم متصل کرد درسته؟

یه کلیپ دیدم فن های جدید دو تا سیم خروجی دارن یکی سه پین که برقه و یکی 4 پین که rgb هست در این حالت باید به چه چیزی متصل بشه؟

در مورد پاور چون در مادربرد چندین سوکت سفید رنگ 4 پین وجود داره که روش نوشته ARGB FAN میشه به یکی از اینا متصل کرد درسته؟ میشه به هدر پشت کیس هم متصل کرد؟ ایا تفاوتی دارن؟

بحث 4k مفصله ولی وقتی بهم بخوره ssd شما سرعتش نصف و حتی کمتر میشه ، برای اینکه درستش کنید باید نرم افزار نصب کنید مثل aomei partition

اونی که pwm نوشته قابلیت argb نداره خیلی سادست

جدید ها 4پین 4پین هستن 

یکیش argb هست یکیش pwm

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۲/۱۱ در ۱۵:۰۵، SaToshi گفته است:

بحث 4k مفصله ولی وقتی بهم بخوره ssd شما سرعتش نصف و حتی کمتر میشه ، برای اینکه درستش کنید باید نرم افزار نصب کنید مثل aomei partition

اونی که pwm نوشته قابلیت argb نداره خیلی سادست

جدید ها 4پین 4پین هستن 

یکیش argb هست یکیش pwm

اصلا جواب سوالات من داده نشد!

لطفا اگه میدونید به صورت کامل توضیح بدین

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

کیس Asus Rog Helios رسیده دستم و برای پورت های جلو کیس دو تا کابل USB 3 داره و باید چکار کنم؟ برای کار کردن هر چهار یو اس بی جلوی کیس باید هر دو کابل متصل بشه؟ چون هیچ مادربردی دو تا جای USB 3 نداره و اکثر مادربردهای بالارده هم فقط 1 عدد دارن

مادر من اینه ASUS ROG Strix Z690-E Gaming و باید الان چکار کنم؟ یه جای توندربولت هدر داره و میشه از اون استفاده کرد؟

لطفا هر چه سریعتر دوستان پاسخ بدن

81bMfW2KJML._AC_SL1500_.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۲/۲۲ در 18:58، dragon2010 گفته است:

سلام دوستان

کیس Asus Rog Helios رسیده دستم و برای پورت های جلو کیس دو تا کابل USB 3 داره و باید چکار کنم؟ برای کار کردن هر چهار یو اس بی جلوی کیس باید هر دو کابل متصل بشه؟ چون هیچ مادربردی دو تا جای USB 3 نداره و اکثر مادربردهای بالارده هم فقط 1 عدد دارن

مادر من اینه ASUS ROG Strix Z690-E Gaming و باید الان چکار کنم؟ یه جای توندربولت هدر داره و میشه از اون استفاده کرد؟

لطفا هر چه سریعتر دوستان پاسخ بدن

81bMfW2KJML._AC_SL1500_.jpg

...

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

دوست عزیز اینها که به درد من نمیخوره!

من میخوام کابل USB3 جلو کیس را به مادربرد متصل کنم و نمیخوام پورت USB3 اضاف کنم

شما متوجه سوال من شدید؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۲/۲۳ در 01:06، dragon2010 گفته است:

دوست عزیز اینها که به درد من نمیخوره!

من میخوام کابل USB3 جلو کیس را به مادربرد متصل کنم و نمیخوام پورت USB3 اضاف کنم

شما متوجه سوال من شدید؟

...

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

میخوره

این کارت 2یا 1 دونه 20 پین میده غیر اون usb ها

شما متوجه کارکرد این قطعه نشدی 

من همچین چیزی نمیخوام چون هزینه اضافی هست برای اون یو اس بی ها که داره

یه چیز باشه که فقط برای اون دو کابل USB3 جلوی کیس باشه

چیز درست و حسابی هست که سرعتو کم نکنه؟

اصلا چرا مادربردها فقط 1 عدد از این پورت ها دارن حتی مادربردهای گرون؟!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...