رفتن به مطلب

مشکل در بوت هارد جامد ssd

foadsoft
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و  وقت بخیر من یک هارد ssd 128 گیگ داشتم که روش ویندوز بود از یک کیس دیگه باز گردم گذاشتم رو کیس اصلی خودم که مادربوردh510 prime asus هست سیستم رو که روشن میکنم هارد اس اس دی رو نمیشناسه که روش ویندوز نصب هست 

تو اینفورمیشن بایوس قسمت هارد دیسک ها هست دو تا هارد من ولی قسمت بوت آپشن که  بتونم بوت رو بزارم رو اس اس دی اصلا اس اس دی نمیشناسه و نیست تو گزینه ها که انتخابش کنم جهت  لود 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لینک به دیدگاه

۳۸ دقیقه قبل، foadsoft گفته است:

سلام و  وقت بخیر من یک هارد ssd 128 گیگ داشتم که روش ویندوز بود از یک کیس دیگه باز گردم گذاشتم رو کیس اصلی خودم که مادربوردh510 prime asus هست سیستم رو که روشن میکنم هارد اس اس دی رو نمیشناسه که روش ویندوز نصب هست 

تو اینفورمیشن بایوس قسمت هارد دیسک ها هست دو تا هارد من ولی قسمت بوت آپشن که  بتونم بوت رو بزارم رو اس اس دی اصلا اس اس دی نمیشناسه و نیست تو گزینه ها که انتخابش کنم جهت  لود 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز

باید پارتیشن اس اس دی قبلی رو پاک کنید روی سیستم جدید - سپس ویندوز جدید روی اون اس اس دی نصب کنید و استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام دوست عزیز

باید پارتیشن اس اس دی قبلی رو پاک کنید روی سیستم جدید - سپس ویندوز جدید روی اون اس اس دی نصب کنید و استفاده کنید.

میخام این کار رو بکنم اما اصلا تو تنظیمات بوت هارد اس اس دی رو نمیاره که من روش  حرکتی انجام بدم ویندوزی بریزم یا با ویندوز قبلی بتونم بوت کنم 

عجیبه که این اس اس دی روی یک سیستم دیگه ویندوز داره رو این مادر بورد که گذاشتم نمیشناسه تا بوت شه ویندوزش مشکل الان همینه که اس اس دی رو نمیاره تا روش اقدامی انجام داد

تا سیستم روشن میشه میره قسمت تنظیمات بایوس 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، foadsoft گفته است:

میخام این کار رو بکنم اما اصلا تو تنظیمات بوت هارد اس اس دی رو نمیاره که من روش  حرکتی انجام بدم ویندوزی بریزم یا با ویندوز قبلی بتونم بوت کنم 

عجیبه که این اس اس دی روی یک سیستم دیگه ویندوز داره رو این مادر بورد که گذاشتم نمیشناسه تا بوت شه ویندوزش مشکل الان همینه که اس اس دی رو نمیاره تا روش اقدامی انجام داد

تا سیستم روشن میشه میره قسمت تنظیمات بایوس 

چک کن تو بایوس مادربرد جدیده CSM روشن باشه.

اگر نشد، اون اس اس دی رو با همون سیستم قدیم پاک کن به صورت Unallocated باشه. بعد روی سیستم جدید بگذار.

لینک به دیدگاه

۲۲ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

چک کن تو بایوس مادربرد جدیده CSM روشن باشه.

اگر نشد، اون اس اس دی رو با همون سیستم قدیم پاک کن به صورت Unallocated باشه. بعد روی سیستم جدید بگذار.

سلام وقت بخیر ممنون این قسمت csm کجاست ؟

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، foadsoft گفته است:

سلام وقت بخیر ممنون این قسمت csm کجاست ؟

جاشو از تو این ویدیومیتونی پیدا کنی

https://www.youtube.com/watch?v=t_jxpFL2DTM&t=31s&ab_channel=TechBrother

چک کن این Enable باشه.

لینک به دیدگاه

توی بایوس چک کن هارد ها و اس اس دی رو ahci باشن.

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

زحمت شما از کدوم  قسمت باید چک کنم کدوم منوی بایوس هست ؟ 

لینک به دیدگاه

۱۶ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

برادر تو مادربرد های جدید غیر از AHCI و RAID گزینه سومی وجود نداره که در هر دوی این حالت ها نباید مشکلی باشه. این صحبت شما مربوط به سیستم های 15 سال پیشه، نه مادربرد سری 500 اینتل.

لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر تو مادربرد های جدید غیر از AHCI و RAID گزینه سومی وجود نداره که در هر دوی این حالت ها نباید مشکلی باشه. این صحبت شما مربوط به سیستم های 15 سال پیشه، نه مادربرد سری 500 اینتل.

الان مادربرد خودم فقط ahci  داره و intel rst . همین اتفاق برای خودمم افتاده دقیقا. هارد و اس اس دی رو توی بایوس نشون میداد ولی تو مرحله نصب ویندوز هیچ درایو یا هاردی رو نشون نمیداد برای نصب ویندوز. .مادربردم b560ma

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...