رفتن به مطلب
  • 0

انتخاب بین Note 20 Ultra و S21 plus

mehrdadM20
 اشتراک گذاری

سوال

سلام و عرض ادب 

بعد از مدت ها میخوام گوشیمو عوض کنم (البته جایگزین کنم و اینو بازنشست میکنم)

گوشی فعلی S8 میباشد

پس از جست و جو و ... نهایتا بین s21 plus و Note 20 ultra موندم  

شاید بعضی ها فرمایند چرا s22 نه ؟  واقعیتش نمیخوام خیلی برا گوشی هزینه کنم گوشی ۴۰ ملیونی بگیرم دستم چون واقعا کار خاصی انجام نمیدم 

استفادم بیشتر وب گردی و اینطور کار هاست که میدونم یه گوشی ۱۰ ملیونی هم همین کارو میکنه   ولی من عادتم اینطوره که گوشی بگیرم حداقل ۴ سال نگه میدارم  میخواستم بدونم کدوم مورد رو مصلحت میکنید؟

کدوم مورد رو پیشنهاد میدین؟

ویرایش شده توسط mehrdadM20
لینک به دیدگاه

17 answers to this question

Recommended Posts

• 1
۱۰ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

برادر هیچ کدوم

نوت 20 الترا که عملن یکسال دیگه بیشتر پشتیبانی نمیشه و از رده خارج حساب میشه

اس 21 پلاس هم توفیق خاصی نداره

حتی اگر نمیخواین  برای اس 22 ها هزینه کنین راه حلش خرید یه میان رده گرون قیمت ( فلگ شیپ کیلر) سال 2022 از شیاومی یا سامسونگ هست  نه خرید گوشی های قدیمی

من واقعیت بین گوشی ها فقط سامسونگ رو میپسندم 

چه گوشی برا من پیشنهاد میدین؟ 

6 ساعت قبل، moja گفته است:

به نظر من s21fe گزینه خیلی خوبیه و تا چهار سال هم اپدیت میگیره

البته تو اون رنج قیمتی که شما میخواین وان پلاس 9 پرو هم هست که رقیب s21 الترا هست ولی هم قیمت s21 پلاس

ممنون

ولی باتریش احساس میکنم یکمی ضعیفه

لینک به دیدگاه

• 0

برادر هیچ کدوم

نوت 20 الترا که عملن یکسال دیگه بیشتر پشتیبانی نمیشه و از رده خارج حساب میشه

اس 21 پلاس هم توفیق خاصی نداره

حتی اگر نمیخواین  برای اس 22 ها هزینه کنین راه حلش خرید یه میان رده گرون قیمت ( فلگ شیپ کیلر) سال 2022 از شیاومی یا سامسونگ هست  نه خرید گوشی های قدیمی

لینک به دیدگاه

• 0

به نظر من s21fe گزینه خیلی خوبیه و تا چهار سال هم اپدیت میگیره

البته تو اون رنج قیمتی که شما میخواین وان پلاس 9 پرو هم هست که رقیب s21 الترا هست ولی هم قیمت s21 پلاس

لینک به دیدگاه

• 0
۱۳ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

من واقعیت بین گوشی ها فقط سامسونگ رو میپسندم 

چه گوشی برا من پیشنهاد میدین؟ 

بودجه تون چقدره؟

لینک به دیدگاه

• 0

سلام 

پیشنهاد من Moto edge x30

گزینه خیلی عالی هست که همرده s22 هست ولی با یک سوم حدودا قیمت s22

شیائومی 12pro هم قیمت s21+ هست که 12pro امسال معرفی شده و خب نسل جدیده

سایت هایی مثل gsmarena و سایت های فارسی هست که میتونن کمکتون کنن

لینک به دیدگاه

• 0
۵ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

بودجه تون چقدره؟

محدودیت بودجه ندارم  

4 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام 

پیشنهاد من Moto edge x30

گزینه خیلی عالی هست که همرده s22 هست ولی با یک سوم حدودا قیمت s22

شیائومی 12pro هم قیمت s21+ هست که 12pro امسال معرفی شده و خب نسل جدیده

سایت هایی مثل gsmarena و سایت های فارسی هست که میتونن کمکتون کنن

ممنون ولی با گوشی ای غیر سامسونگ نمیتونم کار کنم  رابط کاربری سامسونگ رو واقعا تو هیچ برندی ندیدم

لینک به دیدگاه

• 0
۳۸ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

محدودیت بودجه ندارم  

ممنون ولی با گوشی ای غیر سامسونگ نمیتونم کار کنم  رابط کاربری سامسونگ رو واقعا تو هیچ برندی ندیدم

من خودم بعد از 3 سال هوآوی داشتن و 4 سال شیاومی داشتن تو سال 2022 مهاجرت کردم به سامسونگ و واقعن رابط کاربری و سخت افزار گوشی های چینی برای من بسیار بهتر بود که البته این تا حدی سلیقه ای هست و نمیشه لزومن گفت برای شما هم همینطور هست ولی اگر تا حالا شیاومی نداشتین حتمن پیشنهاد میکنم نیم نگاهی بهش داشته باشین

و اما پیشنهاد خرید من با توجه به اینکه میگین محدودیت بودجه ندارین گلکسی اس 22+ هست که یه پکیج نسبتن کامل رو بهتون میده خصوصن که با 4 سال آپدیت نرم افزاری خیالتون برای کارکرد بلند مدتش راحته با قیمت حدود 30 تومن

و رقیبش شیاومی 12 پرو هم با قیمت کمتر از 25 تومن قابل خریده که از نظر من گزینه بهتریه 

اگر هیچ کدوم رو نخواستین شیاومی 12 ایکس با قیمت حدود 15 تومن پیشنهاد بعدیم هست و اگر این مورد هم نخواستین به ناچار باید سراغ همون گزینه های مد نظر خودتون یعنی اس 21 پلاس یا نوت 20 الترا بریم که بنظر من اصلن انتخاب های خوبی در سال 2022 نیستن ولی اگر ناچارن بنا شد بین این دو گزینه انتخاب کنین سراف اس 21 پلاس برین تا نوت 20 الترا

لینک به دیدگاه

• 0
۲۰ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

من خودم بعد از 3 سال هوآوی داشتن و 4 سال شیاومی داشتن تو سال 2022 مهاجرت کردم به سامسونگ و واقعن رابط کاربری و سخت افزار گوشی های چینی برای من بسیار بهتر بود که البته این تا حدی سلیقه ای هست و نمیشه لزومن گفت برای شما هم همینطور هست ولی اگر تا حالا شیاومی نداشتین حتمن پیشنهاد میکنم نیم نگاهی بهش داشته باشین

و اما پیشنهاد خرید من با توجه به اینکه میگین محدودیت بودجه ندارین گلکسی اس 22+ هست که یه پکیج نسبتن کامل رو بهتون میده خصوصن که با 4 سال آپدیت نرم افزاری خیالتون برای کارکرد بلند مدتش راحته با قیمت حدود 30 تومن

و رقیبش شیاومی 12 پرو هم با قیمت کمتر از 25 تومن قابل خریده که از نظر من گزینه بهتریه 

اگر هیچ کدوم رو نخواستین شیاومی 12 ایکس با قیمت حدود 15 تومن پیشنهاد بعدیم هست و اگر این مورد هم نخواستین به ناچار باید سراغ همون گزینه های مد نظر خودتون یعنی اس 21 پلاس یا نوت 20 الترا بریم که بنظر من اصلن انتخاب های خوبی در سال 2022 نیستن ولی اگر ناچارن بنا شد بین این دو گزینه انتخاب کنین سراف اس 21 پلاس برین تا نوت 20 الترا

واقعیت من برای همسرم شیائومی تهیه کردم  خودم به شخصه اصلا خوشم نیومد از گوشی ولی اینو فهمیدم که این جریان سلیقه ای هست چون همسرم پسندیدن 

واقعیت نمیحواستم گوشی بخرم که شاید از ۵ درصد قدرتش استفاده نمیکنم  

ولی اگه برم سمت S22 نظرتون چیه S22 Ultra تهیه کنم؟  از طراحیش واقعا خوشم اومد یا همون S22+ به مصلحتمه؟

الان واقعا نمیدونم کدوم مورد رو تهیه کنم  چون همونطور که گفتم استفاده من نهایت کار های وب گردی و اینستاگرام و امثال این موارده و حس میکنم سری S22 واقعا خرید منطقی نیست برا من

ولی دیدگاه دیگه ای هم که هست این مورده که من شخصی هستم که حداقل ۵  ۶ سال گوشی نگه میدارم   همین S8 رو فکر کنم 4 سال میشه دستم هست و اگه مشکل باتری پیدا نمیکرد هنوز هم استفاده میکردم ازش

لینک به دیدگاه

• 0

الان زمان خوبی برای خرید خانواده s22 نیست چونکه تازه وارد هستم و قیمت غیر منطقی دارن پس باید صبر کرد تا به قیمت واقعی برسن ولی از اون طرف مسئله ممنوعیت یا افزایش تعرفه واردات گوشی های بالای 600 دلار هست که اوضاع را پیچیده و تصمیم را سخت میکنه

s22+ گزینه خوبیه ولی قیمتش یکم غیر منطقی ولی باتوجه به مصرفتون s21fe  بهترین گزینه هست باتریش هم انقدرا بد نیس

لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، moja گفته است:

الان زمان خوبی برای خرید خانواده s22 نیست چونکه تازه وارد هستم و قیمت غیر منطقی دارن پس باید صبر کرد تا به قیمت واقعی برسن ولی از اون طرف مسئله ممنوعیت یا افزایش تعرفه واردات گوشی های بالای 600 دلار هست که اوضاع را پیچیده و تصمیم را سخت میکنه

s22+ گزینه خوبیه ولی قیمتش یکم غیر منطقی ولی باتوجه به مصرفتون s21fe  بهترین گزینه هست باتریش هم انقدرا بد نیس

واقعیت با توجه به سخت افزار S21fe خیلی مورد پسندم قرار نگرفت

زمان خرید اینا مهم نیست الان واقعا لنگ گوشی موندم همین S8 هر ۲ ساعت باتری خالی میکنه

ولی احتمالا بین S22 plus و S22 Ultra یکیش رو انتخاب کنم

لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

واقعیت من برای همسرم شیائومی تهیه کردم  خودم به شخصه اصلا خوشم نیومد از گوشی ولی اینو فهمیدم که این جریان سلیقه ای هست چون همسرم پسندیدن 

واقعیت نمیحواستم گوشی بخرم که شاید از ۵ درصد قدرتش استفاده نمیکنم  

ولی اگه برم سمت S22 نظرتون چیه S22 Ultra تهیه کنم؟  از طراحیش واقعا خوشم اومد یا همون S22+ به مصلحتمه؟

الان واقعا نمیدونم کدوم مورد رو تهیه کنم  چون همونطور که گفتم استفاده من نهایت کار های وب گردی و اینستاگرام و امثال این موارده و حس میکنم سری S22 واقعا خرید منطقی نیست برا من

ولی دیدگاه دیگه ای هم که هست این مورده که من شخصی هستم که حداقل ۵  ۶ سال گوشی نگه میدارم   همین S8 رو فکر کنم 4 سال میشه دستم هست و اگه مشکل باتری پیدا نمیکرد هنوز هم استفاده میکردم ازش

s22 ultra

صفحه بزرگ تری داره

دوربین بهتری داره

قلم داره

برتری محسوس دیگه ای  به اس 22+ نداره

اگر این موارد براتون اختلاف قیمت 7 میلیونی رو توجیح میکنه میتونه گزینه خوبی برای خرید باشه

ولی در کل بنظرم اس 22 + جمع و جور تر و بهتر هست نه صرفن به این معنی که ارزون تره بلکه کوچک بودنش حملش رو هم راحت تر میکنه

ازون طرف اس 22 الترا بلاخره پرچمدار التراست و یه سری گیمیگ مثل زوم خیلی عالی رو داره

ولی شخصن ازش به نسبت قیمتش راضی نیستم

لینک به دیدگاه

• 0
۵۲ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

s22 ultra

صفحه بزرگ تری داره

دوربین بهتری داره

قلم داره

برتری محسوس دیگه ای  به اس 22+ نداره

اگر این موارد براتون اختلاف قیمت 7 میلیونی رو توجیح میکنه میتونه گزینه خوبی برای خرید باشه

ولی در کل بنظرم اس 22 + جمع و جور تر و بهتر هست نه صرفن به این معنی که ارزون تره بلکه کوچک بودنش حملش رو هم راحت تر میکنه

ازون طرف اس 22 الترا بلاخره پرچمدار التراست و یه سری گیمیگ مثل زوم خیلی عالی رو داره

ولی شخصن ازش به نسبت قیمتش راضی نیستم

متشکرم بابت توضیحات

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

سلام

پیشنهاد بنده اینه که ریویو تخصصی مشاهده کنید تو تصمیم گیری کمکتون میکنه

این یوتیوبر هم تو زمینه موبایل کارش خوبه

https://www.youtube.com/watch?v=bnq4lyiKays

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
edit
لینک به دیدگاه

• 0

خب دیروز وقت شد رفتم بازار موبایل و مغازه یکی از آشنایان

هر دو گوشی s22+ و s22 ultra رو دستم گرفتم و s22 ultra رو خیلی از نظر خوش دستی نپسندیدم بر خلاف تصاویرش از دید من خوش دست نبود و S22 plus تهیه شد

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 0

میتونم 

57 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است:

هر دو گوشی s22+ و s22 ultra رو دستم گرفتم و s22 ultra رو خیلی از نظر خوش دستی نپسندیدم بر خلاف تصاویرش از دید من خوش دست نبود و S22 plus تهیه شد

با تشکر

مبارکتون باشه و به سلامتی استفاده کنین

میتونم بپرسم چه حافظه ای رو تهیه کردین و هزینه اش چقدر شد؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

با تشکر

مبارکتون باشه. اگزینوس یا اسنپدراگون؟

لینک به دیدگاه

• 0
۴ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

میتونم 

مبارکتون باشه و به سلامتی استفاده کنین

میتونم بپرسم چه حافظه ای رو تهیه کردین و هزینه اش چقدر شد؟

خیلی ممنون

۲۵۶g رو تهیه کردم به همراه کاور و گلس مخصوص که تقریبا ۳۲.۵ ملیون تموم شد 

3 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

مبارکتون باشه. اگزینوس یا اسنپدراگون؟

متشکرم

اگزینوس رو تهیه کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...