رفتن به مطلب

هنگ کردن و ریستارت شدن سیستم بعد از زدن دکمه شات داون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود

مشخصات سیستم رایزن 1700

PRIME X370-PRO

32gb 2x16gb dazzle

seasonic 650 bronz

256 mt 

128 ssd 

1tb hard

rtx 3050 palit stormx

قطعات بغیر از مادربرد و سی پی یو بارها تعویض شده و سیستم حدود 4 5 سال هست خریداری شده

تا این اواخر هیچ مشکلی نداشتم ولی تقریبا 2 تا 3 بار تا حالا فریز شده بدون بلو اسکرین و مجبور به ریستارت شدم

و جدیدا هم 2 3 بار زمان شات داون کردن سیستم خودش ریستارت شده و بعد از ریستارت دوباره شات داون میزنم و خاموش میشه

سیستم همیشه به اینترنت وصل هست و ویندوز حدود 1 سالی میشه نصب هست و از همون اول گزینه اپدیت رو غیر فعال کردم ولی این اواخر خودش اپدیت میده و ناچارا اپدیت کردم

نکته قابل توجه اینه معمولا بعد از خاموش کردن v b n  که به صورت برنامه و پولی هست این فریز ها اتفاق افتاده 

نکته بعدی نرم افزار حسابداری هست که 6 ماهی هست اشتراک سالیانه رو ندادم و احتمال داره از سمت این برنامه باشه ؟ چون هر بار ویندوز عوض بشه باید کارشناس خودشون برنامه رو نصب کنه و دقت کردم برنامه های msql هست که نمیدونم چیکار میکنه احتمال داره عمدا این مشکلات رو تو سیستم بوجود بیارن که مجبور به تعویض ویندوز و دوباره پرداخت اشتراک برای فعال سازی داشته باشه ؟!

یا اینکه عمر قطعات با توجه به شغل بنده که کار با تریدی مکس و رندر هست پایین اومده و وقت تعویض هست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...