رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید محافظ برق برای تلویزیون

Recommended Posts

دوستان من برد تلویزیون سوخت و چند میلیون رو دستم خرج گذاشت ، الان میخوام محافظ بخرم به نظرتون محافظ واقعا تاثیر داره؟ مثلا اگر برق یکدفعه قطع بشه و برد تلویزیون به خاطر قطعی ناگهانی برق آسیب ببینه ، وجود محافظ تاثیری داره؟ خودم ترجیح میدم محافظ ترانس دار بگیرم چون به نظرم بهتره ، اگر نظری داری یا مورد دیگه بهتر سراغ دارید پیشنهاد بدید ممنون میشم 🙏

محافظ ولتاژ سارا مدل P152F.jpg

لینک به دیدگاه

سلام برای محافظ  نوسان برق فقط استابلایزر جواب گو است. اون هم از نو سروو موتوری 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

دوستان من برد تلویزیون سوخت و چند میلیون رو دستم خرج گذاشت ، الان میخوام محافظ بخرم به نظرتون محافظ واقعا تاثیر داره؟ مثلا اگر برق یکدفعه قطع بشه و برد تلویزیون به خاطر قطعی ناگهانی برق آسیب ببینه ، وجود محافظ تاثیری داره؟ خودم ترجیح میدم محافظ ترانس دار بگیرم چون به نظرم بهتره ، اگر نظری داری یا مورد دیگه بهتر سراغ دارید پیشنهاد بدید ممنون میشم 🙏

محافظ ولتاژ سارا مدل P152F.jpg

سلام

محافظ برقی خوبه که دیلیش کمتر از 20 میلی ثانیه باشه چون نوسان برق برای مدت بیشتر 20 میلی ثانیه میتونه آسیب بزنه

ولی متاسفانه اکثیر محافظ های برق، رله ای هستن و رله تاخیر زیادی در حد 50-100 میلی ثانیه داره و اگه نوسان شدید باشه میتونه قبل اینکه برق توسط محافظ قطع بشه، آسیب بزنه

پس باید بگردید دنبال یه محافظی که دیلی کمتر 20 میلی ثانیه داشته باشه(رله ای نباشه) که فک نکنم پیدا کنید

یا بقول دوستان از استبلایزر استفاده کنید

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

محافظت چند لایه داره دیگه، لایه اول محافظ برقه. لایه دوم استابیلایزر، دیگه بستگی به خود شما داره تا چه حد از محافظت رو در نظر داشته باشین.

برای محافظ از محافظ های گرین استفاده کنید. خوبن من برای خودمم گرفتم عملکرد خوبی دارن.

لینک به دیدگاه

من از محافظ و استابلیزر به طور همزمان استفاده می‌کنم 

حدود دو تومن هزینه اولیه داشت برام

ولی ارزششو داره دیگه اعصابم راحته تمام قطعات در امان هستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...