رفتن به مطلب

فروش باندل GIGABYTE Z170 GAMIN 7 CPU I7 6700

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان 

قطعات یک کیس حرفه ای به مرور برای فروش گذاشته می شود

در حال حاضر دو موردش آماده فروش هست

مورد اول: باندل gigabyte z170 gaming 7  و cpu i7 6700

توضیحات: کل سیستم توسط خودم جمع شده و از اول دست خودم بوده، برای کار ماین و گرافیگ و بازی استفاده نشده نهایت بازی که روش انجام شده ویچر 3 و گرز آف وار 5 بوده، این چند سال گذشته فقط برای فیلم و وب گردی اونم شب ها در حد دو سه ساعت بوده .و باقی ساعات سیستم خاموش بوده، مادربرد سالم بدون تعمیر، از اول داخل کیس کلرمستر macker 5 t با خنک کنندگی کافی کار میکرده و همونطور که از عکس مشخصه هنوز هم نصبو در حال استفاده هستش

جعبه و دفترچه ها رو دارد، هر چهار پنل sli موجود است

سی پی یو از اول روی همین مین نصب بوده و توسط واترکولینگ کولرمستر خنک میشده و برای خنک کنندگی بهتر هم از خمیر سیلیکون کولرمستر استفاده شده

قیمت : 9 میلیون تومان بدون تخفیف

مورد دوم : واترکولینگ COOLER MASTER (MASTERLIQUID PRO 140)

ااز اول دست خودم بوده و روی همون کیس کولرمستر MACKER5T نصب هستش و همون شرایط مادربرد و سی پی یو که بالاتر عرض شد را داشته

کارتن دارد،براکت AMD دارد،کابل تبدیل 4 پین دارد،رادیات سالم، فن ها سالم و بدون نویز

از اونجحا که هنوز قیمتش رو در نیاوردم و توی بازار هم این محصول نیست فعلا قیمت توافقی می باشد

قیمت : پیشنهاداتتون رو داخل پیوی اعلام فرمایید

فروش حضوری تهران مقدوره، و برای شهرستان ارسال با پشت پیشتاز مقدوره (اول واریز)

همچنین  دو قطعه ی ناب دیگه، کیس کولرمستر MACKER 5 T (با کارتن و متعلقات) گلس ها بدون ذره ای خش، فقط پنل چلو دوتا خش دارد و پاور قدرتمند و نایاب COOLER MASTER MACKER 1200 MIJ با گارانتی تا سال 2025 هم موجوده(با همون شرایط نگهداری که بالا عنوان شد)که اون ها رو هم به مرور در همین تایپ اعلام آپدیت می کنم(اگر کسی خواست پیوی  با قیمت مدنظر

IMG_20220503_103819_1.jpg

IMG_20220503_103837_1.jpg

IMG_20220503_103850_4.jpg

IMG_20220503_103943_4.jpg

IMG_20220503_103950_1.jpg

IMG_20220503_104304_1.jpg

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام

لطفا قیمت مدنظرتون رو برای واتر . پاور پ خ کنید

ممنونم

ویرایش شده توسط sm.mosavi
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...