رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ارتقا

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام
دوستان بنظرتون
cpu i7 11700 ( نسخه بدون K منظورم هست ) بهتره برای بازی و انکود ویدئو ها با برنامه Any Video Converter Ultimate بهتره یا i5 12400
الان سیستم من i3 10100F بهمراه 3060Ti  هست و تبدیل ویدئو ها با این برنامه حدود 5-6 دقیقه طول میکشه
ممنون میشم راهنمایی دقیق بدین
محدودیت بودجه برای تغییر نسل خیلی زیاد هست و میخوام با کمترین خرج بیشترین کارایی رو بگیرم
با سپاس

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام
دوستان بنظرتون
cpu i7 11700 ( نسخه بدون K منظورم هست ) بهتره برای بازی و انکود ویدئو ها با برنامه Any Video Converter Ultimate بهتره یا i5 12400
الان سیستم من i3 10100F بهمراه 3060Ti  هست و تبدیل ویدئو ها با این برنامه حدود 5-6 دقیقه طول میکشه
ممنون میشم راهنمایی دقیق بدین
محدودیت بودجه برای تغییر نسل خیلی زیاد هست و میخوام با کمترین خرج بیشترین کارایی رو بگیرم
با سپاس

با سلام

12400

والسلام

شما 4 سال دیگه میخوای ارتقا بدی، خودتو از الان روی نسل 11 قفل نکن. اولا فاصله کارایی multi-core پردازنده 11700 با 12400 اونقدر زیاد نیست، ثانیا، وقتی 12400 داری، دستت در آینده برای ارتقا به 12700 و یا ممکنه حتی بتونی نسل 13 رو هم در نظر داشته باشی - هست، ولی حالا نسل 12 رو میگیریم، قدرت ارتقاعت رو با انتخاب 12400 حفظ میکنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

گرامی مادربردتون چیه؟ سیپیو های رده بالای نسل ۱۰ و ۱۱ قدرتمندن.

والا خودمم روی 12400 نظرم هست که آقا آرمین کمک کردن تا بیشتر هزینه نکنم
مین الانم Z590 MSI هست ولی خب میتونم این ترکیب رو بزارم برای سیستم کمکی م و سیستم اصلی رو برای کار اصلیم استفاده کنم
منم هر چی بنچ دیدم 11700 زیاد تفاوتی با 12400 نداره بنظرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...