رفتن به مطلب

درخواست مشاوره برای ارتقا سیستم

Recommended Posts

سلام دوستان، روزتون بخیر.

میخواستم سیستم رو ارتقا بدم و احتمالا تا مدت زمان طولانی سمت ارتقا نمیرم، بودجه تا حدود 12 تومن؛ تقریبا برای گیم استفاد میشه معمولا هم CS:GO بازی میکنم، و هر از گاهی بازی های AAA مثل (حداکثر رزولوشن 1080p):

Horizon Zero Dawn, Control, Hitman 3, Shadow of the Tomb Raider, Assassin’s Creed: Valhalla, NFS

ممنون میشم نظرتون رو راجب قطعات انتخابی باهام به اشتراک بزارین.

CPU: i3-2120 --> Core i5 12400

GPU: Zotac 1070 8GB mini

Motherboard: Intel DH61HO --> PRIME H610M-K D4

RAM: Kingston 4G 1333 DDR3 x2 -->VENGEANCE LPX 16GB 3200MHz

پاور رو بنظرتون نیازه عوض کنم؟ چون اگه از بودجه بیشتر بشه احتمالا پاور رو چندماه دیگه عوض کنم PSU: Green GP580A-EUD

SSD رو فقط برای ویندوز در نظر گرفتم SSD: GIGABYTE M.2 NVMe 128GB

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، NORTHERN LIGHTS گفته است:

سلام 
به نظرم SSD رو با حجم بالاتر تهیه کنید حتی مدل های 2.5 اینچی . که بتونید برای نصب بازی هم استفاده کنید ازش

حیفه با این سیستم بخواید بازی هارو از هارد دیسک اجرا کنید . تفاوت زمان لود بازی و تکسچر ها واقعا چشمگیره .

بعد هم شما کارت گرافیک داری . چه نیازی هست CPU با گرافیک داخلی بگیری ؟ 12400F بگیر . با اختلاف قیمتش هم SSD حجم بالاتر تهیه کن

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، NORTHERN LIGHTS گفته است:

سلام دوستان، روزتون بخیر.

میخواستم سیستم رو ارتقا بدم و احتمالا تا مدت زمان طولانی سمت ارتقا نمیرم، بودجه تا حدود 12 تومن؛ تقریبا برای گیم استفاد میشه معمولا هم CS:GO بازی میکنم، و هر از گاهی بازی های AAA مثل (حداکثر رزولوشن 1080p):

Horizon Zero Dawn, Control, Hitman 3, Shadow of the Tomb Raider, Assassin’s Creed: Valhalla, NFS

ممنون میشم نظرتون رو راجب قطعات انتخابی باهام به اشتراک بزارین.

CPU: i3-2120 --> Core i5 12400

GPU: Zotac 1070 8GB mini

Motherboard: Intel DH61HO --> PRIME H610M-K D4

RAM: Kingston 4G 1333 DDR3 x2 -->VENGEANCE LPX 16GB 3200MHz

پاور رو بنظرتون نیازه عوض کنم؟ چون اگه از بودجه بیشتر بشه احتمالا پاور رو چندماه دیگه عوض کنم PSU: Green GP580A-EUD

درود

با 12400 سراغ h610 نرید!

vrm های این مادربرد به قدری داغ میکنه که تا 110 درجه میره!! بر خلاف چیپس های پایین رده نسل های قبل این نسل واقعا افتضاحه مدل های پایین ردش فقط بدرد i3 میخورن

بهتره مدل های b660 رو بخرید 

بقیه چیزا اوکیه ولی من بودم ssd رو evo 870 با حجم بیشتر میخریدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۷ ساعت قبل، NORTHERN LIGHTS گفته است:

VENGEANCE LPX 16GB 3200MHz

سلام و عرض ادب

یک عدد 16 تکی میخواین بخرین؟ (برمبنای لینک)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۸ ساعت قبل، SaToshi گفته است:

درود

با 12400 سراغ h610 نرید!

vrm های این مادربرد به قدری داغ میکنه که تا 110 درجه میره!! بر خلاف چیپس های پایین رده نسل های قبل این نسل واقعا افتضاحه مدل های پایین ردش فقط بدرد i3 میخورن

این 110 درجه رو شما از روی چه منبعی میگید؟

لینک به دیدگاه

سلام به همگی، ببخشید که سریع نمیتونم جواب بدم :(

20 ساعت قبل، Ho3iN_ گفته است:

همینا خوبه

ممنون :)

20 ساعت قبل، m.reza گفته است:

سلام 
به نظرم SSD رو با حجم بالاتر تهیه کنید حتی مدل های 2.5 اینچی . که بتونید برای نصب بازی هم استفاده کنید ازش

حیفه با این سیستم بخواید بازی هارو از هارد دیسک اجرا کنید . تفاوت زمان لود بازی و تکسچر ها واقعا چشمگیره .

بعد هم شما کارت گرافیک داری . چه نیازی هست CPU با گرافیک داخلی بگیری ؟ 12400F بگیر . با اختلاف قیمتش هم SSD حجم بالاتر تهیه کن

تصمیم گرفتم در آینده یه SSD 2.5 500GB تهیه کنم و برای ابتدا از هارد استفاده کنم.

در رابطه با انتخاب CPU هم یه حس بدی دارم که GPU هر لحظه ممکنه از دست بره :|، به همین دلیل i5 12400 رو انتخاب کردم.

19 ساعت قبل، SaToshi گفته است:

درود

با 12400 سراغ h610 نرید!

داخل یه پست Reddit راجبش صحبت کرده بودن و یه نفر گفته بود: این سری مادربرد با سی پی یو های بدون E core مشکلی نداره. (اگه لطف کنید منبعتون رو ذکر کنید تا در وقت مناسب یه نگاهی بهش بندازم)

فقط برای نصب ویندوز افزایش حجم SSD لازمه؟

5 ساعت قبل، farid68 گفته است:

سلام و عرض ادب

یک عدد 16 تکی میخواین بخرین؟ (برمبنای لینک)

بله، دارم راهمو باز میزارم که اگه خواستم رم رو به 32 افزایش بدم به مشکل نخورم. :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴ ساعت قبل، NORTHERN LIGHTS گفته است:

بله، دارم راهمو باز میزارم که اگه خواستم رم رو به 32 افزایش بدم به مشکل نخورم. :)

در نظر داشته باشید رم به صورت تک سرعت سیستم رو کاهش میده.

لینک به دیدگاه

۱۶ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

این 110 درجه رو شما از روی چه منبعی میگید؟

بررسی هایی که در فروم ها و ویدیو ها دیدم

متاسفانه مدل های ارزون قیمت توسط سایت های مطرح بررسی و نقد نشدن باید به همون نظرات اکتفا کرد

ولی از چینش vrm میشه حدس زد که با چه دمایی طرف هستیم

میشه باهاش کار کردن ولی تو full load قطعا دچار تراتل میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ ساعت قبل، SaToshi گفته است:

بررسی هایی که در فروم ها و ویدیو ها دیدم

متاسفانه مدل های ارزون قیمت توسط سایت های مطرح بررسی و نقد نشدن باید به همون نظرات اکتفا کرد

ولی از چینش vrm میشه حدس زد که با چه دمایی طرف هستیم

میشه باهاش کار کردن ولی تو full load قطعا دچار تراتل میشه

بررسی فروم یا ویدئو که میفرمایید لینک قرار بدید لطفا. همون نظرات رو هم اشاره کنید کفایت میکنه. البته نظر کاربرای آمازون یا نیواگ نباشه، چون معلوم نیست طرف با چند ساعت تجربه اسمبل سیستم این نظرو داده.

حدسو گمانو ولش کن. اگر ادعای خودتونه و از روی تصاویر نظر میدید، ما اینجا به اندازه کافی داریم افرادی که کاربرارو به اشتباه میندازن و مشاوره غلط میدن.

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

بررسی فروم یا ویدئو که میفرمایید لینک قرار بدید لطفا. همون نظرات رو هم اشاره کنید کفایت میکنه. البته نظر کاربرای آمازون یا نیواگ نباشه، چون معلوم نیست طرف با چند ساعت تجربه اسمبل سیستم این نظرو داده.

حدسو گمانو ولش کن. اگر ادعای خودتونه و از روی تصاویر نظر میدید، ما اینجا به اندازه کافی داریم افرادی که کاربرارو به اشتباه میندازن و مشاوره غلط میدن.

والا بخدا
کنتور که نمیندازه
من میگم میشه 150 درجه اصلا . شما بیا ثابت کن نمیشه 😅

بررسی دمای این قطعات دماسنج لیزری میخواد . من یه چرخی زدم توی سایتا کسی دمای قطعات این مادربرد رو بررسی نکرده بود .
احتمالا یه کاربر آمازونی چیزی دست زده بهشون دیده داغن ، با خودش گفته خب لابد 110 درجه س .

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

9 ساعت قبل، m.reza گفته است:

والا بخدا
کنتور که نمیندازه
من میگم میشه 150 درجه اصلا . شما بیا ثابت کن نمیشه 😅

بررسی دمای این قطعات دماسنج لیزری میخواد . من یه چرخی زدم توی سایتا کسی دمای قطعات این مادربرد رو بررسی نکرده بود .
احتمالا یه کاربر آمازونی چیزی دست زده بهشون دیده داغن ، با خودش گفته خب لابد 110 درجه س .

image.thumb.png.1f52c699e7b8a8c1f8bc828be0e50c3c.pngimage.thumb.png.db7bda24c858cec6b70f194795afbf01.pngimage.thumb.png.7172ba4232a522d071fd5630413f7d1f.pngimage.thumb.png.32f2d8ac75df608479c6c42ab8613968.pngimage.thumb.png.cfa6dd2c35b09b4a4c0765a05c4d1732.pngimage.thumb.png.f7900c6df4a8c55c019506ad80669892.png

به جز تصویری که به وضوح 12600k خورده بقیه 12400 هستن

no limit هم مربوط به محدودیت های PL2 میشه که غیرفعالش کردن

قسمت cine bench هم برای این گذاشتم که بگم گویا آندرولت روی این نسل نشدنیه و با کاهش پرفورمنس همراهه...

خدا نگهدار

ویرایش شده توسط SaToshi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۰ ساعت قبل، SaToshi گفته است:

به جز تصویری که به وضوح 12600k خورده بقیه 12400 هستن

no limit هم مربوط به محدودیت های PL2 میشه که غیرفعالش کردن

قسمت cine bench هم برای این گذاشتم که بگم گویا آندرولت روی این نسل نشدنیه و با کاهش پرفورمنس همراهه...

خدا نگهدار

ممنون بابت تصاویری که دقیقا حرف شمارو تکذیب کردن.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۱/۲/۲۰ در ۱۵:۱۹، farid۶۸ گفته است:

در نظر داشته باشید رم به صورت تک سرعت سیستم رو کاهش میده.

بله اطلاع دارم؛ اما در آینده یه رم دیگه بهش اضافه میکنم.

ممنون از همگی بابت راهنمایی 3>، یه سوال دیگم برام پیش اومد :)

نظرتون راجب استفاده از سیستم قدیمی برای NAS و Media server چیه؟ به نظرتون ارزش داره یا هارد رو به سیستم اصلی وصل کنم؟ (Plex+TrueNAS)

CPU: i3-2120

RAM: 8GB DDR3

یه مادربرد با تعداد پورت ساتای بیشتر <-- MB: DH61HO

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...