رفتن به مطلب

مشکل کارت گرافیک در camera raw

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. وقت بخیر
دوستان من اخیرا لپتاپی خریدم با کارت گرافیم RTX 3060 و پردازنده Ryzen 7 5800H
وقتی عکس را وارد camera raw در فوتوشاپ می کنم و وقتی میزان روشنایی یا هر چیزی را تغییر می دم، تصویر هیستگرام مانند اسکرین شات زیر می آد و میره.یعنی برو روی تصویر اصلی و انگار باگی هست. این مشکل زمانی پیش می اد که performance بخش camera raw را در تنظیمات بر روی auto ‌یا کارت گرافیک می گذارم. اگر این بخش رو روی off بگذارم چنین مشکلی نیست. این مشکل از کارت گرافیک هست یا فوتوشاپ؟ راه حلی دارد؟

1188327115_Screenshot(1).thumb.png.e3f1e1fc417496ea696a6dfacc6e81c0.png

1986510028_Screenshot(2).png.781758965104fb719b73ea4251b9f6fd.png

ویرایش شده توسط عزیز
املایی
لینک به دیدگاه

دوستان اگر راهنمایی کنین ممنون میشم. چون اگه مشکل از کارت گرافیک باشه، لپتاپ رو برگردونم. چون یه هفته مهلت تست دارم :(

ویرایش شده توسط عزیز
املایی
لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، عزیز گفته است:

دوستان اگر راهنمایی کنین ممنون میشم. چون اگه مشکل از کارت گرافیک باشه، لپتاپ رو برگردونم. چون یه هفته مهلت تست دارم :(

توی فروم خارجی نوشتن گلیچ نرم افزاریه ورژن فوتوشاپ شما چنده ؟ این گلیچ رو روی نسخه 2019 گزارش کردن.و اگر میتونید به اخرین نسخه اپدیتش کنید و گزارش بدید.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، jj-۱۹۱ گفته است:

توی فروم خارجی نوشتن گلیچ نرم افزاریه ورژن فوتوشاپ شما چنده ؟ این گلیچ رو روی نسخه 2019 گزارش کردن.و اگر میتونید به اخرین نسخه اپدیتش کنید و گزارش بدید.

خیلی ممنون از پاسخ‌گویتان. 🌹
من روی فوتوشاپ 2022 آخرین نسخه و 2021 تست کردم. و در هر دوتاش وجود داشت!

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، عزیز گفته است:

خیلی ممنون از پاسخ‌گویتان. 🌹
من روی فوتوشاپ 2022 آخرین نسخه و 2021 تست کردم. و در هر دوتاش وجود داشت!

درایور گرافیک رو دوباره نصب کنید. البته در فروم ها این راه ها رو نوشتن بعضی وقتا جواب داده بعضی وقتا هم نه. من لینک میدم خودتون مطالعه بفرمایید

https://community.adobe.com/t5/camera-raw-discussions/weird-glitch-with-histogram-appearing-instead-of-picture-in-camera-raw/td-p/10345078

قبل نصب دوباره درایور این کار رو بکنید ببینید جواب میده:

Try to disable the GPU.In Photoshop, go to Edit > Preferences > Camera Raw, then uncheck Use graphics processor in the Performance tab

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، jj-۱۹۱ گفته است:

درایور گرافیک رو دوباره نصب کنید. البته در فروم ها این راه ها رو نوشتن بعضی وقتا جواب داده بعضی وقتا هم نه. من لینک میدم خودتون مطالعه بفرمایید

https://community.adobe.com/t5/camera-raw-discussions/weird-glitch-with-histogram-appearing-instead-of-picture-in-camera-raw/td-p/10345078

قبل نصب دوباره درایور این کار رو بکنید ببینید جواب میده:

Try to disable the GPU.In Photoshop, go to Edit > Preferences > Camera Raw, then uncheck Use graphics processor in the Performance tab

2 ساعت قبل، SaToshi گفته است:

گرافیک مشکل نداره

خیلی ممنون دوستان. بله گویی مشکل از فوتوشاپ است. با نسخه 2018 چنین مشکلی رو نداشت.
این روشی که گفتین رو انجام دادم و درست شد. ولی خب متاسفانه تو این روش هم در پردازش تصویر از گرافیک اصلا کمک نمیگیره دیگه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...