رفتن به مطلب

راهنمای برای خرید سیستم گیمینگ تا 65 ملیون

Recommended Posts

سلام من میخوام یک سیستم گیمینگ جمع کنم با حدود 65 ملیون یک سری از قطعات رو هم دارم اگر میشه برای خرید باقی لوازم کمکم کنین، کاربرد من فقط گیمه 

لوازمی که دارم 

مانیتور 2k جی پلاس 165هرتز

واتر کولر 360 مناسب نسل 12 اینتل

پاور 850 وات دیپ کول

کیس گرین g6

خرید چند قطعه هم در نظر دارم به نظرتون مناسبه عددی که کنارشون نوشتم پایین ترین قیمتیه که از فروشگاههای اینترنتی پیدا کردم

رم کورسیر VENGEANCE 32GB 16GBx2 5600MHz . 8.9
گرافیک  27   RTX™ 3070 Ti VENTUS 3X
cpu 12600k 8.8
ssd.  XPG GAMMIX S70 BLADE  - 1TB 5.2
 HDD Seagate Barracuda 6TB 2.9

برای گرافیک بین 3070ti و 3080 و 6900xt  برای رزولوشن 2k کدوم قیمت به کارایی بهتری دارن و به نظرتون خرید 6900xt  با ده ملیون قیمت بیشتر انتخاب خوبیه 

و برای مادربرد از سوکت z690 چی پیشنهاد میدین که قیمت به کارایی مناسبی داشته باشه

ویرایش شده توسط Mahyar.safaee
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

مورد ssd  به شخصه ترجیح میدم از برند سامسونگ مدل evo 980 pro  رو بگیرم یا WD sn850 black فکر کنم نسبت به این اس اس دی ارزونتر در میاد باز نظر بقیه دوستان هم بپرس

در مورد کیس هم سلیقه ایه ولی با این بودجه بنظرم جا داره کیس بهتری بگیری 

در مورد گرافیک اگه دستت بازه میتونی خرج کنی مطمئنا از بین این سه تا ای ام دی رو من ترجیح میدم نسبت به 3080 

هاردای باراکیودا هم من چندتا داشتم هیچوقت اذیتم نکرده

در مورد گرافیک nvidia  برند ایسوس و evga  اگه گیرت بیاد من ترجیحشون میدم ، در مورد amd  هم برند سافایر عالیه ، ایسوس هم خوبه 

چقدر میخواید برای مانیتور بودجه بزارید؟ 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، Mahyar.safaee گفته است:

سلام من میخوام یک سیستم گیمینگ جمع کنم با حدود 65 ملیون یک سری از قطعات رو هم دارم اگر میشه برای خرید باقی لوازم کمکم کنین، کاربرد من فقط گیمه 

لوازمی که دارم 

مانیتور 2k جی پلاس 165هرتز

واتر کولر 360 مناسب نسل 12 اینتل

پاور 850 وات دیپ کول

کیس گرین g6

خرید چند قطعه هم در نظر دارم به نظرتون مناسبه عددی که کنارشون نوشتم پایین ترین قیمتیه که از فروشگاههای اینترنتی پیدا کردم

رم کورسیر VENGEANCE 32GB 16GBx2 5600MHz . 8.9
گرافیک  27   RTX™ 3070 Ti VENTUS 3X
cpu 12600k 8.8
ssd.  XPG GAMMIX S70 BLADE  - 1TB 5.2
 HDD Seagate Barracuda 6TB 2.9

برای گرافیک بین 3070ti و 3080 و 6900xt  برای رزولوشن 2k کدوم قیمت به کارایی بهتری دارن و به نظرتون خرید 6900xt  با ده ملیون قیمت بیشتر انتخاب خوبیه 

و برای مادربرد از سوکت z690 چی پیشنهاد میدین که قیمت به کارایی مناسبی داشته باشه

با سلام 

مورد سوم ۱۰۰ درصد 6900xt خیل بهتر از ۳۰۸۰ هست و نزدیک ۳۰۹۰ فریم میده و تو بعضی از بازی ها 6900xt بیشتر از ۳۰۹۰ میده. 

12700.  قیمت ۱۰ میلیون

Z690 aorus ax قیمت ۹۲۰۰

Ram VENGEANCE 2x16gb ddr5 قیمت ۹۲۵۰

Sapphire 6900xt قیمت 37 میلیون

Ssd Corsair 2tb nvme mp400 قیمت 7 میلیون 

Hdd wd 10tb ultrastar قیمت 4300.

قیمت کل میشه 76.6 اگه میخواهید کمتر هزینه کنید هارد را میتونید بعد بگیرد و رم را هم فعلا میتونید یه 16 گیگ بگیرد . 

نکته بعدی فرق بین ddr4 با ddr5 خیلی زیاد نیست و ارزش خرید با قیمت دو برابری را ندارد.

و اما قطعات با رم ddr4

12700.  قیمت ۱۰ میلیون

Z690 gamingx قیمت ۷۸۰۰.

Sapphire 6900xt قیمت 37 میلیون

Hdd wd 10tb ultrastar قیمت 4300

G.SKILL Trident Z-Royal GOLD 16GBx2 3600MHz قیمت ۵۸۰۰.

قیمت کل میشه ۷۲ میلیون.

لینک به دیدگاه

amd 5800x

پردازنده بهینه تر و به صرفه تره نسبت به نسل 12 و اختلاف چندانی هم توی گیمینگ با 12700 و 12600  سری k نداره

اس اس دی قطعا سامسونگ بخرید

اگر افلاین بازی میکنید برید دنبال انویدیا چون dlss و rtx واقعا تکنولوژی هایه که فعلا دنیای گیم دستشونه مخصوصا rtx که الان آن و آفش کلا بازی نسلش عوض میشه از نظر گرافیکی  قبلا فقط نور بود !!!

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۲/۲۹ در 00:49، hosin گفته است:

amd 5800x

پردازنده بهینه تر و به صرفه تره نسبت به نسل 12 و اختلاف چندانی هم توی گیمینگ با 12700 و 12600  سری k نداره

اس اس دی قطعا سامسونگ بخرید

اگر افلاین بازی میکنید برید دنبال انویدیا چون dlss و rtx واقعا تکنولوژی هایه که فعلا دنیای گیم دستشونه مخصوصا rtx که الان آن و آفش کلا بازی نسلش عوض میشه از نظر گرافیکی  قبلا فقط نور بود !!!

منم میخواستم رایزن پیشنهاد بدم ولی میترسیدم که دیگران بگن چرا نسل 12 اینتل هست چرا رایزن .

کارت های سری 6000 AMD ری تریسینگ را پشتیبانی میکنه . ولی اگه بخواد انویدیا بخره که از نظر قدرت نزدیک به 6900XT باشه باید بره 3080TI بخره که حدود 8 تا 10 میلیون گرونتر هست با قدرت کمتر.

قیمت 6700 MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI AM4

R9 5900X قیمت 13700

6900xt Sapphire قیمت 37 میلیون

Hdd wd 10tb ultrastar قیمت 4300

VENGEANCE RGB PRO 2*16GB 32GB 3600 قیمت 4800

ملبغ کل 73500. 

لینک به دیدگاه

درود

بهترین سی پی یو گیمینگ در حال حاظر RyZen 5800X3D هستش با ارزش خرید فوق العاده بالا نسبت به بنجل های نسل 12 اینتل *

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه بنا بر خرید نسل 12 باشه / من اصلا خرید قطعات آکبند با این قیمت های فضایی پیشنهاد نمیدم.

جاش پیشنهاد میدم یه سر به بخش دست دوم لیون بزنین . اونجا میشه سیستم نسل 12 که چند ماه بیشتر از اسمبل نگذاشته رو با بهترین قیمت خریداری کنین *

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون میخوام الان یک رم سامسونگ 4800MHz 16GB DDR5 NON-ECC  با  قیمت چهار ملیون وردارم چون رمهاهای ddr5 الان زیاد بهینه نیستن و sl خیلی بالایی دارن تا زمانی که لیتنسی و قیمت رم ddr5 بیاد پایین صبر کنم به نظرتون خوبه 

نظرتون راجه به این سه مادربرد چیه کدومشون قیمت به کارایی بهتری دارن 

GIGABYTE Z690 AORUS PRO قیمت 11 میلیون

MSI PRO Z690-A WIFI قیمت 8.3 میلیون

Gigabyte Z690 UD AX DDR5 قیمت 6.5 

مادربرد های ایسوز خیلی با قیمت جهانیشون فاصله دارن 

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Mahyar.safaee گفته است:

خیلی ممنون از راهنماییتون میخوام الان یک رم سامسونگ 4800MHz 16GB DDR5 NON-ECC  با  قیمت چهار ملیون وردارم چون رمهاهای ddr5 الان زیاد بهینه نیستن و sl خیلی بالایی دارن تا زمانی که لیتنسی و قیمت رم ddr5 بیاد پایین صبر کنم به نظرتون خوبه 

نظرتون راجه به این سه مادربرد چیه کدومشون قیمت به کارایی بهتری دارن 

GIGABYTE Z690 AORUS PRO قیمت 11 میلیون

MSI PRO Z690-A WIFI قیمت 8.3 میلیون

Gigabyte Z690 UD AX DDR5 قیمت 6.5 

مادربرد های ایسوز خیلی با قیمت جهانیشون فاصله دارن 

حالا نظر دوستان هم محترم هست ولی بنظرم باتوجه به اینکه کولر مناسبی هم دارید نسل 12 تهیه کنید و بعدم به 13 اپگرید کنید،

مادربرد هم یکی از این 2مورد تهیه کنید بهتر هست:

Msi z690 Force wifi

https://www.lioncomputer.com/product/xgz5r/ASUS-ROG-Strix-Z690-A-Gaming-WiFi-D4-LGA1700-12th-Gen-Motherboard

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...