رفتن به مطلب

راهنمایی برای مانیتور و کیس گیمینگ یا ورک استیشن

Recommended Posts

سلام دوستان وقت بخیر 

میدونم این چند وقت تایپک هایی مشابه این تایپک زده شده ولی خوب تو تایپک های دیگران نمیشه این مسئله رو بیان کرد

دوستان من بودجه محدودی داره واقعا نمیتونم قیمت حدود یا دقیق بگم ولی یه سری قطعه ها انتخاب کردم اینجا میگم یه همفکری کنیم شاید چیز بهتر از اون قطعه شما بشناسید یا قیمت مناسب تر

گزینه 1 مانیتور : دوستان قبل این چیزا من رشته م کامپیوتر کلا یه کیس نیاز دارم به اسم انجام کار اینا میخوام بگیرم ولی خودمو نمیتونم گول بزنم قطعا تو هفته چند ساعتی راحت بازی میکنم مانیتوری که انتخاب کردم

Asus VG248QG هستش مانیتور 24 اینچ رزولیشن فول اچ دی اما با رفرش ریت 165 هرتز من تجربه مانیتور بالا 60 هرتز نداشتم اصلا با توجه به قیمت این مانیتور 6400 با این مشخصات فکر نکنم چیز بهتری باشه دوست دارم اینچ بیشتر یا رزولیشن بالاتر بگیر حتی با رفرش ریت 144 ولی فکر نکنم چیزی باشه اگه چیزی بهتر میشناسید یا همین مشخصات قیمت بهتر ممنون میشم بگید

گزینه 2 واتر کولر : با توجه به بودجه محدودم ارزونترین واتر کولری که دیدم این بود با قیمت 1800 خنک کننده مایع پردازنده Liquid Turbocool BP-240 RGB تو یوتیوب سرچی درباره ش کردم هم قیافه زیبایی داشت هم عملکرد خوبی باز اگه گزینه بهتری یا قیمت مناسب تر میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید

گزینه 3 کیس : برای کیس مدل های زیادی بود ولی خوب تو عکس زیاد معلوم نیست چیزی که انتخاب کردم این مدل Gamemax Starlight White AIGO DR12 رنگ سفیدش که 4 فن روش نصبه به قیمت 1750 و واتر کولر روش بیاد میشه 6 فن نمیدونم این کیس چطور هست برای خنک بودن قطعات ولی فضایی که کیس میخوام بزار بغل دو دیوار زیاد فضا باز نیست براش البته موقت باز اگه گزینه بهتری یا قیمت مناسب تر میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید

گزینه 4 اس اس دی : اس اس دی بین این دو مورد گیر کردم ssd pny XLR8 CS3030 500g و ssd xpg s40g 500g قیمت اولی که pny هست حدود 1680 و دومی که xpg 1880 از اس اس دی زیاد سر در نمیارم ولی دوست دارم یه چیز عمری بگیرم و سرعت خیلی خیلی بالا ممنون میشم تو این مورد قشنگ راهنماییم کنید

گزینه 5 و ... که میمونه هیچ تصمیمی نگرفتم چیزایی که میمونه مادربرد - سی پی یو - رم - پاور - گرافیک این موارد هم میخوام که دنبال دست دو هستم براشون 

برای رم - رم دسکتاپ کورسیر Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 Desktop RAM این مدل مد نظرم هست حالا کیفیت و ساخت و کاراییش نمیدونم تو چه سطحی هست 

برای سی پی یو و مادربرد گفتم دنبال یه مادربرد کارکرده سری z590 یا z490 باشم رو جفتش فک کنم میشه نسل 11 بست درسته ؟ ولی سی پی یو مثلا 10105 فعلا بگیرم بعدا پول دستم اومد ارتقا بدم 

پاور اصلا نمیدونم چی بگیرم فقط میخوام به این مادربرد جدیدا بخوره که 12 پین برای سی پی یوشون نمیدونم درست میگم یا نه و فول ماژولار باشه سیم های اضافه رو مخ نباشن جا بشه تو کیس

گرافیک هم یا 3050 میگیرم یا 3060 فعلا هیچ نظری روش ندارم 

تمام اینا که گفتم اول قیمت پایین تر چیزی میشناسید بگید بعدا کیفیت ساخت و ...

از گزینه 5 حالا شاید به جز رم همه شون کارکرده میگردم بگیرم چون بودجه م به نو نمیرسه 

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

بنظر من اگه به فکر ارتقایی مادربورد سری زد گرفتن برای نسل قبل کار عاقلانه ای نیست بنظرم میتونی پردازنده نسل ۱۲ ارزونترینشو بگیری با یه مادربورد که فکر میکنی بعدا بخوای ارتقا بدی باهاش به مشکل نخوری , چون اینتلای نسل ۱۱ از ssd های نسل چهار پشتیبانی نمیکنن

من خودم این سری مهاجرت کردم به amd در موردش فکر کن

در مورد SSD از برند سامسونگ بگیر قیمت خوبی هم داره ، در مورد اینکه گفتید سرعت خیلی خیلی بالا، بالاترین سرعت نسل ۳ حدود سه هزار تا سه و پنصده، اگه سرعت بالاتر میخواید در حد سرعت رایت و رید شش هزار یا هفت هزار باید برید روی نسل چهار که قیمت بالاتری دارن حدود دوبرابر ، سامسونگ ۵۰۰ گیگ evo980 pro  رو یه نگاه بهش بنداز برای اس اس دی نسل سه evo 970 یا wd sn750 هم انتخاب خوبیه 

در مورد مانیتور انتخابیتون نمیتونیم نظری بدم نسبت به قیمتش خوبه بهترین انتخابه چ ولی خب پنل TN  داره 

در مورد پاور نظر بقیه دوستان رو هم بپرس ولی فکر کنم ۷۰۰ یا ۷۵۰ بگیری اینده نگرانه تره 

رم بنظرم انتخاب خوبیه 

کیس هم سلیقه ایه توی اون حدود قیمت مد نظرتون بگردید ببینید چه انتخابهایی میتونی داشته باشی

درمورد کارت گرافیک هم خودم توش موندم چکار کنم فعلا دست نگه داشتم برای نسل بعد ولی نمیدونم بالارفتن قیمت دلار و اینکه اول موجود شدن نسل بعد گرافیکا بخاطر کمیاب شدنشون حتی ممکنه روی قیمتای جهانی گرافیکای موجود هم اثر بزاره و بالاتر برن ولی در کل 3060ti انتخاب خوبی میتونه باشه تا چندین سال میتونه کارتو راه بندازه با توجه به ۱۰۸۰ بودن مانیتورت کاملا جوابگو هست 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

۵۱ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

درود دوست عزیز

بنظر من اگه به فکر ارتقایی مادربورد سری زد گرفتن برای نسل قبل کار عاقلانه ای نیست بنظرم میتونی پردازنده نسل ۱۲ ارزونترینشو بگیری با یه مادربورد که فکر میکنی بعدا بخوای ارتقا بدی باهاش به مشکل نخوری , چون اینتلای نسل ۱۱ از ssd های نسل چهار پشتیبانی نمیکنن

من خودم این سری مهاجرت کردم به amd در موردش فکر کن

در مورد SSD از برند سامسونگ بگیر قیمت خوبی هم داره ، در مورد اینکه گفتید سرعت خیلی خیلی بالا، بالاترین سرعت نسل ۳ حدود سه هزار تا سه و پنصده، اگه سرعت بالاتر میخواید در حد سرعت رایت و رید شش هزار یا هفت هزار باید برید روی نسل چهار که قیمت بالاتری دارن حدود دوبرابر ، سامسونگ ۵۰۰ گیگ evo980 pro  رو یه نگاه بهش بنداز برای اس اس دی نسل سه evo 970 یا wd sn750 هم انتخاب خوبیه 

در مورد مانیتور انتخابیتون نمیتونیم نظری بدم نسبت به قیمتش خوبه بهترین انتخابه چ ولی خب پنل TN  داره 

در مورد پاور نظر بقیه دوستان رو هم بپرس ولی فکر کنم ۷۰۰ یا ۷۵۰ بگیری اینده نگرانه تره 

رم بنظرم انتخاب خوبیه 

کیس هم سلیقه ایه توی اون حدود قیمت مد نظرتون بگردید ببینید چه انتخابهایی میتونی داشته باشی

درمورد کارت گرافیک هم خودم توش موندم چکار کنم فعلا دست نگه داشتم برای نسل بعد ولی نمیدونم بالارفتن قیمت دلار و اینکه اول موجود شدن نسل بعد گرافیکا بخاطر کمیاب شدنشون حتی ممکنه روی قیمتای جهانی گرافیکای موجود هم اثر بزاره و بالاتر برن ولی در کل 3060ti انتخاب خوبی میتونه باشه تا چندین سال میتونه کارتو راه بندازه با توجه به ۱۰۸۰ بودن مانیتورت کاملا جوابگو هست 

ممنونم از شما نسل ۱۲ بیام اولین مشکل اینه کولری که انتخاب کردم نمیخوره بهش دومی قیمت وحشتناک بالا

amd قیمتش چطوره که نسل ۴ ساپورت کنه

پنل tn نمیدونم فرق دقیقش با بقیه چیه یعنی انقد تاثیر داره ؟

اس اس دی هایی که فرمودید قیمتشون خیلی تند و بالاس

لینک به دیدگاه

51 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

ممنونم از شما نسل ۱۲ بیام اولین مشکل اینه کولری که انتخاب کردم نمیخوره بهش دومی قیمت وحشتناک بالا

amd قیمتش چطوره که نسل ۴ ساپورت کنه

پنل tn نمیدونم فرق دقیقش با بقیه چیه یعنی انقد تاثیر داره ؟

اس اس دی هایی که فرمودید قیمتشون خیلی تند و بالاس

پنل ips رنگ ها و بهتر نشون میده ، کنتراست و زاویه دید خیلی بهتری دارن ولی خب قیمتشونم بالاتره

من خودم x570-p ایسوس گرفتم یک سال و نیم پیش نمیدونم قیمتش چنده الان 

در مورد اس اس دی قیمتهای evo 970 plus  رو چک کردید؟ راستش قیمتا زیاد دستم نیست 

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

پنل ips رنگ ها و بهتر نشون میده ، کنتراست و زاویه دید خیلی بهتری دارن ولی خب قیمتشونم بالاتره

من خودم x570-p ایسوس گرفتم یک سال و نیم پیش نمیدونم قیمتش چنده الان 

در مورد اس اس دی قیمتهای evo 970 plus  رو چک کردید؟ راستش قیمتا زیاد دستم نیست 

خوب ips خیلی گرونه فک کنم بعد با این رنج قیمت مانیتور فکر کنم بهترین باشه باز نمیدونم به نظرتون ارزش خرید نداره ؟ 

مادربردتون نسل ۴ اس اس دی ساپورت میکنه 

یه سی پی یو ارزونش چی میشه ؟

۹۷۰ اوو پلاس حدود ۲۴۰۰ فکر کنم یعنی انقدر تفاوت داره با pny ? چون ۸۰۰ فرقشونه

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

سلام دوستان وقت بخیر 

میدونم این چند وقت تایپک هایی مشابه این تایپک زده شده ولی خوب تو تایپک های دیگران نمیشه این مسئله رو بیان کرد

دوستان من بودجه محدودی داره واقعا نمیتونم قیمت حدود یا دقیق بگم ولی یه سری قطعه ها انتخاب کردم اینجا میگم یه همفکری کنیم شاید چیز بهتر از اون قطعه شما بشناسید یا قیمت مناسب تر

گزینه 1 مانیتور : دوستان قبل این چیزا من رشته م کامپیوتر کلا یه کیس نیاز دارم به اسم انجام کار اینا میخوام بگیرم ولی خودمو نمیتونم گول بزنم قطعا تو هفته چند ساعتی راحت بازی میکنم مانیتوری که انتخاب کردم

Asus VG248QG هستش مانیتور 24 اینچ رزولیشن فول اچ دی اما با رفرش ریت 165 هرتز من تجربه مانیتور بالا 60 هرتز نداشتم اصلا با توجه به قیمت این مانیتور 6400 با این مشخصات فکر نکنم چیز بهتری باشه دوست دارم اینچ بیشتر یا رزولیشن بالاتر بگیر حتی با رفرش ریت 144 ولی فکر نکنم چیزی باشه اگه چیزی بهتر میشناسید یا همین مشخصات قیمت بهتر ممنون میشم بگید

گزینه 2 واتر کولر : با توجه به بودجه محدودم ارزونترین واتر کولری که دیدم این بود با قیمت 1800 خنک کننده مایع پردازنده Liquid Turbocool BP-240 RGB تو یوتیوب سرچی درباره ش کردم هم قیافه زیبایی داشت هم عملکرد خوبی باز اگه گزینه بهتری یا قیمت مناسب تر میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید

گزینه 3 کیس : برای کیس مدل های زیادی بود ولی خوب تو عکس زیاد معلوم نیست چیزی که انتخاب کردم این مدل Gamemax Starlight White AIGO DR12 رنگ سفیدش که 4 فن روش نصبه به قیمت 1750 و واتر کولر روش بیاد میشه 6 فن نمیدونم این کیس چطور هست برای خنک بودن قطعات ولی فضایی که کیس میخوام بزار بغل دو دیوار زیاد فضا باز نیست براش البته موقت باز اگه گزینه بهتری یا قیمت مناسب تر میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید

گزینه 4 اس اس دی : اس اس دی بین این دو مورد گیر کردم ssd pny XLR8 CS3030 500g و ssd xpg s40g 500g قیمت اولی که pny هست حدود 1680 و دومی که xpg 1880 از اس اس دی زیاد سر در نمیارم ولی دوست دارم یه چیز عمری بگیرم و سرعت خیلی خیلی بالا ممنون میشم تو این مورد قشنگ راهنماییم کنید

گزینه 5 و ... که میمونه هیچ تصمیمی نگرفتم چیزایی که میمونه مادربرد - سی پی یو - رم - پاور - گرافیک این موارد هم میخوام که دنبال دست دو هستم براشون 

برای رم - رم دسکتاپ کورسیر Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 Desktop RAM این مدل مد نظرم هست حالا کیفیت و ساخت و کاراییش نمیدونم تو چه سطحی هست 

برای سی پی یو و مادربرد گفتم دنبال یه مادربرد کارکرده سری z590 یا z490 باشم رو جفتش فک کنم میشه نسل 11 بست درسته ؟ ولی سی پی یو مثلا 10105 فعلا بگیرم بعدا پول دستم اومد ارتقا بدم 

پاور اصلا نمیدونم چی بگیرم فقط میخوام به این مادربرد جدیدا بخوره که 12 پین برای سی پی یوشون نمیدونم درست میگم یا نه و فول ماژولار باشه سیم های اضافه رو مخ نباشن جا بشه تو کیس

از گزینه 5 حالا شاید به جز رم همه شون کارکرده میگردم بگیرم چون بودجه م به نو نمیرسه 

سلام این طور که نوشتید یکم گیج کننده هست شما بودجه مورد نظر برای هر مورد یا بودجه ای که برای خرید سیستم را دارید بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد دوست عزیز. 

برای مانیتور گزینه خوب زیاد هست تو رده 7 میلیون 

AOC c24g2 va 165hz fhd قیمت 7 میلیون 

PHILIPS M275m8 2k 144hz قیمت 7 میلیون 

Aoc 24g2ae ips 144hz قیمت 6400

مورد دوم برای کولر تو رنج دو میلیون بهترین انتخاب

THERMALTAKE th240 argb با قیمت 2080

برای ssd چون مادربرد رده بالا میخوای بخری معمولا هیت سینک برای ssd دارن و دو رده قیمتی 1700 بهترین انتخاب چرا adata چون گارانتی 5 ساله داره.

Adata SX8100 512gb قیمت 1700

برای پاور اگه میخوای برای آینده مشکلی برای ارتقا نداشته باشی یه پاور 750 تا 850 وات کافی هست ولی اگه نمی‌خواهید ارتقا بدین یه پاور 600 تا 650 کافی هست. پاور ماژولار یا نیمه ماژولار فرقی با هم ندارن به اون صورت و در پاور های نیمه ماژولار فقط کابل 24 پین و 8 پین سی پی یو روی پاور وصل هست که همیشه باید باید باشه و لازم هست.برند محبوب خودم fsp و انرمکس و antec و سیاسونیک و سیلوراستون هست.

Smart Pro RGB 850W Bronze thermaltake 

قیمت 3 میلیون

Fsp hydro gpro 750w gold 

قیمت 3700

Antec ne850g 850w gold 

قیمت 4400

گرافیک هم بجای 3050 یا 3060 برید دنبال 6600xt چون تو بعضی از بازی ها حتی از 3060 بهتر عمل می‌کنه قیمتی هم حدود 14 هست که انتخاب بهتری نسبت به 3050 12میلیون و 3060 حدود 16 تا 17 میلیون هست.

برای مادربرد و سی پی یو هم چقدر میتونید هزینه کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام این طور که نوشتید یکم گیج کننده هست شما بودجه مورد نظر برای هر مورد یا بودجه ای که برای خرید سیستم را دارید بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد دوست عزیز. 

برای مانیتور گزینه خوب زیاد هست تو رده 7 میلیون 

AOC c24g2 va 165hz fhd قیمت 7 میلیون 

PHILIPS M275m8 2k 144hz قیمت 7 میلیون 

Aoc 24g2ae ips 144hz قیمت 6400

مورد دوم برای کولر تو رنج دو میلیون بهترین انتخاب

THERMALTAKE th240 argb با قیمت 2080

برای ssd چون مادربرد رده بالا میخوای بخری معمولا هیت سینک برای ssd دارن و دو رده قیمتی 1700 بهترین انتخاب چرا adata چون گارانتی 5 ساله داره.

Adata SX8100 512gb قیمت 1700

برای پاور اگه میخوای برای آینده مشکلی برای ارتقا نداشته باشی یه پاور 750 تا 850 وات کافی هست ولی اگه نمی‌خواهید ارتقا بدین یه پاور 600 تا 650 کافی هست. پاور ماژولار یا نیمه ماژولار فرقی با هم ندارن به اون صورت و در پاور های نیمه ماژولار فقط کابل 24 پین و 8 پین سی پی یو روی پاور وصل هست که همیشه باید باید باشه و لازم هست.برند محبوب خودم fsp و انرمکس و antec و سیاسونیک و سیلوراستون هست.

Smart Pro RGB 850W Bronze thermaltake 

قیمت 3 میلیون

Fsp hydro gpro 750w gold 

قیمت 3700

Antec ne850g 850w gold 

قیمت 4400

گرافیک هم بجای 3050 یا 3060 برید دنبال 6600xt چون تو بعضی از بازی ها حتی از 3060 بهتر عمل می‌کنه قیمتی هم حدود 14 هست که انتخاب بهتری نسبت به 3050 12میلیون و 3060 حدود 16 تا 17 میلیون هست.

برای مادربرد و سی پی یو هم چقدر میتونید هزینه کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

بسیار ممنونم از شما بابت راهنمایی کاملتون 

ببینید حدود ۲۶ میلیون شاید تا ۲۷ میلیون شاید کمتر چون اوضاع مالی واقعا خوب نیست

من میخواستم از موارد ۵ به بعد دست دوم بگیرم 

مانیتور شما اگه بخوای انتخاب نهایی کنی کدومه ؟

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

بسیار ممنونم از شما بابت راهنمایی کاملتون 

ببینید حدود ۲۶ میلیون شاید تا ۲۷ میلیون شاید کمتر چون اوضاع مالی واقعا خوب نیست

من میخواستم از موارد ۵ به بعد دست دوم بگیرم 

مانیتور شما اگه بخوای انتخاب نهایی کنی کدومه ؟

الان بودجه 27 میلیون برای کل سیستم هست یا نه فقط برای کیس 27 میلیون؟

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، zen گفته است:

الان بودجه 27 میلیون برای کل سیستم هست یا نه فقط برای کیس 27 میلیون؟

شما کل حساب کن 

لینک به دیدگاه

۲۲ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

سلام دوستان وقت بخیر 

سلام

1.همینطور که دوستمون گفتن بهترین مانیتور با توجه به بودجه شما Aoc 24g2ae ips 144hz هست. 6300

2. نظری ندارم.

3. انتخاب خود من در این محدوده Green Z2 Plus Hero که پنج فن روش نصبه 1850 که به نظر من پول کیس رو بزار روی سیپیو

4. SSD رو به نظرم یه 120gb pny بگیر با 1tb hdd دست دو که بعدا تونستی ssd رو ارتقا بدی 455_؟؟؟

5. رم گزینه خوبی به نظر میاد ، پاور رو 750 بگیری جوابه ، گرافیک هم میتونی RX 6600xt بگیری که نسبت به بودجه کمی گرونه ، برای بقیه نظری ندارم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام

1.همینطور که دوستمون گفتن بهترین مانیتور با توجه به بودجه شما Aoc 24g2ae ips 144hz هست. 6300

2. نظری ندارم.

3. انتخاب خود من در این محدوده Green Z2 Plus Hero که پنج فن روش نصبه 1850 که به نظر من پول کیس رو بزار روی سیپیو

4. SSD رو به نظرم یه 120gb pny بگیر با 1tb hdd دست دو که بعدا تونستی ssd رو ارتقا بدی 455_؟؟؟

5. رم گزینه خوبی به نظر میاد ، پاور رو 750 بگیری جوابه ، گرافیک هم میتونی RX 6600xt بگیری که نسبت به بودجه کمی گرونه ، برای بقیه نظری ندارم

سلام تشکر میکنم بابت راهنماییتون

مانیتور این مدل انگار دو مدل قدیم و جدید داره و خوب و بد که بدش گیر ادم بیاد بیچاره میکنه از کجا بدونیم جدید و سری خوب هست چون دو تا سایت خارج تهران این قیمت میدن سایتا تهران بالا 7 میلیون هست

کیس خودم 4 فن انتخاب کردم که واتر کولر میبندم جا بشه

من یه هارد 2 ترا با یه اس اس دی 128 گیگ ساتا دارم کلا الان میخوام یه اس اس دی سرعت بالا بگیرم بقل اونا

سری RTX شنیدم قابلیت های خوبی دارن برای همون سری 30 تو فکرمه

ممنونم باز

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

شما کل حساب کن 

عزیز با حدود 29 تا 30 تومن میتونید دو تا سیستم زیر را  تهیه کنید . 

نکته اول چرا پاور 850 وات چون بعد بخوای یه گرافیک خوب و قوی بندازی نخوای باز پاور را عوض کنید .

نکته دوم خودم بخوام بشخصه بین این دوتا انتخاب کنم سیستم دوم را انتخاب میکردم چون یه سی پی یو خیلی قوی دارم و فقط کافی بعد یه گرافیک خوب بندازم و سیستم گیمینگ خیلی بهتری نسبت به سیستم اول در میاد.

نکته سوم دنبال نسل 10 اینتل نباش یا رایزن یا نسل 120اینتل که باز هم بنده رایزن را ترجیح میدم و انتخاب بهتری هست.

12100f قیمت 3000

B660 gaming ac gigabyte قیمت 4000

Ssd 240 adata قیمت 850

Monitor aoc 24g2 ips 144hz قیمت 6400

Hdd 1tr Seagate skyhawk قیمت 1100

Power Smart Pro RGB 850W Bronze thermaltake قیمت 3000

Case  AWEST GT-AV02-BG Case قیمت 1500

Ram 16gb gskill Aegis قیمت 1550

VGA gtx1650 قیمت 7000

قیمت کل با یه کولر سی پی یو که بهش بخوره در میاد 29 میلیون

سیستم دوم 

5750g قیمت 8650

X570 gaming plus msi قیمت 5700

Ssd 240 adata قیمت 850

Aoc 24g2 ips 144hz قیمت 6400

Hdd 2tb Toshiba p300 قیمت 1400

Ram geil 2x8gb 3200 قیمت 2200

Cooler junsbo cr1200 قیمت 550

قیمت 30250 درمیاد البته میتونید مادربرد ارزانتر مثل b550 تهیه کنید حدود 1500 تا 2 میلیون ارزونتر درمیاد سیستم .

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، zen گفته است:

نکته اول چرا پاور 850 وات چون بعد بخوای یه گرافیک خوب و قوی بندازی نخوای باز پاور را عوض کنید .

نکته دوم خودم بخوام بشخصه بین این دوتا انتخاب کنم سیستم دوم را انتخاب میکردم چون یه سی پی یو خیلی قوی دارم و فقط کافی بعد یه گرافیک خوب بندازم و سیستم گیمینگ خیلی بهتری نسبت به سیستم اول در میاد.

نکته سوم دنبال نسل 10 اینتل نباش یا رایزن یا نسل 120اینتل که باز هم بنده رایزن را ترجیح میدم و انتخاب بهتری هست.

12100f قیمت 3000

Ssd 240 adata قیمت 850

VGA gtx1650 قیمت 7000

سیستم دوم 

5750g قیمت 8650

Ssd 240 adata قیمت 850

قیمت 30250 درمیاد البته میتونید مادربرد ارزانتر مثل b550 تهیه کنید حدود 1500 تا 2 میلیون ارزونتر درمیاد سیستم .

ممنونم

هارد لازم ندارم

کیس دوم قیمت مادربرد و سی پی یو فضایی شد

من خودم نظرم اینه گرافیک و سی پی یو بعدا میشه ارتقا داد ولی برا بقیه قطعات قطعات خوب بگیرم 

بعد کیس دوم که رایزن هست نسل جدیدش هست یعنی برابر نسل 12 اینتل ؟ 

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

مانیتور این مدل انگار دو مدل قدیم و جدید داره و خوب و بد که بدش گیر ادم بیاد بیچاره میکنه از کجا بدونیم جدید و سری خوب هست چون دو تا سایت خارج تهران این قیمت میدن سایتا تهران بالا 7 میلیون هست

من یه هارد 2 ترا با یه اس اس دی 128 گیگ ساتا دارم کلا الان میخوام یه اس اس دی سرعت بالا بگیرم بقل اونا

ممنونم باز

من خودم aoc c24g2دارم واقعا حرف ندارن آنقدر تنظیمات زیاد داره آدم حال می‌کنه با این مانیتور کار کنه کیفیت رنگ بینظیر کیفیت ساخت بشدت بالا . راستی مانیتور بهتر بخوای HP omen x25 240hz موجود دارم زیر قیمت کل ایران بهت میدم. تو لیون آگهی کردم ولی فعلا چون آگهی جدید زدم اون را قفل کردم. قیمت هم 9 میلیون ولی واقعا فوق العاده هست این مانیتور شدت روشنایی بالا کیفیت رنگ عالی و فوق العاده.

مورد بعدی اگه هارد داری فعلا نگیر چون نیاز نداری.

5750g قیمت 8650

HP omen x25 240hz قیمت 9000

Cooler junsbo cr1200 قیمت 550

قیمت کل بدون قاب کیس میشه میشه ۲۹۱۰۰

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

ممنونم

هارد لازم ندارم

کیس دوم قیمت مادربرد و سی پی یو فضایی شد

من خودم نظرم اینه گرافیک و سی پی یو بعدا میشه ارتقا داد ولی برا بقیه قطعات قطعات خوب بگیرم 

بعد کیس دوم که رایزن هست نسل جدیدش هست یعنی برابر نسل 12 اینتل ؟ 

درسته مادربرد و سی پی یو  فضایی شد قیمتش ولی شما یه سی پی یو داری که اندازه 12500 و 12600 بهت قدرت میده و یه مادربرد بشدت عالی داری البته مادربرد 4 میلیونی b550 هم میتونید تهیه کنید . نکته بعدی بخوای هم سی پی یو و هم گرافیک را ارتقا بدی هر دو را با ضرر باید بفروشید و دوباره قویتر بخری ولی سیستم رایزن که بهت معرفی کردم فقط یدونه گرافیک را بعد باید تهیه کنید و بقیه قطعات بشدت عالی هستن و شما  مجبور نیستی قطعات را عوض کنید. 

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، zen گفته است:

من خودم aoc c24g2دارم واقعا حرف ندارن آنقدر تنظیمات زیاد داره آدم حال می‌کنه با این مانیتور کار کنه کیفیت رنگ بینظیر کیفیت ساخت بشدت بالا . راستی مانیتور بهتر بخوای HP omen x25 240hz موجود دارم زیر قیمت کل ایران بهت میدم. تو لیون آگهی کردم ولی فعلا چون آگهی جدید زدم اون را قفل کردم. قیمت هم 9 میلیون ولی واقعا فوق العاده هست این مانیتور شدت روشنایی بالا کیفیت رنگ عالی و فوق العاده.

مورد بعدی اگه هارد داری فعلا نگیر چون نیاز نداری.

5750g قیمت 8650

HP omen x25 240hz قیمت 9000

Cooler junsbo cr1200 قیمت 550

قیمت کل بدون قاب کیس میشه میشه ۲۹۱۰۰

قیمت سی پی یو و مادربرد خیلی بالا رفت 

مانیتور که هیچی فعلا

پاور برنز اوکیه فرقشون تو چیه ؟

رم همون که اول گفتم اوکی نیست ؟

کولر که واتر میخوام حتمی

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، zen گفته است:

12100f قیمت 3000

Ssd 240 adata قیمت 850

VGA gtx1650 قیمت 7000

سیستم دوم 

5750g قیمت 8650

Ssd 240 adata قیمت 850

بعد یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده مگه نسل 12 رم ddr5 نباید انداخت ؟

لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

قیمت سی پی یو و مادربرد خیلی بالا رفت 

مانیتور که هیچی فعلا

پاور برنز اوکیه فرقشون تو چیه ؟

رم همون که اول گفتم اوکی نیست ؟

کولر که واتر میخوام حتمی

الان چی شد عزیز خودتون میدونید چی میخوای الان کیس میخوای بدون مانیتور ؟

نکته بعدی رم مدل و برندی انتخاب کن که گارانتی مادام داشته باشه . کورسیر ها گارانتی ۲ ساله یا ۳ ساله داره فکر کنم.

مورد بعدی بودجه شما محدود هست دوست عزیز و فرق واتر با ایرکول آنقدر نیست که بخوای هزینه ۳ تا ۴ برابری کنی برای رایزن 5750g یا i5 نسل 12 ایر کول هم راحت جواب میده. 

2 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

بعد یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده مگه نسل 12 رم ddr5 نباید انداخت ؟

نه عزیز نیازی نیست نسل ۱۲ هم مادربرد ddr4 و هم ddr5 داره و طبق تست های انجام شد فرق این دوتا آنقدر نیست که بخوای برای رم هزینه دو برابری کنید

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، zen گفته است:

الان چی شد عزیز خودتون میدونید چی میخوای الان کیس میخوای بدون مانیتور ؟

نکته بعدی رم مدل و برندی انتخاب کن که گارانتی مادام داشته باشه . کورسیر ها گارانتی ۲ ساله یا ۳ ساله داره فکر کنم.

مورد بعدی بودجه شما محدود هست دوست عزیز و فرق واتر با ایرکول آنقدر نیست که بخوای هزینه ۳ تا ۴ برابری کنی برای رایزن 5750g یا i5 نسل 12 ایر کول هم راحت جواب میده. 

نه عزیز نیازی نیست نسل ۱۲ هم مادربرد ddr4 و هم ddr5 داره و طبق تست های انجام شد فرق این دوتا آنقدر نیست که بخوای برای رم هزینه دو برابری کنید

بزاریم اینجوری بریم جلو 

مانیتور هیچی 

برای کیس و گرافیک حدود 21 میلیون هزینه کنم 

من خودم فکرم این بود اکثر قطعات کارکرده بگیرم سمت نو نرم به جز اون چندتایی که اول تایپک گفتم چون اونا باید نو باشه کارکرده ش داستان دار شاید بشه

گرافیک و رم و مادربرد و سی پی یو و پاور کارکرده بگیرم

گفتم مادربرد مثلا z490 یا z590 کارکرده میگیرم با یه سی پی یو 10105 فعلا 

گرافیکم یه 1060 کارکرده موقت بعدا ارتقا میدم 

الان رفتیم تو یه دنیای دیگه

این رایزن که شما فرمودید اخرین نسل هست یعنی مادربرد x570 اخرین نسل رایزن هستن مثل نسل 12 اینتل یا نه جدید تر هم هست ؟

بعد نسل 12 میگن از نسل 4 اس اس دی ها چیه از اون پشتیبانی میکنه این نسل رایزن هم همینطوره یا نه مثل نسل 11 اینتل ؟

ممنون میشم رایزن یه خورده برام بازش کنید

من همیشه تو فکرم اینه ضعیف ترین قطعه نسل جدید از بهترین قطعه دو نسل قبل بهتره شاید اشتباه باشه ولی من خودم بیشتر نسل جدید میگیرم

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

بزاریم اینجوری بریم جلو 

مانیتور هیچی 

برای کیس و گرافیک حدود 21 میلیون هزینه کنم 

من خودم فکرم این بود اکثر قطعات کارکرده بگیرم سمت نو نرم به جز اون چندتایی که اول تایپک گفتم چون اونا باید نو باشه کارکرده ش داستان دار شاید بشه

گرافیک و رم و مادربرد و سی پی یو و پاور کارکرده بگیرم

گفتم مادربرد مثلا z490 یا z590 کارکرده میگیرم با یه سی پی یو 10105 فعلا 

گرافیکم یه 1060 کارکرده موقت بعدا ارتقا میدم 

الان رفتیم تو یه دنیای دیگه

این رایزن که شما فرمودید اخرین نسل هست یعنی مادربرد x570 اخرین نسل رایزن هستن مثل نسل 12 اینتل یا نه جدید تر هم هست ؟

بعد نسل 12 میگن از نسل 4 اس اس دی ها چیه از اون پشتیبانی میکنه این نسل رایزن هم همینطوره یا نه مثل نسل 11 اینتل ؟

ممنون میشم رایزن یه خورده برام بازش کنید

من همیشه تو فکرم اینه ضعیف ترین قطعه نسل جدید از بهترین قطعه دو نسل قبل بهتره شاید اشتباه باشه ولی من خودم بیشتر نسل جدید میگیرم

شما گفتید که بودجه محدود هست 27 میلیون بدون مانیتور 21 میلیون درسته . 

بذار اول به سوال ها پاسخ بدم بعد میرم سراغ انتخاب هایی که دارید . 

نکته اول دنبال نسل 10 نباش چون همین الان نگاه کنید با وجود نسل 12 با این قیمت کسی نسل 10 چه نو چه دسته دو نمیخره مگر طرف سیستم اداری بخواد و بودجه محدود باشه خیلی . 

رایزن سری 5 آخرین نسل ای ام دی هست دوست عزیز و مادربرد های x570 و b550وa520 آخرین نسل AMD هست اگر بخوایم معادل بگیرم از سی پی یو رایزن با اینتل به این ترتیب میشه . 

R3 = i3

R5 = i5

R7 = i5 v i7 

R9 = i9

نکته بعدی این درست هست که مثل i3 10100 هم رده i5 9400 و i7 7700 هست یا مثلا i3 12100 تقریبا با i5 10400 یکی هست. 

آره بعضی از قطعات را میشه دسته دو گرفت مثل رم و گرافیک و پاور ولی باندل نسل 12 یا رایزن نسل 5 یکم سخته پیدا کردن کارکرده . 

نکته بعدی میتونید یه مانیتور استوک 22 تا 24 با حدود قیمت ۲ تا ۳ میلیون تهیه کنید و بعد بفروشید و یه مانیتور حرفه ای تهیه کنید. 

نکته بعدی هارد و اس اس دی هم که داری فعلا نمی‌خواد پول بدی برای این دو مورد . مادربرد های نسل ۱۲ و ۵ رایزن هردو از آخرین نسل ssd nvme پشتیبانی میکنن.

نکته بعدی هم برای سی پی یو i5 و i3 و رایزن اصلا نیاز به تهیه واتر ندارید و ایر کول کاملا کافی هست.

شما چند راه دارید برای انتخاب سیستم . 

انتخاب اول یه باندل i3 نسل ۱۲ بخری با یه گرافیک نو مثل ۱۶۵۰ یا یه گرافیک کارکرده مثل ۱۰۶۰ یا ۹۸۰ یا rx570 یا rx580 و بعد گرافیک را بفروشید و ارتقا بدید. همون سیستم که معرفی کردم بنظرم انتخاب خوبی هست تو سیستم اینتل.

انتخاب دوم یه کیس خیلی خوب و قوی رایزن r7 5750g تهیه کنید و فعلا با گرافیک انبرد استفاده کنید و بعد یه گرافیک خفن تهیه کنید و راحت استفاده کنید. البته میشه یه گرافیک هم تهیه کرد. 

5750g قیمت 8800 معادل i5 12600 هست این سی پی یو .

Msi b550a-pro قیمت 3800

Power 700gold HP plus green قیمت 2000 موجود دارم این گزینه را یا میتونید تو همین حدود  از جای دیگر تهیه کنید 

Cooler junsbo cr1200 قیمت ۵۵۰

مانیتور ۲۳ استوک قیمت ۲۵۰۰ موجود دارم این گزینه را اگه خواستی. یا میتونید جای دیگر تهیه کنید ‌

VGA rx570 or gtx980 or gtx1060  or rx480 

قیمت بین 6 تا 7

کیس هم خودت یه چیزی انتخاب کنید سلیقه ای هست . 

سیستم بدون قاب کیس درمیاد بین  25850 تا 26850 تومن درمیاد با واتر کول هم حدود 1500 بالاتر درمیاد عزیز. خوبی این سیستم اینه که  در آینده اگر اتفاق خواصی رخ نده مانیتور و گرافیک با حدود 500 تا 700 تومن ضرر میتونی  بدی بره و یه مانیتور جدید گیمینگ و یه گرافیک 3060 یا 3050 یا 6600xt یا بالاتر  تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، zen گفته است:

شما گفتید که بودجه محدود هست 27 میلیون بدون مانیتور 21 میلیون درسته . 

بذار اول به سوال ها پاسخ بدم بعد میرم سراغ انتخاب هایی که دارید . 

نکته اول دنبال نسل 10 نباش چون همین الان نگاه کنید با وجود نسل 12 با این قیمت کسی نسل 10 چه نو چه دسته دو نمیخره مگر طرف سیستم اداری بخواد و بودجه محدود باشه خیلی . 

رایزن سری 5 آخرین نسل ای ام دی هست دوست عزیز و مادربرد های x570 و b550وa520 آخرین نسل AMD هست اگر بخوایم معادل بگیرم از سی پی یو رایزن با اینتل به این ترتیب میشه . 

R3 = i3

R5 = i5

R7 = i5 v i7 

R9 = i9

نکته بعدی این درست هست که مثل i3 10100 هم رده i5 9400 و i7 7700 هست یا مثلا i3 12100 تقریبا با i5 10400 یکی هست. 

آره بعضی از قطعات را میشه دسته دو گرفت مثل رم و گرافیک و پاور ولی باندل نسل 12 یا رایزن نسل 5 یکم سخته پیدا کردن کارکرده . 

نکته بعدی میتونید یه مانیتور استوک 22 تا 24 با حدود قیمت ۲ تا ۳ میلیون تهیه کنید و بعد بفروشید و یه مانیتور حرفه ای تهیه کنید. 

نکته بعدی هارد و اس اس دی هم که داری فعلا نمی‌خواد پول بدی برای این دو مورد . مادربرد های نسل ۱۲ و ۵ رایزن هردو از آخرین نسل ssd nvme پشتیبانی میکنن.

نکته بعدی هم برای سی پی یو i5 و i3 و رایزن اصلا نیاز به تهیه واتر ندارید و ایر کول کاملا کافی هست.

شما چند راه دارید برای انتخاب سیستم . 

انتخاب اول یه باندل i3 نسل ۱۲ بخری با یه گرافیک نو مثل ۱۶۵۰ یا یه گرافیک کارکرده مثل ۱۰۶۰ یا ۹۸۰ یا rx570 یا rx580 و بعد گرافیک را بفروشید و ارتقا بدید. همون سیستم که معرفی کردم بنظرم انتخاب خوبی هست تو سیستم اینتل.

انتخاب دوم یه کیس خیلی خوب و قوی رایزن r7 5750g تهیه کنید و فعلا با گرافیک انبرد استفاده کنید و بعد یه گرافیک خفن تهیه کنید و راحت استفاده کنید. البته میشه یه گرافیک هم تهیه کرد. 

5750g قیمت 8800 معادل i5 12600 هست این سی پی یو .

Msi b550a-pro قیمت 3800

Power 700gold HP plus green قیمت 2000 موجود دارم این گزینه را یا میتونید تو همین حدود  از جای دیگر تهیه کنید 

Cooler junsbo cr1200 قیمت ۵۵۰

مانیتور ۲۳ استوک قیمت ۲۵۰۰ موجود دارم این گزینه را اگه خواستی. یا میتونید جای دیگر تهیه کنید ‌

قیمت بین 6 تا 7

کیس هم خودت یه چیزی انتخاب کنید سلیقه ای هست . 

سیستم بدون قاب کیس درمیاد بین  25850 تا 26850 تومن درمیاد با واتر کول هم حدود 1500 بالاتر درمیاد عزیز. خوبی این سیستم اینه که  در آینده اگر اتفاق خواصی رخ نده مانیتور و گرافیک با حدود 500 تا 700 تومن ضرر میتونی  بدی بره و یه مانیتور جدید گیمینگ و یه گرافیک 3060 یا 3050 یا 6600xt یا بالاتر  تهیه کنید.

نمیدونم چرا ولی با یه سرچ ساده ادم قشنگ حس میکنه نسل 12 اینتل برتری داره من خودم رایزن سری اول داشتم 1700 خالی خدایی خوب بود اون موقع ولی الان یه سرچ کوچیک کردم نسل 12 اینتل سر تر

من میگم یه مادربرد رده بالا نسل 12 بخرم سی پی یو ارزونترین بعد سی پی یو ارتقا بدم نمیدونم نظر شما چی هست 

یه خورده گیج شدم از چیزایی که تو ذهنم بود و اول پست گفتم خیلی فاصله گرفتم

الان از نسل 12 من فقط این مشکلا دارم

1 : مثال بالاترین رده مادربرد های نسل 12 میشه z690 دیگه درسته ؟ آیا همه این مادربرد ها رم ddr4 قبول میکنن یا نه 

2: برای کولر شنیدم داستان دارن مثلا کولر نوتوس 400 یا واتر THERMALTAKE th240 argb روشون بدون دردسر نصب میشه یا نه 

ویرایش شده توسط amirafshar
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

نمیدونم چرا ولی با یه سرچ ساده ادم قشنگ حس میکنه نسل 12 اینتل برتری داره من خودم رایزن سری اول داشتم 1700 خالی خدایی خوب بود اون موقع ولی الان یه سرچ کوچیک کردم نسل 12 اینتل سر تر

من میگم یه مادربرد رده بالا نسل 12 بخرم سی پی یو ارزونترین بعد سی پی یو ارتقا بدم نمیدونم نظر شما چی هست 

یه خورده گیج شدم از چیزایی که تو ذهنم بود و اول پست گفتم خیلی فاصله گرفتم

الان از نسل 12 من فقط این مشکلا دارم

1 : مثال بالاترین رده مادربرد های نسل 12 میشه z690 دیگه درسته ؟ آیا همه این مادربرد ها رم ddr4 قبول میکنن یا نه 

2: برای کولر شنیدم داستان دارن مثلا کولر نوتوس 400 یا واتر THERMALTAKE th240 argb روشون بدون دردسر نصب میشه یا نه 

اگه دوست دارید میتونید نسل 12 هم بخرید ولی حتما نیازی نیست که z690 بردارید . 

نکته بعدی z690 در دو مدل ساخته شده ddr4 و ddr5 ولی فرقی آنچنان با هم ندارن که بخوای الی پول رم را دو برابر پرداخت کنی و ارزش خرید ندارن ddr5.

Z690-a pro wifi msi قیمت 7800

12100f قیمت 3000

قیمت بین 6 تا 7

برای واتر کول میتونید از برند کولر مستر انتخاب کنید و براکت را از سایت آواژنگ تهیه کنید.

قیمت کل بدون مانیتور و قاب کیس و کولر سی پی یو شد 21 تا 22 تومن .

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، zen گفته است:

اگه دوست دارید میتونید نسل 12 هم بخرید ولی حتما نیازی نیست که z690 بردارید . 

نکته بعدی z690 در دو مدل ساخته شده ddr4 و ddr5 ولی فرقی آنچنان با هم ندارن که بخوای الی پول رم را دو برابر پرداخت کنی و ارزش خرید ندارن ddr5.

Z690-a pro wifi msi قیمت 7800

12100f قیمت 3000

قیمت بین 6 تا 7

برای واتر کول میتونید از برند کولر مستر انتخاب کنید و براکت را از سایت آواژنگ تهیه کنید.

قیمت کل بدون مانیتور و قاب کس و کولر سی پی یو شد 21 تا 22 تومن .

اول اینکه خط آخر یه اشتباه تایپی رخ داده تو قاب کیس

دوم خیلی ممنونم از کانفیگی که دادید

سوم سوال منم همینه چه فرقی توی ddr4 و ddr5 هست یعنی به جز رم مثلا تاثیر دیگه داره ؟ مثلا وقتی ddr4 استفاده کنیم قابلیتیش کار نکنه یا کم داشته باشه یا نه هیچ فرقی نداره ؟ و از کجا بفهمیم اون مادربرد ddr4 هست ؟

براکته قیمت حدودیش چقدر هست قیمت دارید ؟

z690 میگم بردارم که بعدا مثلا سی پی یو سری کا برداشتم دیگه هی نخوام جا به جا کنم

لینک به دیدگاه

۴۴ دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

اول اینکه خط آخر یه اشتباه تایپی رخ داده تو قاب کیس

دوم خیلی ممنونم از کانفیگی که دادید

سوم سوال منم همینه چه فرقی توی ddr4 و ddr5 هست یعنی به جز رم مثلا تاثیر دیگه داره ؟ مثلا وقتی ddr4 استفاده کنیم قابلیتیش کار نکنه یا کم داشته باشه یا نه هیچ فرقی نداره ؟ و از کجا بفهمیم اون مادربرد ddr4 هست ؟

براکته قیمت حدودیش چقدر هست قیمت دارید ؟

z690 میگم بردارم که بعدا مثلا سی پی یو سری کا برداشتم دیگه هی نخوام جا به جا کنم

هیچی فرق تو قابلیت های z690 ddr4 با z690 ddr5 نیست . و با خیال راحت میتونید انتخاب کنید . مادربردی که انتخاب می‌کنید تو همون سایت نوشته ddr4 و یا ddr5 . نکته بعدی تو رنج 8 میلیون این مادربرد که گفتم انتخاب خوبی هست و امکانات خوبی داره . 

قیمت براکت هم باید زنگ بزنی آواژنگ سوال کنید فکر نکنم بیشتر از 200 تا 300 باشه. 

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

ممنونم باز

خواهش میکنم 

برای مانیتور همچین چیزی نشنیده بودم ، تحقیق میکنم . به هر حال میتونید از فروشنده بپرسید.

برای این سیپیو که شما میخوای ببندی نیازی به واترکولر نیست به هر حال خود دانی.

هارد هم که سرعت بالا حتما پیشنهاد میکنم از nvme سامسونگ استفاده کنی که با توجه به بودجه شما 970 evo گزینه خوبیه 

بله درست شنیدید قابلیت RTX حتی ممکنه نسل بازی رو عوض کنه که بیشتر در بازی های داستان محور به کار میاد ولی در بازی های fps مثل وارزون و... سری RX 6000 AMD گزینه بهتریه

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...