رفتن به مطلب

مشکل شناسایی نشدن کارت گرافیک دوم(اصلی) لبتاپ در قسمت Graphics Settings ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

دوستان عزیز من یک لبتاپ Asus Fx550IU دارم که دارای دو گرافیک (انبرد:Amd R7 و اصلی :Rx 460 4GB9)

مشکل اینجا هست که وقتی به قسمت Graphics Settings وینوز 10 میرم تا ازین قسمت برای گیم ها تنظیم کنم که Graphics perference بروی High Performance بزارم میبینم که در هر دو قسمت Power saving و High performance فقط گرافیک انبرد لبتاپ (Amd R7) نشون میده و گرافیک اصلی اسمش توی لیست نیست که انتخابش کنم 

من هر کاری که به ذهنم میرسید انجام دادم اول از  همه بگم که به دقت مدل دقیق لبتاپ در اوردم و اول از همه اخرین درایور لبتاپ از سایت AMD دانلود و بعد از پاک کردن درایور قبلی با نرم افزار DDU دریاور جدید نصب کردم ولی بازم مشکل پا برجا بود 

بعد این این دفعه به سایت ASUS  رفتم و اخرین ورژن بایوس و درایور گرافیک لبتاپ دانلود و بعد بروز رسانی بایوس و درایور گرافیک که خوده سایت ASUS توی سایت گذاشته بود بازم این مشکل همچنان پا برجاست 

اینم اظافه کنم که بعد نصب هر بار درایو جدید در قسمت Device Manager چک کردم و لبتاپ نشون میده هر دو درایور گرافیک ها به درستی نصب شدن و مشکلی ندارن اما بازم این مشکلی که بالاتر خدم شما عرض کردم همچنان پابرجاست 

چه در نرم افزار Amd adrenalin  و چه در نرم افزاز قدیمی amd  که قابلیت سوییچ کردن بروی گرافیک ها وجود داره نصب کردم و حتی به صورت دستی از درون تنظیمات سوییچ کردن بین دو گرافیک لبتاپ تست کردم که لبتاپ سوییچ کنه روی گرافیک اصلی ولی بازم نتیجه نگرفتم 

اگر کسی از دوستان مشکل شبیه به من داشته و یا راه جلی برا حل این مشکل داره ممنون میشم از من دریغ نکنه و اینجا راح حلش به اشتراک بزاره 

عکس ضمیمه مشکل برای دوستان تا متوجه حرف من بشن : 

624207566_bandicam2022-05-2505-48-23-204.thumb.jpg.aaa9c27dad7e86765505cbc8c81d9da0.jpg

لینک به دیدگاه

ویندوزت رو آپدیت کن 

تجربه خودم وقتی آپدیت نبود کارت وایرلس ، بلوتوث و گرافیک شناخته نمیشد

یه مورد دیگه اینکه مشکل مشابه شما رو داشتم با نصب ویندوز 11 و آپدیت کردن دیگه هیچ مشکلی نبود

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

ویندوزت رو آپدیت کن 

یه مورد دیگه اینکه مشکل مشابه شما رو داشتم با نصب ویندوز 11 و آپدیت کردن دیگه هیچ مشکلی نبود

ویندوز اپدیت شده هست تمامی درایور های ویندوز نصب شده هستن ( از خوده سایت ASUS درایور ها دانلود و نصب شدن ) فقط میمونه تست ویندوز 11 که اونو باید امتحان کنم 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۳/۴ در ۲۰:۵۲، Coffee Addicted گفته است:

ویندوزت رو آپدیت کن 

سلام مجدد 

گرامی ویندوز به 11 تغییر دادم و اپدیتشم کردم اخرین ورژن درایور گرافیک و چیپست های مخصوص لبتاپ هم نصب کردم ولی بازم مشکل پابرجاست 

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا کسی اگر مشکلی اینشکلی داشه یا چیزی در این مورد میدونه ممنون میشم اینجا به اشتراک بزاره 

این مشکل خیلی وقته رفتم رو مخم و واقعا براش تلاشم کردم از راهای مختلف برطرفش کنم اما موفق نشدم 

اگر کسی چیزی میدونه ممنون میشم با من هم به اشتراک بزاره

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

دوستان لطفا کسی اگر مشکلی اینشکلی داشه یا چیزی در این مورد میدونه ممنون میشم اینجا به اشتراک بزاره 

این مشکل خیلی وقته رفتم رو مخم و واقعا براش تلاشم کردم از راهای مختلف برطرفش کنم اما موفق نشدم 

اگر کسی چیزی میدونه ممنون میشم با من هم به اشتراک بزاره

سلام، لپتاپ شما از ویندوز 10 یا 11 پیشتیبانی میکنه؟

اگر میکنه که فقط درایور های موجود در وبسایت سازنده لپتاپتون رو دانلود و نصب کنید و آپدیت نکنید.

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام، لپتاپ شما از ویندوز 10 یا 11 پیشتیبانی میکنه؟

اگر میکنه که فقط درایور های موجود در وبسایت سازنده لپتاپتون رو دانلود و نصب کنید و آپدیت نکنید.

سلام اقا آرمین 

بله از ویندوز 10 طبق گفته خود سایت سازنده (ASUS) گفته شده پشتیبانی میکنه و حتی درایور گرافیک برای ویندوز 10 داخل سایت مخصوص این لبتاب گذاشته البته اظافه کنم این لبتاپ مدل 2016یا 2018 هست (دقیق نمیدونم کدوم یکی) من یک بار حتی بعد نصب ویندوز تمام درایور های سیستم از خوده سایت asus دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود به نظرم ممکنه به بایوس مرتبط باشه ایا امکانش هست از نظر شما ؟ اخرین بایوس اراعه شده توسط شرکت سازنده ماله ساله 2019 هست که منم بایوسم به این ورژن اپدیت کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست یک مشکل عجیبی که این وسط وجود داره و ممکنه به سوالی که اول تایپیک مطرح کردم ممکنه مرتبط باشه اینه که من وقتی میام نرم افزار ادرنالین اخرین ورژن درایور ازشو روی سیستم نصب میکنم بعد ریست سیستم هر دو درایور در دیوایس منیجر اسمشون هست ولی کنارشون علامت تعجب زرد زنگ میاد و هر دو درایور غیر فعال میشن حتی از سایت Amd هم اخرین ورژن درایور گرافیک مخصوص چیپست گرافیک لبتاپ خودم نصب میکنم بازم همین مشکل بوجود میاد ممکنه این مشکل با مشکل بالا تر در اول تایپیک مطرح کردم مرتبط باشه و امکانش وجود داره اخرین بایوسی که برای این لبتاب اراعه شده دارای باگ باشه ؟

متاسفانه برای برگشتن به بایوس قدیمی لبتاپ من باید باطری لبتاپ وصل کنم و باطری باید دارای 20 درصد شارژ باشه اما چون باطری خراب شده نیمتونم این کار بکنم و همین امکان برگشتن به بایوس قدیمی تر فعلا ندارم 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

سلام اقا آرمین 

بله از ویندوز 10 طبق گفته خود سایت سازنده (ASUS) گفته شده پشتیبانی میکنه و حتی درایور گرافیک برای ویندوز 10 داخل سایت مخصوص این لبتاب گذاشته البته اظافه کنم این لبتاپ مدل 2016یا 2018 هست (دقیق نمیدونم کدوم یکی) من یک بار حتی بعد نصب ویندوز تمام درایور های سیستم از خوده سایت asus دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود به نظرم ممکنه به بایوس مرتبط باشه ایا امکانش هست از نظر شما ؟ اخرین بایوس اراعه شده توسط شرکت سازنده ماله ساله 2019 هست که منم بایوسم به این ورژن اپدیت کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست یک مشکل عجیبی که این وسط وجود داره و ممکنه به سوالی که اول تایپیک مطرح کردم ممکنه مرتبط باشه اینه که من وقتی میام نرم افزار ادرنالین اخرین ورژن درایور ازشو روی سیستم نصب میکنم بعد ریست سیستم هر دو درایور در دیوایس منیجر اسمشون هست ولی کنارشون علامت تعجب زرد زنگ میاد و هر دو درایور غیر فعال میشن حتی از سایت Amd هم اخرین ورژن درایور گرافیک مخصوص چیپست گرافیک لبتاپ خودم نصب میکنم بازم همین مشکل بوجود میاد ممکنه این مشکل با مشکل بالا تر در اول تایپیک مطرح کردم مرتبط باشه و امکانش وجود داره اخرین بایوسی که برای این لبتاب اراعه شده دارای باگ باشه ؟

متاسفانه برای برگشتن به بایوس قدیمی لبتاپ من باید باطری لبتاپ وصل کنم و باطری باید دارای 20 درصد شارژ باشه اما چون باطری خراب شده نیمتونم این کار بکنم و همین امکان برگشتن به بایوس قدیمی تر فعلا ندارم 

والا برادر، دیدم از ویندوز 10 پشتیبانی میکنه، حالا، وقتی شما درایور ویندوز 10 میریزی به هر دلیلی کار نمیکنه، مشکل پیدا کرده دیگه. راهکار خاصی به ذهن نمیرسه. ممکنه به بایوس مربوط باشه ولی اونم آپدیت کردی و بایوس دیگری هم نمیاد واسش.

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

والا برادر، دیدم از ویندوز 10 پشتیبانی میکنه، حالا، وقتی شما درایور ویندوز 10 میریزی به هر دلیلی کار نمیکنه، مشکل پیدا کرده دیگه. راهکار خاصی به ذهن نمیرسه. ممکنه به بایوس مربوط باشه ولی اونم آپدیت کردی و بایوس دیگری هم نمیاد واسش.

من اولش فکر کردم ممکنه سخت افزار لبتاپ مشکل داره ولی وقتی به تایپیک های خارجی سر زدم و نظرات بقیه درمورد این لبتاپ خوندم دیدم خیلی های دیگه هم مثل من دقیقا با همین مدل لبتاپ همین مشکل دارن و من مطمعنم این مشکل مربوط به بایوس میشه ولی خب قبلش خواستم از دوستان توی انجمن سوال بپرسم بلکه شاید راهی باشه بشه درستش کرد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...