رفتن به مطلب

هارد دیسک

reza-ali9
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من یک هارد دیسک 80 مکستور دارم و با اکثر برنامه ها پارتیشن بندی کردم ولی به از نصب ویندوز ایکس پی و کپی کردن فایلها ( رستارت دومی ) سیستم شروع به چک کردن هارد می کند و بعد از مدت 4 الی 5 ساعت ویندوز بالا می آید لطفاً کمک کنید

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما ابتدا باید باید اون درایوهایی رو که به هنگام بالا سیستم ویندوز چکشون میکنه رو روشون راست کلیک کرده و از زبانه tools گزینه check now رو انتخاب بکنید و تیک اون دو گزینه رو بزنید و بعد استارت کنید سپس اگر بدسکتوری پیدا بشه خود ویندوز تا اونجایی که بتونه درست میکنه که برای این کار از برنامه های دیگه ای هم میشه استفاده کرد ولی در نهایت هم اگر مشکل بد سکتور باشه میتونید به عنوان اخرین گزینه از برنامه SPINRITE استفاده کنید:

توضیح کوتاهی در مورد بد سکتور:

بد سکتور ها دو نوعند : نرم افزاری و سخت افزاری - نوع اول قابل برگشت ولی نوع دوم غیر قابل برگشت است .

راه از بین بردن بد سکتور نرم افزاری فرمت و اگر نشد فرمت سطح پایینه و اگر با این موارد حل نشد اون وقت دیگه بد سکتور یه بد سکتور سخت افزاریه و نمیشه اون رو از بین برد فقط میتونی اون رو مارک کنی یعنی کاری کنی که هد هارد اون رو به عنوان بد سکتور بشناسه و دیگه تو اون قسمت چیزی ننویسه

پس توصیه من اینه که اول از فرمت استفاده کنی اگر نشد از فرمت سطح پایین و پارتیشن بندی و اگه باز هم نشد نوبت به مارک کردن می رسه که می تونی با نرم افزار

HDD Regenerator

این کار رو بکنی اما چند توصیه :

1-مواظب باشید که ضربه شدید به هارد وارد نشه که در این صورت دچار بد سکتور می شه

2- زاویه هارد ( کیس ) نباید بیشتر از 5 درجه باشه چون باعث کرش می شه ( ممکنه هد با سطح هارد برخورد کنه )

3 - اگه هارد موقع کار کردن هارد خیلی خر خر میکنه شاید دلیل اون همین برخورد باشه پس زاویه رو درست کنید

در پایان باید بگم که می شه با فرمت سطح پاییین یا همون

SPINRITE مشکلات زیاد دیگری مثل انحراف هد و تنظیم پارانتر interleave رو حل کرد البته این نوع فرمت ( سطح پایین ) مغناطیس هارد رو ضعیف میکنه پس تا موقع لزوم از اون استفاده نکنید

البته قبلش از اطلاعات هاردتون یه پشتیبان بگیرید.

چون این برنامه خیلی بد گیر میاد من اون رو براتون اپلود کردم:

http://depositfiles.com/files/8703235

یه برنامه دیگه هم هست که البته من با اون کار نکردم ولی برنامه اول رو خودم استفاده کردم.

برنامه دوم: Low Level Format

http://depositfiles.com/files/8703518

لینک به دیدگاه

کار با برنامه اول راحته ابتدا باید یه فلاپی بوت بسازی سپس سیستم رو با اون بوت کنی بعد شروع به فرمت میکنی

اگر مشکلی داشتی بگو.

(مسعود شهبازی)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...