رفتن به مطلب

مشکل برفکی شدن صفحه لپ تاپ در هنگام ری استارت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دورود دوستان,

من حدود چند ماهه پیش لپ تاپ 'Lenovo Ideapad Gaming 3' رو خریدم وقتی که رسید دستم مشکل بایوس داشت, دادم گارانتی مشکلشو حل کردن و فرستادن. از وقتی که فرستادن وقتی ری استارت می کنم همون اول بمدت 3 یا 4 ثانیه صفحه برفکی نشون میده و بعدش ویندوز بالا میاد.
*فقط موقع ری استارت شدن این تفاق می افته.
با کلی دست کاری و تست فهمیدم مشکل از گرافیک آنبرد لپ تاپ Intel Iris Xe هست, چند بار از خود سایت لنوو و اینتل و حتی ویندوز اپدیت اقدام به نصب و آپدیت درایورش کردم اما درست نشد. حتی از خود سایت اینتل چند نسخه قدیمی تر درایورش رو دانلود کردم اما بازم درست نشد. ( فقط در صورتی صفحه برفکی نمیاد که من درایور گرافیک اینتل رو کاملا پاک کنم)
*یه نکته ای هم که دیدم این بود که درایوری که از سایت لنوو دانلود میشه با نسخه درایوری که از سایت اینتل دانلود میشه فرق میکنه.(مال اینتل آخرین نسخس)
حتی اخرین بیلد ویندوز هم نصب کردم اما باز هم درست نشد 'Windows 10 Enterprise, Version: 21H2, OS Build: 19044.1706'. همچنین آخرین نسخه بایوس هم نصبه روش.

کسی نظری داره بتونه کمکم کنه؟

FlakyScreen.jpg

لینک به دیدگاه

باید بره گارانتی احتمالا آسیب وارد کردن...مدل ideapad gaming  که باید یه گرافیک قوی داشته باشه ...اگه کارت قوی تر هست اینتل پاک کن بزار با همون یکی کار کنه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

باید بره گارانتی احتمالا آسیب وارد کردن...مدل ideapad gaming  که باید یه گرافیک قوی داشته باشه ...اگه کارت قوی تر هست اینتل پاک کن بزار با همون یکی کار کنه

مرسی بابت پاسختون،

چرا گرافیک 1650 داره ولی خب اگه اینتل نصب نباشه نمیشه کار کرد یعنی هیچ رندری نمیگیره و قطعا نه بازی میشه کرد و نه نرم افزار گرافیکی میشه بالا آورد.

ویرایش شده توسط jramir
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، jramir گفته است:

مرسی بابت پاسختون،

چرا گرافیک 1650 داره ولی خب اگه اینتل نصب نباشه نمیشه کار کرد یعنی هیچ رندری نمیگیره و قطعا نه بازی میشه کرد و نه نرم افزار گرافیکی میشه بالا آورد.

اگه مشکل خاصی نداره با همین کنار بیا ، خودتو درگیر نکن ، در ضمن فکر کنم از طریق بایوس بتونی کاری کنی که فقط با کارت گرافیک دوم کار کنه...منابع خارجی یه جستجو کن

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...