رفتن به مطلب

راهنمای خرید خمیر سیلیکون گریزلی

Recommended Posts

سلام دوستان من بین ٢ نمونه خمیر گریزلی
کریونات ایکسترم و کونداکتونات موندم

مشخصات سی پی یو و واتر کولرم

CPU:Amd 5950x

Cooler:Asus ryujin 360

الان خمیر کریونات ایکسترم زدم و نمی‌دونم چقدر اختلاف دما داره نسبت به کونداکتونات؟

و کدومش بهتره و اینکه آیا کونداکتونات روی سی پی یو خوردگی ایجاد می‌کنه یا نه؟

سی پی یو روی فرکانس ۴٢ دمای توی رندر نهایتا ۵٨-۵٩ درجس

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏼

لینک به دیدگاه

سلام ، همون که زدی خوبه اصلا کانداکتونات رو شخصا پیشنهاد نمیکنم بیشتر فرقش توی ماندگاری هست تا دما. بعد یه مدت پردازنده مات میشه و باید پولیش بکنی تا پاک بشه چون نوشته هاش دیگه دیده نمیشه. باعث خوردگی یا چیزی نمیشه ولی در کل فلز مایع بیشتر برای زیر هیتسینک لپتاپ و گرافیک مناسبه یا زیر ihs پردازنده بین کولر و پردازنده خطری نداره ولی تفاوت چشمگیری نداره که جایگزین خمیرا اکستریم بکنید.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در ۱۴۰۱/۳/۱۴ در 09:31، Behrouz Molaei گفته است:

سلام ، همون که زدی خوبه اصلا کانداکتونات رو شخصا پیشنهاد نمیکنم بیشتر فرقش توی ماندگاری هست تا دما. بعد یه مدت پردازنده مات میشه و باید پولیش بکنی تا پاک بشه چون نوشته هاش دیگه دیده نمیشه. باعث خوردگی یا چیزی نمیشه ولی در کل فلز مایع بیشتر برای زیر هیتسینک لپتاپ و گرافیک مناسبه یا زیر ihs پردازنده بین کولر و پردازنده خطری نداره ولی تفاوت چشمگیری نداره که جایگزین خمیرا اکستریم بکنید.

من میخوام برا سی پی یو 12400 تهیه کنم چون سیستم همیشه روشن هست چی پیشنهاد میکنید

لینک به دیدگاه

به پردازنده رده دسکتاپ فلز مایع نزن

12400 اصلن اونقدرا داغ نیست که فشار مضاعف به خمیر هیت سینک بیاره و سریع خشکش کنه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

به پردازنده رده دسکتاپ فلز مایع نزن

12400 اصلن اونقدرا داغ نیست که فشار مضاعف به خمیر هیت سینک بیاره و سریع خشکش کنه

خب چی بزنم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۱۴ در 18:13، mr mega گفته است:

من میخوام برا سی پی یو 12400 تهیه کنم چون سیستم همیشه روشن هست چی پیشنهاد میکنید

این پردارنه داغ نیست خمیر برند خوب بزنی کافیه مهم نیست چی هرچقدر بودجت میکشه. گریزلی هوی بازار که کلا فیک ولش کن یه خمیر کولر مستر یا دیپکول بگیر کارت اوکی میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...