رفتن به مطلب

کمک در مورد ویندوز xp

ooh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان

من چند تا وینوز xp دارم ولی در کل راضی نیستم و کار من طوری که تقریبا روزانه باید روی 3 تا سیستم ویندوز نصب کنم

مثلا یکی از ویندوز ها که بیشتر ازش راضیم گزینه فرمت کردن درایو رو نداره و مستقیم میره برای نصب ویندوز بدون اینکه بتونی درایو c رو فرمت کنی

و در کل از عزیزان راهنمای میخوام که یه ویندوز xp معرفی کنن که از نظر خودشون بهترینه و کامل ترینه

و حتی المقدور اکثر درایور ها خودش بشناسه و وقت کمتری صرف نصب کردن درایورها بشه

و دوستانی که لطف میکنن و کمک میکنن ممنون میشم اگر لینک دانلودی از ویندوز xp مورد نظرشون دارن برام بزارن

با تشکر از دوستان

ویرایش شده توسط ooh
لینک به دیدگاه

درود.

ویندوز XP بایستی گزینه فرمت درایو رو قبل از نصب بهتون بده . به عقیده من امکان نداره که نده.

دومین مطلب اینکه ویندوز XP سرویس پک 3 برای شما مناسب تر از بقیه هستش. سعی کنید ویندوزی تهیه کنید که دستکاری نشده باشه. این نسخه های فارسی ساز شده اصلاً بدرد نمی خوره و عمر کوتاهی دارند. هرچی سبک تر باشه بهتره.

ویندوز XP همه درایوها رو نمی شناسه ، توی این مسئله ویندوز 7 خیلی بهتر هستش و حالت بعد از نصب مساوی با آماده به کار هستش و به صورت پیش فرض حدوداً بالای 90 موارد همه دیوایس ها رو دیتکت می کنه ولی ویندوز XP اینجوری نیست.

لینک به دیدگاه

نظرتون راجب به این نسخه چیه

Windows Xp Sp3 Vienna Edition 2009

Windows XP SP3 with Viena Style and support Laptop and SATA.

Does not demand activation.

Can do updates online from official site MS.

It's a combination of Xp-Vista Final Edition with 25 Themes and Windows 7 Edition (Visual Effects).

This CD is XP SP3 Pro Final with Viena Style

- Support Laptop, Support SATA

- Softwares: Windows Media Player 11, Internet Explorer 7, System Tools.

Size: 644 Mb

Activation: Activated

Interface Language: English

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز توی این لینک می تونی ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 آخرین آپدیتو دانلود کنی

ویندوز ایکس پی اس پی3

ولی ویندوز ایکس پی ، ایکس پیه زیاد فرقی نمی کنه. سعی کن یواش یواش بری تو کار ویندوز 7 .

ویرایش شده توسط Mahdi-lion
لینک به دیدگاه

با درود به دوست عزيز،

بعضى از اين ويندوز هاى دستكارى شده حق فرمت رو در قسمت قبل از نصب از بين بردن، يعنى اصلا اجازه فرمت نميده مگر اينكه پارتيشن بندى مجدد كنى. حدس ميزنم XP شما هم از همين دستكارى شده هاست كه امكان فرمت يك درايو قبل از نصب رو از توش برداشتن و براى فرمت كردن با اين نوع XP ها بايد پارتيشن هارو ديليت و مجددا پارتيشن بندى و فرمت كنى.

دو سه مدل ويندوز XP‌ هست تو بازار كه امكان نصب بعضى درايور هارو به صورت اتوماتيك ميدن ولى اولا سرعت نصبشون فوق العاده پايينه (چون مياد حين نصب همه ى درايور هاى موجود داخل DVD رو Extract ميكنه كه اين عمل زمان بره) دوم اينكه همه درايور هارو ندارن. بازم بايد چند تاييش رو خودتون نصب كنين. اين يعنى چند درايور از داخل DVD نصب ميشه، چند تاشونو مثلا شما ميرين از تو اينترنت آخرين ورژنشون رو ميگيرين كه اغلب وجود يكسرى درايورهاى تاريخ قديم و يكسرى تاريخ جديد گاهى باعث ايجاد تداخل و بروز مشكلات در سيستم ميشه.

بهترين راه نصب ويندوز MSDN هستش - بدون درايور - و دانلود آخرين درايور ها از تو اينترنت.

لینک به دیدگاه

از دوستان تشکر

من توی زمینه اکس پی ضعیفم

اکثرا ویندوز اکس پی رو یاد گرفتن بعد بقیه رو

ولی من با ویندوز ویستا شروع کردم و الان هم که سیستم فقط سون و ویستا و سون رو مسلط هستم

ولی حقیقتش خودم تا بحال فقط یکبار وینوز اکس پی برا خودم نصب کردم که اونم یه 10 روز شد و نتونستم تحمل کنم و دوباره سون نصب کردم

الان هم یه کار برداشتم که سروی سیستم مدارس و یه چند جا دیگه هست که اونا هم اکثرشون فقط اکس پی بلدن و این ویندوز اکس پی رو برای کارم میخوام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...