رفتن به مطلب

Kingmax Zeus Dragon RGB 32GB 3600 single channell?

Mohsen MC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

من باید 64 گیگ یا 128 گیگ رم تهیه کنم برای موشن گرافی و ویدیو ادیتینگ

میخواستم ببینم کسی تجربه ای با این مدل رم داره؟ اگه هر گونه اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

کلا نقد و بررسی زیادی ازش نیست ولی خودم این نقد و بررسی رو پیدا کردم ولی نمیدونم تا چه حد درسته؟

https://www.unbxtech.com/2018/12/unboxing-review-kingmax-zeus-dragon-rgb-ddr4-3000.html#comment-27921

با تشکر...

لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، mohsenkhoubrou گفته است:

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم ببینم کسی تجربه ای با این مدل رم داره؟ اگه هر گونه اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

کلا نقد و بررسی زیادی ازش نیست ولی خودم این نقد و بررسی رو پیدا کردم ولی نمیدونم تا چه حد درسته؟

https://www.unbxtech.com/2018/12/unboxing-review-kingmax-zeus-dragon-rgb-ddr4-3000.html#comment-27921

با تشکر...

درود.

تو رم فقط و فقط G.Skill الباقی ارزش خرید چندانی ندارن.

لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، invoker گفته است:

درود.

سلام عزیز. منم تو ردیت میخوندم همینو میگفتن همه. چجور مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ یا حتما پیش میاد وقتی رم کامل استفاده بشه؟

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، invoker گفته است:

نگو اینطور حالا
کارمندای کورسیر و کینگستون از فردا برن غاز بچرونن پس

۸ ساعت قبل، Mohsen MC گفته است:

چجور مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ یا حتما پیش میاد وقتی رم کامل استفاده بشه؟

ایشون بهتر میتونن راهنمایی کنن @ARMIN
اما اگر بنا به بروز مشکل باشه ؛ یعنی اشکال سخت افزاری داشته باشه این رم ، با توجه به گارانتی معتبری که داره براتون تعویضش میکنن .

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، m.reza گفته است:

نگو اینطور حالا

ایشون بهتر میتونن راهنمایی کنن @ARMIN
اما اگر بنا به بروز مشکل باشه ؛ یعنی اشکال سخت افزاری داشته باشه این رم ، با توجه به گارانتی معتبری که داره براتون تعویضش میکنن .

ممنون رضا جان 100 درصد آواژنگ این کارو میکنه. ولی اگه مشکل موقع کار با نرم افزار باشه چی؟ بعید میدونم آواژنگ بیاد بگه بله چشم چون موقع کار با افترافکت مشکل داشته عوضش میکنیم براتون...

لینک به دیدگاه

۱۷ دقیقه قبل، m.reza گفته است:

نگو اینطور حالا

من یک هفته تو تمام سایت های معتبر میخوندم همه حرف همین دوستمون رو میزدن. تاکید قوی روی جی اسکیل. فقط اگه این رم هم همون کارو بکنه احیانا به لطف خدا 1 میلیون و 200 هزار تومن ارزون تر در میاد...

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، Mohsen MC گفته است:

با سلام خدمت دوستان عزیز

با تشکر...

سلام

مشخصات سیستمتون چیه؟

12 دقیقه قبل، Mohsen MC گفته است:

ممنون رضا جان 100 درصد آواژنگ این کارو میکنه. ولی اگه مشکل موقع کار با نرم افزار باشه چی؟ بعید میدونم آواژنگ بیاد بگه بله چشم چون موقع کار با افترافکت مشکل داشته عوضش میکنیم براتون...

البته مشکل رم - اگر مشکل داشته باشه - اینطوری نخواهد بود که صرفا در حالت خاصی باشه، کمابیش به راحتی قابل رصده.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، ARMIN گفته است:

سلام

مشخصات سیستمتون چیه؟

سلام بر دوست گرامی

12600k/Tuf h670 Pro/wd sn750/1060 6gb (maybe 3070)

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

البته مشکل رم - اگر مشکل داشته باشه - اینطوری نخواهد بود که صرفا در حالت خاصی باشه، کمابیش به راحتی قابل رصده.

ممنون مهندس. فقط این نوع رصد کردن رو آواژنگ میپذیره حتی اگه تو حالت XMP باشه؟ من سال 89 یه لپ تاپ ایسر خریدم با گارانتی سازگار 1.300 چشمت روز بد نبینه دیگه خستت نمیکنم. اون ریش پرفسوریه میگفت بشین اینجا خاموشش کن تو حیاط وسط زمستون در دکه باز بود میز هم کنار هوای 0 درجه بود باید خاموشش میکردم تو این شرایط که قبول کنند....

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Mohsen MC گفته است:

https://back2gaming.com/review/hardware/components/ram/kingmax-zeus-dragon-rgb-ddr4-3200-dual-channel-memory-kit-review/

https://www.nikktech.com/main/articles/pc-hardware/memory-kits/10260-kingmax-zeus-dragon-ddr4-rgb-32gb-3000mhz-cl16-quad-channel-kit-review

این دوتا هم هستن ، شاید کمکی بکنن .

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، m.reza گفته است:

این دوتا هم هستن ، شاید کمکی بکنن .

مرسی رضا جان. خیلی کمک کرد مخصوصا این قسمت

Getting the KINGMAX ZEUS DRAGON RGB to DDR4-3600 wasn’t easy though, at tighter timings it just didn’t go stable enough with BSODs every bootup or during benching. Loosening the timings to 18-21-21-43 did the trick to make the kit bench stable but random BSODs would still pop-up during average use. Could be a voltage bump was all that it was asking for but I’d prefer to keep my OC on the 1.35v limit unless we’re running some serious cooling on the memories

میگه حتی وقتی تاخیر رو میبریم روی 18 هنوزم بلو اکرین میگیریم. فکر کنم همون ریپ جاز رو باید بگیرم 1200 بیشتر بدم خیال خودم راحت باشه دیگه. ولی خیلی رم خوشگلی ساخته کینگ مکس به نسبت عالیه. من تجربه کینگستون فیک رو هم دارم که با آگاهی و از روی ناچاری از بروز کالا خریدم و پشیمونم کرد. ولی فکر میکنم این مدل کینگ مکس 100 برابر از فیک ها بهتره در بدترین حالت ممکن.

البته این ریویو دیفالت 3200 رو میخواد ببره رو 3600 نه دیفالت 3600 رو. اینم باید در نظر گرفت

ویرایش شده توسط Mohsen MC
لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، Mohsen MC گفته است:

سلام بر دوست گرامی

12600k/Tuf h670 Pro/wd sn750/1060 6gb (maybe 3070)

من توصیه میکنم یک جفت پک از این 4 تا رو بگیر.

Screenshot 2022-06-06 at 03-14-44 مقایسه، بررسی قیمت و خرید انواع رم (حافظه موقت) کامپیوتر لیون کامپیوتر.png

اینا دو به دو هم پرفورمنسش مشابهه فقط یکیش RGB داره اون یکی ساده است.

25 دقیقه قبل، Mohsen MC گفته است:

ممنون مهندس. فقط این نوع رصد کردن رو آواژنگ میپذیره حتی اگه تو حالت XMP باشه؟ من سال 89 یه لپ تاپ ایسر خریدم با گارانتی سازگار 1.300 چشمت روز بد نبینه دیگه خستت نمیکنم. اون ریش پرفسوریه میگفت بشین اینجا خاموشش کن تو حیاط وسط زمستون در دکه باز بود میز هم کنار هوای 0 درجه بود باید خاموشش میکردم تو این شرایط که قبول کنند....

اصولا مشکل رم با Blue Screen خودشو نشون میده. ردگیریش تو لپتاپ البته دشوار تره ولی تو دسکتاپ زود پایداری سیستم رو به فنا میده. نده هم نرم افزارهایی داریم که با تست رم، مشکل رو نشون میدن.

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

من توصیه میکنم یک جفت پک از این 4 تا رو بگیر.

Screenshot 2022-06-06 at 03-14-44 مقایسه، بررسی قیمت و خرید انواع رم (حافظه موقت) کامپیوتر لیون کامپیوتر.png

اینا دو به دو هم پرفورمنسش مشابهه فقط یکیش RGB داره اون یکی ساده است.

بله مهندس اینا عالی هستند طبق معمول و گرون تر. به نظرت جی اسکیل تقلبی هم داره؟ اون بدون گارانتی هاش؟ تا حالا جی اسکیل تقلبی دیدی شما؟

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Mohsen MC گفته است:

بله مهندس اینا عالی هستند طبق معمول و گرون تر.

بزار یه توضیحی بدم. وقتی شما مثلا 8 یا 16 گیگ رم داشته باشی، در صورت خرابی، خیلی زود مشکل رو متوجه میشی، حالا یا به شکل Blue Screen یا به شکل های دیگه.

حالا وقتی حجم رم زیاد میشه، مثلا میشه 32 یا 64 یا 128، به همون نسب احتمال اینکه رم مشکل داشته باشه و شما دیر متوجه بشی زیاده، چون ممکنه شما فرض کن در 100 تا پروژه، هیچ وقت به 70 درصد حجم رمت نرسی و خطا در حجم 71 درصد خودشو نشون بده. 

به همین جهت، دوستانی که حجم رم بالا بر روی سیستم های Mainstream میگذارند، به دلیل نبود فن آوری به نام ECC، برای اینکه به مشکل نخورند، بشدت توصیه میکنیم حتما از رمهای گران قیمت و با کیفیت استفاده کنند، تا هرگز به موارد اینچنینی برخورد نکنند.

بنابراین اینطوری نیست که برم تو فروشگاه ببینم رم گرون چیه بگم اینو بخر، نه، دلیل فنی داره که برای پیشگیری از بروز مشکل احتمالی در حجم های رم بالای رمهای ارزان قیمت و دیده نشدن مشکل، توصیه میکنیم که از رمهای معروفتر "قیمت تر" و همچنین با فرکانس پایین استفاده کنید تا احتمال بروز خطا به حداقل ممکن برسه.

خیلی بهتر بود، شمایی که نسل 12 برداشتی، با توجه به نوع کاربری که از سیستم داری، از مادربرد با رم DDR5 استفاده میکردی، چون رمهای DDR5 هم 4 کاناله هستند و هم یک عملکرد نصفه و نیمه از ECC دارند، و همون کمک میکنه بروز خطا در حجم 128 گیگابایت به حداقل ممکن برسه. اما رمهای DDR4 این قابلیت ECC رو ندارند بنابراین مجبور هستی کمی هزینه بیشتر بابت آرامش خودت انجام بدی.

24 دقیقه قبل، Mohsen MC گفته است:

به نظرت جی اسکیل تقلبی هم داره؟ اون بدون گارانتی هاش؟ تا حالا جی اسکیل تقلبی دیدی شما؟

رم بدون گارانتی نخر - جی اسکیل تقلبی نداره.

لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

بزار یه توضیحی بدم. وقتی شما مثلا 8 یا 16 گیگ رم داشته باشی، در صورت خرابی، خیلی زود مشکل رو متوجه میشی، حالا یا به شکل Blue Screen یا به شکل های دیگه.

حالا وقتی حجم رم زیاد میشه، مثلا میشه 32 یا 64 یا 128، به همون نسب احتمال اینکه رم مشکل داشته باشه و شما دیر متوجه بشی زیاده، چون ممکنه شما فرض کن در 100 تا پروژه، هیچ وقت به 70 درصد حجم رمت نرسی و خطا در حجم 71 درصد خودشو نشون بده. 

به همین جهت، دوستانی که حجم رم بالا بر روی سیستم های Mainstream میگذارند، به دلیل نبود فن آوری به نام ECC، برای اینکه به مشکل نخورند، بشدت توصیه میکنیم حتما از رمهای گران قیمت و با کیفیت استفاده کنند، تا هرگز به موارد اینچنینی برخورد نکنند.

بنابراین اینطوری نیست که برم تو فروشگاه ببینم رم گرون چیه بگم اینو بخر، نه، دلیل فنی داره که برای پیشگیری از بروز مشکل احتمالی در حجم های رم بالای رمهای ارزان قیمت و دیده نشدن مشکل، توصیه میکنیم که از رمهای معروفتر "قیمت تر" و همچنین با فرکانس پایین استفاده کنید تا احتمال بروز خطا به حداقل ممکن برسه.

خیلی بهتر بود، شمایی که نسل 12 برداشتی، با توجه به نوع کاربری که از سیستم داری، از مادربرد با رم DDR5 استفاده میکردی، چون رمهای DDR5 هم 4 کاناله هستند و هم یک عملکرد نصفه و نیمه از ECC دارند، و همون کمک میکنه بروز خطا در حجم 128 گیگابایت به حداقل ممکن برسه. اما رمهای DDR4 این قابلیت ECC رو ندارند بنابراین مجبور هستی کمی هزینه بیشتر بابت آرامش خودت انجام بدی.

رم بدون گارانتی نخر - جی اسکیل تقلبی نداره.

مهندس ممنونم از راهنماییت. البته اصلاح خطا رو اگه حضور ذهن داشته باشی سال 94 سر ddr4 هم میگفتن تو سطح جهان. باور کن من خودم با حسرت به ورک استیشن 620 لنوو با پردازنده 5990x نگاه میکنم چون 1 ترابایت رم رو هم ساپورت میکنه اصلا ساخته شده برای آغوش گرم افترافکت. ولی حقیقتش بودجه من یه مقداری تنگاتنگ هست. سر همین دنبال این رم بودم ببینم میشه ازش کارایی گرفت؟ که احتمال شدنش هم هست البته بلاخره گارانتی معتبری داره. صرف نداره برای گارانتی خرابی بده.

بله نسل جدید رم ها عالیه حرف نداره ولی افترافکت 256 گیگ رم رو توی 5 دقیقه میخوره. پروژه کامل شده رو باز کنی تو 1 دقیقه 256 گیگ پر میشه. بخوای 128 گیگ نسل 5 بگیری میشه 40 میلیون تومن حدودا....

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Mohsen MC گفته است:

مهندس ممنونم از راهنماییت. البته اصلاح خطا رو اگه حضور ذهن داشته باشی سال 94 سر ddr4 هم میگفتن تو سطح جهان. باور کن من خودم با حسرت به ورک استیشن 620 لنوو با پردازنده 5990x نگاه میکنم چون 1 ترابایت رم رو هم ساپورت میکنه اصلا ساخته شده برای آغوش گرم افترافکت. ولی حقیقتش بودجه من یه مقداری تنگاتنگ هست. سر همین دنبال این رم بودم ببینم میشه ازش کارایی گرفت؟ که احتمال شدنش هم هست البته بلاخره گارانتی معتبری داره. صرف نداره برای گارانتی خرابی بده.

بله نسل جدید رم ها عالیه حرف نداره ولی افترافکت 256 گیگ رم رو توی 5 دقیقه میخوره. پروژه کامل شده رو باز کنی تو 1 دقیقه 256 گیگ پر میشه. بخوای 128 گیگ نسل 5 بگیری میشه 40 میلیون تومن حدودا....

بله قبول دارم DDR5 به صرفه نیست.

لینک به دیدگاه

۳۷ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

بله قبول دارم DDR5 به صرفه نیست.

مهندس به عنوان آخرین سوال با توجه به تجربه شما تو بازار کامپیوتر ایران، شما شانس خطا دادن یا صفحه آبی این مدل خاص از گینگ مکس رو چقدر میبینی؟ وقتی XMP فعال باشه روی باس دیفالت خود رم که 3600 هست؟

با توجه به اینکه آواژنگ پشتش ویساده و فکر میکنم آواژنگ به مراتب از سازگار بهتره.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

بنا به تجربه خودم اینو میگم 

ببین اگر ترس از مشک بلو اسکرین داری اینو بدون که در رابطه با رم این مشکل زمانی پیش میاد که در رم محاسبات دچار خطا بشه که دلایل زیادی داره .........

ما سه نو رم داریم که هرکدم بسته به کلاس کاری خودش تفاوت های دارن که شام DIMM /UDIMM و رم های سیستم های سرور 

تفاوت این رم ها در اینه به ترتیب DIMM ها رم های پرسرعتی هستن و به وفور پیدا میشن و اکثرا برای سیستم های معمولی استفاده میشن مثل سیستم های خونگی و گیمینگ

رم های UDIMM  این رم ها سرعت کمتری به نسبت رم های DIMM دارن ولی دارای یکسری پروتوکل های امنیتی هستن 

رم های سرور : این رم هم به نسبت دو رم دیگه سرعت کمتری دارن اما دارای کلی پروتکل امنیتی و محاسباتی هستن 

حالا میرسیم به اصل ماجرا که تفاوت در این هست که رم های DIMM چون هیچ پروتکل حفاظیتی و اطلاح ظریب خطا ندارن بیشتر با مشکل بلو اسکرین مواجه میشن مثل در دوماه یک بار به صورت رندوم ممکنه دچار بلو اسکرین شن 

اما رم های سرور فقط در صورت خرابی ممکنه دچار بلو اسکرین بشن دلیل استفاده این رم ها در سیستم سرور ها هم همین هست چون در یک سیستم سرور بیشتر پایداری مهم هست برای همین کلی پروتوکل مختلف از کاهش ولتاچ چیپ تا پروتکل اطلاح خطا یا همون ECC  درش وجود داره 

اما میرسیم به رم های UDIMM ها این کلاس رم به نسبت رم های سرور پروتکل های امنیت کمتری دارن ولی به نسبت رم های DIMM پایداری بیشتری دارن و مهم ترین تفاوت این دو رم اینه که رم های UDIMM دارای پروتوکل اطلاح خطا هست 

نکته: تمام رم های DUIMM پروتکل اطلاح خطلا ندارن و قبل خرید باید این مسعله از داخل ساتی سازندش حتما چک کنید مخفف اسم این پروتکل هست ٍECC یا اصلاح ظریب خطا 

این پرتوکل کاری که انجام میده اینه که اگر زمانی در رم محاسبه ای دچار خطا بشه رم قادر هست با کمک این پرتکل خطا برطرف کنه تا سیستم دچار بلو اسکرین نشه برای همین استفاده ازین رم در سیستم هایی مثل سیستم های رندرینگ بیشتره چون در حین انجام رندرینگ خیلی مهمه که سیستم پایدار باشه 

نکته: از رم های سرور نمیشه توی سیستم های عادی استفاده کرد و برای استفاده ازشون باید مادربرد سرور داشته باشید که به صرفه نیست برای انجام کاری مثل شبیه سازی یا غیره از سیستم سرور استفاده کنید 

من خیلی خلاصه و عامیانه این مسعله توضیح دادم که متوجه بشید چه کلاس از  رم به درد شما میخوره وگرنه بحث خیلی تخصصی تر از این حرفاس که در حوصله من و بقیه دوستان بعید میدون بگنجه و پیشنهاد میکنم با یه سرچ ساده درمورد این رم ها تحقیق کنید تا بهتر متوجه بشید 

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، Mohsen MC گفته است:

مهندس به عنوان آخرین سوال با توجه به تجربه شما تو بازار کامپیوتر ایران، شما شانس خطا دادن یا صفحه آبی این مدل خاص از گینگ مکس رو چقدر میبینی؟ وقتی XMP فعال باشه روی باس دیفالت خود رم که 3600 هست؟

با توجه به اینکه آواژنگ پشتش ویساده و فکر میکنم آواژنگ به مراتب از سازگار بهتره.

احتمال خرابی قطعات اصلا قابل پیش بینی نیست. بحث منم اصلا این نیست که اگر کینگ مکس بخری خرابه، صحبت سر قطعه بهتر خریدنه. وگرنه هیچ توصیه منفی یا منعی از سمت من برای خرید کینگ مکس نیست. انتخاب نهایی با خودتونه.

با توجه به اینکه کلی این تاپیک آپ خورده، و همچنان بحث بر سر خرید کینگ مکسه، من اتفاقا توصیه میکنم شما همون کینگ مکس رو بخرید. چون تصمیمی که گرفتین بر روی همین رمه و بی جهت من اصلا پست دادم در این تاپیک. هر چی گفتم رو پس میگیرم. به نظرم بیش از این معطل نکنید. معمولا چیزی که آدم خودش انتخاب کنه، بهترین انتخابه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...