رفتن به مطلب

فسموفوبیا VR ؟

DarkMERC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

میخواستم بدونم برای پلی دادن بازی فسموفوبیا با وی‌آر، چه تجهیزاتی رو باید خرید؟ چه مدل هدست هایی رو ساپورت میکنه؟ و حدودا چقدر خرج داره یه ستاپ وی‌آر برای این بازی؟

ممنون

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، mrp۷ گفته است:

Oculus Quest 2

دیدم

خب خیلی گرونه هیچی😂😂

ولی یه سوال

چرا حافظه داره این هدسته؟ مگه قرار نیس به پیسی وصل شه؟ قضیه چیه؟

لینک به دیدگاه

۲۴ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

دیدم

خب خیلی گرونه هیچی😂😂

ولی یه سوال

درود

هدف از معرفی این محصول در مرحله اول ارزون بودنش داداش تازه میگی گرونه ؟! 🤨

پس یه سر قیمت هدستای pc رو ببین تا معنای گرونی رو تا اعماق استخون حس کنی !!! 😁

یجورایی این هدست مثل این میمونه که داخلش یک سخت افزار موبایلم داره اگر اشتباه نکنم پردازندش اسنپ دراگون هست و سیستم عاملشم آندرویده اینجوری بدون اینکه شما کامپیوتر داشته باشی می تونی گیمایی که براش عرضه میشه رو انجام بدی و از بازیای vr کامپیوتر هم مشخصا پشتیبانی نمیکنه دیگه چوان آندرویده مگر اینکه براش عرضه کرده باشند دلیل ارزونیش هم همینه !

اگر قرار بود عملکرد یک pc گیمینگ رو با یک هدست آندرویدی این قیمتی بدن دیگه pc چه نیازی بود ! یجورایی مثل بحث کنسول و کامپیوتره ! ( حالا شما بردار بازیای آندروید رو با pc مقایسه کن مثل فیل و فنجون میشه ! 😅 )

رزولوشنشم فکر کنم زیر 2k بود در حالی که چند سال پیش عینکای pc به سمت 8k در حال حرکت بودن و از چند نفرم شنیدم کیفیتش به نسبت هدستای pc چندین لول پایین تر هست اما به نسبت قیمت گزینه مناسبی هست به خصوص اینکه نیازی به pc برای راه اندازیش نیست ( دیگه هر چی پول بدی آش می خوری )

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، abidi گفته است:

درود

هدف از معرفی این محصول در مرحله اول ارزون بودنش داداش تازه میگی گرونه ؟! 🤨

پس یه سر قیمت هدستای pc رو ببین تا معنای گرونی رو تا اعماق استخون حس کنی !!! 😁

یجورایی این هدست مثل این میمونه که داخلش یک سخت افزار موبایلم داره اگر اشتباه نکنم پردازندش اسنپ دراگون هست و سیستم عاملشم آندرویده اینجوری بدون اینکه شما کامپیوتر داشته باشی می تونی گیمایی که براش عرضه میشه رو انجام بدی و از بازیای vr کامپیوتر هم مشخصا پشتیبانی نمیکنه دیگه چوان آندرویده مگر اینکه براش عرضه کرده باشند دلیل ارزونیش هم همینه !

اگر قرار بود عملکرد یک pc گیمینگ رو با یک هدست آندرویدی این قیمتی بدن دیگه pc چه نیازی بود ! یجورایی مثل بحث کنسول و کامپیوتره ! ( حالا شما بردار بازیای آندروید رو با pc مقایسه کن مثل فیل و فنجون میشه ! 😅 )

رزولوشنشم فکر کنم زیر 2k بود در حالی که چند سال پیش عینکای pc به سمت 8k در حال حرکت بودن و از چند نفرم شنیدم کیفیتش به نسبت هدستای pc چندین لول پایین تر هست اما به نسبت قیمت گزینه مناسبی هست به خصوص اینکه نیازی به pc برای راه اندازیش نیست ( دیگه هر چی پول بدی آش می خوری )

موفق باشید.

خب من که قراره هدستو وصل کنم به پیسی و هدست قراره فقط یه چیزی نشون بده دیگه پردازنده اسنپ دراگون و سیستم عامل و حافظه واقعا خرج اضافه محسوب میشه وقتی قراره با پیسی کار کنم!

داخل سرور دیسکورد بازی هم پرسیدم همین مدل رو معرفی کردن

ولی خب واقعا خرج بیخودیه من نمیخوام با خود هدست کاری کنم فقط میخوام وصلش کنم به پیسی باهاش فسموفوبیا یا گیم های وی‌آر پیسی رو پلی بدم! پس منطقیه بالاتر از 1-2 تومن اصن بصرفه نیست که خرج کنم!

این هدست هایی که موبایل میره توش و از روی موبایل نشون میده بعضیاش یه دو تا کنترلر اضافه هم داره یه چیزی شبیه اینا نیست برای این کار؟ تا نهایتا 1-2 تومن؟ که سیستم و این چیزا نداشته باشه توش صرفه یه صفحه نمایش با دو تا کنترلر که با کابلی چیزی وصل شه به سیستم؟

رزولوشن هم 8کا اصن نمیکشه سیستم😂 در حد 1080 یا 720 هم راضی کنندس

همچین چیزی هست یا نه؟ اخه 10 میلیون واقعا زیاده خصوصا وقتی قرار نیس از خیلی از آپشن هاش استفاده کنم!

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

خب من که قراره هدستو وصل کنم به پیسی و هدست قراره فقط یه چیزی نشون بده دیگه پردازنده اسنپ دراگون و سیستم عامل و حافظه واقعا خرج اضافه محسوب میشه وقتی قراره با پیسی کار کنم!

ولی خب واقعا خرج بیخودیه من نمیخوام با خود هدست کاری کنم فقط میخوام وصلش کنم به پیسی باهاش فسموفوبیا یا گیم های وی‌آر پیسی رو پلی بدم! پس منطقیه بالاتر از 1-2 تومن اصن بصرفه نیست که خرج کنم!

این هدست هایی که موبایل میره توش و از روی موبایل نشون میده بعضیاش یه دو تا کنترلر اضافه هم داره یه چیزی شبیه اینا نیست برای این کار؟ تا نهایتا 1-2 تومن؟ که سیستم و این چیزا نداشته باشه توش صرفه یه صفحه نمایش با دو تا کنترلر که با کابلی چیزی وصل شه به سیستم؟

همچین چیزی هست یا نه؟ اخه 10 میلیون واقعا زیاده خصوصا وقتی قرار نیس از خیلی از آپشن هاش استفاده کنم!

وقتی من بررسیشو دیدم قابلیت نمایش بازی های pc رو نداشت حالا نمی دونم شاید داشته من متوجه نشدم !

تا اونجایی که من اطلاع دارم نه اصلا همچین هدستی نداریم یا اگرم باشه من تا حالا ندیدم با این قیمت ( خوب اگر هدست 1 تومنی توی بازار بدن که قابلیت هدست 20 تومنی رو داشته باشه حالا گیریم با کیفیت کمتر که دیگه تولید مدلای بالا رده توجیهی نداره ! )

از طرفی شما مانیتور کامپیوتر رو میگی هزینه اضافیه من فقط می خوام گیم بزنم و فشار گیمم روی کیس هست ؟!!! خوب هدست واقعیت مجازیم مانیتور داره دیگه حالا درسته متفاوته ولی اینطورم نیست دوتا لنزو گذاشته باشن وسط یه قاب بفرشن به ملت !

تنها راه ممکن اینه که بازی vr کامپیوتر رو به گوشی بفرستید و از اون طرف با عینک مجازی گوشی بتونید بازی رو ببینید که مشکلات زیادی داره این کار یکی تاخیر زیاد بازی هست یکی اگر بازی نیاز به کنترلر های مخصوص واقعیت مجازی داشته باشه احتمالا نمی تونید بازی کنید و یکی هم برنامه انتقال تصویر هست توی گوگل سرچ کنید متوجه میشید

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

دیدم

خب خیلی گرونه هیچی😂😂

ولی یه سوال

نسخه PS4 ارزونترِ شاید قیمتش چیزی یک دهم نسخه PC باشه ....ولی نمیدونم پلی استیشن فاسمافوبیا داره یا نه...ضمن اینکه رزولوشین تو PSVR خیلی پایین عملا یه مدت بعد چشم درد میگیری

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

برادر زیر 15 میلیون اصلن به vr فکر هم نکن

چون عملن هیچ کاربردی برات نداره

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

نسخه PS4 ارزونترِ شاید قیمتش چیزی یک دهم نسخه PC باشه ....ولی نمیدونم پلی استیشن فاسمافوبیا داره یا نه...ضمن اینکه رزولوشین تو PSVR خیلی پایین عملا یه مدت بعد چشم درد میگیری

نه والا فسمو پلی4 نداره مگه اینکه بشه یه جوری با یه ترفندی وصلش کرد به پیسی که فک نکنم راحت باشه یا اصن بشه

9 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

برادر زیر 15 میلیون اصلن به vr فکر هم نکن

چون عملن هیچ کاربردی برات نداره

15 میلیون اگه داشتم سیستمم رو ارتقا میدادم🤣

بررسی کردم ظاهرا زیر 7-8 تومن هیچی نیس مگه اینکه بتونم راهی پیدا کنم که هدست های موبایلی یا پلی4 رو وصل کنم که بعید میدونم بشه ولی باید تحقیق کنم...

ممنون

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، abidi گفته است:

دوست عزیز هدست Quest 2 هم به صورت جداگونه بازی های خودش را اجرا می کنه (باید از فروشگاه خودش بخرید یا کرکی روش نصب کنید) و هم میتونه به PC وصل بشه (از طریق سیم یا بی سیم با وایرلس 5ghz) و بازی های PC VR را انجام بده حالا چه از طریق Steam VR یا بازی های کرکی ...

از نظر امکانات و سخت افزار هم هدست بسیار خوبی برای انجام بازی های PC VR هست.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mrp۷ گفته است:

دوست عزیز هدست Quest 2 هم به صورت جداگونه بازی های خودش را اجرا می کنه (باید از فروشگاه خودش بخرید یا کرکی روش نصب کنید) و هم میتونه به PC وصل بشه (از طریق سیم یا بی سیم با وایرلس 5ghz) و بازی های PC VR را انجام بده حالا چه از طریق Steam VR یا بازی های کرکی ...

از نظر امکانات و سخت افزار هم هدست بسیار خوبی برای انجام بازی های PC VR هست.

درود

خیلیم عالی

البته در باب خوب بدون باید دید با چی مقایسه میشه الان طبق بررسی خورم کسایی که قبلا تجربه بلند مدت vr نداشتن از عملکرد راضی بودن ولی دو تا از دوستان که vr حرفه ای داشتن فقط از بی سیم بودنش استقبال کردن و کیفیت تصویر رو اصلا راضی نبودند که خوب طبیعی هم هست با این رزولوشن و قیمت وقتی با هدستای حرفه ای مقایسه بشه نمی تونه رقابت کنه ولی به نسبت قیمت برای خیلی ها ارزش خریدش بالاست هرچند برای یکی مثل من اصلا ارزش خرید نداره وقتی میشه با دوبرابر هزینه بیشتر کیفیت بسیار بهتری رو دریافت کرد ( البته من از بازیای vr خوشم نمیاد 😁 )

در کل ارزش خرید برای هر شخص معنای متفاوتی داره .

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، abidi گفته است:

اصلا ارزش خرید نداره وقتی میشه با دوبرابر هزینه بیشتر کیفیت بسیار بهتری رو دریافت کرد 

کدوم هدست VR کیفیت بسیار بهتری را بهتون میده؟ همون بی سیم بودنش هزار برابر تجربه استفاده را بهتر می کنه.

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

کدوم هدست VR کیفیت بسیار بهتری را بهتون میده؟

hp reverb g2

کیفیت 4k

2160 در 2160 برای هر لنز هر دو هم 4320 در 2160

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

hp reverb g2

مگه همه چیز رزولوشنه؟ این هدست HP به چند دلیل از هدست quest 2 ضعیف تره.

1. رفرش ریت 120 هرتز quest 2 در مقابل 90 هرتز HP

2. وایرلس بودن

3. Position tracking

4. جک 3.5 میلیمتری

5. gesture control

6. هدست quest 2 تقریبا 50 گرم سبک تره که امتیاز خیلی بزرگی هست

7. سنسور infrared

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mrp۷ گفته است:

مگه همه چیز رزولوشنه؟ این هدست HP به چند دلیل از هدست quest 2 ضعیف تره.

1. رفرش ریت 120 هرتز quest 2 در مقابل 90 هرتز HP

2. وایرلس بودن

3. Position tracking

4. جک 3.5 میلیمتری

5. gesture control

6. هدست quest 2 تقریبا 50 گرم سبک تره که امتیاز خیلی بزرگی هست

7. سنسور infrared

درسته اما کاربرد اصلی هدست در زمینه بصری هست و hp reverb 2 طبق بررسی های زیاد بهترین صفحه نمایش بین هدست موجود رو داره و دارای هدفون خارجی فوق العاده هست که نقش یک هدست vr کامل رو ایفا میکنه ، قابلیت های quest 2 بیشتر اون رو به هدست جامع تبدیل کرده که نسبت به قیمت ارزش خرید رو بالا میبره اما نمیشه گفت بهترین هدست vr موجود هست و بهتره بگیم باارزش ترین هدست برای خرید هست. 

شما گفتید کیفیت بسیار بالاتر که قطعا رقبایی به عنوان مثال  htc vivo pro2 و hp reverb 2 کیفیت بهتری رو در زمینه بصری ارائه میدن.

لینک به دیدگاه

۲۱ ساعت قبل، mrp۷ گفته است:

کدوم هدست VR کیفیت بسیار بهتری را بهتون میده؟ همون بی سیم بودنش هزار برابر تجربه استفاده را بهتر می کنه.

اینطور برداشت میشه کرد از حرفتون که به نسبت قیمت بهترین هدست هست که با توجه به برچسب قیمتی و امکانات و راحتی استفاده هست که میشه بهش گفت ولی اگر منظورتون بهترین توی همه ی ضمینه ها هست که نمی دونم این حرف رو برچه پایه و اساسی میزنید اونم با هدستی با این برچسب قیمت باید خدمتتون عرض کنم خیر اینطور نیست!
ضعفای زیادی داره اولین و مهمترین کیفیت بصری و رزولوشن هست ، همونطور که می دونید در قانون ppi نمایشگر هرچه فاصله نمایشگر تا چشم کمتر باشه باید رزولوشن بیشتر بشه تا چشم متوجه نقص ها و کیفت پایین در تصویر نشه که توی این مورد به نسبت مدلای حرفه ای مردود میشه ! ( اگر با دقت هدستای مجازی رو تست کرده باشید اولین موردی که با هاش مواجه میشید دقیقا همین رزولوشن هست و کیفیت بصری هست ! )
گفته بودید وایرلس بودن که خوب هدست وایرلس زیادی توی بازار هست و دیگه این مورد یک ویژگی دست نیافتنی قابل ستایش به حساب نمیاد ( البته با داشتن پردازنده و عدم نیاز به سیستم برای اجرا برتری خودش رو حفظ میکنه )
در رابطه با ارگونومی و راحتی ابدا رتبه اول نیست می تونید گزارشات رو خودتون بررسی کنید
در رابطه با 120 هرتز بودن مطمئن نیستم می تونست توی همه ی بازی ها 120 تا رو بده حالا شاید با آپدیت جدید این مورد رو برطرف کردند در حالی که توی بازار هدست 144 هرتزی هم دارم
در رابطه با استفاده به عنوام هدست کامپیوترم که دیگه خیییلی گزارش تاخیر و لگ داشته این هدست که ایشالا با آپدیتای جدید بشه اینم کامل برطرف کنن
باتریشم که تعریفی نداره !
پس درنتیجه اینکه بگیم بهترین در بازه قیمت قابل قبوله ولی در همی چیز فعلا که به اون تکامل نرسیده ایشالا که با این قیمت بهترین توی کاراییم باشه و همه من جمله ما بتونیم استفاده کنیم
در ضمن دوست عزیز یه نصیحت دوستانه بهت میکنم به اعداد و ارقام هیچ اکتفایی نکن وگرنه اگر شناسنامه ملاک بود مانیتور 240 هرتز 1 میلی ثانیه 10 تومنی با مشخصات یکسان باید میزد تمامی رده بالا هارو زیر میگرفت با این برچسب قیمت ولی میبینیم که صدتا ضعف داره در کنارش و کارایی به مراتب ضعیف تری رو میده !
که خوب طبیعی هم هست شما مثلا گوشی موبایل رو در نظر بگیر میان دونسخه 4g و 5g از یک مدل رو میده تو بازار بعد میبینی اون نسخه 5g برای جبران سخت افزارش کمی ضعیف تر از 4g هست تازه بعدا اکثرا گندش در میاد که 5g استفاده شده درشون با مدلای استاندارد فرق داره !
مثلا همین موس و کیبرد و هدست آهنگ نسخه بیسیمش معمولا از سیمیش گرونتره یه بخشش بازار فروشه یه بخشش هزینه تولید بعد چجور یک هدست مجازی بیسیم به قول شما با کیفیت فوق بالا میاد با این برچسب قیمت کیفیت رده بالا های این صنعت رو یکجا ارائه میده ؟! اصلا با عق سلیم جور در نمیاد !
در کل موفق و پیروز باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...