رفتن به مطلب

گیر کردن ویندوز آپدیت در یک مورد آپدیت خاص و عدم تکمیل کار

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.

سوالم راجع به گیر دادن ویندوز به یک آپدیته که با وجود نصب هی دوباره تکرار میکنه و سوزنش انگار گیر کرده.
توضیحات ؛
من ویندوز ۱۰ ورژن ۱۹۰۴۴.۱۶۱۸ داشتم که با اجرای آپدیت ویندوز چند تا مورد دانلود و نصب کرد که یکیش به اسم KB5013942 که حجیم و ۷۰۰ مکدحدودا بود ، با update blocker متوقف کردم و بصورت standalone از خود مایکروسافت دانلود کردم و نصب کردم و بعدش دوباره از جهت اینکه اپدیت جدیدی نیست دوباره اسکن رو زدم و باز همین اپدیت که نصب شده بود رو شرچع به دانلود کرد و بعد از تکمیل ۱۰۰ درصد دانلود دوباره از اول دانلود میکنه و از نصب خبری نیست.
در خالی که با مراجعه به بخش آپدیت های نصب شده ، لیست کرده و نصبه اما هی این چرخه معیوب رو تکرار میکنه.
تصمیم گرفتم دیسک ورژن ۱۹۰۴۴.۱۷۰۶ رو که تا اون تاریخ بروزترین بود رو دانلود کنم و از setup داخلش از خود ویندوز آپدیت کنم که انجام دادم و شد و الان ورژن ۱۷۰۶ هست ، و مطلعم که روی این ورژن اون آپدیت اعمال شده . 
با کمال تعجب با اجرای مجدد آپدیت این ورژن جدید، مجددا همین گیر لعنتی به ۵۰۱۳۹۴۲ مجدد برقراره و انگار آپدیت دیگه ای نیست . گاها هم تکرارا windows malware removal رو دوباره دانلود و نصب میکنه و خلاصه انگار هی بخاد آپدیت های قبل رو به اشتباه دوباره انجامشون بده که گفتم تولیست نصب شده ها هست.
چه صیغه و حکایتیه این؟؟؟؟ آیا باید جدیدترین ورژن رو دوباره دانلود و نصب کنم و دوباره همه چی از صفر نصب کنم؟ که البته تضمین اوکی بودن ،باشه به جان میخرم اینهمه دردسر همه چی از نو.
ولی مشکل کجاست اخه؟؟؟

Capture.thumb.PNG.cdbf53ce547c8e8be46bfef68774860e.PNG

c2.thumb.PNG.27e1da780e8945ddb3fda37940371983.PNG

c3.PNG.d092624cf5d79110ec26b4d9afc26b7a.PNG

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...