رفتن به مطلب

سوال در مورد corel video studio

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود؛

سوالم راجع به کورل استودیو -مشکلاتم با ورژن جدید و ترجیح قدیمی - و همچنین امکان جایگزینی با نرم افزار مشابه اما از شرکت معتبر هست.

بهمچنین کامپرسور .

توضیحات لازم؛

من برای ادیت ویدئو (نیمه حرفه ای) از corel video studio ورژن 2019 استفاده میکنم و هر چی جدیدا تا ۲۰۲۲ ظاهراً اپدیت داشته و نسخه جدید البته ، دانلود و نصب نکردم .اول اینکه نیازهای منو جوابگوعه ، دوما هم این دلیل شخصی که در ورژن های جدیدتر ، پیش نمایش انیمیشنی افکت ها رو که در طبقه مربوطه در یک لیست کلی ، همزمان کل مجموعه، تحرک انیمیشن داره و باعث میشه از دور افکت دلخواهتو ببینی و انتخاب کنی ، حذف کرده شرکت کورل و خیلی ضایعه حداقل برای من نیمه حرفه ای ، که دلم نمیخاد ورژن های بالاتر رو .

از طرفی نرفتم سایتش که بخونم مثلا چه امکاناتی تو این مدت اضافه شده که بدردم میخوره و ارزش داره دست بردارم از این نسخه با وجود علاقه م یا خیر.

ضمناً تعجب میکنم که چرا کورل در کانورت به فایل های با فرمت های مختلف ، گاها خیلی حجیم میکنه فایل نهایی رو . مجبوری از 

adobe media encoder 

استفاده میکنم که اونم خوبه ولی دو مرحله ای میشه کار.

(

۱) نرم افزاری مشابه از شرکتی معتبر مثل کورل ، هست که اون پیش نمایش افکت ها به کنار ، حداقل کامپرسور قوی داشته باشه و دو مرحله برای یک ویدیو وقن صرف نشه؟(یکبار با این ادیت کن ذخیره کن ، بعد با اون یکی کامپرس کن و ذخیره کن و کلی وقت اضافه بطلبد؟)

داخل پرانتز ، نرم افزارهای ویدیویی یا فشرده سازی دیگه که گاها مولف متفرقه و شخصی دارنمی‌پسندم).

درود؛
سوالم راجع به کورل استودیو -مشکلاتم با ورژن جدید و ترجیح قدیمی - و همچنین امکان جایگزینی با نرم افزار مشابه اما از شرکت معتبر هست.
بهمچنین کامپرسور .

توضیحات لازم؛

من برای ادیت ویدئو (نیمه حرفه ای) از corel video studio ورژن 2019 استفاده میکنم و هر چی جدیدا تا ۲۰۲۲ ظاهراً اپدیت داشته و نسخه جدید البته ، دانلود و نصب نکردم .اول اینکه نیازهای منو جوابگوعه ، دوما هم این دلیل شخصی که در ورژن های جدیدتر ، پیش نمایش انیمیشنی افکت ها رو که در طبقه مربوطه در یک لیست کلی ، همزمان کل مجموعه، تحرک انیمیشن داره و باعث میشه از دور افکت دلخواهتو ببینی و انتخاب کنی ، حذف کرده شرکت کورل و خیلی ضایعه حداقل برای من نیمه حرفه ای ، که دلم نمیخاد ورژن های بالاتر رو .
از طرفی نرفتم سایتش که بخونم مثلا چه امکاناتی تو این مدت اضافه شده که بدردم میخوره و ارزش داره دست بردارم از این نسخه با وجود علاقه م یا خیر.
ضمناً تعجب میکنم که چرا کورل در کانورت به فایل های با فرمت های مختلف ، گاها خیلی حجیم میکنه فایل نهایی رو . مجبوری از 
adobe media encoder 
استفاده میکنم که اونم خوبه ولی دو مرحله ای میشه کار.
(
۱) نرم افزاری مشابه از شرکتی معتبر مثل کورل ، هست که اون پیش نمایش افکت ها به کنار ، حداقل کامپرسور قوی داشته باشه و دو مرحله برای یک ویدیو وقن صرف نشه؟(یکبار با این ادیت کن ذخیره کن ، بعد با اون یکی کامپرس کن و ذخیره کن و کلی وقت اضافه بطلبد؟)
داخل پرانتز ، نرم افزارهای ویدیویی یا فشرده سازی دیگه که گاها مولف متفرقه و شخصی دارن نمی‌پسندم).

لینک به دیدگاه

پریمایر هم هست و پیناکل استادیو هم خوبه یک سری هم نرم افزار ویرایش فیلم هستن که نیاز به تخصص دارن و برای حرفه ای ها مناسب مثل افترافکت یا ادیوس البته ادیوس هم میشه نیمه حرفه ای استفاده کرد یا سونی وگاس هم خوبه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...