رفتن به مطلب

فروش گرافیک ZOTAC GTX 1060 6GB AMP EDITION

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

با فروش کارت گرافیک ZOTAC GTX 1060 6GB AMP EDITION در خدمت شما هستم

دوستان کارت در سلامت کامل هست البته روشن و خاموش شدن فن ها بصورت پیش فرض یک باگ فریمور مختصری داره از روز اول همینطوری بود که مثلا فن تا وقتی به یک درصد مشخصی از لود نرسه، نوسان RPM داره که باعث شنیده شدن نویز خفیفی از فن ها میشه که با تنظیم از نرم افزار MSI AFTERBURNER و با قرار دادن نمودار درصد لود اولیه فن روی 35 درصد در دمای دلخواه بطور کامل این مشکل حل میشه تاکید میکنم بعد از این تنظیمات دیگه مشکلی وجود نداره و استارت دور اولیه فن ها استیبل و اوکی میشه و عکس تنظیمات افتربرنر رو هم براتون میزارم که طبق اون انجام بدید بنابراین جای نگرانی نیست

کارت به هیچ عنوان برای ماین استفاده نشده و استفاده فقط گیمینگ بوده اون هم بصورت کم

جعبه و متعلقاتش کامل هست

کارت، گارانتی آواژنگ داشته که طبیعتا مدت زمانش تموم شده

عکس تست دما و استرس کارت هم براتون میزارم (مدت زمان استرس کارت پنج دقیقه)

دمای کارت در حالت بیکاری 35 درجه و فول لود 66 درجه، دمای محیط 26 درجه

فروش در خارج از فروم و فروم همسایه هم برقرار هست

ارسال بعد از واریز توسط تیپاکس انجام خواهد شد اما اگر شهر خریدار نمایندگی تیپاکس نداشته باشد ارسال با پست پیشتاز انجام می شود، هزینه و مسئولیت ارسال با خریدار هست

قیمت فروش 7400

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

ویرایش شده توسط Astrix
اضافه شدن عکسها
لینک به دیدگاه

آپ

دوستان با سیستم واسطه لیون هم در خدمت هستم و با این شرایط مهلت تست هم 24 ساعت از زمان تحویل در نظر گرفته شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...