رفتن به مطلب

راهنمایی در خصوص خرید کنسول PS4 Pro یا PS5

saja
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان.
سوالی داشتم از عزیزانی که خودشون کنسول PS4 pro داشتن و الان PS5 خریدن و دوستانی که آگاهی در خصوص این دو کنسول دارن.
و اون اینکه من خودم PC گیمینگ دارم (سیستم با کانفیگ بالا برای اجرای بازی های روز) اما مدتی هست برای بازی های انحصاری ps میخوام یه کنسول بخرم ،مدتی پیش از یکی از دوستان ps4 slim گرفتم و مدتی بازی کردم . اما از کیفیت تصاویر خروجی راضی نبودم برای همین به نظر اگه بخوام بازی ها با کیفیت 1080 یا 4k دیده بشه باید به سمت PS4 Pro یا PS5 .
از سوی دیگه من نمیخوام زیاد هزینه کنم. و الان هم قیمت
PS5 با دو دسته چیزی حول و حول23-25 هست .چند جا قیمت PS4 Pro دسته دو با دوتا دسته دیدم حول و حوش 11-12 تومن.
میخواستم نظر دوستان رو بدونم که پیشنهادشون چی هست با توجه به شرایط که بالا توضیح دادم.
 آیا
ps4 pro دسته دو بگیرم... یا هزینه بالاتر کنم ps5 بخرم؟
اولویت من هزینه کردن کمتر... ساپورت بازی تا دو-سه سال آینده.
یکی از دوستان سوال کردم گفت
ps5 بخیر چون بازی ها جدید دیگه برای ps4 نمیاد.. این حرف درسته یا هوایی حرف زده؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام.

بنده PS4 Pro دارم. چندتا نکته بگم از خلاصه سوالاتتون. نکته اول و بزرگ اینکه الان انحصاری های زیادی روی PC در دسترس هست. من جای شما باشم با انحصاری هایی که الان هست بازی میکنم یا اگه بازی کردم تموم شدن، یکم صبر میکنم چندتا دیگه مثل اسپایدر منم بیاد و سرگرم بشم. (خودم شخصا منتظر PS5 Pro هستم)

اما فرضو بر این میزاریم که قصد شما کار جدی هست و مثلا نمیخواید ده سال صبر کنید که tlou2 برای پی سی بیاد. نمیدونم قیمت کنسول نو رو میفرماییید 11-12 تومان چون الان پلی پرو 20 تومان هست و اسلیم 17 که کلا نمی عرضه آدم بره کنسول منسوخ بگیره + PS5 بازی های پلی4 رو میاره. چون پلی4 پرو هم روی 1080p گه گدار روی بازی های جدید افت فریم داشت و زور میزد که از زمین کنده بشه با اون سرعت فنش (کشش نداشت دیگه این آخریا، قبول کنیم). پس شما که پی سی درست حسابی داری عمرا نمیتونی با پلی4 کنار بیای. حالا بشین خودت سبک سنگین کن کن چقدر قصد هزینه کردن داری. کنسول جماعتم عمرش کم کم 5 ساله مگر اینکه خلافش ثابت بشه. دوستتم تا حد زیاد درست گفته، آخرین بازی که برای PS4 اومد هوریزون جدیده و GT7 بود که میشه اسمشو گذاشت "آخرین بازی AAA مشترک بین دو کنسول PS4 و PS5" دیگه بعد از این مگر اینکه معجزه بشه مثلا GoW R روی پلی4 بیاد اونم 30 فریم متغیر و آپشن های کم.

لینک به دیدگاه

برای کسی که پی سی جون دار داره قبلن خرید ایکس باکس منطقی نبود

ولی امروز بنظرم خرید ps هم منطقی نیست 

90 درصد انحصاری های ps و صد در صد انحصاری های ایکس باکس رو ویندوز موجود هستن که بنظرم اون نود درصد ps هم تبدیل به 100 میشه البته با کمی تاخیر

لینک به دیدگاه

ps5 بین این دوتا اوکیه تره بنظرم. بحث اینه خودتم بعد یه مدت میذاریش برا فروش نگهش نمیداری چون کنار پی سی کنسول جور در نمیاد و همینطور برای پی سی باز جماعت کنسول هیچوقت راضی کننده نبوده

لینک به دیدگاه

۲۰ ساعت قبل، saja گفته است:

با سلام خدمت دوستان.
سوالی داشتم از عزیزانی که خودشون کنسول PS4 pro داشتن و الان PS5 خریدن و دوستانی که آگاهی در خصوص این دو کنسول دارن.
و اون اینکه من خودم PC گیمینگ دارم (سیستم با کانفیگ بالا برای اجرای بازی های روز) اما مدتی هست برای بازی های انحصاری ps میخوام یه کنسول بخرم ،مدتی پیش از یکی از دوستان ps4 slim گرفتم و مدتی بازی کردم . اما از کیفیت تصاویر خروجی راضی نبودم برای همین به نظر اگه بخوام بازی ها با کیفیت 1080 یا 4k دیده بشه باید به سمت PS4 Pro یا PS5 .
PS5 با دو دسته چیزی حول و حول23-25 هست .چند جا قیمت PS4 Pro دسته دو با دوتا دسته دیدم حول و حوش 11-12 تومن.
میخواستم نظر دوستان رو بدونم که پیشنهادشون چی هست با توجه به شرایط که بالا توضیح دادم.
 آیا

اینو مد نظر داشته باش همین الانشم ps4 عمرشو کرده شما بخوای بخری زیاد برات عمر نمیکنه بعدا هم نمیتونی بفروشی بنظرم ps5 بگیر چون بعدا هم راحت میتونی بفروشی هم ممکنه قیمتش بیشتر شه ک معمولا تو ایران همچی گرون میشه و 2 سال دیگه فروختن ps5 خیلی راحت تر از ps4 هست

لینک به دیدگاه

داداش کلا قیمت کنسول خیلی عجیب غریب شده طرف کنسول فت برای 10سال پیش داره 7تومن 8تومن می فروشه اسلیم دو دسته ام از 8تا 10متغیره پرو هم 11 12شروع می شه تا 15,تومنم دیده شده شما بهترین کار همون کنسول دوستتونه الکی هزینه نکنید برایps5 بازی خاصی فعلا نیومده پس پولت الکی دور نریز یه مدتم بگذره کنسول به قیمت رسمی اش برسه کلی ضرر می کنی مثل همینایی که گرافیک خریدن و الان‌ مونده رو دستشون بهترین کار همون نسخه اسلیمه برای بازیهای انحصاری بعدم سری ردش کن بره چون به غیر از god of war دیگه بازی جدیدی قرا نیس برای این کنسول بیاد از طرفی شما پرو بخری بعد مدل اسلیم ps5بیاد دیگه کسی با این قیمت از شما پرو رو نمی خره 

ویرایش شده توسط CAPITAN PRICE
لینک به دیدگاه

PS4 همچنان چندتا بازی براش میاد ولی دیگه ارزش خرید نداره واقعا...انحصاری های سونی از سال بعد باید ببینی چی میشه چیز دندون گیری نیست هر چی بوده واسه PC تایید شده این وسط Demon souls و Ghost Of Tsushima هست و دیگه هیچی...نظر من اینه کلا هزینه نکن بیخود پول میدی..سونی مثل اینکه کفگیرش خورده ته دیگه راه به راه بازیاشو واسه PC  عرضه میکنه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۳/۲۳ در ۱۵:۴۱، saja گفته است:

با سلام خدمت دوستان.
 آیا

سلام ببین من خودم ps5 داشتم خواهرزادم ps4 pro!

اولین جیزی که باید بدونی اینه ک ps4 pro خود هواپیماس ی لودینگ میخاد لود کنه صداش دیوونت میکنه!

اس اس دی ps5 خیلی خوبه عملا لودینگی نداری 

من کالاف ونگارد با pro بازی کردم خیلی خوب بود ب نظرم 

شما با 12 میلیون میتونی پرو دست دوم بخری و با 19 تا 22 میلیون نسخه های متفاوت ps5 بگیری(اگه خاستی خصوصی پخ کن)

ی نکته هم راجب گیم پس التیمیت اکس باکس بگم 

دوست من بازی های گیم پس شما انجام بدی (اگه خیلی گیمر باشی بترکونی کمتر از 6 ماه بازیاش تموم شده)

به این نکته باید توجه کنی که از بین 300 بازی گیم پس حدود 30 تا 40 تاشون بازی هایی هست ک اکثر ما میخایم پلی بدیم پس خیلی از بازیا رو شما سمتشم نمیری

بازی های گیم پس ک تموم کردی عملا ی کنسول بی استفاده رو داری

به شخصه ps5 رو دوست نداشتم بخاطر انالوگ مزخرفش که بعد 3 ماه(روزی 4 ساعت گیم) خراب شد 

مشکل دریفت توی دسته های اکس باکس الان کمتره 

به نظرم هزینه نکن اینجوری ک معلومه انحصاری های سونی یواش یواش میان پی سی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...