رفتن به مطلب

api server failed hiveos مشکل جدید hivos

Recommended Posts

سلام دوستان من دو تا مادربردم از کار افتاده خیلی تحقیق کردم تنها راهکارش زدن شبکه شخصی انتقال داده رو هایو الان یه فکری به ذهنم رسید چطور که رو موردم ست کنم شبکه شخصی انتقال داده کسی جایی رو میشناسه ای پی ثابت قیمت مناسب بفروشه یا رایگانش کسی داره بهم بده رو مودمم ست کنم خواهشن کمک بدین 

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل رو پیدا کردم هم واسه خودم هم کسانی که براشون ریگ جمع کردم امیدوارم راهی پیدا شه وگرنه مجبوریم کوچ کنیم به یه سیستم عامل دیگه

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، 2hm گفته است:

منم همین مشکل رو پیدا کردم هم واسه خودم هم کسانی که براشون ریگ جمع کردم امیدوارم راهی پیدا شه وگرنه مجبوریم کوچ کنیم به یه سیستم عامل دیگه

من مشکل برطرف کردم باید روی مودم شبکه شخصی انتقال داده بخری و در تنطیمات ست کنی تنها راهش همین و درست شد

من شبکه شخصی انتقال داده از جا مطمن گرفتم خواستی بگو بگیرم برات ۳۰۰ت یک ساله شد

ویرایش شده توسط Sezar & sanaz
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیروز برای یکی روی همراه اول تست کردم اوکی بود اما ایرانسل فیل تره متاسفانه

میتونید به ویندوز کوچ کنید (از نظر بنده بهتر از هایوه فقط برای کانفیگ کننده سختره)

لینک به دیدگاه

۴۰ دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

دیروز برای یکی روی همراه اول تست کردم اوکی بود اما ایرانسل فیل تره متاسفانه

میتونید به ویندوز کوچ کنید (از نظر بنده بهتر از هایوه فقط برای کانفیگ کننده سختره)

نه دوست من

من سیم کارت عوض کردم بعد مدتی اونم فیلتر شد

بهترین روش مایین فقط هایو چون از طریق گوشی راحت شرایط ریگ میتونی ببینی 

من کلی تست کردم پدرم در اومد هر کاری بگی کردم تنها راه حل تغییر ای پی و نصب شبکه شخصی انتقال داده در مودم بود که درستش کرد 

۳ روز دارم روش کار میکنم 

درضمن دوستان توجه کنن اصلا adsl استفاده نکنن فقط و فقط مودم سیم کارتی وگرنه خطر ناک احتیاط کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۴ ساعت قبل، Sezar & sanaz گفته است:

نه دوست من

من سیم کارت عوض کردم بعد مدتی اونم فیلتر شد

بهترین روش مایین فقط هایو چون از طریق گوشی راحت شرایط ریگ میتونی ببینی 

من کلی تست کردم پدرم در اومد هر کاری بگی کردم تنها راه حل تغییر ای پی و نصب شبکه شخصی انتقال داده در مودم بود که درستش کرد 

۳ روز دارم روش کار میکنم 

درضمن دوستان توجه کنن اصلا adsl استفاده نکنن فقط و فقط مودم سیم کارتی وگرنه خطر ناک احتیاط کنید

همراه اول یک ساعت تست کردم اوکی بود  رو هایو

ویندوز هم روی ایرانسل تست کردم اوکی بود روی ویندوز تا زمانی که سرور خود استخر به مشکل برنخوره مشکلی نداری که البته سرور استخر فیلتر بشه روی هایو هم قطع میشه

ویندوز خیلی بهتر از هایوه 

مشکلات و باگهای هایو نداره

الان بنده جوری تنظیم کردم که با استارت پاور سیستم اتوماتیک روشن میشه و بعد از بالا اومدن ویندوز شروع به ماین میکنه تنظیمات افتر برنر هم ست شده نرم افزار anydesk هم نصب شده و میتونی با گوشی سیستم رو چک کنی

فقط نصب و راه اندازی ویندوز زمان برتره و کانفیگش یکمی سخت تر از هایو

ویندوز و هایو هر دو تست شدن در کل بنده از ویندوز راضیترم

فقط به جای فلش یه دونه اس اس دی 120 گیگ لازمه که چندان هزینه ای نداره

در کل قندشکن لازمه روی مودم یا روتر برای مخفی کردن فعالیتت البته نه قندشکن های داخلی که همشون مال ایناست و قشنگ روشون نظارت دارن بهتره از سایت اصلی قندشکنهای معروف که اکثرا پرداختی با بیت کوین دارن خرید کنید هزینش بالاتره ولی خوب هم کیفیت بهتری میده هم خیالت راحتره که کسی نگات نمیکنه

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

همراه اول یک ساعت تست کردم اوکی بود  رو هایو

ویندوز هم روی ایرانسل تست کردم اوکی بود روی ویندوز تا زمانی که سرور خود استخر به مشکل برنخوره مشکلی نداری که البته سرور استخر فیلتر بشه روی هایو هم قطع میشه

ویندوز خیلی بهتر از هایوه 

مشکلات و باگهای هایو نداره

الان بنده جوری تنظیم کردم که با استارت پاور سیستم اتوماتیک روشن میشه و بعد از بالا اومدن ویندوز شروع به ماین میکنه تنظیمات افتر برنر هم ست شده نرم افزار anydesk هم نصب شده و میتونی با گوشی سیستم رو چک کنی

فقط نصب و راه اندازی ویندوز زمان برتره و کانفیگش یکمی سخت تر از هایو

ویندوز و هایو هر دو تست شدن در کل بنده از ویندوز راضیترم

فقط به جای فلش یه دونه اس اس دی 120 گیگ لازمه که چندان هزینه ای نداره

در کل قندشکن لازمه روی مودم یا روتر برای مخفی کردن فعالیتت البته نه قندشکن های داخلی که همشون مال ایناست و قشنگ روشون نظارت دارن بهتره از سایت اصلی قندشکنهای معروف که اکثرا پرداختی با بیت کوین دارن خرید کنید هزینش بالاتره ولی خوب هم کیفیت بهتری میده هم خیالت راحتره که کسی نگات نمیکنه

سلام برای یه مدت آره ولی بعد چند روز باز همون آش و کاسه هست 

من کاری که بعد سه روز پیدا کردم برا بچه ها گفتم مشکلشون حل بشه اون روش کوچ به همراه اول زدم نتیجه نداد بعد مدتی اونم از کار افتاد در مورد ویندوز اصلا حرفشم نزن واقعا هم سخت تره هم مصرف برق بیشتره بخاطر هارد و فن کیس و تشکیلات دیگه ولی برا مایین قطعات ضعیف و یک عدد فلش تمام بدون هایو هیچ واقعا این داستان خیلیا تو محیط خود هایو قند شکن میزنن بقول شما که اصلا پیشنهاد نمیکنم حتی من تست کردم ای پی ثبت هم نبود زدم هی از کال افتاد دوستان توجه کنن ای پی ثابت بخرن و تمام من الان دو روز درست کردم کاملا اوکی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۱ ساعت قبل، Sezar & sanaz گفته است:

سلام برای یه مدت آره ولی بعد چند روز باز همون آش و کاسه هست 

من کاری که بعد سه روز پیدا کردم برا بچه ها گفتم مشکلشون حل بشه اون روش کوچ به همراه اول زدم نتیجه نداد بعد مدتی اونم از کار افتاد در مورد ویندوز اصلا حرفشم نزن واقعا هم سخت تره هم مصرف برق بیشتره بخاطر هارد و فن کیس و تشکیلات دیگه ولی برا مایین قطعات ضعیف و یک عدد فلش تمام بدون هایو هیچ واقعا این داستان خیلیا تو محیط خود هایو قند شکن میزنن بقول شما که اصلا پیشنهاد نمیکنم حتی من تست کردم ای پی ثبت هم نبود زدم هی از کال افتاد دوستان توجه کنن ای پی ثابت بخرن و تمام من الان دو روز درست کردم کاملا اوکی

نصب ویندوز چه ربطی به هارد و فن کیس داره همون ریگ یه دونه اس اس دی 120 میزاری کنارش و تمام

تنظیمات ویندوز برای کاربران کم تجربه سختره که هر چی بخوای توی گوگل هست

چند تا ریگ برای مشتری بستم همگی ویندوز یه دونه رو هایو برای تست بستیم که کانفیگش خیلی راحتر بود ولی باگهاش و قطعی هاش بیچارمون کرد که آخر سر آوردم روی ویندوز

اس اس دی 120 گیگ هم هزینه ای نداره الان یه دونه فلش 32 گیگ حدود 200 تومن قیمتشه اس اس دی هم حدود 500

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...