رفتن به مطلب

راهنمایی تنظیمات مانیتور

Recommended Posts

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید

مانیتورهای که 165hz است آیا لازمه داخل پنل انودیا این مورد فعال باشه؟؟همین 165 باشه چون بعضی بازی ها 144 داره

Untitl444ed.thumb.jpg.5e1c7dacf8016b4b141a2c407145084a.jpg

و وقتی رو مانیتور گزینه HDR رو AUTO قرار داره آیا لازمه داخل ویندوزم فعال باشه؟؟چون وقتی گزینه ویندوز 11 رو فعال میکنم رو کل سیستم اثر میزاره میخام یک جور باشه رو کل سیستم اثر نزاره

گزینه Super Sharpness فعال باشه؟؟

Brightness رو 100 باشه یا کمتر کنم؟؟

1655556742251.thumb.jpg.575cbd1107b51b00000b9a4ad20eab50.jpg

این موارد چیه ON باشه یا OFF بمونه؟

Untitle44d.thumb.jpg.9a10da096cf8e9a347af5a0a80538cda.jpg

در مورد بخش گیمینگم بگید چه گزینه های فعال باشه

الان در حالت HDR است حالت های دیگه هم داره

1655557778455.thumb.jpg.d6663dc2afabbfc04b8425163e5e6b73.jpg

در مورد حالت گیمینگشم بهم بگید کدوم موارد ON و OFF باشه

1655556977782.thumb.jpg.46acbbcd84d456948c35bb5d5704aeb5.jpg

اون گزینه که رنگو اتوماتیک رنگو کم و زیاد میکنه چیه بگید خاموشش کنم

مرسی❤️

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۰ ساعت قبل، digital_۲۰۱۵ گفته است:

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید

پیشنهاد میکنم nvidia coloer setting رو هم به پیشفرض تغییر بدید.

مانیتورهای که 165hz است آیا لازمه داخل پنل انودیا این مورد فعال باشه؟؟همین 165 باشه چون بعضی بازی ها 144 داره

شما همیشه بزار روی 165. اگه بازی هم داشت بزار روی 165. تو محیط دسکتاپم بزار روی 165.

و وقتی رو مانیتور گزینه HDR رو AUTO قرار داره آیا لازمه داخل ویندوزم فعال باشه؟؟چون وقتی گزینه ویندوز 11 رو فعال میکنم رو کل سیستم اثر میزاره میخام یک جور باشه رو کل سیستم اثر نزاره؟

اگه تو ویندوز فعال نباشه معمولا بازی ها و نرم افزار ها مانیتور شمارو SDR شناسایی میکنن. بعضی مانیتور ها حقه دارن و کاربر گمراه میشه ولی فکر نکنم جی پلاس عقلش به این مورد برسه.

گزینه Super Sharpness فعال باشه؟؟

ترجیها نه

Brightness رو 100 باشه یا کمتر کنم؟؟

بسته به نور محیط و راحتی خودتون تنظیم کنید. من نور ماینتور رو بین 80 و 120 نیت نگه میدارم چون با HDR هم کاری ندارم. با HDR میسپری به عهده مانیتور.

این موارد چیه ON باشه یا OFF بمونه؟

OFF باشه ترجیها. دومی که فکر نکنم برای شما کاربرد داشته باشه اولی هم بهتره نزاری ویندوز زیاد به تصویر ور بره.

در مورد بخش گیمینگم بگید چه گزینه های فعال باشه

الان در حالت HDR است حالت های دیگه هم داره

اینا پروفایل رنگه و هیچ تاثیر روی کارکرد و پرفرمنس مانیتور نداره. سلیقه ای هست. نیاز به رفرنس داره اگر کاربر حساس باشه. توی تلوزیون معمولا این گزینه ها مهمن ولی مانیتور نه.

در مورد حالت گیمینگشم بهم بگید کدوم موارد ON و OFF باشه

از اون VRB احتمالا منظورش VRR بوده روشن کنید ببینید تو انویدیا دیسپلی پنل گزینه G-sync میاد؟ اگه اومد اونم فعال کنید. ما بقی اوکی هست. اون R R Num نمیدونم چیه واقعا!

اون گزینه که رنگو اتوماتیک رنگو کم و زیاد میکنه چیه بگید خاموشش کنم

احتمالا Eco اینکارو میکنه که غیر فعاله.

مرسی❤️

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

سلام مانیتور چی خریدی؟ 

سلام

مدل ACER Nitro KG272S

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

سلام مرسی دادا❤️

مدل ACER Nitro KG272S

و راستی این گزنه 4k چیه؟؟

Untitled_42pg.thumb.jpg.91ef20413511e47b1e9cab0207a6a774.jpg

یعنی  nvidia coloer setting رو بردارم و رو حالت Use default coloer setting بزارم؟؟

Use default coloer setting  تو مانیتورهای جدید بهتره درسته؟

nvidia coloer setting برای مانیتورهای قدیم بهتره بود که hdmi قدیمی داشتن یا مدل قدیم بودن جهت ارائه رنگ بهتر

پس به نظرت HDR فعال نباشه و رو حالت معمول خودش باهاش کار کنم بهتره؟؟؟

اون گزینه VRB  هم سه حالت داره normal و Extreme رو کدوم حالت بزارم؟

تو حالت معمول Brightness  رو 70 تنظیمه

لینک به دیدگاه

داداش من لنگه مانیتور تو رو دارم تنظیمات خوبی پیدا کردی برای 0.5ms و رنگ مناسب براش خبر بده

فقط یه سوال از دوستان من از پنل انویدیا یا خود ویندوز تنظیم میکنم 165 بعد رو دسکتاپ یا هر جا دیگه کلیک میکنم صفحه خاموش روشن میشه بعد باز میشه 75 هرتز چیکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۳/۲۹ در ۱۶:۳۴، digital_۲۰۱۵ گفته است:

سلام مرسی دادا❤️

مدل ACER Nitro KG272S

شرمنده، من فکر کردم G+ هست با اون G های گنده و آپشن های من در آوردی که هر شرکتی برای خودش اختراع میکنه.

و راستی این گزنه 4k چیه؟؟

چون با HDMI زدی EDID مانیتورت نمیتونه با گرافیک درصت حرف بزه، سیستمت فکر میکنه مانیتورت 4k هست. احتمالا این روزولیشن رو اپلایکنی تصویر مخوصا متن ها بهم میریزه ولی تو بازی میتونه بهت کیفیت بهتری بده در ازای فدای فریم و رفرش ریت.

Untitled_42pg.thumb.jpg.91ef20413511e47b1e9cab0207a6a774.jpg

یعنی  nvidia coloer setting رو بردارم و رو حالت Use default coloer setting بزارم؟؟

بنظر من آره. یه وقتایی میشه ازشون اتفاده کرد ولی بنظر من به کار شما نمیاد.

Use default coloer setting  تو مانیتورهای جدید بهتره درسته؟

ربطی نداره. این دوتا آپشن فورس میده به مانیتور که چیکار کنه چیکار نکنه. معمولا خود مانیتور و سیستم تنظیمات درست رو انتخاب میکنن و نیاز به تنظیم دستی نیست. مثلا شما فکر کنی با تنظیم دستی یه چیز خفن میشه، نه اینجوری نیست.

nvidia coloer setting برای مانیتورهای قدیم بهتره بود که hdmi قدیمی داشتن یا مدل قدیم بودن جهت ارائه رنگ بهتر

بالا توضیح دادم. معمولا مانیتور ها تمام زورشون رو میزنن که پیشفرض بهترین کاراییشون رو ارائه بدن مخصوصا مدل های میان رده.

پس به نظرت HDR فعال نباشه و رو حالت معمول خودش باهاش کار کنم بهتره؟؟؟

من با HDR حال نمیکنم روی ویندوز مخصوصا اگه مانیتور VESA براش نگرفته باشه. کمی دردسر داره حالا باز ویندوز 11 بهتر شده. خودت باهاش کار کن ببین بازی هایی که میری یا فیلم هایی که میبینی، میچربه HDR یا نه.

اون گزینه VRB  هم سه حالت داره normal و Extreme رو کدوم حالت بزارم؟

بنظرم بزار روی normal ببین Gsync میاد تو پنل انویدیا. معمولا تغیر میدی این آپشنو مانیتر خاموش روشن میشه. اگر نیومد بزار روی off

تو حالت معمول Brightness  رو 70 تنظیمه

با نور اتاقت و عددی که برات مناسبه تنظیم کن.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

سلام مرسی دادا❤️

فعال میکنم رو حالت نرمال میزارم صفحه یکم تغییر میکنه رو حالت Extreme تغییرش مشخصه انگار تیره میشه ولی داخل پنل انودیا Gsync چیزی واسه نصب نمیاره حالا نمی دونم چرا

مانیتور خاموش و روشن میشه ولی چیزی نمیاره ولی حالت تغییر مانیتور رو حالت normal مشخصه ولی داخل پنل چیزی نیست به نظرت off بزارم؟؟

فکر کنم این قابلیت از درگاه DisplayPort  در دسترسه من hdmi وصل کردم

1655744886407.thumb.jpg.52e2f957b4c179def16358f504cbef7c.jpg

در حالت عادی که amd فعاله که به کار من نمیاد

Untitl55ed.thumb.jpg.0d325982a6057d215511ae1aa7bbb1e6.jpg

در نهایت مانیتور مجدد ریست زدم در حالت استاندارد گذاشتم و Use default coloer setting  رو انتخاب کردم به نظرم دیگه دست به تنظیمات نزم بهتره😁

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۵ دقیقه قبل، digital_۲۰۱۵ گفته است:

سلام مرسی دادا❤️

فعال میکنم رو حالت نرمال میزارم صفحه یکم تغییر میکنه رو حالت Extreme تغییرش مشخصه انگار تیره میشه ولی داخل پنل انودیا Gsync چیزی واسه نصب نمیاره حالا نمی دونم چرا

مانیتور خاموش و روشن میشه ولی چیزی نمیاره ولی حالت تغییر مانیتور رو حالت normal مشخصه ولی داخل پنل چیزی نیست به نظرت off بزارم؟؟

فکر کنم این قابلیت از درگاه DisplayPort  در دسترسه من hdmi وصل کردم

در حالت عادی که amd فعاله که به کار من نمیاد

در نهایت مانیتور مجدد ریست زدم در حالت استاندارد گذاشتم و Use default coloer setting  رو انتخاب کردم به نظرم دیگه دست به تنظیمات نزم بهتره😁

مرسی

الان فکر کنم متوجه شدم VBR چکار میکنه تو مانیتور شما. احتمال بسیار قوی میدم که BFI هست. همون آف کنید بنظر من.

میگم مگه توی جعبه مانیتور DP نبود که HDMI زدید؟ حتما از DP استفاده کنید چون اول خواستم بنویسم شاید ساپورت نمیکنه از Gsync ولی بعد دیدم الان دیگه شدنی نیست و VRR یا Freesync به معنی ساپرت G sync هست حالا ضعیف و قوی داره که با تست معلوم میشه.

لینک به دیدگاه

۲۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

الان فکر کنم متوجه شدم VBR چکار میکنه تو مانیتور شما. احتمال بسیار قوی میدم که BFI هست. همون آف کنید بنظر من.

میگم مگه توی جعبه مانیتور DP نبود که HDMI زدید؟ حتما از DP استفاده کنید چون اول خواستم بنویسم شاید ساپورت نمیکنه از Gsync ولی بعد دیدم الان دیگه شدنی نیست و VRR یا Freesync به معنی ساپرت G sync هست حالا ضعیف و قوی داره که با تست معلوم میشه.

با سلام. من یه مانیتور ایسر مدل vg271s گرفتم. انصافا مانیتور بسیار خوبیه. من یه مشکلی که با این مانیتور دارم اینه که این مانیتور سه تا ورودی داره دو تا hdmi و یکی dp . یه ورودی hdmi به pc و یک ورودی هم به کنسول وصله. مشکلی که هست اینه من اگه مود تصویر رو یکی مثلا استاندارد بذارم رو ورودی دیگه هم می ره رو حالت استاندارد. یعنی نمیشه برا هر ورودی یه مود تصویر شخصی سازی کرد. دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟ چون من قبلا یه مانیتور ایسوس داشتم برا هر ورودی میشد یه مود تصویر گذاشت.

•  
لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

مرسی❤️

تو یک جا خوندم که میگفتن HDMI بهتره و از DP استفاده نکنید

یا DP بهتره مگه نسل جدیده

فکر کنم DP بزنم گزینه VRB فعال کنم قطعا Gsync فعال میشه

Untit77led.jpg

1655824664203.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
25 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است:

مرسی❤️

تو یک جا خوندم که میگفتن HDMI بهتره و از DP استفاده نکنید

یا DP بهتره مگه نسل جدیده

فکر کنم DP بزنم گزینه VRB فعال کنم قطعا Gsync فعال میشه

احتمالا اشتباه منظورشون رو رسوندن. معمولا تو دنیای PC کانکتور DP برتری داره به HDMI

اتفاقا VRR و یا همون Gsync با BFI و یا VRB تو مانیتور شما، معمولا اختلال دارن با هم و همزمان فعال نمیشن. از اون طرف ایسوس با فناوری ELMB تونسته این تداخل رو حل کنه و یا تکنولوژی های مشابه در برند های دیگه با نام های دیگه. من فکر کنم شما همون DP رو بزنید گزینه Gsync رو داخل پنلتون ببینید.

۳۵ دقیقه قبل، mrg۶۶ گفته است:

با سلام. من یه مانیتور ایسر مدل vg271s گرفتم. انصافا مانیتور بسیار خوبیه. من یه مشکلی که با این مانیتور دارم اینه که این مانیتور سه تا ورودی داره دو تا hdmi و یکی dp . یه ورودی hdmi به pc و یک ورودی هم به کنسول وصله. مشکلی که هست اینه من اگه مود تصویر رو یکی مثلا استاندارد بذارم رو ورودی دیگه هم می ره رو حالت استاندارد. یعنی نمیشه برا هر ورودی یه مود تصویر شخصی سازی کرد. دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟ چون من قبلا یه مانیتور ایسوس داشتم برا هر ورودی میشد یه مود تصویر گذاشت.

من تاپیکتون رو دیدم دوست عزیز. متسفانه تجربه کار با مانیتور های Acer رو ندارم و در راهنمایی شما ناتوانم. پوزش میخوام.

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

احتمالا اشتباه منظورشون رو رسوندن. معمولا تو دنیای PC کانکتور DP برتری داره به HDMI

اتفاقا VRR و یا همون Gsync با BFI و یا VRB تو مانیتور شما، معمولا اختلال دارن با هم و همزمان فعال نمیشن. از اون طرف ایسوس با فناوری ELMB تونسته این تداخل رو حل کنه و یا تکنولوژی های مشابه در برند های دیگه با نام های دیگه. من فکر کنم شما همون DP رو بزنید گزینه Gsync رو داخل پنلتون ببینید.

من تاپیکتون رو دیدم دوست عزیز. متسفانه تجربه کار با مانیتور های Acer رو ندارم و در راهنمایی شما ناتوانم. پوزش میخوام.

مرسی❤️

کابل DP وصل کردم الان Gsync امد الان این گزینه فعاله چطور فعال کنم؟؟؟ فکر کنم باید VBR فعال کنم

Untit77led.thumb.jpg.13daa553f20d5ac8ccf08e83ea592631.jpg

الان MODE مانیتور AMD بود الان رفت رو حالت normal الان نباید VRB فعال کنم یا خودش اتوماتیک Gsync فعاله؟

1655824664203.thumb.jpg.0603fa3be91d8548969f593cd2aa9519.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است:

مرسی❤️

کابل DP وصل کردم الان Gsync امد الان این گزینه فعاله چطور فعال کنم؟؟؟ فکر کنم باید VBR فعال کنم

الان MODE مانیتور AMD بود الان رفت رو حالت normal الان نباید VRB فعال کنم یا خودش اتوماتیک Gsync فعاله؟

طبیعیه چون مانیتور شما ماژول جی سینک فیزیکی نداره وابسته AMD freesync هست ولی چون با کارت های انویدیا هم سازگاری داره میتونید از VRR استفاده کنید تحت نام AMD. مادامی که شما gsync رو داخل پنل انویدیا میبینید یعنی فعاله.

حالا امتحان کنید؛ اگر VRB فعال شد، چک کنید داخل بازی تصویر بریده بریده نشه. اگه تصویر بریده شد، VBR رو غیر فعال کنید تا همون Gsync که مهم تره براتون کار کنه حین گیم زدن.

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

طبیعیه چون مانیتور شما ماژول جی سینک فیزیکی نداره وابسته AMD freesync هست ولی چون با کارت های انویدیا هم سازگاری داره میتونید از VRR استفاده کنید تحت نام AMD. مادامی که شما gsync رو داخل پنل انویدیا میبینید یعنی فعاله.

حالا امتحان کنید؛ اگر VRB فعال شد، چک کنید داخل بازی تصویر بریده بریده نشه. اگه تصویر بریده شد، VBR رو غیر فعال کنید تا همون Gsync که مهم تره براتون کار کنه حین گیم زدن.

VRB  الان فعالم نباشه Gsync فعاله؟؟

VRB زیاد مهم نیست یا نه اینم مهم برای کمک به Gsync

مرسی❤️

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، digital_۲۰۱۵ گفته است:

VRB  الان فعالم نباشه Gsync فعاله؟؟

VRB زیاد مهم نیست یا نه اینم مهم برای کمک به Gsync

مرسی❤️

ببین VRB تکنولوژی کم کاربردیه و VRR مهم تره. بنظرم شما بیخیال VRB بشو و فعالا با Gsync دور بزن ببین حال میکنی؟

VRB فعال نباشه صد در صد VRR فعاله. گفتم کافیه پنل nvidia رو نگاه کنی. ولی ممکن هم هست VRB در کنار VRR فعال باشن این بر میگره به زور و توان مانیتورتون.

کمک نمیکنه به Gsync اتفاقا خار پاشه. گفتم معمولا تداخل دارن با هم مگر اتثناعات.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Devileytion گفته است:

ببین VRB تکنولوژی کم کاربردیه و VRR مهم تره. بنظرم شما بیخیال VRB بشو و فعالا با Gsync دور بزن ببین حال میکنی؟

VRB فعال نباشه صد در صد VRR فعاله. گفتم کافیه پنل nvidia رو نگاه کنی. ولی ممکن هم هست VRB در کنار VRR فعال باشن این بر میگره به زور و توان مانیتورتون.

کمک نمیکنه به Gsync اتفاقا خار پاشه. گفتم معمولا تداخل دارن با هم مگر اتثناعات.

دقیقا الان VRB که فعال کردم داخل پنل Gsync غیرفعال شد پس فعلا Gsync تست کنم

اون AMDFreeSyncPremium فعال باشه یا غیرفعالش کنم؟؟؟چون Gsync  فعاله کنم بپرسم

1655826236428.thumb.jpg.e5cda3272007c1db36b39ebc5e65bb0d.jpg

داخل پنل انودیا الان گزینه دیگه ای دست نزنم؟؟ Gsync اتوماتیک فعاله؟

Untit77led.thumb.jpg.956e640118ad442981806e0775a0d1ee.jpg

مرسی دادا❤️

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳ دقیقه قبل، digital_۲۰۱۵ گفته است:

مرسی دادا❤️

اگر freesync رو از روی مانیتورت غیر فعال کنی، Gsync رو داخل پنل از دست میدی.

جی سینک فعاله ولی من همیشه گزینه دوم رو میزنم که نوشته enable for window and full screen mode زیاد هم مهم نیست.

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، digital_۲۰۱۵ گفته است:

1655826236428.thumb.jpg.e5cda3272007c1db36b39ebc5e65bb0d.jpg

Untit77led.thumb.jpg.956e640118ad442981806e0775a0d1ee.jpg

مرسی دادا❤️

این gsync اون چیزی که توقع دارید بهتون نمیده  منم سر همین سیرک انودیا رفتم کابل گرفتم حتی مانیتور تا 165 هرتز هم بالا رفت اما! لگ ریزی تو تمام بازیها داشتم چه 165 چه 144 

همون فری سینک کافیه

در مورد رنگ ها هم بهتره از کنترل پنل انودیا تنظیمش کنید

Screenshot (185).png

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

اگر freesync رو از روی مانیتورت غیر فعال کنی، Gsync رو داخل پنل از دست میدی.

جی سینک فعاله ولی من همیشه گزینه دوم رو میزنم که نوشته enable for window and full screen mode زیاد هم مهم نیست.

خوب پس همون حالت معمولی باشه

به VRB دست نمیزنم بزار حالت خودش OFF باشه تا داخل پنل انودیا Gsync فعال باشه

چون وقتی VRB فعال شد Gsync داخل پنل رفت

به اون amdfre Sync هم دست نمیزنم همون on باشه

الان Gsync فعاله درسته؟

مرسی❤️

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

این gsync اون چیزی که توقع دارید بهتون نمیده  منم سر همین سیرک انودیا رفتم کابل گرفتم حتی مانیتور تا 165 هرتز هم بالا رفت اما! لگ ریزی تو تمام بازیها داشتم چه 165 چه 144 

همون فری سینک کافیه

در مورد رنگ ها هم بهتره از کنترل پنل انودیا تنظیمش کنید

Screenshot (185).png

چون دیدم کابل DP داره همونو وصل کردم الانم Gsync فعاله

❤️

لینک به دیدگاه

سلام دوستان. ببخشید تو تاپیک دوستمون پُست میدم ولی راهنمایی های دوست عزیزمون @Devileytion باعث شد یه سوال برام پیش بیاد.

من مانیتورم PG32UQ هست از سری ROG و 4k و 144 هرتز. تو کنترل پنل انویدیا روی رزلوشن 3840 * 2160 (native) هست ولی این گزینه رو هم داره :

screenshot_2022-06-21_231341_605e.jpg

میخواستم بدونم روی کدوم زرلوشن تنظیم کنم بنظرتون؟ کاربریم کمی گیم و فیلم و اینجور چیزاست...

ویرایش شده توسط faraz81
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۹ ساعت قبل، faraz۸۱ گفته است:

سلام دوستان. ببخشید تو تاپیک دوستمون پُست میدم ولی راهنمایی های دوست عزیزمون @Devileytion باعث شد یه سوال برام پیش بیاد.

من مانیتورم PG32UQ هست از سری ROG و 4k و 144 هرتز. تو کنترل پنل انویدیا روی رزلوشن 3840 * 2160 (native) هست ولی این گزینه رو هم داره :

میخواستم بدونم روی کدوم زرلوشن تنظیم کنم بنظرتون؟ کاربریم کمی گیم و فیلم و اینجور چیزاست...

شما همون 4k و 144 بزار. این رزولیشن های پیشفرض EDID هست که به استاندارد رسیدن و معمولا برای صحبت پخش کننده با نمایش دهنده داخل مانیتور سیو هستن تا شما وقتی هم که درایور نداری، تصویر بگیری و یا مثلا تو محیط بایوس به مشکل نخوری. مثل فعال نبودن XMP به صورت پیشفرض.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...