رفتن به مطلب

بالا نیامدن و بوق نزدن مادربرد

j1989f910
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان ممنون میشم بفرمائین چرا سیستم جدید نسل 12 که خریدم و خودم اسمبل کردم، بالا نمیاد؟

https://uupload.ir/view/trim.8eda0579-69d8-4c42-9bee-9eb4d50c4e85_thgh.mov/

cpu i7 12700k box

System.jpg

ویرایش شده توسط j1989f910
لینک به دیدگاه

• ارسال 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

۳۶ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

سلام

دوستان ممنون میشم بفرمائین چرا سیستم جدید نسل 12 که خریدم و خودم اسمبل کردم، بالا نمیاد؟

cpu i7 12700k box

System.jpg

سلام

چون خودت اسمبل کردی :|

--------------------------------------------

دوست عزیز کسی که بابت این قطعات این همه هزینه میکنه . یا باید خودش تجربه کامل اسمبل کردن رو داشته باشه .

یا اینکه بده جای معتبری واسش امسبل کنن که به چنین مشکلی برنخوره ... نکنین این کارا خداوکیلی :|

الان دقیقا" مشکل به چه صورته ؟! ( روشن میشه نمیشه ریستارت میکنه ... توضیح هم که ندادی :| )

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، invoker گفته است:

سلام

چون خودت اسمبل کردی :|

--------------------------------------------

دوست عزیز کسی که بابت این قطعات این همه هزینه میکنه . یا باید خودش تجربه کامل اسمبل کردن رو داشته باشه .

یا اینکه بده جای معتبری واسش امسبل کنن که به چنین مشکلی برنخوره ... نکنین این کارا خداوکیلی :|

الان دقیقا" مشکل به چه صورته ؟! ( روشن میشه نمیشه ریستارت میکنه ... توضیح هم که ندادی :| )

ویدئویی آپلود کردم، پاور کیس رو که میزنم، مادربرد روشن میشه، ولی بوق نمیزنه

لینک به دیدگاه

۴۲ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

سلام

cpu i7 12700k box

System.jpg

سلام مبارکه 

داخل کیست عروسیه 

درمورد مشکل ،یکمی بیشتر توضیح بدید ممکنه از هر چی باشه

لینک به دیدگاه

هم اکنون، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

ویدئویی آپلود کردم، پاور کیس رو که میزنم، مادربرد روشن میشه، ولی بوق نمیزنه

داداش پیشنهاد میدم خودت دستش نزنی *

-----------------------------------------------------------------

جان من بده یه جا معتبر یه نکاهی بهش بندازن ... احتمالا بایوسش هم آپدیت نیس این چیزا کار راحتی نیس نیاز به تجربه اس ...

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام مبارکه 

داخل کیست عروسیه 

درمورد مشکل ،یکمی بیشتر توضیح بدید ممکنه از هر چی باشه

ممنون

پاور کیس رو که میزنم، مادربرد روشن میشه، ولی بوق نمیزنه، هم با گرافیک و هم با گرافیک آنبورد

3 دقیقه قبل، invoker گفته است:

داداش پیشنهاد میدم خودت دستش نزنی *

-----------------------------------------------------------------

جان من بده یه جا معتبر یه نکاهی بهش بندازن ... احتمالا بایوسش هم آپدیت نیس این چیزا کار راحتی نیس نیاز به تجربه اس ...

سیستم های قبلیمم خودم اسمبل میکردم، بدی شهر کوچیک اینه که این قطعات رو اینجا ندارن

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، j1989f910 گفته است:

ممنون

پاور کیس رو که میزنم، مادربرد روشن میشه، ولی بوق نمیزنه، هم با گرافیک و هم با گرافیک آنبورد

سیستم های قبلیمم خودم اسمبل میکردم، بدی شهر کوچیک اینه که این قطعات رو اینجا ندارن

اگه بوق نمیزنه مشکل پاوره 

اگه پاورت ماژولار هست تمامی سیم های برق چه مبدا چه مقصد رو چک کن شاید چون زیاد سبستم پیچیده هست یه چیزی یادت رفته

ادیت:رم ها هم چک کن

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

دقت کنید 4 تا چراغ برد که باید روشن و خاموش بشن هیچ عکس العملی ندارن

یبار دیگه سیم کشی های برق رو چک کنید...کابل برق مستقیم بزنید بدون تبدیل

جواب نداد قطعات روی میز اسمبل کنید تست کنید

همیشه تو اسمبل قطعات نو اول یبار بیرون کیس تست کنید اوکی بود بریزید تو کیس

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

دقت کنید 4 تا چراغ برد که باید روشن و خاموش بشن هیچ عکس العملی ندارن

یبار دیگه سیم کشی های برق رو چک کنید...کابل برق مستقیم بزنید بدون تبدیل

هیچ عکس العملی ندارن

بدون کابل اسلیو هم الان تست کردم، برای سی پی یو، دو تا سوکت 8 پین داره که هم به پاور وصل کردم و دو سر دیگه رو هم به مادربرد

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

منظورم این چراغ هاست

asus-strix-z690-f-gaing-wifi-review6.jpg

بله همینا روشن نمیشه

لینک به دیدگاه

یبار قطعات بیرون کیس تست کنید اول بدون گرافیک بعد با گرافیک

اتصالات رو یبار دقیق چک کنید 24 و 2 تا 8 پین

لینک به دیدگاه

تمام کابل های اکستنش پاور رو جدا کن. و کابل برق ها رو مستقیم از خود پاور به قطعات بزن، تمامش رو.

اگر درست نشد، اگر اس اس دی M.2 داری، رو جداش کن ومجدد تست کن

اگر نشد، پردازنده رو در بیار، زیف رو چک کن چیزی رو کج نکرده باشی، مجدد پردازنده  رو جا بزن و بلاک رو ببند.

اگر نشد، سیستمو بده دست کسی که بلده اسمبل کنه اگر به مشکل خورد، مادربرد رو بفرست گارانتی

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، j1989f910 گفته است:

IMG_8506.jpg

بقیش کو؟

اون 4پین هم وصل بود؟

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

بقیش کو؟

IMG_8507.jpg

IMG_8510.jpg

ویرایش شده توسط j1989f910
لینک به دیدگاه

این مشکلی نداره، خالی باید باشه، شما اکستنشن ها رو جدا کن فقط از کابل های خود پاور استفاده بکن.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من اینه فقط مین بورد و پردازنده و پاور متصل باشن سیستم روشن کن ببین بوق میزنه.

اگه بوق زد سیستم خاموش کن  به ترتیب قطعات باید اضافه کنی تا متوجه بشی مشکل از کدون قطعه هستش.

لینک به دیدگاه

فرستادم گارانتی مادربرد رو، بعدش دوباره تست میگیرم که اگه اوکی نشد حتما از سی پی یو میگن هستش

سی پی یو باکس هستش، گارانتی جهانی داره، اونو چطور و کجا باید بفرستم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

فرستادم گارانتی مادربرد رو، بعدش دوباره تست میگیرم که اگه اوکی نشد حتما از سی پی یو میگن هستش

سی پی یو باکس هستش، گارانتی جهانی داره، اونو چطور و کجا باید بفرستم؟

پردازنده آخرین قطعه ای هست که ممکنه خراب بشه، پس اونو بزار آخر. حالا AMD ممکنه پایه هاش خم بشه و نیاز به تعمیر پیدا کنه ولی از سمت اینتل معمولا چیزی که آسیب میبینه سوکت مادربرد هست که پینش کج میشه. روش دوستمون که گفتن خارج کیس اسمبل کنید رو امتحان کردید؟ روش خوبی هست، اشکالات زیادی در میاد. تک رم و اسلات های مختلف هم ایکاش تست میکردید یا شایدم کرده باشید. کلیر سیموس و آپدیت بایوس هم احتمالا آشنا هستید و تست کردید. حالا بزارید ببینیم گارانتی چی میگه، فعلا که سیستم دستتون نیست.

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

پردازنده آخرین قطعه ای هست که ممکنه خراب بشه، پس اونو بزار آخر. حالا AMD ممکنه پایه هاش خم بشه و نیاز به تعمیر پیدا کنه ولی از سمت اینتل معمولا چیزی که آسیب میبینه سوکت مادربرد هست که پینش کج میشه. روش دوستمون که گفتن خارج کیس اسمبل کنید رو امتحان کردید؟ روش خوبی هست، اشکالات زیادی در میاد. تک رم و اسلات های مختلف هم ایکاش تست میکردید یا شایدم کرده باشید. کلیر سیموس و آپدیت بایوس هم احتمالا آشنا هستید و تست کردید. حالا بزارید ببینیم گارانتی چی میگه، فعلا که سیستم دستتون نیست.

دیروز رفته بودم رشت که از اونجا قطعات رو خریده بودم به جز سی پی یو رو، مادربرد موند پیشش تا بفرسته گارانتی

لینک به دیدگاه

رم هاتون رو در لیست ایسوس چک کردید که وجود داشته باشه؟ مادربرد ایسوس شدیدا به رم حساسه و در سری جدید هم برای من همین اتفاق افتاد و مشکل رم بود.

لینک به دیدگاه

۲۹ دقیقه قبل، pedi۹۰۰۴ گفته است:

رم هاتون رو در لیست ایسوس چک کردید که وجود داشته باشه؟ مادربرد ایسوس شدیدا به رم حساسه و در سری جدید هم برای من همین اتفاق افتاد و مشکل رم بود.

منظور که کدشو تو سایت ایسوس وارد کنم؟

فروشنده گفت مادربرد و سی پی یو سوخته، یعنی اول سی پی یو سوخته که داغ نمیشد و زده مادربرد رو هم سوزونده، نمیدونم میشه یا نه؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، j1989f910 گفته است:

منظور که کدشو تو سایت ایسوس وارد کنم؟

فروشنده گفت مادربرد و سی پی یو سوخته، یعنی اول سی پی یو سوخته که داغ نمیشد و زده مادربرد رو هم سوزونده، نمیدونم میشه یا نه؟

حرف مفته به نظر من. نه در سایت لیست رم هایی که مادربرد شما ساپورت میکنه نوشته شده و باید چک کنید ببینید ایا رم شما در اون لیست هست یا نه و اینکه رم ها حتما در اسلات a2  و b2 نصب بشوند. رم هاتون در لیست هستش و مشکلی نداره فقط درست نصب کردید؟

ویرایش شده توسط pedi9004
لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، pedi۹۰۰۴ گفته است:

حرف مفته به نظر من. نه در سایت لیست رم هایی که مادربرد شما ساپورت میکنه نوشته شده و باید چک کنید ببینید ایا رم شما در اون لیست هست یا نه و اینکه رم ها حتما در اسلات a2  و b2 نصب بشوند. رم هاتون در لیست هستش و مشکلی نداره فقط درست نصب کردید؟

دو و چهار نصب بود رم

مادربرد رو نگهداشت تا بفرسته گارانتی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...