رفتن به مطلب

بالا نیامدن و بوق نزدن مادربرد

j1989f910
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مادربرد ممکنه خراب باشه و

هم اکنون، j1989f910 گفته است:

دو و چهار نصب بود رم

مادربرد رو نگهداشت تا بفرسته گارانتی

با سی پی یو دیگه ای تست کردید یا اون طرف تست کرد؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

2 ساعت قبل، pedi9004 گفته است:

مادربرد ممکنه خراب باشه و

با سی پی یو دیگه ای تست کردید یا اون طرف تست کرد؟

خودش اونطرف تست کرد با مادربرد دیگه ای و به من گفت سیستم هی ریستارت میشه به محض بالا اومدن، من که ندیدم و فاصله داشتیم

ویرایش شده توسط j1989f910
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

پیرو مشکل سیستم جدیدم که خودم حضوری رفتم پیش مغازه دار تو رشت (عرفان رایانه)، بهم گفتن که سی پی یوی پلمپ  i7 12700k که از حراج کامپیوتر، خریده بودم مشکل دار بوده و زده بعدش مادربرد رو هم سوزونده، خلاصه مادربرد موند پیششون حدود 2 هفته ای تا بفرستن واسه گارانتی و امروز پی ام دادن که مادربرد رو تعویض کردن و امروز و فردا برام ارسال میکنن، حالا دوباره میگن احتمال 99 درصد سی پی یو مشکل داره باز و میترسم دوباره تست کنم و باز مادربرد هم بسوزه، از شانس من هستش، چقدر میتونه حرفشون مبنی بر خراب بودن سی پی یو، درست باشه دوستان؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

پیرو مشکل سیستم جدیدم که خودم حضوری رفتم پیش مغازه دار تو رشت (عرفان رایانه)، بهم گفتن که سی پی یوی پلمپ  i7 12700k که از حراج کامپیوتر، خریده بودم مشکل دار بوده و زده بعدش مادربرد رو هم سوزونده، خلاصه مادربرد موند پیششون حدود 2 هفته ای تا بفرستن واسه گارانتی و امروز پی ام دادن که مادربرد رو تعویض کردن و امروز و فردا برام ارسال میکنن، حالا دوباره میگن احتمال 99 درصد سی پی یو مشکل داره باز و میترسم دوباره تست کنم و باز مادربرد هم بسوزه، از شانس من هستش، چقدر میتونه حرفشون مبنی بر خراب بودن سی پی یو، درست باشه دوستان؟

احتمالش زیاد هست و اینکه وقتی CPU رسید دستت شماره سریالش را با جعبش چک کن و اینکه دقیقا اگر CPU خراب باشه مادربرد پشت سر  هم ریست میشه که این تجربه را من دارم هنوز هم دارمش و باید با یه پردازنده دیگری تستش کنم سوکت 2011

حالا اینکه CPU ها قبل از بسته بندی تست میشن پس برو ببین چرا این مورد اینطوری شده

باز کردن پلمپ زیاد سخت نیست گرمش میکنن و باز میشه و همون را گرم میکنن مثل روز اول میچسبه

من پردازنده دست دوم خریدم اینطور شد البته بعد از چند سال با ضحمات شبانه روزی اداره ...... برق

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

احتمالش زیاد هست و اینکه وقتی CPU رسید دستت شماره سریالش را با جعبش چک کن و اینکه دقیقا اگر CPU خراب باشه مادربرد پشت سر  هم ریست میشه که این تجربه را من دارم هنوز هم دارمش و باید با یه پردازنده دیگری تستش کنم سوکت 2011

حالا اینکه CPU ها قبل از بسته بندی تست میشن پس برو ببین چرا این مورد اینطوری شده

باز کردن پلمپ زیاد سخت نیست گرمش میکنن و باز میشه و همون را گرم میکنن مثل روز اول میچسبه

من پردازنده دست دوم خریدم اینطور شد البته بعد از چند سال با ضحمات شبانه روزی اداره ...... برق

سی پی یو که پیش خودمه و شماره سریالاش هم یکی هستش، یادمه تو مغازه ی فروشنده بهم گفتن که سی پی یو رو با یه مادربرد دیگه تست کردن و هی ریستات میشد سیستم

گارانتی هم که تو ایران نداره، ولی بهم گفتن تو مغازه که تو دبی، گارانتی داره و اونجا بره تعویض خواهد شد.

خدا نگذره از سایتی که سی پی یو رو گرفتم.

1 دقیقه قبل، j1989f910 گفته است:

سی پی یو که پیش خودمه و شماره سریالاش هم یکی هستش، یادمه تو مغازه ی فروشنده بهم گفتن که سی پی یو رو با یه مادربرد دیگه تست کردن و هی ریستات میشد سیستم

گارانتی هم که تو ایران نداره، ولی بهم گفتن تو مغازه که تو دبی، گارانتی داره و اونجا بره تعویض خواهد شد.

خدا نگذره از سایتی که سی پی یو رو گرفتم.

برای من باکس و پلمپ هم بوده تازه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ما تو اداره سیستم با مشخصات i3 نسل ۹ سری f 

مادربرد ایسوس h 310

رم ۴ گیگ

مادربردو اسمبل کردیم ولی با هردو پورت vga و hdmi  سیستم روشن میشه ی ۵ تایی بوق تک و ممتد میزنه و تصویرم اصلا نمیده 

ولی با کارت گرافیک همه چی اوکیه 

نظرتون ممنون میشم بگین چ چیزایی نیاز ب انجامه 

ویرایش شده توسط reza_ngh72
لینک به دیدگاه

سلام

مادربرد تعویض شده ام الان رسیده

از دوستان کسی کمکم کنه ممنون میشم

لینک به دیدگاه

۴۱ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

سلام

چه نوع کمکی برادر ؟

لینک به دیدگاه

۴۸ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

سلام

بدید بیرون جلوتون اسمبلش کنن برا بار اول

لینک به دیدگاه

۴۲ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

بدید بیرون جلوتون اسمبلش کنن برا بار اول

دقیقا همین. خودتون اسمبل نکنید.

لینک به دیدگاه

51 دقیقه قبل، j1989f910 گفته است:

اینکه دوباره بالا نمیاد

اسمبل کردی و مجددا تصویر نداد ؟

بیرون از کیس  یا داخل کیس ؟

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

۵۰ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

اینکه دوباره بالا نمیاد

گفتم بده بیرون چرا گوش ندادی

لینک به دیدگاه

بله هم داخل کیس و هم بیرون کیس تا همین حالا مشغول بستن بود که باز دوباره تصویر نداد

لینک به دیدگاه

هیچ چراغی روشن نمیشه؟

فردا بدید بیرون با cpu دیگه تست کنن

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، j1989f910 گفته است:

بله هم داخل کیس و هم بیرون کیس تا همین حالا مشغول بستن بود که باز دوباره تصویر نداد

بدون CPU روشن کن

ببین مادربرد چه واکنشی نشون میده

بوق میزنه یا خیر

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

۱۷ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

هیچ چراغی روشن نمیشه؟

فردا بدید بیرون با cpu دیگه تست کنن

نه هیچ چراغی

14 دقیقه قبل، Royal گفته است:

بدون CPU روشن کن

ببین مادربرد چه واکنشی نشون میده

بوق میزنه یا خیر

یعنی کدوم قطعات وصل باشن؟

لینک به دیدگاه

۲۷ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

یعنی کدوم قطعات وصل باشن؟

فقط CPU را حذف کن

لینک به دیدگاه

۲۱ دقیقه قبل، Royal گفته است:

فقط CPU را حذف کن

اوکی، فقط گرافیک ندارم در حال حاضر، بدون اون میشه؟

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

اوکی، فقط گرافیک ندارم در حال حاضر، بدون اون میشه؟

میخوام بدونم مادربرد خودش روشن میشه یا خیر و اگر روشن بشه بدون پردازنده چراغ CPU روشن میشه 

گرافیک مهم نیست چون به هرحال تصویر نداری

لینک به دیدگاه

۴۸ دقیقه قبل، Royal گفته است:

میخوام بدونم مادربرد خودش روشن میشه یا خیر و اگر روشن بشه بدون پردازنده چراغ CPU روشن میشه 

گرافیک مهم نیست چون به هرحال تصویر نداری

داخل کیس یا بیرون کیس، فرقی میکنه یا اینکه نه که با اون روش ببندم؟

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

داخل کیس یا بیرون کیس، فرقی میکنه یا اینکه نه که با اون روش ببندم؟

آر جی بی که روشن میشه دقیقا سری پیشم روشن میشد

لینک به دیدگاه

بیرون کیس روی سطحی که رسانا نباشه روشن کن و هیچ چیز اضافه ای هم به مادربرد متصل نکن Bizzer را ببند که اگر بوق زد معلوم باشه

در کل این تستی هست که نشون بده مادربرد سالم هست یا نه چون اگر مادربرد سالم باشه و شناسایی کنه که CPU نداره چراغ LED مربوط به پردازنده خاموش نمیشه و سیستم همینطور می ماند و فنها هم کار میکنن و RGB و چیزهای دیگر روشن می مونن

فردا اگر تونستی یه CPU جور کن و تست کن چون اگر در موقع استارت سیستم CPU شناسایی نشه مادربرد هیچ واکنشی نشون نمیده و حتی بوق هم نمیزنه باید تست CPU در هنگام Post  رد بشه بعد برای موارد دیگه بوغ میزنه

POST= Power On Self Test

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Royal گفته است:

بیرون کیس روی سطحی که رسانا نباشه روشن کن و هیچ چیز اضافه ای هم به مادربرد متصل نکن Bizzer را ببند که اگر بوق زد معلوم باشه

در کل این تستی هست که نشون بده مادربرد سالم هست یا نه چون اگر مادربرد سالم باشه و شناسایی کنه که CPU نداره چراغ LED مربوط به پردازنده خاموش نمیشه و سیستم همینطور می ماند و فنها هم کار میکنن و RGB و چیزهای دیگر روشن می مونن

فردا اگر تونستی یه CPU جور کن و تست کن چون اگر در موقع استارت سیستم CPU شناسایی نشه مادربرد هیچ واکنشی نشون نمیده و حتی بوق هم نمیزنه باید تست CPU در هنگام Post  رد بشه بعد برای موارد دیگه بوغ میزنه

POST= Power On Self Test

بیشتر تخصصی شد

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، j۱۹۸۹f۹۱۰ گفته است:

بیشتر تخصصی شد

در کل نظر من این هست که پردازندت دار فانی را ودا گفته

یه پردازنده گیر بیار و تست کن یا CPU خودت را بده تست کنن در حضور خودت

تا CPU شناخته نشه در قسمت P.O.S.T شما نه تصویر داری نه صدای بوغ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...