رفتن به مطلب

مشکل با ویندوز دیفندر

Kiarash
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

نزدیک 10 ساعته سیستم رو این حالته و شدیدا تو اجرای برنامه های مختلف کرش میکنه و فریز میشه
همچنین  نشانک موس دائما به صورت فوق العاده سریع درحال چرخش هست

یه نکته ریز هم اینکه از چندی پیش آنتی ویروس ویندوز یا همون ویندوز دیفندر یه مشکلی داشت اونم اینکه به تمام فایل ها مخصوصا فایل های جدید اتهام میزد و به عنوان بلاک میشناخت و باید برای اجرای صحیح اون فایل میرفتم اونو از لیست سیاه درمیاوردم و یا آنتی ویروس رو غیر فعال میکردم

2068189049_Screenshot(9).thumb.png.df8930c60a60bfdf4a92490bd57ed120.png

حالا هم که مشکل اینکه این آنتی ویروس سرویس مایکروسافت از صبح فعاله و شرایطی که بالاتر توضیح دادم رو ایجاد کرده

با غیر فعال کردن آنتی ویروس هم مشکل حل نمیشه

حتی همین الان هنگام ایجاد تایپک دوباره فریز شد

image.thumb.png.1f6830ab0d7bb58bc919302cb320ff52.png

من آنتی ویروس کسپرکسی رو نصب کردم فرقی نکرد اما اومدم نت32 رو نصب کردم مشکل حل شد اما سیستم رو ریستارت میکرد و مجبور شدم پاکش کنم و دوباره این سرویس دیفندر برگشت

کسی تجربه ای مشابه داره؟ راهکارتون برای این مشکل چی هست؟

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

ممنون  موارد ۱ و ۳ رو انجام دادم ولی ۲ رو نه  اینم امتحان میکنم 

لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

ممنون  موارد ۱ و ۳ رو انجام دادم ولی ۲ رو نه  اینم امتحان میکنم 

مشکل رو مخی هست ، امیدوارد زودتر مشکلتون رفع بشه . من برای لپتاپ قدیمیم که رمش 4 هست همچین مشکلی پیش اومد و هر کاری کردم درست نشد و مجبور به عوض کردن ویندوز شدم ، خلاصه اگه کلا نتیجه نگرفتید مرحله آخر رو عوض کردن ویندوز در نظر بگیرید.

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

مشکل رو مخی هست ، امیدوارد زودتر مشکلتون رفع بشه . من برای لپتاپ قدیمیم که رمش 4 هست همچین مشکلی پیش اومد و هر کاری کردم درست نشد و مجبور به عوض کردن ویندوز شدم ، خلاصه اگه کلا نتیجه نگرفتید مرحله آخر رو عوض کردن ویندوز در نظر بگیرید.

بله واقعا مشکل اعصاب خورد کنی هست

احتمال زیاد مجبورم ویندوز عوض کنم و ایندفعه به همون ویندوز ۱۰ برمیگردم ویندوز ۱۱ حالا حالا ها کار داره

لینک به دیدگاه

۲۰ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

بله واقعا مشکل اعصاب خورد کنی هست

احتمال زیاد مجبورم ویندوز عوض کنم و ایندفعه به همون ویندوز ۱۰ برمیگردم ویندوز ۱۱ حالا حالا ها کار داره

سلام 

ویتدوزتو از کجا گرفته بودی؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، CREATIVE گفته است:

سلام 

ویتدوزتو از کجا گرفته بودی؟

سلام

Soft98

لینک به دیدگاه

۵۵ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

سلام

Soft98

از سافتگذر نسخه ی پرو انلاک رو بگیر نصب کن

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲ در ۲۱:۱۵، CREATIVE گفته است:

از سافتگذر نسخه ی پرو انلاک رو بگیر نصب کن

نسخه پرو آنلاک رو زدم فرقی نکرد

امروزم ویندوز ۱۰ ورژن 1809 نصب کردم ولی متاسفانه بازم اون antimalware service رو تو تسک منیجر میبینم که بیشترین مقدار رم و هارد رو نسبت به بقیه اپ ها تسخیر کرده

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

نسخه پرو آنلاک رو زدم فرقی نکرد

امروزم ویندوز ۱۰ ورژن 1809 نصب کردم ولی متاسفانه بازم اون antimalware service رو تو تسک منیجر میبینم که بیشترین مقدار رم و هارد رو نسبت به بقیه اپ ها تسخیر کرده

احتمال زیاد ویروس داره سیستمت چون اون برنامه رو میشه با یه نرم افزار کلا شرشو کم کرد

خودم تست کردم و جواب داده

ولی قبلش حتما کل سیستمو یه اسکن بکن با loaris trojan remover

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، CREATIVE گفته است:

احتمال زیاد ویروس داره سیستمت چون اون برنامه رو میشه با یه نرم افزار کلا شرشو کم کرد

خودم تست کردم و جواب داده

ولی قبلش حتما کل سیستمو یه اسکن بکن با loaris trojan remover

اسکن کردم چیز خاصی پیدا نشد

اما با کسپرکسی فایلی به اسم KMS-R@1n.exe پیدا کردم   درحالی که من هیچ کرکی نصب نکردم

حتی به اسم همین فایل در Task Scheduler پوشه ای دیدم تو قسمت کتابخونه (Library) Scheduler هم جمعا ۲ پوشه هست یکیش به اسم microsoft و دیگری به اسم KMS-R@1n  که داخل همین KMS یه فایلی هست دقیقا هنگام نصب ویندوز  ایجاد شده و فایل Windows64Enterprise نام داره با لوکیشن R@1n-KMS\

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

اسکن کردم چیز خاصی پیدا نشد

اما با کسپرکسی فایلی به اسم KMS-R@1n.exe پیدا کردم   درحالی که من هیچ کرکی نصب نکردم

حتی به اسم همین فایل در Task Scheduler پوشه ای دیدم تو قسمت کتابخونه (Library) Scheduler هم جمعا ۲ پوشه هست یکیش به اسم microsoft و دیگری به اسم KMS-R@1n  که داخل همین KMS یه فایلی هست دقیقا هنگام نصب ویندوز  ایجاد شده و فایل Windows64Enterprise نام داره با لوکیشن R@1n-KMS\

اون kms فایل کرک ویندوزه و ویروس نیست

اینارو یکی یکی تست کن ببین کدومشون اون فرایند رو متوقف میکنن

من یکیشونو تست کردم و مشکلو حل کرد :

https://imgurl.ir/uploads/a011347_NoDefender.rar

https://imgurl.ir/uploads/f074853_dControl.1.9.rar

پسوردشونم : soft98.ir

دومی رو حتما تست کن احتمال زیاد مشکلتو حل میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...