رفتن به مطلب

سوال از دوستانی که تجربه کار با بتن یا رنگ کردنشو دارن

silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

خاستم به انگلیسی بنویسم نمیدونم دقیقا چی بنویسم که جواب بگیرم،حالا بگذریم 

خلاصه اینکه یه جفت دمبل بتنی ساختم ،و میخام کاریش بکنم که در دراز مدت ریزه خاک یا ماسه ازش کنده نشه ،با خودم گفتم با اسپری رنگش کنم ،اما مطمئن نیستم جواب میده یا نه 

اگه کسی راهکاری داره بگه IMG_20220625_200110.thumb.jpg.96555e48564226ea14cbb149883bd70f.jpg

لینک به دیدگاه

رنگ کردن که بعید میدونم تاثیری داشته باشه. بتن در برابر ضربه به شدت  آسیب پذیره. جدا از هر راه حلی که در نهایت انجام میدید مراقبت  میخواد.

یک چیزی شبیه لاستیک ذوب شده اگر بشه خوب میشه.شبیه همین دمبل های وزنه ثابت بشه.

اگر میتونیدمراقبت کنید بنظرم رنگ روغن غلیظ درست کنید یه روکش ضخیم روش ایجاد کنید درنهایت با  چسب 5 سانتی  روکش کنید .

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

رنگ کردن که بعید میدونم تاثیری داشته باشه. بتن در برابر ضربه به شدت  آسیب پذیره. جدا از هر راه حلی که در نهایت انجام میدید مراقبت  میخواد.

یک چیزی شبیه لاستیک ذوب شده اگر بشه خوب میشه.شبیه همین دمبل های وزنه ثابت بشه.

اگر میتونیدمراقبت کنید بنظرم رنگ روغن غلیظ درست کنید یه روکش ضخیم روش ایجاد کنید درنهایت با  چسب 5 سانتی  روکش کنید .

یه جفت دمبل دیگه هم چندین سال پیش برادرم درست کرده بود اومدم کاغذ پیچوندم دورش و بعد با چسب ۵سانتی زدم دورش 

جواب میده ،ولی خب اون کلا شکل مضخرفیم داشت،ولی این حیفه این ظاهر خوبی داره (توی عکس بد افتاده)

لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است:

یه جفت دمبل دیگه هم چندین سال پیش برادرم درست کرده بود اومدم کاغذ پیچوندم دورش و بعد با چسب ۵سانتی زدم دورش 

جواب میده ،ولی خب اون کلا شکل مضخرفیم داشت،ولی این حیفه این ظاهر خوبی داره (توی عکس بد افتاده)

اون شکلی نه. الان که با وجود لایه بتن  نوار چسب نمیگیره بهش. رنگ خودش اصل قضیه اس. چسب هم محض اطمینان گفتم. 

خهمون چسب رو هم میشه با سلیقه کار کرد. من خودم دوران مدرسه تمامی کتاب دفترهارو چسب 5 سانتی میزدم بجای جلد.

لینک به دیدگاه

یه سری اسپری هایی هست دقیقا نمیدونم چی بش میگن توی یه ویدیو diy خارجی دیدم ازش استفاده کرد توی ایران خودم ندیدم یه چیزی شبیه لاستیک اسپری میکنه ینی وقتی اسپری کنید به جایی بعد از خشک شدن مث این میشه که لاستیکی بشه اونجا

اگه بتونید همچین اسپریی پیدا کنید فک کنم خیلی خوب بشه

ولی اگه پیدا نشد همین ایده کاغذ و مقوا و چسب خوبه اگه تر و تمیز انجامش داد

داخلش رو قبل بتن ریزی سیم مفتولی کار گذاشتید دیگه؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

یه سری اسپری هایی هست دقیقا نمیدونم چی بش میگن توی یه ویدیو diy خارجی دیدم ازش استفاده کرد توی ایران خودم ندیدم یه چیزی شبیه لاستیک اسپری میکنه ینی وقتی اسپری کنید به جایی بعد از خشک شدن مث این میشه که لاستیکی بشه اونجا

اگه بتونید همچین اسپریی پیدا کنید فک کنم خیلی خوب بشه

ولی اگه پیدا نشد همین ایده کاغذ و مقوا و چسب خوبه اگه تر و تمیز انجامش داد

فکر کنم چیزی شبیه موم باشه اینی که شما میگین.

https://www.digikala.com/product/dkp-7283025/موم-پاششی-خودرو-واکو-مدل-vako-حجم-1-لیتر/

به جز موم شاید چسب چوب یا چسب سیلیکون هم جواب بده.

لینک به دیدگاه

عایق کف کولر بگیر همون قیر آماده ،  با ظرف بزار داخل آب جوش داغ داغ بشه ، بعد با یه قلم رنگ یا کاردک بزن ، مشکی و خوشرنگ هم میشه ، خواستی میتونی با بنزین رقیقش هم کنی ، اگر خودش هم داغ داغ بزنی راحت میچسبه ، مثل رنگ رقیق میشه

مشخصات، قیمت و خرید عایق کف کولر شهاب مدل DCO وزن 650 گرم | دیجی‌کالا (digikala.com)

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

آری ،مشکلی بابت استقامت نداره 

..........

دوستان ممنون بابت پیشنهادات 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...