رفتن به مطلب

مشکل صفحه آبی ویندوز 11 با ارور dpc_watchdog_violation

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
ویندوز 11 22H2
22621.105
هنگام کار با موزیلا این مورد پیش میاد
پاور سیستم که قبلا 500 بود عوض شده و یکی نو 750 بسته شده و تغییر دیگه سیستم مانیتور بوده
یکی SSD 500 سامسونگ برای ویندوزه یکی هارد 4 ترا بلک و 4 ترا بلو برای دیتا و یکی دیگه SSD 256 هم برای دیتا گذاشتم
تو بیلد قبلی این مشکل نبود وقتی بیلد جدید 22H2 این مشکل پیدا شد

دانلود فایل Minidump سیستم

IMG-20220625-WA0006.thumb.jpg.03ae2338d80ce49adedb3d50582f6c93.jpg

ورژن قبلی Intel Rapid Storage Technology من intel_rst_18.6.1.1016 ورژن که الان نصب بود
ورژن جدیدش این میشه؟؟
Intel Rapid Storage Technology (RST) 18.1.6.1039 دانلود بهبود عملکرد هارد دیسک اینتل
درسته؟؟
بعد از نصب چرا این بخش IDE ATA/ATAPI رفت؟؟؟؟
مشکلی پیش امده
چون با اررو صفحه آبی DPC_WATCHDOG_VIOLATION مواجه شده بودم این کارو کردم و آپدیت کردم

00000000000000009663.thumb.png.43f3de74bed407bab2a3a5b0f2b523ab.png

Un55titled.thumb.jpg.64a7478cf4ede893e70fa983c3f450da.jpg

گیج شدم نمی دونم چی کار بکنم😞

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

کولر پردازنده Green GLC240-EVO که رو cpu نصبه و یک مورد دیگه چند سالی است خمیر سیلیکون جدید بهش نزدم!!

لینک به دیدگاه

احتمالا اشتباه سنسور باشه وگرنه این دمای خیلی بالاییه ، یه بار با hwinfo چک کن ببین چه دمایی نشون میده

وقتی این دما رو نشون میده یه دست به چیپست بزن ببین دماش چجوریه

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

احتمالا اشتباه سنسور باشه وگرنه این دمای خیلی بالاییه ، یه بار با hwinfo چک کن ببین چه دمایی نشون میده

فکر کنم نرم افزار مشکل داشت

Unt55itled.thumb.jpg.5742ecdc0017ac0bcfce75fae255d20c.jpg

به نظرت خمیر cpu رو مجدد عوض کنم یا نیاز نیست الان چند سالیه عوض نکردم

دقیق نمی دونم این مشکل از کجاست

این روش که رفتم دیگه این صفحه آبی نیومد

درایور گرافیک رو در بخش display adapters در حالت disabled قرار بگیره و مدتی با سیستم کار کنید.

باز که فعالش کردم بازم امد

دقیق نمی دونم یا باگه ویندوز یا از پاور جدید که گرفتم وگرنه پاورم درست وصل کردم مشکلی نداره

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

خمیر سیلیکون چی استفاده کرده بودید قبلا ، تو حالت لود یا گیم یا هرچی چند ساعتی با همین hwinfo چک کنید ببینید دمای cpu  و مادربورد چجوری میشه 

کمترین و بیشترین دما رو نشون میده ببین چند میزنه 

در مورد بلو اسکرین بعد از اپدیت ویندوز درایور جدید یا سخت افزار جدید نصب نکردید؟ 

اگه فکر میکنی از درایور گرافیکه که یع بار با DDU  درایورو پاک کن  از اول نصب کن اخرین نسخه رو 

من هیچوقت با این نرم افزارای intel و amd مثل همین rapid storage ارتباط برقرار نکردم

لینک به دیدگاه

۴۸ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

خمیر سیلیکون چی استفاده کرده بودید قبلا ، تو حالت لود یا گیم یا هرچی چند ساعتی با همین hwinfo چک کنید ببینید دمای cpu  و مادربورد چجوری میشه 

کمترین و بیشترین دما رو نشون میده ببین چند میزنه 

در مورد بلو اسکرین بعد از اپدیت ویندوز درایور جدید یا سخت افزار جدید نصب نکردید؟ 

اگه فکر میکنی از درایور گرافیکه که یع بار با DDU  درایورو پاک کن  از اول نصب کن اخرین نسخه رو 

من هیچوقت با این نرم افزارای intel و amd مثل همین rapid storage ارتباط برقرار نکردم

بیشترین دما وقتی دارم بازی میکنم 41 تا 42 و کمترین 37 یا 36 البته رو صفحه نمایش خود کولر گرین میزنه

عضو کانال dev بودم مشکلی نداشت تا این که بعد آخرین آپدیت یهو اینطوری شد درست قبل هم پاور 750 گرفتم هم یکی مانیتور گیمینگ

یعنی ACHI بهتر از rapid storage ؟؟؟

چون الان دوتا هارد HDD 4 ترا دارم برای دیتا و دوتا SSD که 500 سامسونگ برای ویندوز و اون یکی هم دیتا

برای هم گفتم شاید ویندوزمو از طریق rapid storage نصب کنم بهتر بشه

خمیر سیلیکن هم داخل جعبه خود کولر گرین بود

https://green.ir/products/cooling/gt_4_premium

مرسی❤️

لینک به دیدگاه

در مورد خمیر به نظر دمای پردازنده خوبه لازم نداره عوضش کنی، حالا نظر بقیه دوستان رو هم بپرس

قبلا که اینتل داشتم هر وقت همین rapid storage نصب میکردم مشکل میخوردم، رو amd یه نرم افزار داشت نصب کردم ( StoreMI ) ویندوز بالا نیومد صفحه ابی میشد به زور درستش کردم دیگه پاکش کردم از خیرش گذشتم 

من خودم همیشه اول از تنظیمات بایوس میزارم روی ahci بعد ویندوز رو نصب میکنم از همون استفاده میکنم

چند وقته به این نتیجه رسیدم همون چندتا درایور اولیه مادربورد رو نصب کنم دیگه هیچوقت دست به درایورا و این نرم افزارای جانبی نزم، فقط چند وقت یه بار درایور گرافیک رو اپدیت میکنم 

برگرد روی همون ahci  یه مدت استفاده کن ببین چجوری میشه

اول از همه نرم افزارای کوچیکتر و کم دردسر تر مثل همین فایرفاکس رو چک کن افزونه هاشو ، درست نشد برو سراغ درایورا و ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

بیشترین علت بلو اسکرین هارد و رم هستش. موارد اضافی رو از سیستم جدا کن و تک تک تست کن ببین باز هم ارور رو دریافت میکنی.

اگه مشکل از تست بالا نبود سرویس های پس زمینه غیر ضروری رو غیرفعال کن تست بگیر.

موزیلا اپدیت کن پلاگین هاش رو پاک کن تست بگیر. چون گفتی زمان استفاده از موزیلا این مورد پیش میاد رو موزیلا هم کار کن

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، digital_۲۰۱۵ گفته است:

جالبیش اینه که تا قبل تعویض پاور این مشکل نبود تازه من عضو کانال DEV بدون مشکل بود این ورژن هم RTM و نهایه

این مواردی رو که دوستان پیشنهاد کردن تست کن.

( و موضوع رو از همین تاپیک پیگیری )

----------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کد ارورر 0x00000133 دریافت کردی

هارد درایو ها رو اپدیت کن تست بگیر

در مورد بعد از نصب چرا این بخش IDE ATA/ATAPI رفت؟؟؟؟

داخل دیوایس منیجر scan for hardware  بزن ممکنه دوباره شناسایی بشه اقدام به نصب بکن. یا با یه برنامه نصب درایورها انجام بده تا شناسایی بشه

لینک به دیدگاه

الان درب کیسو مجدد باز کردم و تمامی سیم ها رو چک کردم مشکلی نداشت

یک سوال دیگه

رفقا کیسم اینه که دوتا فن جلوش داره

128694591_-----Pro-5-2.thumb.png.8d5465cbd961cc36706fc84d5e84fc38.png

این دوتا فن 3 پین دارخ مادربرد منم قابلیت اتصال فن به مادربرد داره حالا این سیم های فن کوچیکه سوکت 3 پین یا 4 پین فن هم درست بغل رم ها قرار داره و این سیم ها نمیرسه چطور این سیم ها رو برسونم بهش که کلان دیگه برق فن ها از پاور نگیرم مستقیم وصل کنم به مادربرد

1051661083_ASUS-PRIME-B250-29085115675.thumb.jpg.14bb3adaf560bf0c96e88e267fef429b.jpg

fan.thumb.png.eeebf024c744cd36bc9ff4a52cd92432.png

1656667250701.thumb.jpg.9d6fad4458e1394455861d528d26cbaa.jpg

مرسی

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

در مورد خمیر به نظر دمای پردازنده خوبه لازم نداره عوضش کنی، حالا نظر بقیه دوستان رو هم بپرس

قبلا که اینتل داشتم هر وقت همین rapid storage نصب میکردم مشکل میخوردم، رو amd یه نرم افزار داشت نصب کردم ( StoreMI ) ویندوز بالا نیومد صفحه ابی میشد به زور درستش کردم دیگه پاکش کردم از خیرش گذشتم 

من خودم همیشه اول از تنظیمات بایوس میزارم روی ahci بعد ویندوز رو نصب میکنم از همون استفاده میکنم

چند وقته به این نتیجه رسیدم همون چندتا درایور اولیه مادربورد رو نصب کنم دیگه هیچوقت دست به درایورا و این نرم افزارای جانبی نزم، فقط چند وقت یه بار درایور گرافیک رو اپدیت میکنم 

برگرد روی همون ahci  یه مدت استفاده کن ببین چجوری میشه

اول از همه نرم افزارای کوچیکتر و کم دردسر تر مثل همین فایرفاکس رو چک کن افزونه هاشو ، درست نشد برو سراغ درایورا و ...

برنامه های Intel Chipset و Intel Mei واجه ولی فکر کنم Intel RST به درد نمیخوره و نصبش نیاید میکردم

رو حالت ahci قرار داره از اولم همین بود رو همین حالت ویندوز نصب کردم

به نظرم مشکل میتونه نرم افزاری باشه یا ویندوز یا تداخل برنامه چیزی من بیشتر شکم تو ویندوز آخه تو بازی هستم هیچ مشکلی ندارم راحت بازی میکنم

۱ ساعت قبل، MEHDI-GTX گفته است:

کد ارورر 0x00000133 دریافت کردی

هارد درایو ها رو اپدیت کن تست بگیر

در مورد بعد از نصب چرا این بخش IDE ATA/ATAPI رفت؟؟؟؟

داخل دیوایس منیجر scan for hardware  بزن ممکنه دوباره شناسایی بشه اقدام به نصب بکن. یا با یه برنامه نصب درایورها انجام بده تا شناسایی بشه

سلام مهدی جان

این مورد IDE ATA/ATAPI  درست شد

همه چیو آپدیت کردم بازم باید بگردم ببینم چی آپدیت نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
52 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است:

این سیم ها نمیرسه چطور این سیم ها رو برسونم بهش که کلان دیگه برق فن ها از پاور نگیرم مستقیم وصل کنم به مادربرد

فکر نمیکنم کابل افزایش طول برای اینکار باشه

مگه اینکه سیم فن رو قیچی کنی خودت دستی با همون نمره سیم طولش رو بیشتر کنی

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، digital_۲۰۱۵ گفته است:

این دوتا فن 3 پین دارخ مادربرد منم قابلیت اتصال فن به مادربرد داره حالا این سیم های فن کوچیکه سوکت 3 پین یا 4 پین فن هم درست بغل رم ها قرار داره و این سیم ها نمیرسه چطور این سیم ها رو برسونم بهش که کلان دیگه برق فن ها از پاور نگیرم مستقیم وصل کنم به مادربرد

من کیس دیپکول دارم از اول یه کابل باهاش بود که همه فنا بهش وصل میشد و میتونستی به مادربورد وصل کنی ، احتمالا برای شما هم باشه ، در پشتی رو باز کردی نبود؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۷ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

من کیس دیپکول دارم از اول یه کابل باهاش بود که همه فنا بهش وصل میشد و میتونستی به مادربورد وصل کنی ، احتمالا برای شما هم باشه ، در پشتی رو باز کردی نبود؟ 

سلام

کیس استارتر تاپیک این هاب رو داره . خودم هم همین کیس رو دارم 

اما فکر میکنم استارتر خودش هم از هاب مطلع هست فقط قصد داره فن رو مستقیم به مادربورد وصل کنه

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

تنها کابلی که همراه کولر گرین بود این بود که برای فن هاش استفاده میشد و به مادربرد وصل میشد

https://www.lioncomputer.com/product/vqppl/SilverStone-SST-CPF02-PWM-3-pin-splitter

برای کیس خودم نه همچین کابلی داخلش نبود

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MEHDI-GTX گفته است:

سلام

کیس استارتر تاپیک این هاب رو داره . خودم هم همین کیس رو دارم 

اما فکر میکنم استارتر خودش هم از هاب مطلع هست فقط قصد داره فن رو مستقیم به مادربورد وصل کنه

والا مهدی جان باورت میشه نداره اصلا

تنها کابلی که داخلش بود و میشد فن ها رو فقط اینطوری وصل کرد

41CjyjC0eSL._AC_.jpg.44b9a02524f67134d79723015297d81b.jpg

البته فن عقب الان جدا کردم زدم به مین الان مشکلم دوتا فن های جلو که الان وصل کردم به پاور

برای فن کولر گرین هم که این داخل جعبش بود

1640678154-9kaBiqtpEzGeg8Uu.thumb.webp.5c0766437da60791e4dcd3271f6ef967.webp

قیمت کابل بالا هم خیلی بالاست

لینک به دیدگاه

نرم افزار Intel Rapid Storage Technology رو وقتی نصب کردی به صورت پیش فرض ممکنه بخواد RAID رو فعال کنه، که نباید بکنی و در باید همچنان Stay in AHCI رو بزنی.

Captureیی.PNG

لینک به دیدگاه

سلام رفقا

سیستم خوب بود و الان مجدد بازم صفحه آبی امد و رفت

و من موندم دیگه چی کار کنم اگه از سیستم بود یا از هارد چرا تو بازی هستم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

صفحه آبی هم الان یهو تو موزیلا بودم اینطور شد

من میگم از ویندوزه و فکر کنم باگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب بیخیال موزیلا بشو .چندان مورد حیاتی  هم نیست. من خودم کروم رو بیشتر ترجیح میدم

لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، MEHDI-GTX گفته است:

خب بیخیال موزیلا بشو .چندان مورد حیاتی  هم نیست. من خودم کروم رو بیشتر ترجیح میدم

بزار یک مدت با یک مرورگر دیگه کار می کنم ببینم چطوره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو ادرس بار کروم بزن chrome://flags

اینو سرچش کن Smooth Scrolling

فعالش کن تا اسکرول نرم مثل موزیلا هم داشته باشی یه وقت دلت رو نزنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...