رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی و کمک درباره پمپ واتر کولر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخير 

یه واتر کولر از برند لیان لي دارم که سه فن هست و 360mm.

LIAN LI Galahad 360 Black ARGB CPU Liquid Cooler

متأسفانه یه چند روزی که پمپ صدای غیژ غیژ میده و دمای پردازنده تو حالت بیکاری ۶۰ الی ۷۰ متغیر.

ضمن اینکه یکی از لوله ها بشدت گرم و دیگری سرد هستش و برداشت من اینه که پمپ ظاهرا قادر به دفع آب گرم‌ نیست لذا همونجا می مونه.

واتر کولر گارانتي نداره. ظاهر‌کولر کاملا سالم و تمييز و مرتب. دو بار کاملا باز کردم و تکون دادم و باهاش ور رفتم لکن هنوز مشکل سابق رو داره.

زنگ زدم گارانتی تخت جمشید و سؤال کردم آیا قابل تعمیر یا سرویس هست؟ گفتن فعلا قطعه نداریم ولی بفرست ببینیم چی کار میشه کرد.

حالا سؤالم اینه. چه راه حل هایی دارید؟ چه پیشنهادی میدید؟ تجربه ی مشابه داشتید؟ و اینکه پمپ قابل سرویس یا تعمیر هست؟ اگر نیست با این وضع میشه فروختش و چه عددی؟ 

چه کولری رو برای ۱۱۷۰۰k پیشنهاد میدید؟

CPU Intel i7 11700K Rocket Lake LGA 1200 11th Gen Processor

مشخصات کامل سیستمم توی Bio هست.

ویرایش شده توسط sm.mosavi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، sm.mosavi گفته است:

سلام دوستان وقتتون بخير 

متأسفانه یه چند روزی که پمپ صدای غیژ غیژ میده و دمای پردازنده تو حالت بیکاری ۶۰ الی ۷۰ متغیر.

ضمن اینکه یکی از لوله ها بشدت گرم و دیگری سرد هستش و برداشت من اینه که پمپ ظاهرا قادر به دفع آب گرم‌ نیست لذا همونجا می مونه.

واتر کولر گارانتي نداره. ظاهر‌کولر کاملا سالم و تمييز و مرتب. دو بار کاملا باز کردم و تکون دادم و باهاش ور رفتم لکن هنوز مشکل سابق رو داره.

زنگ زدم گارانتی تخت جمشید و سؤال کردم آیا قابل تعمیر یا سرویس هست؟ گفتن فعلا قطعه نداریم ولی بفرست ببینیم چی کار میشه کرد.

حالا سؤالم اینه. چه راه حل هایی دارید؟ چه پیشنهادی میدید؟ تجربه ی مشابه داشتید؟ و اینکه پمپ قابل سرویس یا تعمیر هست؟ اگر نیست با این وضع میشه فروختش و چه عددی؟ 

واتر رو روی سقف بستید درسته؟ توی بایوس سرعت پمپ رو چقدر میزنه؟ و آیا با روز اول و یا یه مرجعی مثل بررسی های سطح نت یکیه؟ احیانان با سرعت پمپ که ور نرفتید مثلا پیش خودتون بگید کمش کنم صداش کم شه یا با دمای پردازنده سینکش کنم که بالا پایین بره؟ سرویس پمپ رو که کلا از سرت بیرون کن، اگه پمپ معیوب باشه باید کل محصول عوض شه. ته خدمات واتر کلوز لوپ پُر کردن مجدد اون توسط شرکته اگر تجهیزاتشو داشته باشه.

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

واتر رو روی سقف بستید درسته؟ توی بایوس سرعت پمپ رو چقدر میزنه؟ و آیا با روز اول و یا یه مرجعی مثل بررسی های سطح نت یکیه؟ احیانان با سرعت پمپ که ور نرفتید مثلا پیش خودتون بگید کمش کنم صداش کم شه یا با دمای پردازنده سینکش کنم که بالا پایین بره؟ سرویس پمپ رو که کلا از سرت بیرون کن، اگه پمپ معیوب باشه باید کل محصول عوض شه. ته خدمات واتر کلوز لوپ پُر کردن مجدد اون توسط شرکته اگر تجهیزاتشو داشته باشه.

بله واتر کولر روی سقف بسته شده.

توی بایوس و محیط ویندوز سرعت بین ۳۲۰۰ الی ۳۴۵۰ متغیر 

سرعت هم با روز اول یکیه و تفاوتي نمی کنه

بنده هم دستکاری نکردم

با این حال وضع همینی هست که شرح دادم خدمتتون 

دما بالا

شلنگ گرم

پمپ با صدای غیژ غیژ

فرمودید که به فکر سرویس نباشم

با این وضع چند میشه فروخت؟

آیا رادیات جدا بدرد میخوره بگذارم کنار برای کارت گرافیک مثلا بخوام روش بک پلیت ببندم و ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۴ دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است:

بله واتر کولر روی سقف بسته شده.

توی بایوس و محیط ویندوز سرعت بین ۳۲۰۰ الی ۳۴۵۰ متغیر 

سرعت هم با روز اول یکیه و تفاوتي نمی کنه

بنده هم دستکاری نکردم

با این حال وضع همینی هست که شرح دادم خدمتتون 

دما بالا

شلنگ گرم

پمپ با صدای غیژ غیژ

فرمودید که به فکر سرویس نباشم

با این وضع چند میشه فروخت؟

آیا رادیات جدا بدرد میخوره بگذارم کنار برای کارت گرافیک مثلا بخوام روش بک پلیت ببندم و ..

به فکر استفاده از خدمات گارانتی باشید. واتر کولر خراب، خرابه؛ بدرد کسی نمیخوره. رادیاتور خالی واتر های کلوز لوپ هم چون فیتینگ خور نیست بدرد جایی نمیخوره یا درست ترش بدون شلنگ، تیوب و پمپ خودش کارایی نداره. البته اینکه جنسشون آلمینیومی هم هست باز از قابلیت استفاده توی لوپ های کاستوم کم میکنه.

لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

به فکر استفاده از خدمات گارانتی باشید. واتر کولر خراب، خرابه؛ بدرد کسی نمیخوره. رادیاتور خالی واتر های کلوز لوپ هم چون فیتینگ خور نیست بدرد جایی نمیخوره یا درست ترش بدون شلنگ، تیوب و پمپ خودش کارایی نداره. البته اینکه جنسشون آلمینیومی هم هست باز از قابلیت استفاده توی لوپ های کاستوم کم میکنه.

ممنونم از لطف حضرتعالی 

خیر آقا

دمت گرم

به نظرت روی یه i3 نسل ۱۰ ببندم مشکلی نداره؟

دوستان عزیز اگر نکته ای دارن استفاده می کنم 

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، sm.mosavi گفته است:

سلام دوستان وقتتون بخير 

سلام داداش من کولر Corsair iCue H150i Elite Capellix روي 10900K داشتم خيلي خوب جواب ميداد تا الان دو سه مدل واتر کولر کورسير داشتم راضي بودم مشکلي نداشتن.

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، OmidS گفته است:

سلام داداش من کولر Corsair iCue H150i Elite Capellix روي 10900K داشتم خيلي خوب جواب ميداد تا الان دو سه مدل واتر کولر کورسير داشتم راضي بودم مشکلي نداشتن.

سلام بزرگوار 

یه بدی که سری کورسیر دارن اینکه جای پیچ روی رادیات بعد از مدتی هرز میشه 

والا واترهای خیلی خوبی هستن

ویرایش شده توسط sm.mosavi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ ساعت قبل، sm.mosavi گفته است:

ممنونم از لطف حضرتعالی 

خیر آقا

دمت گرم

به نظرت روی یه i3 نسل ۱۰ ببندم مشکلی نداره؟

دوستان عزیز اگر نکته ای دارن استفاده می کنم 

دوست خوبم، اگر پمپ شما مشکل نداشت میگفتم آره ولی شما یکی بهترین واتر کولر های دنیارو داری که تو بنچمارکا خیلی خوب عمل کرده. نکته اینجاست که اگر پمپ درست عمل نکنه و نتونه آب رو منتقل کنه، همون قسمت بلاک انقدر داغ میشه که به قطعات داخلش آسیب میرسه و پلاستیکشون دفرمه میشه. حالا شما بگو پنتیوم میندازم، حرارت داره همونم. حتی اگه خطر نشتی و لیک رو هم درنظر نگیریم بر اثر دفرمه شدن بلاک، اینکه کار نشد.

تازه من فرضو بر این گذاشتم که پمپ فعلا داره کار میکنه، اگر کلا بسوزه که باید توکل کنید CPU اور هیت نشه و جون سالم بدر ببره. متوجه نمیشم چرا نمیخواید کولر رو بفرستید گارانتی؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است:

سلام بزرگوار 

یه بدی که سری کورسیر دارن اینکه جای پیچ روی رادیات بعد از مدتی هرز میشه 

قبلشم مدل  H100i GTX داشتم چندسال کارکرد چندين مرتبه هم جابجاش کردم ولي اين مشکل هرز شدن جای پيچ براي من تا حالا خوشبختانه پيش نيومده.

ویرایش شده توسط OmidS
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

چرا نمیخواید کولر رو بفرستید گارانتی؟

چون خود واتر کولر گارانتی نداره

لکن با توجه به اینکه تخت جمشید تنها گارانتی کننده این واتر کولر من تماس گرفتم گفتند پمپی نداریم که براتون درست کنیم و هزینه بگیریم

بفرستید بیاد ببینیم چی کار میشه کرد

منم ساکن قم هستم بخوام پیک بدم بفرست علی الأقل برام ۱۰۰ هزار تومان هزینه برمیداره که از همین الان می‌دونم نتیجه ای نداره و نخواهد داد

شما جای من بودید چه می کردید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۵ ساعت قبل، sm.mosavi گفته است:

چون خود واتر کولر گارانتی نداره

لکن با توجه به اینکه تخت جمشید تنها گارانتی کننده این واتر کولر من تماس گرفتم گفتند پمپی نداریم که براتون درست کنیم و هزینه بگیریم

بفرستید بیاد ببینیم چی کار میشه کرد

منم ساکن قم هستم بخوام پیک بدم بفرست علی الأقل برام ۱۰۰ هزار تومان هزینه برمیداره که از همین الان می‌دونم نتیجه ای نداره و نخواهد داد

شما جای من بودید چه می کردید؟

پس مشخص شد اشتباه از من بوده که پستتون رو درست مطالعه نکردم. پوزش. چون شما فرمودید با گارانتی تخت جمشید صحبت کردید و نتیجه نگرفتید، متوجه نشدم که از اول گارانتی نداشته. هرچند تلاش بجایی بوده و یکی از راهکار ها همینه.

همینه دوست عزیز. کالای بدون گارانتی این ریسکارو داره. من خودم قربانی تنبلیم که کالایی که هنوز تو تایم گارانتی اصلی بود رو به خاطر 600 متر پیاده روی نبردم گارانتی تا اینکه تایمش گذشت و وقتی که بردم گفتن قابل تعمیر نیست. یعنی اگه تو تایم گارانتی میبردم با آکبند تعویض میکردن برام. اینه که همیشه پیگیرم افراد دیگه تا لقمه آخر از گارانتی محصولشون که بابتش پول دادن استفاده کنن.

دو راه شما داری: یا بدی دوستی ببره دبی دفتر اونجا براتون کاری بکنه و قبلش هم با ایمیل نامه نگاری کنید با دفتر مرکزی لیانلی و نمایندشون تو امارات. اگه طرف آشنا باشه و رفت آمد کنه هزینه چندانی نمیبره هرچند جعبه بزرگی دارن واتر های 360. ولی اگر کسی قرار باشه واسط بشه احتمال هزینه همون کولر براتون تموم میشه.

راه دوم قید کولر و پولش رو بزنید و به خودتون دلگرمی بدید که فدای یه تارموم که خسارت به جونم نخورد یا اگه نشتی میداد و قطعاتم رو خراب میکرد چی میشد؟ بعدش با آچار ستاره یا پیچ گوشتی بیفتید به جونش و بلاک رو باز کنید ببینید داستان چیه. آیا آب کم داشته؟ آیا پره پمپ به جایی گیر میکنه؟ فقط یادت باشه کثافت کاری داره و آب بندیشم مثل روز اول نمیشه و ریسک نشتی رو بالا میبره (نمیگم قطعا نشتی میده ولی اگر 0.1 درصد شانس نشتی داشته وقتی فابریک بوده الان میشه 50 درصد). حتی اگه درستم نشه یه چیزی یاد گرفتید که خیلیا تجربشو ندارن. باز کردن یه واتر کلوز لوپ 10+ میلیونی.

لینک به دیدگاه

۵۲ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

پس مشخص شد اشتباه از من بوده که پستتون رو درست مطالعه نکردم. پوزش. چون شما فرمودید با گارانتی تخت جمشید صحبت کردید و نتیجه نگرفتید، متوجه نشدم که از اول گارانتی نداشته. هرچند تلاش بجایی بوده و یکی از راهکار ها همینه.

همینه دوست عزیز. کالای بدون گارانتی این ریسکارو داره. من خودم قربانی تنبلیم که کالایی که هنوز تو تایم گارانتی اصلی بود رو به خاطر 600 متر پیاده روی نبردم گارانتی تا اینکه تایمش گذشت و وقتی که بردم گفتن قابل تعمیر نیست. یعنی اگه تو تایم گارانتی میبردم با آکبند تعویض میکردن برام. اینه که همیشه پیگیرم افراد دیگه تا لقمه آخر از گارانتی محصولشون که بابتش پول دادن استفاده کنن.

دو راه شما داری: یا بدی دوستی ببره دبی دفتر اونجا براتون کاری بکنه و قبلش هم با ایمیل نامه نگاری کنید با دفتر مرکزی لیانلی و نمایندشون تو امارات. اگه طرف آشنا باشه و رفت آمد کنه هزینه چندانی نمیبره هرچند جعبه بزرگی دارن واتر های 360. ولی اگر کسی قرار باشه واسط بشه احتمال هزینه همون کولر براتون تموم میشه.

راه دوم قید کولر و پولش رو بزنید و به خودتون دلگرمی بدید که فدای یه تارموم که خسارت به جونم نخورد یا اگه نشتی میداد و قطعاتم رو خراب میکرد چی میشد؟ بعدش با آچار ستاره یا پیچ گوشتی بیفتید به جونش و بلاک رو باز کنید ببینید داستان چیه. آیا آب کم داشته؟ آیا پره پمپ به جایی گیر میکنه؟ فقط یادت باشه کثافت کاری داره و آب بندیشم مثل روز اول نمیشه و ریسک نشتی رو بالا میبره (نمیگم قطعا نشتی میده ولی اگر 0.1 درصد شانس نشتی داشته وقتی فابریک بوده الان میشه 50 درصد). حتی اگه درستم نشه یه چیزی یاد گرفتید که خیلیا تجربشو ندارن. باز کردن یه واتر کلوز لوپ 10+ میلیونی.

راستش رو بخواید منم مورد دوم مدنظرم بود.

ولی از پیشنهاد اولی تون هم خوشم اومد.

خودم نمی تونم برم ولی پسر خاله م ساکن کویت و الان اومده ایران. بهش میدم با خودش ببره بلکه اون بتونه یه حرکتی بزنه.

به دبی هم رفت و آمد داره

فقط امیدوارم که موافقت کنه

ممنونم از اینکه برام وقت گذاشتید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۵ در ۱۱:۴۱، sm.mosavi گفته است:

فقط کورسیر بگیر

گرین که بعد چند ماه همین صدای قیژ قیژ افتاد دیوونم کرد عوض کردم 

کولرمستر فناش بعد یه مدت تعطیل میشه هم نویز میوفته هم کاراییش خیلی افت میکنه ولی بقیه اجزاش خوبه 

دیپ کول هم تو مدتی ک داشتم اذیت نکرد

ولی کورسیر یه سر و گردن از همشون بالاتره با اختلاف 

لینک به دیدگاه

همه 

50 دقیقه قبل، Slasher گفته است:

فقط کورسیر بگیر

گرین که بعد چند ماه همین صدای قیژ قیژ افتاد دیوونم کرد عوض کردم 

کولرمستر فناش بعد یه مدت تعطیل میشه هم نویز میوفته هم کاراییش خیلی افت میکنه ولی بقیه اجزاش خوبه 

دیپ کول هم تو مدتی ک داشتم اذیت نکرد

ولی کورسیر یه سر و گردن از همشون بالاتره با اختلاف 

بدی که سری کورسیر دارن اینکه جای پیچ روی رادیات بعد از مدتی هرز میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...