رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید گیرنده دیجیتال قابل اتصال به dvi و vga

Recommended Posts

با سلام 

دوستان من دنبال یه گیرنده دیجیتال به نسبت ارزون هستم برای محل کار یه موقع فوتبالی چیزی بشه نگاه کرد ،اگه به کامپیوتر وصل بشه بهتره البته اگه کیفیت خوبی داشته باشه و اذیت نکنه وگرنه اگه بشه روی مانیتور، با پورتهای vga یا dvi  جواب بده ( مانیتور پورت hdmi  ندارع) 

چی پیشنهاد میکنید؟

لینک به دیدگاه

دوستان میخوام از کامپیوتر یا مانیتور که فقط پورت vga و dvi داره به عنوان تلویزیون استفاده کنم، بنظرتون بهترین راه چیه یه گیرنده دیجیتال با تبدیل hdmi به vga  بگیرم  یا از این دانگلای دیجیتال که حالت usb داره؟

کسی تجربه اینکارو داره؟ 

لینک به دیدگاه

تبدیل دوست عزیز

من واسه مغازه داییم یه گیرنده ایرانی گرفتیم  vga داشت کارمونو راه انداخت

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۱۳ در 07:13، Aewdie گفته است:

تبدیل دوست عزیز

من واسه مغازه داییم یه گیرنده ایرانی گرفتیم  vga داشت کارمونو راه انداخت

تو فکر خرید تبدیل هستم حالا یه چی از دیجی کالا سفارش میدم

فقط فکر کنم این تبدیلا یکم ناز داشته باشن طبق نظر کاربرای دیجی کالا یه موقعهایی کار نمیکنن من بخوام قبل از تبدیل یه سوییچ ۲ به ۱ hdmi بزارم که هی نخواد کابل رو دربیاره دوباره جا بزنه بنظرت مشکل پیش میاره؟یکم کیفیتش کم بشه مهم نیست فقط تصویر بده کافیه

لینک به دیدگاه

فکر نکنم به اون صورت مشکلی پیش بیاره زیادم افت کیفیت نمیده من خودم یه تبدیل واسه سیستمم خریدم برای بنده که کار کرد عکسشو میزارم ببینید امیدوارم کمکی کرده باشم

IMG-20220702-WA0000.jpg

ویرایش شده توسط Aewdie
لینک به دیدگاه

دقت کنید گیرنده ی که میخرید H.265 رو ساپورت کنه 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

میخواستم گیرنده بخرم ، الان اومدم مسافرت دیدم خونه اینجامون یه گیرنده داریم که استفاده نمیشه، همینو برمیدارم 

بنظرت اگه یه سوییچ ۲ به ۱ استفاده کنم پشتش یه تبدیل hdmi به vga مشکلی پیش نمیاره؟ البته مانیتور هم فول اچ دی نیست ۱۶۰۰x۹۰۰ 

4 ساعت قبل، Aewdie گفته است:

فکر نکنم به اون صورت مشکلی پیش بیاره زیادم افت کیفیت نمیده من خودم یه تبدیل واسه سیستمم خریدم برای بنده که کار کرد عکسشو میزارم ببینید امیدوارم کمکی کرده باشم

IMG-20220702-WA0000.jpg

یه همچین چیزی میخوام از دیجیکالا سفارش بدم فقط اینی که شما داری بدون کابل usb که برقشو تامین میکنه کار میکنه اره؟ اخه دیدم یه سریهاشون کابل usb هم میخوره 

حالا میگردم ببینم همین مارکو که عکسشو گذاشتین گیرم میاد 

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

11 ساعت قبل، Aewdie گفته است:

IMG-20220702-WA0000.jpg

یه سوال بنظرتون بجای تبدیل یه کپچر کارت ارزون بگیرم راحتر نیست؟ دیگه دردسر در اوردن و عوض کردن کابل و اینا هم نداشته باشم

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

یه سوال بنظرتون بجای تبدیل یه کپچر کارت ارزون بگیرم راحتر نیست؟ دیگه دردسر در اوردن و عوض کردن کابل و اینا هم نداشته باشم

خیلی کارتو راحت میکنه ولی کپچر کارت تو این گرونی ارزش خرید نداره (البته هیچی ارزش خرید نداره با این وضع) هرجور راحتید خرید کنید

ویرایش شده توسط Aewdie
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یه کپچر کارت ارزون گرفتم که usb3 داره

با استفاده گیرنده دیجیتال maxeeder

با نرم افزار vlc نتونستم تصویر رو بگیرم ،با pot و km تونستم تصویر رو بگیرم ولی صدا ندارم

با obs هم تصویر دارم ولی باز صدا رو ندارم

از ویندوز ۱۱ استفاده میکنم 

کار خاصی باید تو تنظیمات صدا انجام داد؟ یه چند ساعتی تو اینترنت و یوتیوب سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم 

اینم بگم کلا اینو برای استفاده از یه کامپیوتر قدیمی تر میخوام که ویندوز ۱۰ روش نصبه ولی هنوز رو ویندوز ۱۰ امتحان نکردم و تا فردا شب هم وقت تست رو ندارم 

(از یه کابل HDMI که ۷ ۸ سال پیش خریدم دارم استفاده میکنم که البته وقتی همین کابلو به تلویزیون وصل میکنم صدا دارم ) 

dccd1d.thumb.jpeg.3455dad7bfdf465966e0298c34f4652f.jpeg

لینک به دیدگاه

داداش نمیخام نا امیدت کنم ولی من سال پیش همین مدلو گرفتم انداختم دور :/ بهم تصویر 60 هرتز نمیداد درست  صدا رو تست نکردم چون رو مانیتور بود ولی کلا چیز خوبی نگرفتی فکر کنم من همینو داشتم البته فکر کنم فیک بود چون اخرش یه shark داشت

لینک به دیدگاه

حالا ۶۰ هرتز ایناشو نمیدونم چون اصلا برام مهم نیست برادرم میخواد فقط یه موقع فوتبال ببینه 

الان باز امتحان کردم با نرم افزار obs تونستم صدا رو بیارم البته یه مقدار صدا تصویر سینک نبود ولی مهم نیست 

وقتی روی video capture device میزنی و گزینه properties رو انتخاب میکنی اون پایینش یه گزینه داره use castom audio device  اونو فعال که میکنیم میزاریم رو یه گزینه به اسم usb audio  همچین چیزی صدارو میاره

1627892929_IMG_20220718_22265702.thumb.jpg.f09219e331ba27cb65dad89ee9f52a6e.jpg

ولی نتونستم باز با vlc تصویر رو بیارم 

یا با km و pot تصویر داشتم صدارو هرکار کردم نتونستم بیارم کسی تجربه استفاده با پلیرا رو نداره ؟ 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...