رفتن به مطلب

وصل نشدن سرویس xbox ویندوز

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. بعد از اختلالات هفته پیش که توی چند بازی عدم اتصال و ارور های مربوط به dns که داشتم. الان سرویس xbox خود ویندوز 10 اصلا وصل نمیشه. نه با dns نه با ویلچر شکن. قبلا از خود dns شکن استفاده میکردم الان هیچ جوره نمیتونم لاگین کنم توی برنامه xbox .

کسی از دوستان راه حلی داره ؟ 

سرویسم مخابرات تهران/

لینک به دیدگاه

کشورتو تو ویندوز گذاشتی رو آمریکا ؟ ریجن ایران باشه باز نمیکنه وگرنه فندوق شکن نیازی نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

سلام دوستان. بعد از اختلالات هفته پیش که توی چند بازی عدم اتصال و ارور های مربوط به dns که داشتم. الان سرویس xbox خود ویندوز 10 اصلا وصل نمیشه. نه با dns نه با ویلچر شکن. قبلا از خود dns شکن استفاده میکردم الان هیچ جوره نمیتونم لاگین کنم توی برنامه xbox .

کسی از دوستان راه حلی داره ؟ 

سرویسم مخابرات تهران/

سلام

این dns رو ست کن درست میشه

178.22.122.100

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

کشورتو تو ویندوز گذاشتی رو آمریکا ؟

بله امریکاست. الان جهت تنوع جابجا کردم ببینم تاثیری داره یا نه.

14 ساعت قبل، MEHDI-GTX گفته است:

این dns رو ست کن درست میشه

تا الان با همین dns وصل میشدم. تا هفته پیش یکباره دوتا از بازیای انلاین همزمان به مشکل خوردن. ناچارا dns گوگل رو زدم تا وصل بشن. الان اون بازیا درست شدن و برگشتم به همین dns تحریم شکن. منتتها دیگه روی xbox عمل نمیکنه.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من مشکلی ندارم با این dns .

با یه اپراتور دیگه تست کن ببین مشکل برطرف میشه.

اگه اینترنت adsl داری با نت گوشی تست کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۵ دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

بن نشدی؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

بن نشدی؟

نه اصلا لاگین نمیشه به اکانت .همش ارور اینترنت میده به نحوی

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Slasher گفته است:

تمام این هارو امتحان کردم. ازونجایی که پلیر خوره فورزا 3 به بعد بودم همیشه  با نت تایپ کلنجار میرفتم. اما این بار واقعا عجیب غریبه. با نت ایرانسل و  همراه و  مخابرات همینه. با چند مدل dns و ویلچرشکن هم همچنان مشکل برقراره . امشب ویندوز مجدد نصب کنم.  بلکه مشکل نرم افزاری باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۸ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

تمام این هارو امتحان کردم. ازونجایی که پلیر خوره فورزا 3 به بعد بودم همیشه  با نت تایپ کلنجار میرفتم. اما این بار واقعا عجیب غریبه. با نت ایرانسل و  همراه و  مخابرات همینه. با چند مدل dns و ویلچرشکن هم همچنان مشکل برقراره . امشب ویندوز مجدد نصب کنم.  بلکه مشکل نرم افزاری باشه.

رو اپ موبایل چی؟ اونجا هم نمیتونید لوگین کنید؟ ایکاش کنسول داشتید روی کنسولم امتحان میکردید. من خودم معمولا روی کنسول به مشکل میخورم ولی همین پریشب فورزا زدم روی PC حتی بدون DNS شکن مشکلی نداشتم. نتم شاتله. با ایرانسل همه جوره مشکل دارم البته چند جا هم گفتم.

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

رو اپ موبایل چی؟ اونجا هم نمیتونید لوگین کنید؟ ایکاش کنسول داشتید روی کنسولم امتحان میکردید. من خودم معمولا روی کنسول به مشکل میخورم ولی همین پریشب فورزا زدم روی PC حتی بدون DNS شکن مشکلی نداشتم. نتم شاتله. با ایرانسل همه جوره مشکل دارم البته چند جا هم گفتم.

سر مشکل نت تایپ اکثرا با ستاپ خود ویندوز رو اپدیت میکردم درست میشد نت تایپ. این سری با این روش هم جواب نداد. ویندوز 11 کلین نصب کردم درست شد. مشکل نرم افزاری بوده هرچی بوده. با نتورک ریست و تمام این راه حل های توی نت هم درست نشد. 

جالبه وارد اپ میشد تمام چیز هاشم کار میکرد فقط اکانت و قسمتای شخصی و مربوط به اکانت رو نمیاورد.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

من چند روز پیش ویندوز 11 زدم این مشکل رو پیدا کردم در صورتی که تو پست های قبلی عرض کرده بودم رو 10 مشکلی نیست

با تعقیر location براحتی مشکل برطرف شد

مراحل controlpanel / region / language preferences رو پیش برید تو پنجره باز شده country or region رو به غیر از ایران تعقیر بدید

*ببخشید اسپم بود برای کمک به دوستان در آینده*

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...