رفتن به مطلب

ضعیف بودن پاور و pg پایین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
بنده یک پاور کولر مستر 650 وات دارم که 8 ماه پیش دست دو خریدم
فکر کنم یکی دو سالی استفاده شده بوده من از مغازه دار خریدم فکر کنم ماین شده باشه باهاش
2 سال بی وقفه ماین شده باشه مطمئن نیستم
چون همه کابل های 8 پینش شکسته بود و لخت شده بود
من تا امروز متوجه این قضیه نشده بودم .
سیستم بنده هم این هست: i5 9400f - h310s2p - gt 630 - power 650 cooler master 80+ - hdd 1t ssd256m.2- green aria - 8gbram
تا الان کارت گرافیک قویی هم روش سوار نبوده که بفهم پاور کم میاره یا نه. 
میخوام روی سیستم rtx3060 ببندم و خیلی میترسم پاور کم بیاره.
و اینکه پاور  رو بردم تست گرفتن و گفتن pg روی 68 هست اما تا الان روی سیستم من پاور اصلا کم نیاورده . و هیچوقت هم بی دلیل خاموش نشده یا بلو اسکرین بده.
پاور رو بردم نمایندگی اواژنگ اخه 2 ماه گارانتی داره گفتن که دقیقا مثل تو هم با همین پاور اومدن و همین مشکل رو داشتن.
وقتی پاور اون فرد رو فرستاده بودن گارانتی گفتن که پاور کاملا سالمه . به من هم گفت دیگه نیاز نیست پاور رو بفرستی نمایندگی . اما من باز میترسم یک وقت کم نیاره سیستم بسوزه اگه 3060 ببندم.
بعد بهم گفت که پاور تستر کولر مستر با پاور تستر گرین و .. متفاوته و برای همینه که pg کم میاره.
بنظرتون پاور رو عوض کنم؟ هنوز یدونه سوکت 8 پین سالم داره برای کارت گرافیکم.
همه چی توی تست اوکیه فقط pg کمه 

لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به توضیحات بحث خاصی نمیمونه ...

پیشنهاد میدم یه پاور 700 وات از برند معتبر تهیه کنین.

( واسه 3060 حداقل پاور650 وات نیازه شما 700 بخری اینده بهتره )

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، invoker گفته است:

سلام

با توجه به توضیحات بحث خاصی نمیمونه ...

پیشنهاد میدم یه پاور 700 وات از برند معتبر تهیه کنین.

( واسه 3060 حداقل پاور650 وات نیازه شما 700 بخری اینده بهتره )

من داخل گوگل سرچ زدم نوشته بود حداقل پاور 550 کفایت میکنه
توی سایت کولر مستر هم برق مورد نیاز سیستم رو حساب کردم که 500 در اومد 
نمیدونم اما بنظرتون گارانتی تعویض میکنه؟

اواژنگ هست

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، DR MORAD گفته است:

من داخل گوگل سرچ زدم نوشته بود حداقل پاور 550 کفایت میکنه
توی سایت کولر مستر هم برق مورد نیاز سیستم رو حساب کردم که 500 در اومد 
نمیدونم اما بنظرتون گارانتی تعویض میکنه؟

اواژنگ هست

داداش اینکه تو سایت چی نوشته رو ول کن اینجا یه فروم تخصصی هستش . حتما" یه تجربه ای رو این مساعل داریم که میگم :|

خیر / شما ( یا قبل شما ) استفاده خودش رو از پاور برده * الان دیگه طبیعیه پاور بازدهی قبل رو نداشته باشه

شما جای گارانتی باشی زیر بار میری ؟ :| که تعویضش کنی ؟ اصلا رو چه حسابی ؟ :|

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، invoker گفته است:

داداش اینکه تو سایت چی نوشته رو ول کن اینجا یه فروم تخصصی هستش . حتما" یه تجربه ای رو این مساعل داریم که میگم :|

خیر / شما ( یا قبل شما ) استفاده خودش رو از پاور برده * الان دیگه طبیعیه پاور بازدهی قبل رو نداشته باشه

شما جای گارانتی باشی زیر بار میری ؟ :| که تعویضش کنی ؟ اصلا رو چه حسابی ؟ :|

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پس بنظرتون چیکار کنم؟ سیستم رو به کل بفروشم یدونه نسل 12 ببندم؟؟

قیمت پیشنهادی تون برای سیستم چنده؟ مغازه دار میگه 12 بفروش

لینک به دیدگاه

۳۶ دقیقه قبل، DR MORAD گفته است:

پس بنظرتون چیکار کنم؟ سیستم رو به کل بفروشم یدونه نسل 12 ببندم؟؟

قیمت پیشنهادی تون برای سیستم چنده؟ مغازه دار میگه 12 بفروش

چرا سیستم و بفروشی مگه چشه ؟ فقط یه پاور نیاز داره و یه کارت گرافیک ...

ولی 3060 رو به شما پیشنهاد نمیدم بجاش با اون پول میتونی RX6700xt بخری که 50% از 3060 عادی قوی تره و ارزونتر ...

همینارو عوض کنی سیستمت پرواز میکنه ... جای هزینه نسل 12

لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، invoker گفته است:

چرا سیستم و بفروشی مگه چشه ؟ فقط یه پاور نیاز داره و یه کارت گرافیک ...

ولی 3060 رو به شما پیشنهاد نمیدم بجاش با اون پول میتونی RX6700xt بخری که 50% از 3060 عادی قوی تره و ارزونتر ...

همینارو عوض کنی سیستمت پرواز میکنه ... جای هزینه نسل 12

فکر کنم منظورتون 6600xt باشه 
خودمم نظرم روش بود اما fsr جالب نیست و اینکه توی ری تریسینگ 3060 قوی تره و cuda نداره برای رندرینگ هم میخوام
هیچی دیگه الان قیمت هارو دیدم ی سکته ریزی زدم

میتونم پاور رو 1 میل بدم بره؟؟

لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، DR MORAD گفته است:

فکر کنم منظورتون 6600xt باشه 
خودمم نظرم روش بود اما fsr جالب نیست و اینکه توی ری تریسینگ 3060 قوی تره و cuda نداره برای رندرینگ هم میخوام
هیچی دیگه الان قیمت هارو دیدم ی سکته ریزی زدم

میتونم پاور رو 1 میل بدم بره؟؟

نه 6700 منظورم بود.

اها اگه رندر هم میخواهی درسته .... البته بازم 3060 عادی رو پیشنهاد نمیدم اگه بتونی 3060Ti بخری عالیه ( دست دوم تو رنج 15.16 گیرت میاد )

پاور و میشه واسه سیستم های رده پایین بکاربرد ... بنظرم مزایده اش بزاری بهتره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، DR MORAD گفته است:

سلام دوستان
فکر کنم یکی دو سالی استفاده شده بوده من از مغازه دار خریدم فکر کنم ماین شده باشه باهاش
سیستم بنده هم این هست: i5 9400f - h310s2p - gt 630 - power 650 cooler master 80+ - hdd 1t ssd256m.2- green aria - 8gbram
و اینکه پاور  رو بردم تست گرفتن و گفتن pg روی 68 هست اما تا الان روی سیستم من پاور اصلا کم نیاورده . و هیچوقت هم بی دلیل خاموش نشده یا بلو اسکرین بده.
پاور رو بردم نمایندگی اواژنگ اخه 2 ماه گارانتی داره گفتن که دقیقا مثل تو هم با همین پاور اومدن و همین مشکل رو داشتن.
وقتی پاور اون فرد رو فرستاده بودن گارانتی گفتن که پاور کاملا سالمه . به من هم گفت دیگه نیاز نیست پاور رو بفرستی نمایندگی . اما من باز میترسم یک وقت کم نیاره سیستم بسوزه اگه 3060 ببندم.
بعد بهم گفت که پاور تستر کولر مستر با پاور تستر گرین و .. متفاوته و برای همینه که pg کم میاره.

شما میشه بگید PG چیه که شما انقدر درموردش نگرانید؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

درود؛ پاوری که پین هاش شکسته و ماین شده و اطلاع دقیق ندارینو چرا میخواین روی 3060 استفاده کنید؟! فشاری که به اون پاور دادن عمر مفیدشو تموم کرده اینهمه هزینه سیستم میکنید یدونه پاور درستو حسابی تهیه کنید.  حتماً آکبند باشه، با پاور شوخی نکنید.

درسته. خدایی کلاهی که مغازه دار تا الان سرم گذاشته رو رئیسی نزاشت سر مردم

3 ساعت قبل، invoker گفته است:

نه 6700 منظورم بود.

اها اگه رندر هم میخواهی درسته .... البته بازم 3060 عادی رو پیشنهاد نمیدم اگه بتونی 3060Ti بخری عالیه ( دست دوم تو رنج 15.16 گیرت میاد )

پاور و میشه واسه سیستم های رده پایین بکاربرد ... بنظرم مزایده اش بزاری بهتره.

خیلی جالبه
من فکر میکردم 3060ti گلوگاه ایجاد میشه براش توی pcie3 
مادربوردم h310s2p هست فکر کنم اون کم بیاره
من راستش نظرم روی 2060 بود اما اینقدر ارزونی شد که 3060 هم به قدرت خریدم اضافه شد
دست دوم هم الان بنظرم چون همه شون باهاش ماین شده بهتره نخرم

3 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

شما میشه بگید PG چیه که شما انقدر درموردش نگرانید؟

همون پاور گوود هست به معنای اینه که چقدر پاور سالمه هرچی عدد بالا باشه یعنی سالمتره ، البته این بالاتر بودنه تا 320 صدق میکنه از اون بالاتر بزنه مشکل داره

ویرایش شده توسط DR MORAD
لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، DR MORAD گفته است:

درسته. خدایی کلاهی که مغازه دار تا الان سرم گذاشته رو رئیسی نزاشت سر مردم

خیلی جالبه
من فکر میکردم 3060ti گلوگاه ایجاد میشه براش توی pcie3 
مادربوردم h310s2p هست فکر کنم اون کم بیاره
من راستش نظرم روی 2060 بود اما اینقدر ارزونی شد که 3060 هم به قدرت خریدم اضافه شد
دست دوم هم الان بنظرم چون همه شون باهاش ماین شده بهتره نخرم

همون پاور گوود هست به معنای اینه که چقدر پاور سالمه هرچی عدد بالا باشه یعنی سالمتره ، البته این بالاتر بودنه تا 320 صدق میکنه از اون بالاتر بزنه مشکل داره

یاد گوود گفتن سروش رضایی تو سوریلند افتادم 😂

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، DR MORAD گفته است:

سلام دوستان

اون پاور رو بندازین سطل آشغال یه پاور درست و حسابی 700 واتی تهیه کنید.

پردازنده 9400برای 3060 گلوگاه میشه، پس برای استفاده از 3060 یا باید حداقل به i7 9700 یا i9 9900 ارتقا بدین. یا کل پلتفرم رو عوض کنید برید روی نسل 12

استفاده از یک رم تک ماژول 8 گیگ هم به گلوگاهی سیستم اضافه میکنه چون رم تک کاناله برای سیستم گلوگاهه. یه رم 8 دیگه هم لازم دارید. ویندوز 10 تا 6 گیگ رم لازم داره، اون 2 گیگ باقی مونده رو تو سیستم کی بخوره؟ کی نگاه کنه؟ وانگهی برای یه سیستم گیمینگ حتما توصیه میکنیم که حجم رم 2 برابر حجم رم گرافیک باشه، یعنی اگر گرافیک 12 گیگ رم داره، پله صحیح حجم رم 16 نیست بلکه 32 گیگه، اونوقت شما 8 گیگ رم گذاشتین.

لینک به دیدگاه

52 دقیقه قبل، Hadi MP گفته است:

اگر آواژنگ تایید کنه حداقل میشه با وجدان راحت فروختش.

داداش آواژنگ خودش ذی نفعه توی این موضوع.

اما اصولا کسی باید نظر بده که خودش این وسط ذی نفع نباشه - مثل ما - که میگیم با این شرح وضعیت - پاور رو بنداز دور یکی دیگه بخر.

شرح وضعیت چی میگه؟

• 2 سال ماین بی وقفه
  • تمام کابل های 8 پین شکسته و لخت شده
  • power_good_signal هم نداره/ضعیفه
  • 2 ماه مونده به پایان گارانتی!

بعد من مثل خر تو کف این موضوع مونده ام چطوری پاوری که کابل های 8 پینش شکسته و لخت شده هنوز گارانتی داره!!!

من پاور بردم گارانتی آواژنگ، دونه به دونه کابل ها رو چک کرد، آب شده‌گی یا شکستگی سوکت نداشته باشه، داخل سوکت ها رو بو کرد سوخته یا آب نشده باشه، دونه به دونه سیم ها رو چک کرد سالم باشه، بعدش که هیچ ایرادی فیزیکی نتونستن پیدا کنند، رفتن 20 دقیقه پاور رو تست کردن - که از قضا تست اونم سالم بود منتها وقتی شرایطی که باعث سوختن قطعات من شد رو توضیح دادم، تحت اون شرایط  تست کرفتن متوجه خرابی شدن. یعنی اگر من خودم از نظر فنی مشاوره نمیدادم که چطوری پاور رو تست کنند، متوجه داستان نمیشدن و اظهار میکردن پاور سالمه!

دوستان، پاور - Tricky ترین - گول زننده ترین - و خطرناک ترین قطعه ای که میتونه یک تنه - از سیستم شما محافظت کنه - یا - یک تنه - تمام سیستم شما رو به فنای سگ بده. با هر چی شوخی میکنید - بکنید - اما با پاور نکنید.

این دوستمون هم بهتره پاور دیگری بخره، الان خود کولر مستر پاور MWE 750W Gold V2 داره فول ماژولار میتونه اونو بگیره، یا مدل 650 واتش رو اگر موجود باشه، خلاصه، این پاوری که الان داره - مرخصه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

زمان خرید پاور دقت نکردی وضعیت ظاهریشو ؟ این پاور که مرخصه (ترکیده)

اولویت تعویض پاور بعد یه رم 8 گیگ (32 تونستی در کل بهتره برای رندر اما برای بازی همین 16 کافیه)

کارت هم انویدیا بگیر اکثرا دست دو های الان هم ماین شده هستن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

داداش آواژنگ خودش ذی نفعه توی این موضوع.

اما اصولا کسی باید نظر بده که خودش این وسط ذی نفع نباشه - مثل ما - که میگیم با این شرح وضعیت - پاور رو بنداز دور یکی دیگه بخر.

شرح وضعیت چی میگه؟

• 2 سال ماین بی وقفه
  • تمام کابل های 8 پین شکسته و لخت شده
  • power_good_signal هم نداره/ضعیفه
  • 2 ماه مونده به پایان گارانتی!

بعد من مثل خر تو کف این موضوع مونده ام چطوری پاوری که کابل های 8 پینش شکسته و لخت شده هنوز گارانتی داره!!!

من پاور بردم گارانتی آواژنگ، دونه به دونه کابل ها رو چک کرد، آب شده‌گی یا شکستگی سوکت نداشته باشه، داخل سوکت ها رو بو کرد سوخته یا آب نشده باشه، دونه به دونه سیم ها رو چک کرد سالم باشه، بعدش که هیچ ایرادی فیزیکی نتونستن پیدا کنند، رفتن 20 دقیقه پاور رو تست کردن - که از قضا تست اونم سالم بود منتها وقتی شرایطی که باعث سوختن قطعات من شد رو توضیح دادم، تحت اون شرایط  تست کرفتن متوجه خرابی شدن. یعنی اگر من خودم از نظر فنی مشاوره نمیدادم که چطوری پاور رو تست کنند، متوجه داستان نمیشدن و اظهار میکردن پاور سالمه!

دوستان، پاور - Tricky ترین - گول زننده ترین - و خطرناک ترین قطعه ای که میتونه یک تنه - از سیستم شما محافظت کنه - یا - یک تنه - تمام سیستم شما رو به فنای سگ بده. با هر چی شوخی میکنید - بکنید - اما با پاور نکنید.

این دوستمون هم بهتره پاور دیگری بخره، الان خود کولر مستر پاور MWE 750W Gold V2 داره فول ماژولار میتونه اونو بگیره، یا مدل 650 واتش رو اگر موجود باشه، خلاصه، این پاوری که الان داره - مرخصه.

سلام.

با اجازه از صاحب تاپیک.

لطفا بگید که پاور چه مشکلی خاصی داشت که فقط با تست مورد نظر شما ایراد خودش رو نشون میداد و به چه دلیل دچار این مشکل شده بود.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

گرامی حرف شما متین ولی خب ما دستگاه و شرایطشو نداریم که ببریم پاور ایشونو تست کنیم :| و نظر کارشناسی بدیم.

برادر توصیفی که از شرایط پاور کردند - خودش گویای همه چیزه. ما راجب یه پاور همه چیز سالم که حرف نمیزنیم. شرایطش رو مطالعه کنید.

ایشون هم اطلاع ندارن چقدر روش ماین شده و شرایط چطور بوده! ممکنه بلایی سر کابل ها اومده باشه. خیلی از کاربران دقت کافی نمیکنن در نگهداری از وسایل! حالا من نمیتونم بدون تست و دیدن و هیچی بگم یکراست پاورو بنداز آشغال که

قبول، شما نمیتونید - ولی من میتونم بگم - و حداقلش اینه که سلامت سیستمش رو ریسک نکنه.

ایشونم بالاخره هزینه کرده و اگه بخواد بفروشه همونطور که گفتم حداقل برای راحتی وجدانش میتونه ببره یدونه تست بگیرن به خریدار توضیح بده که جریان اینه. چون همونطور که ایشون از مغازه دار گله میکنه خریدار هم از ایشون گله خواهد کرد و این چرخه ادامه داره و پولی که ازش بدست میاد ضرر خواهد شد.

اشتباه کرده برادر من، حالا نمیدونسته یا آگاه نبوده، خرید اون پاور از ابتدا اشتباه بوده، در مورد فروش مجددش، خودش میتونه تصمیم گیری کنه ولی اگر یک کاربر مثل خودش بخواد اینو تهیه کنه اون هم اشتباه میکنه. مگه اینکه بفروشه به شخصی که تعمییرکار باشه یا یه نفری که بخواد از قطعاتش استفاده کنه.

کلا جریان گارانتی شانسیه؛ ....... شوخی نمیشه کرد.

از اینجا به بعد صحبت های شما رو منم قبول دارم.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

گرامی برای یادگیری و کسب تجربه :میشه بفرمایین چگونه مشکل داشت اون پاور که باعث سوختن قطعات شد؟ و چطوری متوجه شدین؟

48 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام.

با اجازه از صاحب تاپیک.

لطفا بگید که پاور چه مشکلی خاصی داشت که فقط با تست مورد نظر شما ایراد خودش رو نشون میداد و به چه دلیل دچار این مشکل شده بود.

سیستم حدودا یک ساعت تو بیکاری بود و منم پشت سیستم نبودم، که وقتی برگشتم متوجه شدم ریستارت شده. پس از ریستارت متوجه شدم کارت شبکه Wi_Fi و یکی از اس اس دی هام دیگه تو سیستم نیست (سوختن). سریع اولین کاری که کردم چک کردن ریل های پاور از توی ویندوز و از داخل بایوس بود که متوجه شدم ریل 3.3 داره بالای 3.6 میده و ریل 5 ولت هم بیش از 5% بالاتر داره ولتاژ میده، سریع سیستمو خاموش کردم و بردم گارانتی.

تست گارانتی چطوریه؟ یه دستگاه دارند که ریل های مختلف پاور رو میبره توی لود و حین توی لود بردن بررسی میکنند ریل های مختلف پاور در رنج نرمالش باشه. پاور من با همه ی توصیفی که کردم بردن زیر بار، تقریبا 20 دقیقه ای زیر فشار بود - حتی تا 1300 وات هم بردن توی فشار و صدام کردن گفتن خروجی همه ریل ها نرماله و این سالمه هیچیش نیست - برش دار ببر. هر چی گفتم  آقا فلان قطعات من سوخته - گفتن ربطی نداره، پاورت سالمه.

تا اینکه باهزار التماس خواهش کردم تو شرایطی که سیستمم بود، تستش کنند، یعنی حالت بیکاری، یک بار دیگه تست کردند منتها، با لود بسیار بسیار پایین، (سیستم تو حالت بیکاری زیر 35 وات مصرف داره) پنج دقیقه چشممون به نمایشگر ریل ها بود که دیدیم ریل 3.3 گاهی میره و میاد و بازی در میاره. در چنین شرایطی - در حالی که میگفتن و تکرار میکردن "ولی از نظر ما پاورت سالمه" - (سیس همه ی ما ایرانی ها - شامل خودم - که هیچ وقت اشتباه نمیکنیم و گردن نمیگیریم) - اما - همونجا خودشون انداختنش سطل آشغال.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۳ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

سیستم حدودا یک ساعت تو بیکاری بود و منم پشت سیستم نبودم، که وقتی برگشتم متوجه شدم ریستارت شده. پس از ریستارت متوجه شدم کارت شبکه Wi_Fi و یکی از اس اس دی هام دیگه تو سیستم نیست (سوختن). سریع اولین کاری که کردم چک کردن ریل های پاور از توی ویندوز و از داخل بایوس بود که متوجه شدم ریل 3.3 داره بالای 3.6 میده و ریل 5 ولت هم بیش از 5% بالاتر داره ولتاژ میده، سریع سیستمو خاموش کردم و بردم گارانتی.

تست گارانتی چطوریه؟ یه دستگاه دارند که ریل های مختلف پاور رو میبره توی لود و حین توی لود بردن بررسی میکنند ریل های مختلف پاور در رنج نرمالش باشه. پاور من با همه ی توصیفی که کردم بردن زیر بار، تقریبا 20 دقیقه ای زیر فشار بود - حتی تا 1300 وات هم بردن توی فشار و صدام کردن گفتن خروجی همه ریل ها نرماله و این سالمه هیچیش نیست - برش دار ببر. هر چی گفتم  آقا فلان قطعات من سوخته - گفتن ربطی نداره، پاورت سالمه.

تا اینکه باهزار التماس خواهش کردم تو شرایطی که سیستمم بود، تستش کنند، یعنی حالت بیکاری، یک بار دیگه تست کردند منتها، با لود بسیار بسیار پایین، (سیستم تو حالت بیکاری زیر 35 وات مصرف داره) پنج دقیقه چشممون به نمایشگر ریل ها بود که دیدیم ریل 3.3 گاهی میره و میاد و بازی در میاره. در چنین شرایطی - در حالی که میگفتن و تکرار میکردن "ولی از نظر ما پاورت سالمه" - (سیس همه ی ما ایرانی ها - شامل خودم - که هیچ وقت اشتباه نمیکنیم و گردن نمیگیریم) - اما - همونجا خودشون انداختنش سطل آشغال.

خوبه بالاخره قبول کردن ، (آدم بت پرست ، خدا پرست کردن خیلی از راحتر قبول کردن گارانتی به جنس خرابه)

پاور چی بود حالا؟

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

خوبه بالاخره قبول کردن ، (آدم بت پرست ، خدا پرست کردن خیلی از راحتر قبول کردن گارانتی به جنس خرابه)

پاور چی بود حالا؟

آره خدا رو شکر، و میدونی فقط بحث فنی هم نبود، یعنی - الان که خرم از روی پل گذشته دارم بهش فکر میکنم، خدا وکیلی منم جای گارانتی بودم دلم نمیخواست قبول کنم. من اون پاور رو سال 1395 از دیجی کالا خریده بودم 990 هزار تومن، و الان قیمت اون پاور شده 10 برابر، یعنی فروردین امسال 9.5 میلیون تومن بود. پاور 7 سال گارانتی داشت و خداییش حساب کنی، بیچاره بعد از 6 سال عمرش رو کرده بود و حتی اگر گارانتی زیر بار نمیرفت، درسته عصبانی میشدم و این حرفها - اما از نظر اقتصادی نمیشد بهشون خرده گرفت و منم تهش 1 تومن براش پول داده بودم و 6 سال استفاده کرده بودم. هرچند 1 میلیون سال 95 کم پولی نبود اما به هر شکل - داستان اقتصاد کشورمونه.

من همیشه به همه توصیه میکنم بعد از 5 سال پاور رو عوض کنند، اما خودم به این توصیه خودم عمل نکردم. یه جورایی داستان کوزه گر و کوزه شکسته.

مدل پاورم تو پروفایلم هست، پس از تعویض هم از همون مدل استفاده میکنم اگرچه یکی آکبند و جدید تحویل گرفتم اما چون ادامه مدت زمان گارانتی رو داره میره - ممکنه بفروشمش یه پاور جدید با مدت گارانتی بیشتر تهیه کنم. میدونم شما خیلی موافق گارانتی نیستی ولی هنوز - با همه مشکلاتی که هست - به نظرم نقش گارانتی تو پاور، و مادربرد خیلی پر رنگه، خیلی از پاورهای توپ دنیا الان تو بازار ایران هست اما مدت زمان گارانتی هاشون خیلی کمه - آدم جرات نمیکنه - نه خودش بخره و نه به کسی پیشنهاد بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۵ ساعت قبل، DR MORAD گفته است:

دوست عزیز. هرکی اینو بهت گفته، شما دیگه ازش دستور تهیه املت هم نگیر. پاور گود یه سیگنال که با مادربرد صبحت میکنه بدونه سیستم رو روشن بکنه یا نکنه. رنج نرمالش 100-500 هست. یکی از استاندارد های لازم برای ATX 2.53 اینه که PG زیر 150ms باشه (پس پایین بودن این رقم نمیتونه بد باشه). خارج از این رنج هم به معنای خراب بودن پاور نیست، فقط مادربرد شما دچار خطی میشه. مثلا سیستم رو شات دان میکنی بعد از چند دقیقه خودش روشن میشه، ممکنه هم مادربرد خیلی پیشرفته نباشه و هیچ مشکلی نشون نده. اگه فقط PG نشون میداد پاور سالمه یا نه هرکی یه تستر ضیغی بگیره دستش برای اینو اون تعیین تکلیف کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه. شما سرچ کن PSU tester نگاه کنی همشون یک شکل و یه کارایی دارن. اینکه پاور برند X با تستسر برند Y اشتباه نشون میده هم یه مورد دیگه پیچوندن و زیر بار نرفتنه.

بعلاوه پاور شما هم برندش خوب بوده، هم مدلش و هم ظرفیتش. اینکه ایراد فیزیکی هم داشته هم دوستان توضیح دقیق دادن و از اول نباید این پاور تهیه میشد، آکبندشو شما میگرفتی با خیال راحت یه عمر استفاده میکردی. شما بری کپی همین پاورت هم بگیری انتخاب اشتباهی نکردی. خودت هم گفتی با سیستم فعلی مشکلی نداری، پس اگه PG بخواد بازی دربیاره روی همین سیستمت هم باید ناهنجاری ببینی. اما اینکه سیم هاش خرابه، بله ممکنه قطعات رو آسیب بزنه؛ هرچند قطعات پُر مصرف اینو نشون میدن ولی نمیشه ریسک کرد؛ پس شما به مشاوره دوستان پاورو عوض کن. ولی اینکه چون PG خارج از رنجه بزنه قطعات جدیدی رو بترکونه، توهمه.

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

دوست عزیز. هرکی اینو بهت گفته، شما دیگه ازش دستور تهیه املت هم نگیر. پاور گود یه سیگنال که با مادربرد صبحت میکنه بدونه سیستم رو روشن بکنه یا نکنه. رنج نرمالش 100-500 هست. یکی از استاندارد های لازم برای ATX 2.53 اینه که PG زیر 150ms باشه (پس پایین بودن این رقم نمیتونه بد باشه). خارج از این رنج هم به معنای خراب بودن پاور نیست، فقط مادربرد شما دچار خطی میشه. مثلا سیستم رو شات دان میکنی بعد از چند دقیقه خودش روشن میشه، ممکنه هم مادربرد خیلی پیشرفته نباشه و هیچ مشکلی نشون نده. اگه فقط PG نشون میداد پاور سالمه یا نه هرکی یه تستر ضیغی بگیره دستش برای اینو اون تعیین تکلیف کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه. شما سرچ کن PSU tester نگاه کنی همشون یک شکل و یه کارایی دارن. اینکه پاور برند X با تستسر برند Y اشتباه نشون میده هم یه مورد دیگه پیچوندن و زیر بار نرفتنه.

بعلاوه پاور شما هم برندش خوب بوده، هم مدلش و هم ظرفیتش. اینکه ایراد فیزیکی هم داشته هم دوستان توضیح دقیق دادن و از اول نباید این پاور تهیه میشد، آکبندشو شما میگرفتی با خیال راحت یه عمر استفاده میکردی. شما بری کپی همین پاورت هم بگیری انتخاب اشتباهی نکردی. خودت هم گفتی با سیستم فعلی مشکلی نداری، پس اگه PG بخواد بازی دربیاره روی همین سیستمت هم باید ناهنجاری ببینی. اما اینکه سیم هاش خرابه، بله ممکنه قطعات رو آسیب بزنه؛ هرچند قطعات پُر مصرف اینو نشون میدن ولی نمیشه ریسک کرد؛ پس شما به مشاوره دوستان پاورو عوض کن. ولی اینکه چون PG خارج از رنجه بزنه قطعات جدیدی رو بترکونه، توهمه.

مرسی از همه دوستان بابت کمکتون.
خیلییییییییی کمکم کردین
سیستم وقتی روشن میکنم بعضی موقع ها یک بار روشن میشه همون اول خاموش میشه دوباره روشن میشه(زیر 100 میلی ثانیه) پس مطمئن شدم که مشکل داره/|:
من پس سعی میکنم پاور رو بدم گارانتی خداکنه قبول کنن
و اینکه بنظرم بهتره اول کارت گرافیکم قوی باشه بعدا پول اومد دستم مادربورد و سی پی یو و رم رو عوض کنم
من توی نت نگاه کردم اونقدر گلوگاه نداشت نزدیک به 15 اف پی اس ، پس میشه فعلا باهاش کار کرد مهم تر از همه خیالم راحته که اگه سیستم رو ارتقا بدم کارت گرافیک نیاز به ارتقا نداره
پاور هم باید ی غلطی بکنم
مغازه داره از این سیستم 10 تا داشت فکر کنم همینطوری باز سر مردم کلاه گذاشته
کارت گرافیک gt 630 رو میفروشم میزارم روی پول پاور که خیالم ازش راحت باشه
مرسی از همه دوستان 

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، DR MORAD گفته است:

اون وقت با چی میخواهی تصویر بگیری ؟ :|

مگه cpi i59400F نیس .... اینکه خودش به تنها تصویر خروجی نمیده .....

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، DR MORAD گفته است:

مرسی از همه دوستان بابت کمکتون.
خیلییییییییی کمکم کردین
سیستم وقتی روشن میکنم بعضی موقع ها یک بار روشن میشه همون اول خاموش میشه دوباره روشن میشه(زیر 100 میلی ثانیه) پس مطمئن شدم که مشکل داره/|:
من پس سعی میکنم پاور رو بدم گارانتی خداکنه قبول کنن
و اینکه بنظرم بهتره اول کارت گرافیکم قوی باشه بعدا پول اومد دستم مادربورد و سی پی یو و رم رو عوض کنم
من توی نت نگاه کردم اونقدر گلوگاه نداشت نزدیک به 15 اف پی اس ، پس میشه فعلا باهاش کار کرد مهم تر از همه خیالم راحته که اگه سیستم رو ارتقا بدم کارت گرافیک نیاز به ارتقا نداره
پاور هم باید ی غلطی بکنم
مغازه داره از این سیستم 10 تا داشت فکر کنم همینطوری باز سر مردم کلاه گذاشته
مرسی از همه دوستان 

سلام اگر کل برق سیستم را از پریز قطع می کنید و مثلا بعدا دوباره کابل پاور را وصل میکنید باید اینطور باشه یعنی یبار سیستم روشن میشه و بعد خاموش و روشن میشه. کولر مستر این سریش که اینجوری هستش.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۱۳ در ۲۲:۵۰، invoker گفته است:

اون وقت با چی میخواهی تصویر بگیری ؟ :|

مگه cpi i59400F نیس .... اینکه خودش به تنها تصویر خروجی نمیده .....

وقتی gt630 رو فروختم همون لحظه 3060 میخرم و پاور هم عوض میکنم
احساس میکنم بازم که پاور سالم باشه 
میبرمش پیش یک ادم متخصص قشنگ تستش کنه 
اگرم سالم نبود یدونه 700گرین ادمیزادی میخرم

لینک به دیدگاه

۱۹ دقیقه قبل، DR MORAD گفته است:

وقتی gt630 رو فروختم همون لحظه 3060 میخرم و پاور هم عوض میکنم
احساس میکنم بازم که پاور سالم باشه 
میبرمش پیش یک ادم متخصص قشنگ تستش کنه 
اگرم سالم نبود یدونه 700گرین ادمیزادی میخرم

نظره شخصی خودم هرچی میخری بخر ولی 700 وات باشه و از تولید داخل نه *

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...