رفتن به مطلب

Alirezatha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه عزیزان

کسایی که منو میشناسن میدونن خیلی اهل غر زدن نیستم و بیشتر سعی میکنم تعریف کنم تا انتقاد کما اینکه در تاپیک های گذشته ام میتونین تشکر از خدمات گارانتی فوق العاده شرکت های گرین، پانا، الماس رو مشاهده کنین

ولی خوب اینجا به حدی خدماتشون ضعیف بود که اینبار برای اولین بار میخوام یک گارانتی ضعیف رو بهتون معرفی کنم

حدود یک سال و نیم پیش بود که یک کاکپیت شبیه ساز رانندگی دی ایکس ریسر از گارانتی تخت جمشید تهیه کردم

DXRacer Racing Sim Combo - Modular Frame + Chair - Great buy

و خوب به دلیل قیمت های بالا تا همین چند ماه پیش حتی کاکپیت رو از جعبه اش هم خارج نکردم و طول کشید تا همه قطعات رو تهیه کنم

بلاخره بعد مدت طولانی چند ماه پیش به لطف خدا همه قطعات تهیه شد و اسمبل رو انجام دادم

تا اینکه هفته گذشته بخش نگه دارنده شیفتر شکست 

image.thumb.png.c9ca30306da99d6c15231dca96c86b9c.png

و خوب امروز حدود یک هفته میشه که با تماس های متعدد با گارانتی تخت جمشید سعی کردم مشکل رو حل کنم و هر بار بنده رو به نوعی پیچوندن و در نهایت پاسخشون این بود که <<خودت برو جوش کن به ما ربطی نداره ولی اگر خودت دست بزنی بهش گارانتیت باطل میشه>> یا << قطعه رو برامون بفرست 300 400 هزار تومن هم ازت میگیریم خودمون تعمیرش میکنیم>> یعنی فکر کن آدم باید 400 هزار تومن بده تا همچین گارانتی آشغالی ادامه دار باشه

یعنی نه تنها حاضر نشدن قطعه رو تعویض کنن و نه تنها مسیولیت تعمیرش رو هم به عهده نگرفتن بلکه با نهایت پر رویی میگن خودت تعمیرش کن و تازه گارانتیت هم باطل میکنیم.

و همه اینا در حالیه که به وضوح در کارت گارانتی ذکر شده سازه فولادی دارای گارانتی مادام العمر هست در حالی که حتی تاریخ گارانتی دو ساله من هم هنوز تموم نشده

پر واضحه که مبلغ تعمیر این شکستگی کوچک برای من هیچ گونه اهمیتی نداره و خودم تا امشب درستش میکنم و ازون واضح تر که برای شرکتی مثل تخت جمشید هم این مبلغ اصلن دیده نمیشه ولی میخواستم ببینم این گارانتی تا چه حد برای مشتری ارزش ارزش قائل میشه و چقدر برای جیب خودش

ولی این تاپیک اینجا بمونه تا دفعه بعد که خواستین جنس گارانتی دار بخرین و پول گارانتی بدین حواستون باشه به کی پول میدین

بلاخره فرق هست بین گارانتی مثل گرین یا پانا که در کمتر از یک ساعت به بهترین شکل مشکل آدم رو حل میکنن و تا ابد به هر کسی مشاوره میدم به نیکی اسمشون رو میبرم و گارانتی تخت جمشید که بعد یک هفته اتلاف وقت اینطور پاسخگویی میکنن و به طور مشابه تا وقتی مشاوره میدم سعی میکنم کسی ازشون خرید نکنه

این دومین محصول دی ایکس ریسر بود که خریدم و دومین نارضایتی

هم کیفیت محصول افتضاح و هم کیفیت گارانتی افتضاح تر ازون

ویرایش شده توسط Alirezatha
  • لایک 5
  • ممنونم 4
  • قلبم گرفت 5
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای بابا
ما که گفته بودیم نرید طریف این موجودات

در نوع خودشون واقعا وحشتناک و سمی هستن 🤢🤢
کلا باید دوری کنید از اجناس وارد شده و خودشون و فکر کنید کلا نیست اون جنس توی بازار
فکر کنید کلا DX تو بازار نیست تا وقتی با این موجودات وارد میشن

• لایک 2
لینک به دیدگاه

من موقع اسمبل ست خودم اون پایه شیفتر رو که دیدم ، دیدم خیلی پفکیه

کلا باید باهاش ملو رفتار کرد

درضمن فکر نکنم شکستگی شامل گارانتی بشه اونیکه میفرمایین گارانتی مادام العمر فکر کنم ایراد در قطعه منظورشونه

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است:

من موقع اسمبل ست خودم اون پایه شیفتر رو که دیدم ، دیدم خیلی پفکیه

کلا باید باهاش ملو رفتار کرد

درضمن فکر نکنم شکستگی شامل گارانتی بشه اونیکه میفرمایین گارانتی مادام العمر فکر کنم ایراد در قطعه منظورشونه

عین جمله ذکر شده روی کارت گارانتی بیان شده :

<< سازه فولادی و Base دارای گارانتی مادام العمر شکستگی می‌باشند. >>

(تازه بماند که هنوز مدت دو ساله گارانتی اصلی من اصن تموم نشده که بخوام برم سراغ این بند و گارانتی مادام العمرش)

لینک به دیدگاه

دقیقا چه چیز دیگه اش رو گارانتی کردن که اگر خودت تعمییر کنی باطل میشه.

این چیزی که تو عکس من میبینم یه صندلی روکش داره با یه بدنه فلزی.

بدنه فلزی که گارانتی نداره چون واسه تعمییرش ازت پول میگیرن.

میمونه اون صندلیه، که ثابته چرخون هم نیست. اون چی داره که ممکنه خراب بشه؟

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

کاکپیت من زیر صندلیش مکانیزم sliding داره

مال شما عین مال عکس ثابت هست ؟

من مجبور شدم برای مال خودم که مکانیزم اسلایدینگ فنری هم داره

برای افزایش کارایی و طول عمرش رفتم 4 تا جک بادی گرفتم نیروی وزن به جای انتقال به مکانیزم فنری ، مسفقیم به شاسی منتقل بشه

در ضمن در مورد اون بند گارانتی و شکستگی هم فکر نکنم هیچ شرکتی حتی خود دی اکس ریسر بیاد و برا شکستگی گارانتی بده 

چه برسه به تخت جمشید . احتمالا بیشتر جنبه تبلیغاتی داره

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

دقیقا چه چیز دیگه اش رو گارانتی کردن که اگر خودت تعمییر کنی باطل میشه.

این چیزی که تو عکس من میبینم یه صندلی روکش داره با یه بدنه فلزی.

بدنه فلزی که گارانتی نداره چون واسه تعمییرش ازت پول میگیرن.

میمونه اون صندلیه، که ثابته چرخون هم نیست. اون چی داره که ممکنه خراب بشه؟

اتفاقن در کارت گارانتی ذکر شده روکش صندلی و فوم ها شامل گارانتی نمیشن.

یعنی مطابق کارت گارانتی فقط سازه فولادی و مکانیزم شامل گارانتی هست که سر همونم خدمات نمیدن که هیچ گارانتیمونم باطل میکنن

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

یعنی مطابق کارت گارانتی فقط سازه فولادی و مکانیزم شامل گارانتی هست که سر همونم خدمات نمیدن که هیچ گارانتیمونم باطل میکنن

ازشون شکایت کنید مجبور میشن بدون دریافت هزینه براتون تعمیرش کنن 

همون جمله روی کارت با شکایت ازشون مجبورشون میکنه 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

عجب.

حالا یه سوال از خودت دارم، این یه جور Defect بوده یا سازنده باید محکم تر می ساخته. میدونی منظورم اینه، به نظرت شانس تو بوده این صندلی معیوب گیرت افتاده یا ضعف ساختاری سازه به نظرت باید بهتر میبوده.

من همیشه فکر می کردم DX Racer برند خیلی خوبیه اینقدر گرونه جنس هاش.

لینک به دیدگاه

سلام

بعید میدونم این جنس اصلا" اصل باشه :|

------------------------------------------------------------------

باور کن تو زیر زمین همین مملکت سر و تهش امده ...

من چندین صندلی از همین برند دیدم ولی هیچ یک اینطور نیستش :|

یکی از دلایل اینکه من بعضی از اجناسم رو از اون طرف سفارش میدم همینه ... دیگه واقعا" مطمعن ام جنس ام اصله .

و اصلا" بفکر داشتن و نداشتن گارانتیش هم نیستم / چون جنس اصل به از منتاژ به اسم خارجیه ***

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مثالش مانیتور های موجود تو بازار / طرف رفته آکبند خرید 4 تا پیکسل سوختگی داره :| خب معلومه اینا بنجل چین هستش ....

ویرایش شده توسط invoker
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

چیزی 

19 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

عین جمله ذکر شده روی کارت گارانتی بیان شده :

<< سازه فولادی و Base دارای گارانتی مادام العمر شکستگی می‌باشند. >>

این کلمات قلمبه سلومبه رو ادم میشنوه فکر میکنه چه خبره

من اسم سازه فولادی رو میشنوم یاد پل گلدن گیت میفتم

این شکستگی رو ادم میبینه بیشتر مثل اینه که با چسب قطره چسبودندن 

ویرایش شده توسط arvin_393
  • لایک 4
لینک به دیدگاه

خدا خیرتون بده یکی از دوستان داشت میرفت سمت کیس و واتر کورسیر سر همین گارانتی!!

• لایک 2
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

عجب.

حالا یه سوال از خودت دارم، این یه جور Defect بوده یا سازنده باید محکم تر می ساخته. میدونی منظورم اینه، به نظرت شانس تو بوده این صندلی معیوب گیرت افتاده یا ضعف ساختاری سازه به نظرت باید بهتر میبوده.

من همیشه فکر می کردم DX Racer برند خیلی خوبیه اینقدر گرونه جنس هاش.

این تنها کاکپیت دی ایکس ریسر هست که از نزدیک دیدم 

ولی با توجه به نوع ورق و کیفیت جوش تو سایر نقاط بنظرم مشکل از نوع طراحی و متریال هست تا اینکه شانس من باشه.

در کل دوتا محصول از دی ایکس ریسر دارم و از هیچ کدوم راضی نیستم

ولی از حق نگذرم انصافن اگر فقط از دید مقاومت بخوام نگاه کنم متریال اسکلت صندلی هاش مقاومت خیلی خوبی داره ( دقیقن در مخالف کاکپیت که بسیار ضعیف ساخته شده)

2 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

ازشون شکایت کنید مجبور میشن بدون دریافت هزینه براتون تعمیرش کنن 

همون جمله روی کارت با شکایت ازشون مجبورشون میکنه 

کجا میتونم شکایت کنم بابت این موضوع؟

1 ساعت قبل، invoker گفته است:

سلام

بعید میدونم این جنس اصلا" اصل باشه :|

------------------------------------------------------------------

باور کن تو زیر زمین همین مملکت سر و تهش امده ...

من چندین صندلی از همین برند دیدم ولی هیچ یک اینطور نیستش :|

یکی از دلایل اینکه من بعضی از اجناسم رو از اون طرف سفارش میدم همینه ... دیگه واقعا" مطمعن ام جنس ام اصله .

و اصلا" بفکر داشتن و نداشتن گارانتیش هم نیستم / چون جنس اصل به از منتاژ به اسم خارجیه ***

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مثالش مانیتور های موجود تو بازار / طرف رفته آکبند خرید 4 تا پیکسل سوختگی داره :| خب معلومه اینا بنجل چین هستش ....

اصل بودنش که اصله

بلاخره فرق جنس فیک و بی کیفیت مشخصه

۱ ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

چیزی 

این شکستگی رو ادم میبینه بیشتر مثل اینه که با تف چسبودندن

واقعن همینه یعنی حالا مشکل تو بخش شیفتر زیاد بود و منجر به شکستگی شد ولی تو سایر نقاط ( اتصال صندلی به بدنه و اتصال فرمون هم بسیار کم مقاومته)

وارد کردن کاکپیت از خارج از کشور بسیار گرون برام در میاد به خاطر وزن بالا ولی با این حال احتمالن در آینده مجبور به وارد کردن کاکپیت از یه برند معتبر تر بشم

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۱۷ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

اگر تهران زندگی میکنید برید مستقیم تعزیرات و ازشون حضوری شکایت کنید و اگر شهرستان هستین دو تا راه دارین اولیش برید تو سایت تعزیرات شهرتون و دومیش مراجعه حضوری به تعزیرات شهرتون 

مدارکو هم با خودتون ببرید که همونجا سریع تر مراحل اداریش طی بشه 

ناگفته نمونه با یه سرچ ساده تو اینترنت هم میتونید راه شکایت ازشون پیدا کنید 

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

سلام خدمت همه عزیزان

کسایی که منو میشناسن میدونن خیلی اهل غر زدن نیستم و بیشتر سعی میکنم تعریف کنم تا انتقاد کما اینکه در تاپیک های گذشته ام میتونین تشکر از خدمات گارانتی فوق العاده شرکت های گرین، پانا، الماس رو مشاهده کنین

ولی خوب اینجا به حدی خدماتشون ضعیف بود که اینبار برای اولین بار میخوام یک گارانتی ضعیف رو بهتون معرفی کنم

حدود یک سال و نیم پیش بود که یک کاکپیت شبیه ساز رانندگی دی ایکس ریسر از گارانتی تخت جمشید تهیه کردم

DXRacer Racing Sim Combo - Modular Frame + Chair - Great buy

و خوب به دلیل قیمت های بالا تا همین چند ماه پیش حتی کاکپیت رو از جعبه اش هم خارج نکردم و طول کشید تا همه قطعات رو تهیه کنم

بلاخره بعد مدت طولانی چند ماه پیش به لطف خدا همه قطعات تهیه شد و اسمبل رو انجام دادم

تا اینکه هفته گذشته بخش نگه دارنده شیفتر شکست 

image.thumb.png.c9ca30306da99d6c15231dca96c86b9c.png

و خوب امروز حدود یک هفته میشه که با تماس های متعدد با گارانتی تخت جمشید سعی کردم مشکل رو حل کنم و هر بار بنده رو به نوعی پیچوندن و در نهایت پاسخشون این بود که <<خودت برو جوش کن به ما ربطی نداره ولی اگر خودت دست بزنی بهش گارانتیت باطل میشه>> یا << قطعه رو برامون بفرست 300 400 هزار تومن هم ازت میگیریم خودمون تعمیرش میکنیم>> یعنی فکر کن آدم باید 400 هزار تومن بده تا همچین گارانتی آشغالی ادامه دار باشه

یعنی نه تنها حاضر نشدن قطعه رو تعویض کنن و نه تنها مسیولیت تعمیرش رو هم به عهده نگرفتن بلکه با نهایت پر رویی میگن خودت تعمیرش کن و تازه گارانتیت هم باطل میکنیم.

و همه اینا در حالیه که به وضوح در کارت گارانتی ذکر شده سازه فولادی دارای گارانتی مادام العمر هست در حالی که حتی تاریخ گارانتی دو ساله من هم هنوز تموم نشده

پر واضحه که مبلغ تعمیر این شکستگی کوچک برای من هیچ گونه اهمیتی نداره و خودم تا امشب درستش میکنم و ازون واضح تر که برای شرکتی مثل تخت جمشید هم این مبلغ اصلن دیده نمیشه ولی میخواستم ببینم این گارانتی تا چه حد برای مشتری ارزش ارزش قائل میشه و چقدر برای جیب خودش

ولی این تاپیک اینجا بمونه تا دفعه بعد که خواستین جنس گارانتی دار بخرین و پول گارانتی بدین حواستون باشه به کی پول میدین

بلاخره فرق هست بین گارانتی مثل گرین یا پانا که در کمتر از یک ساعت به بهترین شکل مشکل آدم رو حل میکنن و تا ابد به هر کسی مشاوره میدم به نیکی اسمشون رو میبرم و گارانتی تخت جمشید که بعد یک هفته اتلاف وقت اینطور پاسخگویی میکنن و به طور مشابه تا وقتی مشاوره میدم سعی میکنم کسی ازشون خرید نکنه

این دومین محصول دی ایکس ریسر بود که خریدم و دومین نارضایتی

هم کیفیت محصول افتضاح و هم کیفیت گارانتی افتضاح تر ازون

من که از گارانتی گرین اصلا راضی نیستم یه پاور 530 وات فرستادم گارانتی گفتن از پاور بیشتر از توان کار کشیده شده. در حالی که روی سیستم مشتری بوده و سی پی یو i3 نسل 10 و گرافیک هم 1660 . آخه چه فشاری ؟ پاور اشغال خودشون را به قیمت پاور های درجه یک دنیا میفروشن بعد میگن پاور زیاد تحت فشار بوده و از  پاور  بیشتر از توانش کار کشیدین . تو ایران اصلا نباید پول گارانتی بدی .چه گارانتی آخه چه کشکی چه دوغی.

• لایک 6
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۵ ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

تخت جمشید همونیه که گرافیک فیک ویوسونیک در شرایط مناسب کشور وارد کرد و به قیمت نزدیک به اصلی میفروخت! چه انتظاری از اینا دارین؟!

داداچ داری اشتباه میزنی. ویوسونیک مانیتور میسازه نه گرافیک.

• حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

۳۷ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

داداچ داری اشتباه میزنی. ویوسونیک مانیتور میسازه نه گرافیک.

ایمان جان ایسونیک منظورشونه

• لایک 1
  • ممنونم 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۸ دقیقه قبل، Nsm۱۰۰۰ گفته است:

ایمان جان ایسونیک منظورشونه

میدونستم ولی وقتی آدم تند تند تایپ میکنه، ماستا سر از قیمه ها در میاره.

نعیم جان حالا که تا اینجا اومدی، خواستم یه یادآوری ریز کنم که DX کیفیتش چطوریه. 👆

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

میدونستم ولی وقتی آدم تند تند تایپ میکنه، ماستا سر از قیمه ها در میاره.

نعیم جان حالا که تا اینجا اومدی، خواستم یه یادآوری ریز کنم که DX کیفیتش چطوریه. 👆

من که صندلی دی ایکس ریسر نمیگیرم😅

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۱۴ در 19:50، arvin_393 گفته است:

چیزی 

این شکستگی رو ادم میبینه بیشتر مثل اینه که با چسب قطره چسبودندن 

همانطور که یاد گلدن گیت میفتی یادی هم بکن از ساختمان متروپل اون موقع حله میشه مقایسه کرد

• ممنونم 1
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۱۴ در 21:15، Alirezatha گفته است:

اصل بودنش که اصله

بلاخره فرق جنس فیک و بی کیفیت مشخصه

دوست عزیز اصل بودنش را چطور تشخیص میدی ؟

من به شما 1000% قول میدم این صندلی که شما میگید داخل کشور تولید شده

این را یادت باشه که حتی کشور چین که بزرگترین تولید کننده زباله به عنوان جنس و کالا در جهان معروف هست استانداردهایی داره که اگر اجناسش واقعا با همون استانداردها وارد بشه رضایت خیلی از کاربران را به خودش جلب میکنه

شما میتونی نسبت به وزنش یکی از تستها را انجام بدی و ببینی با نمونه های خارجی وزنش یکسان هست یا خیر یا اینکه از روی عکس ها مطابقت بدی ببینی چه مقدار تفاوت و شباهت بین این نمونه و نمونه ای که در خارج بفروش میره هست

و اگر فنی باشی یه چیزهایی را خودت میتونی دقت کنی برای مثال در استانداردهای بین المللی این اشیا نباید تیزی داشته باشن که منجر به صدمه دیدن شخص بشه آیا این مورد در این کالا رعایت شده ؟

اون قسمتی که میگی خیلی خوب و محکم هست حتما ساده بوده مقداری محکمتر درست شده

در چنین کالایی وزن همیشه باید سبک باشه نه سنگین ولی در عین حال خیلی هم محکم که میشه از آلومینیوم آلیاژی استفاده کرد و خیلی چیزهای دیگر

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز اصل بودنش را چطور تشخیص میدی ؟

من به شما 1000% قول میدم این صندلی که شما میگید داخل کشور تولید شده

این را یادت باشه که حتی کشور چین که بزرگترین تولید کننده زباله به عنوان جنس و کالا در جهان معروف هست استانداردهایی داره که اگر اجناسش واقعا با همون استانداردها وارد بشه رضایت خیلی از کاربران را به خودش جلب میکنه

شما میتونی نسبت به وزنش یکی از تستها را انجام بدی و ببینی با نمونه های خارجی وزنش یکسان هست یا خیر یا اینکه از روی عکس ها مطابقت بدی ببینی چه مقدار تفاوت و شباهت بین این نمونه و نمونه ای که در خارج بفروش میره هست

و اگر فنی باشی یه چیزهایی را خودت میتونی دقت کنی برای مثال در استانداردهای بین المللی این اشیا نباید تیزی داشته باشن که منجر به صدمه دیدن شخص بشه آیا این مورد در این کالا رعایت شده ؟

اون قسمتی که میگی خیلی خوب و محکم هست حتما ساده بوده مقداری محکمتر درست شده

در چنین کالایی وزن همیشه باید سبک باشه نه سنگین ولی در عین حال خیلی هم محکم که میشه از آلومینیوم آلیاژی استفاده کرد و خیلی چیزهای دیگر

نکته اول تفاوت های ظاهری هست که من هرگز ندیدم محصول فیک بتونه اینقدر به جنس اورجینال شباهت داشته باشه

هم در خود اسکلت و هم در دوخت صندلی میشه این موضوع رو به وضوح مشاهده کرد

دوم متعلقات همراه و نوع بسته بندی هست مشخص میکنه محصول اورجیناله

سوم نوع مکانیزم صندلی هست که که میتونم بگم هیچ خودروی زیر 500 میلیون داخلی مکانیزم صندلیش به اندازه صندلی این شبیه ساز امکانات نداره.

و چهارم اینکه من یک صندلی dxracer هم دارم و با نحوه بسته بندی و کیفیت متریال هاش آشنا هستم مگر اینکه بگین حتی صندلی های dxracer هم تو ایران فیک هست.

در مورد اون بحث تیزی هم اتفاقن تیزی داره و یکی دو باری رو پام خراش انداخت.

ولی مختص به این محصول نیست و اگر در تصاویر اینترنتی هم ببینین مکانیزم زیر صندلی لبه های تیز داره و این مورد به نوعی ضعف طراحی دی ایکس ریسر هست.

ولی در خوب در کل فارغ از همه این بحث ها خرید این شبیه ساز دومین و آخرین خرید من از تخت جمشید بود و خواهد بود.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

نکته اول تفاوت های ظاهری هست که من هرگز ندیدم محصول فیک بتونه اینقدر به جنس اورجینال شباهت داشته باشه

هم در خود اسکلت و هم در دوخت صندلی میشه این موضوع رو به وضوح مشاهده کرد

دوم متعلقات همراه و نوع بسته بندی هست مشخص میکنه محصول اورجیناله

سوم نوع مکانیزم صندلی هست که که میتونم بگم هیچ خودروی زیر 500 میلیون داخلی مکانیزم صندلیش به اندازه صندلی این شبیه ساز امکانات نداره.

و چهارم اینکه من یک صندلی dxracer هم دارم و با نحوه بسته بندی و کیفیت متریال هاش آشنا هستم مگر اینکه بگین حتی صندلی های dxracer هم تو ایران فیک هست.

در مورد اون بحث تیزی هم اتفاقن تیزی داره و یکی دو باری رو پام خراش انداخت.

ولی مختص به این محصول نیست و اگر در تصاویر اینترنتی هم ببینین مکانیزم زیر صندلی لبه های تیز داره و این مورد به نوعی ضعف طراحی دی ایکس ریسر هست.

ولی در خوب در کل فارغ از همه این بحث ها خرید این شبیه ساز دومین و آخرین خرید من از تخت جمشید بود و خواهد بود.

من احتمال میدم شاید جنس اصل باشه ... ولی / شاشی رو خودشون ساختن همینم کلی سود داره واسشون ***

( حکایت مانیتور های بودش که از امارات می امد بابت هر پورتی که داشت یه کابل گذاشته بودن ....

مشابه همون مانیتور جدا از اینکه فقط یه کابل hdmi اونم فیک داشت ادابتورش هم فیک بودش :| ... شما دیگه دنبال چی میگردی ؟ )

مفهوم فیکی که من گفتم یعنی : (fake؛ واژۀ انگلیسی) فِیک؛ ساختگی، جعلی، تقلیدی، فریب دهنده. || وانمود کردن، قلب کردن، جعل کردن، چیزی یا کسی را (جور دیگری، غیر از آنچه واقعاً هست) جا زدن.

پ/ن : اون قدیما که اوضاع خوب بودش دست کجی تو این موارد بیداد میکرد ... الان که اوضاع شخمی تر از این حرفاس که بخوای سرش بحث کنی و سر خودت درد بیاری !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کلام آخر : تو بازار داخل توقع پیدا شدن جنس اصل نداشته باشین * (دیگه بدتر از قرص و دارو نیس که اصلش گیر نمی یاد ... ) و در اخر از هیچ نمایند و گارانتی توقع پاسخگویی * چون علنا همه چی تو هواس ! کیه که باور کنه.

موضوع تمام شده اس.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

آدمی یه چیزایی تو این تاپیکها میبینه که .....

یکی میگه جنس فیک هست اونم با درصد میلیونی

یکی میگه جنس اصل تیز نمیشه انگاری در مورد چرخ گوشت داریم صحبت میکنیم

یکی میگه تو ایران جنس اصل نیست بیا من از دوبی واست بیارم

اصلا یه وضعی !

آقا علی رضا جنس شما اصل هست

اون مکانیزم اسلایدینگ هم که میگین تو ماشین 500 میلیونی هم نیست من میگم برو بالاتر. الان به 500 تومن آشغال هم نمیدن

من خودم چون سنگین وزن هستم 4 تا جک بادی خریدم دونه ای 200 تومن 

مابین مکانیزم اسلایدینگ و شاسی محل مخصوصی برای جک بادی داره

نصب کردم که وزن زیاد تو طولانی مدت به مکانیزم فشار نیاره

این تا اینجا

در مورد شکستگی قطعه مورد نظر احتمال میدم یا ایراد از آلیاژ بوده یا محل جوش (از رو عکس نتونستم تشخیص بدم)

من صندلی خودم رو 5 سال بعد خرید اسمبل کردم و هنوز هم فرمون نخریدم که ستاپش کنم

برا من گارانتی ینی کشک 

به نظر من خودتون پایه شیفتر رو بیرون درست کنین و گارانتی رو هم بندازین دور

گارانتی تو ایران = پول اضافی + اعصاب خوردی

ویرایش شده توسط Santa Cruise
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...