رفتن به مطلب

خاموش شدن ناگهانی سیستم (و احتمالا سوختن مادربرد)

.p.m.z.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید عزیز 😘

سیستم درحال کار بود که یکدفعه خاموش شد و دیگه روشن نمیشه 

وقتی کلید پاور رو میزنم یک لحظه چراغ قرمز روی مادربرد(که کنارش نوشته سی پی یو) روشن میشه و دوباره خاموش میشه 

بدون رم تست کردم . بدون هارد و.. اما بازم پا برجا هست 

من ادیتور هستم و تقریبا روزی بالای دوازده ساعت با سیستمم کار دارم و اینم شانس ما :l

خودم حدس میزنم از مادربرد باشه چون چیپ بالای قسمت تغذیه سیپیو بوی سوختگی میده 

سیستم نو و سه ماه خریداری شده 

مشخصات: 

i3 10100

H510 msi 

16gb gskill (8x2)

Gpu onboard 

Power 480bronz green 

1tb hdd+2tb HDD + سه تا اس اس دی

ممنون میشم نظرتون بگید

لینک به دیدگاه

داداش انشالله که چیز خاصی نباشه..

اما عجب شانسی داری..

من یک مادربرد دارم 12 ساله داره کار میکنه همینطور یک پاور هم داشتم که 10 سال برام کار کرد..

اونوقت توی 3 ماه ... عجب .. آدم حرصش در میاد..

امیدوارم که سریعتر مشکلت رفع بشه

لینک به دیدگاه

۲۶ دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

داداش انشالله که چیز خاصی نباشه..

اما عجب شانسی داری..

من یک مادربرد دارم 12 ساله داره کار میکنه همینطور یک پاور هم داشتم که 10 سال برام کار کرد..

اونوقت توی 3 ماه ... عجب .. آدم حرصش در میاد..

امیدوارم که سریعتر مشکلت رفع بشه

ممنون 

انشالله که نباشه اگه باشه هم دیگه پول برام نمونده 😅

والا من کلا شانس ندارم همین چند روز پیش گوشی سوخت چند روز قبلش ماشین خراب شد کلا همیشه یه چیزی هست 

امیدوارم درست بشه چون اصلا به گوشی عادت ندارم

خودمونیم ها چقدر کار با گوشی سخته الان قدر کیس رو میدونم😂

لینک به دیدگاه

میشه عکس واضح بزاری از قطعه ای که مشکوکی بهش ؟
از پشت قطعه ( پشت مادربرد) هم بزار

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، Slasher گفته است:

میشه عکس واضح بزاری از قطعه ای که مشکوکی بهش ؟
از پشت قطعه ( پشت مادربرد) هم بزار

مشکل از مادربرده 

والا من خودم لیسانس الکترونیک دارم با مولتی متر چک کردم سوکت ورودی برق سی پی یو مثبت و منفیش به هم اتصال کوتاه هست که نشان دهنده اینه که یک ایسی یه قطعه دیگه ای توی مسیرش سوخته و اتصال شده 

16571350582877080006061615875431.thumb.jpg.5e237a8f79418834ed671345842b3615.jpg16571350861808378322354266892130.thumb.jpg.43a5ff6ad1668ac9d841d47e30fcbeb5.jpg

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، .p.m.z. گفته است:

مشکل از مادربرده 

منظورم همون چیپ روی مادربرد که مشکوکی بهش 

پشت مادربرد رو با دقت چک کن ببین کجا تغییر رنگ میبینی 

ایشالا گارانتی داره دیگه ؟ 

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، Slasher گفته است:

منظورم همون چیپ روی مادربرد که مشکوکی بهش 

پشت مادربرد رو با دقت چک کن ببین کجا تغییر رنگ میبینی 

ایشالا گارانتی داره دیگه ؟ 

دقیقا نمی‌دونم ولی باید یکی از چیپ های اطراف سوکت برق پردازنده باشه که باعث شده سوکت برق اتسال کوتاه بشه

هیچ تغییر رنگی نداره

گارانتی گرین داره 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، .p.m.z. گفته است:

دقیقا نمی‌دونم ولی باید یکی از چیپ های اطراف سوکت برق پردازنده باشه که باعث شده سوکت برق اتسال کوتاه بشه

هیچ تغییر رنگی نداره

گارانتی گرین داره 

متاسفانه کاریه ک شده , یا باید بدی گارانتی و صبر کنی یا اگه خیلی کارت گیره بدی دست تعمیر کار درست حسابی سریع کارتو راه بندازه 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Slasher گفته است:

متاسفانه کاریه ک شده , یا باید بدی گارانتی و صبر کنی یا اگه خیلی کارت گیره بدی دست تعمیر کار درست حسابی سریع کارتو راه بندازه 

والا من شغلم . سرگرمیم . و کلا کل زندگیم به سیستممه 

تعمیر کار که نمیتونم متاسفانه چون هنوز دو سال گارانتی داره 

برای گارانتی باید بفرستم تهران؟ 

یا اهواز شعبه دارن؟ 

بدبختی هم اینه که گارانتی طول می‌کشه احتمالا و من نهایتا بتونم یکی دو روز بی سیستم بمونم

لینک به دیدگاه

خازن ها را چک کن 

و اینکه مجبوری بفرستی برای گارانتی

اگر مقدور هست هم یه برد بخر تا ببینی چی میشه

مورد دیگر اینکه از چیپستهای رده پایین فاصله بگیرید دوستان این بردها خیلی چرت هستن 

لینک به دیدگاه

خازنها تست کردم اوکی هستن 

برای گارانتی باید بفرستم تهران؟ طبق چیزی که توی سایت گرین نوشته توی شهر من هم نمایندگی دارن 

والا الان که پول دستم نیست و فعلا نمیتونم بخرم

3 دقیقه قبل، Royal گفته است:

خازن ها را چک کن 

و اینکه مجبوری بفرستی برای گارانتی

اگر مقدور هست هم یه برد بخر تا ببینی چی میشه

مورد دیگر اینکه از چیپستهای رده پایین فاصله بگیرید دوستان این بردها خیلی چرت هستن 

لینک به دیدگاه

گارانتی حدودا 1 هفته طول میکشه اگر تونستی ازشون یه مادربرد بصورت عمانت  بگیر تا مال خودت تکلیفش مشخض بشه

پایه ماسفت ها را هم با مولتی متر تست کردی ؟

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، Royal گفته است:

گارانتی حدودا 1 هفته طول میکشه اگر تونستی ازشون یه مادربرد بصورت عمانت  بگیر تا مال خودت تکلیفش مشخض بشه

فک نکنم قبول کنن و احتمالا بخش اصلی گارنتی و اینا شون همون تهرانه و اینجا فقط میگیرن و میفرستن تهران 

فقط امیدوارم بهونه الکی نیارن و بگن فلان چیز یا مثلاً پاور ایراد داشته باشه چون پاور رو هم چک کردم مشکلی نداره

15 دقیقه قبل، Royal گفته است:

پایه ماسفت ها را هم با مولتی متر تست کردی ؟

نه خیلی ریز هستن کدشو نمیبینم که دیتا شیت رو در بیارم 

ویرایش شده توسط .p.m.z.
لینک به دیدگاه

مادربرد msi خرابی خیلی زیاد داره تا ایسوز و گیگا هست چرا سراغ msi رفتید خودم تجربه بدی از این برند دارم سر یک سال مادربرد سوخت دقیقا هم از ic ها بود

لینک به دیدگاه

والا مادربرد رو بفرستین گارانتی. واسه سیستمی که اینقدر ساعت در روز روشنه یه مادربرد بهتر ای کاش میگرفتین.

پاورتون هم نو بوده وقتی خریدین؟

لینک به دیدگاه

منم با حرف ارمین جان موافقم کلا مادبردهای سری 10 خیلی ضعیفن حتی ماینرها برای ماین سری 60 70 برمی دارن یا حتی سری زد می تونید سری زد ایسوس پرایم پول رسید دستتون بخرید جوابشم پس داده

گارانتی گرین هم درسته خوب بود اما گوشه ذهنتون داشته باشید برخی مواقع گارانتی تا 3 ماهم طرف علاف می کنه بهونشونم همیشه اینکه که جنس ندارم یا توی گمرگه ترخیص نمی کنن

خرابی msi هم همین هاش زیاد نیست گیگا به مراتب خرابیش بیشتره مشکل شما برداشتن مادربرد ضعیف بوده البته کیفیت برق کیفیت محافظ برق کیفیت پاور هم بسیار مهمه

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Royal گفته است:

D=Drain pin 5-6-7-8
S=Source Pin 1-2-3
G=Gate Pin4

۹ ساعت قبل، drsherman گفته است:

مادربرد msi خرابی خیلی زیاد داره تا ایسوز و گیگا هست چرا سراغ msi رفتید خودم تجربه بدی از این برند دارم سر یک سال مادربرد سوخت دقیقا هم از ic ها بود

والا من سالهاست همه چی رو ام اس ای خریدم تاحالا مشکل نداشتم باهاش این اولین باره 

۸ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

والا مادربرد رو بفرستین گارانتی. واسه سیستمی که اینقدر ساعت در روز روشنه یه مادربرد بهتر ای کاش میگرفتین.

پاورتون هم نو بوده وقتی خریدین؟

امشب میبرم دفتر خدمات گرین شهرمون 

چون پول دستم نبود و سیپیو پایین رده بود دیگه خرج مادربرد نکردم والا

پاور اک نبود ولی کارنکرده بودالبته از اونجایی که گرافیک ندارم پاور هم تحت فشار نبوده

۵ ساعت قبل، slash_slash گفته است:

گارانتی گرین هم درسته خوب بود اما گوشه ذهنتون داشته باشید برخی مواقع گارانتی تا 3 ماهم طرف علاف می کنه بهونشونم همیشه اینکه که جنس ندارم یا توی گمرگه ترخیص نمی کنن

اوه اوه اگه اینقدر طولش بدن که خیلی بد میشه 

خدا لعنت کنه این گوشی رو چقدر کار باهاش سخته یک ساعت میخوام این پیام بنویسم 🤣

لینک به دیدگاه

۱۵ دقیقه قبل، Hadi MP گفته است:

بنظر من ایشون با برق یا پاور مشکلی داشته که برد به این وضع افتاده،

به نظر خودم از پاور نمیتونه باشه 

چون پاور ولتاژ هاش تست کردم کاملا اوکیه از دیشب هم روی سیستم رفیقم که ۱۶۶۰ سوپر داره درحال تسته و مشکلی نشون نداده 

برق خونه هم نوسان نداره و سیم کشی خونه رو خودم انجام دادم و ازش مطمعنم 

برا خودمم عجیبه که چطور تو این مدت کم به مشکل خورده

لینک به دیدگاه

۱۵ دقیقه قبل، Hadi MP گفته است:

گرامی بعضی اتفاقا میفته آدم متوجه نمیشه. دیروز عصر با سیستم کار میکردم یه صدای انفجار مانندی از دوردست اومد! فکر کنم ترانسی چیزی ترکید. خلاصه: استیبلایزر درجا برق سیستمو قطع کرد خاموش شد ولی کولرآبی که مستقیم به برق وصله همونطور کار میکرد! اگر استیبلایزر نبود به دقت پاور مونده بود که چطور بشه! حالا شما اگر تهویه کیستون خوبه و از سیمکشی و برق اطمینان دارید بازم بدونید امکان اتفاق هست!.

بله حرف شما کاملا درسته 

تهویه کیس هم اوکیه

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

دوستان بردهای h510 فعلی هرچقدر هم بد باشن از بهترین بردهای نسل ۲ و ۳ که هنوز کار میکنن بهترن! بخاطر پیشرفت تکنولوژی و کیفیت قطعات فعلی! 

بنظر من ایشون با برق یا پاور مشکلی داشته که برد به این وضع افتاده، بخصوص که در مدت گارانتی شده. شرکت میدونه که قطعه مدت گارانتیو حداقل کار خواهد کرد... 

شما تحویل گرین بدین همکاری لازمو انجام میدن ولی فکر نکنم طی ۱ هفته بشه کمی زمان میبره. 

اتفاقا حرفتون درست نیست چون هر چی جلوتر می ریم کیفیت قطعات به شدت دارن افت می کنن و نه فقط برای کامپیوتر که همه چیز در دنیا داره بی کیفیت تر می شه یعنی تکنولوژی ها دارن پیشرفت می کنن اما کیفیت ها از اونطرف کاهش محسوسی کردن

نکته بعدی اینکه هر چقدر مادربردها سری حرفه ای تری باشن کیفیت قطعاتشون و تحمل فشارشون بیشتر می شه برای همینم قابلیت اورکلاکشونم بیشتر می شه مخصوصا مادبردها یا گرافیک ها که هم نوع هم تعداد پاور استیج ها یا چوک ها یا کنترل کننده های جریان بیشتر و بهتر می شن

یکی از بهترین راه کارها برای عمر طولانی تر قطعات خریدن بهترین نوع ها و اورکلاک نکردنشون هست چرا که در شرایط عادی عمرشون خیلی بیشتره 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

بله حرف شما کاملا درسته 

تهویه کیس هم اوکیه

من همیشه حرفم اینکه که بهترین پاور برای سیستم بخرید چرا که پاورهای حرفه ای که یا گلد یا پلاتینیوم هست(که حتما نقدهاشم بررسی بشه) به سرعت عمل می کنن و خوب برق هم تصویه می کنن پاورهای عادی که توی نقدها هم نشون دادن و حتی خیلی از پاورهای گرون قیمت به سرعت و یا با دقت لازم عمل نمی کنن و افزایش ولتاژ یا سایر پارامترها به سیستم اسیب می زنن قبل از اینکه قطع کنه یا خودش بسوزه

یک شخصی اتفاقا می گفت پاور کورسیر حرفه ای داشته و سوخته و کلی ناراحت و شاکی بود و رفته بود گرین خریده بود و در نتیجه کارت گرافیک 2080 ti aorus دفعه ی بعدی سوخت این دفعه از گیگابایت شاکی بود و گارانتی هم گفته بود به دلیل نوسان برق بوده و براش عوضش نکردن

حالا من براشون توضیح دادم که اتفاقا کار کورسیر درست بوده که به جای اینکه بذاره قطعاتتون مشابه گرین سری پلاتینیوم evo که داشتن بسوزه خودش سوخته تا به سیستم شما اسیب نرسه اما خوب افراد کم اطلاع بعضا مسئله رو برعکس متوجه می شن

در نتیجه تا می تونید برای پاور هزینه کنید و پاور چیزیم نیست که تکنولوژیش به این راحتی ها قدیمی و بلااستفاده بشه می شه 10 سال یا بیشترم ازش استفاده کرد

لینک به دیدگاه

سلام

تشکر از همه دوستان 

فعلا برد رو تحویل نمایندگی گرین شهرمون دادن گفتن چند روز دیگه میفرستن تهران و یه شماره داد گفت دو هفته دیگه زنگ بزن خبر مادربردت بگیر و کلا گفتن که حدودا یک ماه یا بیشتر طول میکشه

هییی اینم شانس ما 

مثل اینکه مجبورم. پول قرض کنم و یکی دیگه بخرم تا تکلیف اون مشخص بشه

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

گرامی خازن های تولید فعلی حتی آشغالشون بهتر از آشغال های قدیمه! ماسفت و چوک و خود PCB و حتی لحیم کاری فعلی دستگاهای پیشرفته نسبته به قبل بهتره! شما درست میفرمایید بخاطر تورم از کیفیت میزنن ولی خب چاره ای نیست مجبوریم از چیزایی که الان هست استفاده کنیم. ولی حرف من اینه که برد ایشون بخاطر مشکل برق یا پاور سوخته و ارتباطی به کیفیت H510 نداره حقیقتاً. چون بردهای H61 و H55 و حتی قدیمی تر از اونا هم هنوز کار میکنن! 

گرامی آیا اطلاع دارین پاور گلد یا پلات قیمتش چقدره؟! یا قطعات های اند مخصوص اورکلاک چقدر هزینه بیشتری میبرن؟ تفاوت قیمت مینبرد سری Rog یا Maximus با برادرهای پایینترش چقدره؟ من مخالف توضیحاتتون نیستم اصلاً. ولی بیاین واقعیتو حساب کنیم بودجه چند درصد جامعه ما به پاور پلات میرسه؟ 

متاسفانه خیلی موضوعات پیرامون این دسته پاورهای مونتاژی هست که از حوصله این تاپیک خارجه، حق با شماست پاور خوب اونیه که خودشو فدا کنه تا باقی قطعات جان سالم بدر ببرن. نه اینکه خودش سوت بزنه و قطعاتو کباب کنه. 

قسمت آخر توضیحتون در شرایط فعلی با معرفی ATX 3.0 درست نیست. (البته اگر انویدیا از دلغک بازی دست برداره و سری 4000 سر وقتش معرفی کنه) فعلا کمی سخته به سمت پاور گرون قیمت رفتن! کانکتور جدید گرافیک شوخی نیست!

در آخر کاش همه بودجه داشتیم از کورسیر و باقی برندهای معتبر پاور رده بالا با برد Z میگرفتیم. انشالله روزی وضعیت بهتر بشه.

پاور جز ارزون ترین قطعات سیستمه یکجورایی الان کورسیر گلد 650 حدود 3 تومنه زیاد نیست واقعا گرین گلد 2.5 هست به خاطر 500 می ارزه واقعا

برای خیلی گرونه ها بله می شه سری جدید 12 پین خرید اما برای گرافیک های معمولی همچنان 6 یا 8 پین باقی می مونه تازه با تبدیلم کار راه می افته حتما لازم نیست باشه

12 پین یعنی 3 تا 8 بهش بزنی فقط مختص گرافیک های رده بالا می شه ضمنا پاورهای سری جدید خیلی گرونن

در نهایتم پیشنهاد من کلی بود که پاور بهترینی که در حد بودجون هست بردارید سر پاور خسیس بازی درنیارید ضررش و ریسکش خیلی زیاده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۵ ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

سلام

تشکر از همه دوستان 

فعلا برد رو تحویل نمایندگی گرین شهرمون دادن گفتن چند روز دیگه میفرستن تهران و یه شماره داد گفت دو هفته دیگه زنگ بزن خبر مادربردت بگیر و کلا گفتن که حدودا یک ماه یا بیشتر طول میکشه

هییی اینم شانس ما 

مثل اینکه مجبورم. پول قرض کنم و یکی دیگه بخرم تا تکلیف اون مشخص بشه

مستقیم میفرستادید برای تهران خودتون، زودتر نتیجه میگرفتین 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...