رفتن به مطلب

خاموش شدن ناگهانی سیستم (و احتمالا سوختن مادربرد)

.p.m.z.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز 

متاسفانه بدختی ها ادامه داره...😶

امروز با هر بدبختی بود پول قرض کردم و مجددا مادربرد خریداری کردم.

سیستم رو بستم اما کار نمیکنه 

چراغ رم مادربرد روشن میمونه و سیستم بوت نمیشه هیچ عکس العملی هم روی مانیتور نشون نمیده

دوتا رم داره تک و دوتایی و هرجوری گذاشتم و تغییر نکرد 

یعنی ممکنه مادربرد قبلی هر دو رم رو باهم سوزونده باشه؟!

مدل دقیق مادربرد جدیدی که خریدم: msi h510 m-a pro 

به نظرتون ممکنه نیاز با آپدیت بایوس یا همچین چیزی باشه؟!! (سیپیو ۱۰۱۰۰) 

پاور هم کاملا تست شده و سالمه 

کمکم کنید...🥲

ممنون

لینک به دیدگاه

ویدیو: https://uupload.ir/view/vid_20220712_225625_913r.mp4/

ببینید یک لحظه چراغ سیپیو روشن میشه و سریع خاموش میشه (که زمان سالم بودن سیستم هم اینجوری بود و اوکیه) و اما بعد از اون چراغ رم یکسره روشن میمونه

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز 

متاسفانه بدختی ها ادامه داره...😶

امروز با هر بدبختی بود پول قرض کردم و مجددا مادربرد خریداری کردم.

سیستم رو بستم اما کار نمیکنه 

چراغ رم مادربرد روشن میمونه و سیستم بوت نمیشه هیچ عکس العملی هم روی مانیتور نشون نمیده

دوتا رم داره تک و دوتایی و هرجوری گذاشتم و تغییر نکرد 

یعنی ممکنه مادربرد قبلی هر دو رم رو باهم سوزونده باشه؟!

مدل دقیق مادربرد جدیدی که خریدم: msi h510 m-a pro 

به نظرتون ممکنه نیاز با آپدیت بایوس یا همچین چیزی باشه؟!! (سیپیو ۱۰۱۰۰) 

پاور هم کاملا تست شده و سالمه 

کمکم کنید...🥲

ممنون

دوست عزیز رمها سالم هستن CPU مرخص

یه عکس از زیر CPU بگیر ببینم تو چه وضعی هست قسمت خازنهای زیرش

کلا سیستمت را چقدر خریدی ؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز رمها سالم هستن CPU مرخص

یه عکس از زیر CPU بگیر ببینم تو چه وضعی هست قسمت خازنهای زیرش

کلا سیستمت را چقدر خریدی ؟

اوه اوه بد شد که 

دقیق یادم نیست خودم جمع کردم فک کنم حدودا هشت تومن 

1950901307_IMG__.thumb.jpg.c32ea6fe7fd3e1f054228c480cf8eb94.jpg

لینک به دیدگاه

خازنها رنگشون تغییر نداره شاید قلع سردی داشته باشن یا اینکه پایه ها خوب نمیشینه روی سوکت

CPU را بزار سر جاش روشن کن و با انگشت فشار بده  ببین روشن میشه یا نه

بیزر را نصب کن که اگر بوق زد بشنوی

قبل از اینکه بزاری تست کنی با الکل تمیز کن کانکتورها را و سعی کن به کانکتورها دست نزنی 

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، Royal گفته است:

خازنها رنگشون تغییر نداره شاید قلع سردی داشته باشن یا اینکه پایه ها خوب نمیشینه روی سوکت

CPU را بزار سر جاش روشن کن و با انگشت فشار بده  ببین روشن میشه یا نه

بیزر را نصب کن که اگر بوق زد بشنوی

قبل از اینکه بزاری تست کنی با الکل تمیز کن کانکتورها را و سعی کن به کانکتورها دست نزنی 

قلع سردی نداره سیپیو هم کلا سه ماه کرده دما هم بالا پنجاه حتی نرفته هیچوقت 

فشار دادم تفاوتی نکرد 

مادربرد هم نو هست و دیشب خریدم فکر نکنم سوکتش ایرادی داشته باشه 

تمیز هم کردم 

خودم احتمال میدم همون مادربرد قبلی که خراب شده بود و سوکت سیپیو اش اتسال کوتاه بود (و احتمالا ماسفت هاش ایراد پیدا کرده بودن) رم هارو سوزونده باشه 

به نظرتون در همچین شرایطی گارانتی رم هارو قبول میکنه؟ (جفت رم ها گارانتی اوازنگ هستن)

با بیزر تست کردم درصورتی که رم روی مادربرد اصلا نزارم بوق ممتد رم داره اما وقتی یک یا هردو رم رو میزارم اصلا هیچ بوقی نمیزنه و چراغ های مادربرد همون‌جوری روشن میشه

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز بحث توی تایپ داغ بود خواستم به یه مورد اشاره کنم اینم اینکه مادربرد های پائین رده ام اس ای کیفیت خوبی ندارن و اگه نگاه کنید به قیمت خریدشون همیشه به نسبت ایسوس و گیگا بیشتر تو پائین رده هاش قیمت پائین تری دارن با اینکه حتی بعضا امکانات بیشتری ارائه میده اگه قبل خرید بیشتر بررسی می کردی متوجه میشدی که توی بخش مدار تغذیه مادربرد های ام اس ای افتضاح عمل کرده(تو بخش پائین ردهها) مادربرد همیشه ایسوس یا گیگا بخر گرونتر هستن ولی سگ جونن

لینک به دیدگاه

درود 

الان رم نو از یکی از دوستانم قرض کردم و مشکل دقیقا مثل قبل هست پس سیپیو سوخته درسته؟ 

به نظرتون شرکت گارانتی مادربرد (گارانتی گرین) سوختن سیپیو رو هم قبول میکنه؟ چون بالاخره سیپیو به خاطر مادربرد سوخته

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

درود 

الان رم نو از یکی از دوستانم قرض کردم و مشکل دقیقا مثل قبل هست پس سیپیو سوخته درسته؟ 

به نظرتون شرکت گارانتی مادربرد (گارانتی گرین) سوختن سیپیو رو هم قبول میکنه؟ چون بالاخره سیپیو به خاطر مادربرد سوخته

والا تا جایی که میدونممادربرد قبلی هم که داشتی سالم بوده و فقط به همین دلیل که سالم بود برای شما تعویض کردن در غیر این صورت این کار را انجام نمیدادن حد اقل با این سرعت

من خودم قبلا با گارانتی ها زیاد درگیر شدم و تعجب کردم که چقدر راحت تعویض کردن

در مورد مادربردهای MSI باید بگم قطعات الکترونیکی که این کمپانی استفاده میکنه کیفیت خوبی دارن ولی در کل مادربرد برای من رده پایین معنی نداره و چیزی هم نداره که بخوای بالا سرش خرج کنی این را به همه دوستان میگم رده متوسط یعنی برای مثال سری B4.5.660 و H4.5.670 و متوسط یعنی سری های Z و HighEnd یعنی سری X و این سریهای کد 10 در حد فیلم نگاه کردن هستن پس پولتون را دور نریزید اگر نمیتونید رده بالا بخرید یک نسل قدیمی تر بخرید ولی با کیفیت بهتر

دوست عزیز پردازنده شما به دلایل زیادی میتونه سوخته باشه حتی شاید خطا یا اشتباه کارخانه ای باشه

میتونه از پاور باشه و میتونه از بایوس هم باشه مثل مادربردهای سری X99 از برند ASUS که ابروی ASUS را همه جا برد و جواب مشتریها را هم نداد... به دلیل خطایی که در بایوس وجود داشت VRM های مادربرد همیشه آمپر بالایی را برای پردازنده ارسال میکردن حتی در زمانی که پردازنده در حالت عادی بود و به همین دلیل خسارات زیادی به مشتریها وارد کرد

دنبال مقصر نباش آخر خودت را گیر میندازی یه CPU جور کن فعلا کارت را راه بنداز و من بعید میدونم مشکل از مادربرد باشه چون شکایت در این مورد زیاد نیست و خود پردازنده مشکل کارخانه ای داشته

همه قطعات قبل از بسته بندی تست میشن برای مثال SSD ها یک هفته زیر تست هستن و پردازنده ها اگر اشتباه نکنم 24 ساعت یا بیشتر حالا اونجا مشکل نداشته از شانس شما و دست شما خراب شده

من خودم یکی از طرفداران محصولات MSI هستم البته نه همشون مثلا مادربرهای رده بالا و کارتهای گرافیک و مانیتورهای خوبی داره

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

درود 

بله که قبول می کنن بهشون بگید یک 3090 هم می خوام تازه

شما دست کم برای همون مادربردش 3 ماه الافی دارید ماها که تهرانیم می ریم اونجا اشنا بازی و بعضا داد و بیداد می کنیم یا 30 درصدش پول می گیرن ازمون یا ماه ها الافی داره شما دنبال اینی پول پردازنده بدن هم خود MSI هم می بردید همچین کاری رو براتون نمی کرد

شما که مهندس الکترونیک هستید باید اولش تست می کردید مطمئن می شدید مشکل از کدوم قطعه یا قطعات هست

تازه با تست های غیر استاندارتون ممکنه باعث سوختن بقیه قطعات هم شده باشید زمانی که سیستم بوت نمی شه حتی یعنی ایراد خیلی بزرگه ابدا نباید دیگه سیستم رو بوت کرد خیلی وقت ها سر همین یک هزینه ساده به یک سراب تبدیل می شه

شرکت های گارانتی حتی جنس خراب رو می گن مشکلی نداره حالا نهایت گاهی بلو اسکرین می ده دیگه مشکلی نیست که ببرید هر زمان کلا بوت نشد(بقیه قطعاتتون هم سوزوند) بیارید شنیدم که می گم

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

شما تو انجمن خود گرین تاپیک بزن تا سریعتر بتونی پیگیری کنی.

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Royal گفته است:

والا تا جایی که میدونممادربرد قبلی هم که داشتی سالم بوده و فقط به همین دلیل که سالم بود برای شما تعویض کردن در غیر این صورت این کار را انجام نمیدادن حد اقل با این سرعت

مادربرد ایراد داشت خودم تست کردم و ماسفت های تغذیه اتسال خراب شده بود و سوکت هشت پین سیپیو اتسال بود و هنوز هم تعویض نکردن و خودم رفتم یکی دیگه خریدم

ممنون از باقی دوستان 

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

بله که قبول می کنن بهشون بگید یک 3090 هم می خوام تازه

شما دست کم برای همون مادربردش 3 ماه الافی دارید ماها که تهرانیم می ریم اونجا اشنا بازی و بعضا داد و بیداد می کنیم یا 30 درصدش پول می گیرن ازمون یا ماه ها الافی داره شما دنبال اینی پول پردازنده بدن هم خود MSI هم می بردید همچین کاری رو براتون نمی کرد

شما که مهندس الکترونیک هستید باید اولش تست می کردید مطمئن می شدید مشکل از کدوم قطعه یا قطعات هست

تازه با تست های غیر استاندارتون ممکنه باعث سوختن بقیه قطعات هم شده باشید زمانی که سیستم بوت نمی شه حتی یعنی ایراد خیلی بزرگه ابدا نباید دیگه سیستم رو بوت کرد خیلی وقت ها سر همین یک هزینه ساده به یک سراب تبدیل می شه

شرکت های گارانتی حتی جنس خراب رو می گن مشکلی نداره حالا نهایت گاهی بلو اسکرین می ده دیگه مشکلی نیست که ببرید هر زمان کلا بوت نشد(بقیه قطعاتتون هم سوزوند) بیارید شنیدم که می گم

دوست عزیز اینی که شنیدی من تجربه کردم با گارانتی سازگار که رم خراب را میگفتن تصویر میده و سالم هست نمیتونیم تعویض کنیم و دقیقا توی بازی Blue screen میداد و ریست میشد یا در هنگام نصب ویندوز یا درایور

با داد و بیداد کار را راه انداختن اون هم باز مشکل ساز شد

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

مادربرد ایراد داشت خودم تست کردم و ماسفت های تغذیه اتسال خراب شده بود و سوکت هشت پین سیپیو اتسال بود و هنوز هم تعویض نکردن و خودم رفتم یکی دیگه خریدم

ممنون از باقی دوستان 

من اشتباه فهمیدم و خیال کردم مادربرد را برای شما تعویض کردن.... خوب برادر من شما که رفتی خریدی حد اقل یه مدل متوسطی میخریدی یا H570 میخریدی باز هم همون را خریدی ؟

من چون با ابزارهای مختلفی کار میکنم اگر ابزار ارزان بخرم و خراب بشه بنا به هر دلیلی شده زیر بار بدهی هم برم خوبش را میخرم که دیگه ضرر نکنم این تجربه هست چون اگر شما کالایی را بخرب که ارزون هست و بعد از خراب شدن مجددا بخری میبینی اگر همون اولش خوبش را میخریدی همین هزینه را داشت و زمان شما را هم نمی گرفت

لینک به دیدگاه

۵۲ دقیقه قبل، Royal گفته است:

من اشتباه فهمیدم و خیال کردم مادربرد را برای شما تعویض کردن.... خوب برادر من شما که رفتی خریدی حد اقل یه مدل متوسطی میخریدی یا H570 میخریدی باز هم همون را خریدی ؟

من چون با ابزارهای مختلفی کار میکنم اگر ابزار ارزان بخرم و خراب بشه بنا به هر دلیلی شده زیر بار بدهی هم برم خوبش را میخرم که دیگه ضرر نکنم این تجربه هست چون اگر شما کالایی را بخرب که ارزون هست و بعد از خراب شدن مجددا بخری میبینی اگر همون اولش خوبش را میخریدی همین هزینه را داشت و زمان شما را هم نمی گرفت

بله حرف شما درسته ولی من پول نداشتم فعلا بهتر بخرم 

اینو موقت خریدم تا کارم راه بیوفته و وقتی مادربرد خودم رو بهم دادن هر دو رو بفروشم و احتمالا سری b بخرم اما از شانس ما که فعلا ظاهراً سیپیو مرخصه

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، .p.m.z. گفته است:

بله حرف شما درسته ولی من پول نداشتم فعلا بهتر بخرم 

اینو موقت خریدم تا کارم راه بیوفته و وقتی مادربرد خودم رو بهم دادن هر دو رو بفروشم و احتمالا سری b بخرم اما از شانس ما که فعلا ظاهراً سیپیو مرخصه

کارکرده تمیز از مدلهای قدیمی بخر خیلی بهتر هست

بعضی از دوستان فکر میکنن اگر سیستم بروز بخرن بهتر هست ولی آنقدر هم جالب در نمیاد چون که اگر بخواهید سیستم بروز بخرید هزینه بالا میره و نمیتونید اجناس خوبی را بخرید که از اون تکنولوژی روز بهره ببرید

برای مثال اگر سیستم شما را در کنار یک سیستم DDR3 با چیپست Z97 و پردازنده I7 4770K با 32GB رم فرکانس 1600 بخوان مقایسه کنن سیستم شما با اینکه بروز هست ولی کم میاره عداد و ارقام داخل سایت ها با تجهیزات رده بالا و با کیفیت گرفه میشه به عبارتی همون بنچمارک ها

پردازنده Core i3 نسل جدید با پردازنده I5 نسل قدیمی تر رقابت میکنه ولی بستگی به خیلی چیزها داره و منظور من این هست که اگر دوستان بودجشون برای سیستم جدید و بروز کم هست میتونن یک نسل پایین تر ولی قدرتمند تر تهیه کنن

برای کارهایی مثل نقشه کشی با سالید و اتوکد و کاتیا هم سیستم باید در حد سیستم گیمینگ باشه و برای تدوین و کارهای گرافیکی سنگین هم در حد سرور کوچیک قدرت قطعات باید بالانس باشه

من داخل بازار زیاد میرفتم قبلا و می دیدم طرف اومده سیستم بخره و یه کیس جمع میکرد با همه چیزش میشد 2 تومن بعد مانیتور و اسپیکر میخرید 5 تومن تازه میگفت میخوام کار گرافیکی انجام بدم که این کاملا اشتباه هست اول بیشترین هزینه باید برای کیس باشه و استارت هم با مادربرد خوب چون همه قطعاتی را که میخرید باید بتونه پشتیبانی کنه بعد پاور بعد گرافیک و CPU و بقیه قطعات

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز اینی که شنیدی من تجربه کردم با گارانتی سازگار که رم خراب را میگفتن تصویر میده و سالم هست نمیتونیم تعویض کنیم و دقیقا توی بازی Blue screen میداد و ریست میشد یا در هنگام نصب ویندوز یا درایور

با داد و بیداد کار را راه انداختن اون هم باز مشکل ساز شد

گارانتی سازگار بر عکس اسمش یکی از بدترین هاست من زمان دلار 3 تومنی هارد بردم گارانتی گفتن جنس نداریم بابت هارد 4 ترا که قیمتش 1.700 بود گفتن 450 تومن حاضرن بدن دقت کنید 1 تومن اون زمان معادل 10 میلیون الان می شه

با کلی داد و بی داد که من الان هارد لازم دارم گفتن مدل دوربین امنیتیش می دن اما باید 400 اختلاف قیمت بدید که هم قیمتم بودن گفتم نمی دن گفتن پس جاش هارد دست دوم بهتون می دیم ما نباید الزما جاش هارد نو به شما بدیم توی متن گارانتی هم هست در نهایت به 300 به اجبار هارد لازم بودن قبول کردم رفتم پول بدم گفتن 9 درصد هم مالیات باید بدید گفتم بابت چیزی که قبلا مالیاتش دادم که دیگه نباید مالیات بدم خلاصه رئیسم هم فلنگ بسته بود گفتن فردا بیاید صحبت کنیم یعنی برای بار چهارم می شد که دیدم هزینه رفت و امدم همین 30 تومن می شه خلاصه 330 به زور و صد البته ناراضی هم بودم ازم گرفتن

مادامی هم که اونجا بودم با همه همین کار رو می کردن که قطعه شما نیست باید فلان مبلغ پول زور بدید پول زوریم بود که اصلا اختلاف قیمت کالاها یا اونقدر نبودن یا بعضا کالایی که می دادن قیمتش کمترم بود اما اینا یک چیزی هم روش می گرفتن

الان که دیگه نمی دونم سازگار به چه افتضاحی تبدیل شده اون زمان این بود الان دیگه چیه

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...