رفتن به مطلب

سوکت LGA 1200 یا LGA بی نهایت

Recommended Posts

سلام خسته نباشید خدمت همه دوستان گل لیون 

دوستان عزیز و متخصص من یک سیستم برای یکی از دوستان اسمبل کردم که سوکت مادربرد این سیستم LGA 1200 هست 

قاعدتا ادم واسه هر سوکت مخصوص خنک کننده مخصوص همون سوکت تهیه میکنه حالا جریان از جایی شروع میشه که براکت مبدل سوکت اینتل فن CPU میشکنه ( خدا سرشاهده من نشکستمش و از بس بیکیفیت بوده با یه ذره فشار جان به جان افرین تسلیم کرد) منم گفتم چکار کنم کار نکنم دیدم یک کلر قدیمی (مشابه کلر های استوک اینتل) که مطمعن نیستم مخصوص سوکت 775 یا 1155 یا 1150 هست دارم و همینجوری گفتم بزار ببینم میخوره یا نه و بعد تست در کمال ناباوری دیدم خورد و قشنگم چفت شد روی Cpu بدون ذره ای لق زدن و یا فشار بیش از حد 

حالا میرسیم به سوال من ایا جدی سوکت LGA 1200 از کلر های قدیمی هم ساپورت میکنه یا من خیلی خوشانس بودم ؟

ازونجایی که من بعد از 6-7 سال دوباره سیستم اینتل اسمبل کردم در جریان اخبار مساعل اینشکلی نیستم و از دوستان اهل فن میخواستم بپرسم ایا کس دیگه ای هم اینشکلی تست کرده ببینه میشه یا خیر ؟ و ایا اصن این کار خوده اینتل بوده که کلر های قدیمی بتونن نسل جدید سوکت های 1200 ساپورت کنن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...