رفتن به مطلب

کدام هارد بهتره ؟ WesternDigital WD Blue یا Seagate Barracuda

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

لطفا بفرمایید کدام هارت یک ترابایت  بهتر است که هم کیفیت و هم سرعتش بالا تر باشه ؟ WesternDigital Blue  یا Seagate Barracuda ؟

و لطفا بفرمایید کدام گارانتی بهتر است که اصل باشه و البته میدونم گارانتی ها پوششی نمیدن اما فقط چون میخواهم اصل باشه میگم چون چند تا از دوستان خرید نو کرده بودن بعد گفتن که کیفتشون خوب نیست انگار قبلا استفاهده شدن

برای همین میپرسم

ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هردوتاشون تقریبا یه رده هستن ، من همه هاردام seagate هستن خداروشکر سیگیت تا الان اذیتم نکرده ولی فکر میکنم وسترن دیجیتال بیصداتر باشن

برای چه کاری میخوای؟ 

درمورد رفرش بودن اینا راستش نمیدونم الان بازار چجوریه ، کاشکی دوستانی که تو بازار هستن اطلاع دقیق دارن نظر بدن

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

هر دو خوبن اما من خودم wd رو به سیگیت ترجیح میدم

هارد های wd blue واقعا کم صدا و عالی هستن

و اینکه زیاد درگیر سرعت هارد های hdd نشید اگه سرعت میخوای باید بری دنبال ssd

لینک به دیدگاه

شما با گارانتی اصلی بخر مشکلی نداره و اورجینال هست

آواژنگ، سازگار، لایف سرویس، الماس ایرانیان، اینا همشون معتبر هستن. 

لینک به دیدگاه

سیگیت و وسترن هردو از برندهای اصلی هارد دیسک هستند و نمیشه گفت واقعا کدوم بهتر هست هر دو عالی هستن هرچند خرابی هایی هم ممکنه توی هرکدومشون پیش بیاد که بستگی به شانس داره البته سیگیت باراکودا هاردهای 7200 دور هستند ولی وسترن بلو دو مدل داره یکی انتهای مدلش نوشته EZRZ که سرعتش 5400 هست و بیشتر مناسب نگهداری مدیا و آرشیو هست و دومی EZEX که سرعت 7200 داره که برای نصب و لود نرم افزار و بازی یه مقدار شاید بهتر باشه ولی تفاوت آنچنان زیاد نیست و برای این منظور هیچ چیز جای SSD رو نمیگیره.. و یک نظریه هم وجود داره که میگه هاردهای 5400 دور احتمالا عمر بیشتری میکنند چون استهلاک کمتری دارند

یک نکته رو هم اضافه کنم هارد فقط با گارانتی معتبر بخرید که یه وقت خدای نکرده هارد ریفر و کارکرده به جای نو بهتون نندازند

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

سلام من نزدیک دو ساله که 2 ترابایت سیگیت دارم اینترنال ی دونه هم اکتسرنال دارم هر دو هم سالم کار میکنن مثل ساعت

زیاد تفاوتی ندارن ببین کدوم برات در دسترس تر هست همون رو بگیر

در مورد این که دست دو بهت نندازن هم بهتره از جای مطمئن بخری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وسترن استفاده نکردم کلا سیگیت استفاده کردم مشکلی ندارن (شکر خدا) راضیم ولی برای گیم کلا هارد توصیه نمیشه رو هر چی هارد گیم نصب کردم بعد مدتی کوتاهی به صدا افتادن همون هارد چندین سال استفاده معمولی مثل وب گردی فیلم یا بازی سبک مشکلی نداشتن اما چندین گیم سنگین میزنی بازی میکنی به صدا میوفتن هارد نو هم میخری گیم میزنی نابود میکنه البته بنده به خاطر میگرنم خیلی حساسم و کوچکترین نویز میره رو مخم

از هر دو کدوم بخری ضرر نکردی در کل برای گیم توصیم حتما اس اس دی تهیه کنید مشکل لود طولانی و صدای هارد رو هم ندارید

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی ممنون از همه دوستا برای  راهنمای

فقط یک سوال بهترین برنامه و نرم افزار برای چک کردن هارد که مشکل سخت افزاری و این چیزا را اگر داشته باشه نشان بده چیه ؟ چون میخواستم کامل هارد را چک بشه با برنامه که مشکلی نداشته باشه یا اینکه قبلا استفاده نشده باشه 

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۷ دقیقه قبل، dany گفته است:

سلام

خیلی ممنون از همه دوستا برای  راهنمای

فقط یک سوال بهترین برنامه و نرم افزار برای چک کردن هارد که مشکل سخت افزاری و این چیزا را اگر داشته باشه نشان بده چیه ؟ چون میخواستم کامل هارد را چک بشه با برنامه که مشکلی نداشته باشه یا اینکه قبلا استفاده نشده باشه 

ممنون

HD tune pro 

hard disk sentinal

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۱۶ در ۱۶:۱۸، dany گفته است:

سلام خدمت دوستان

لطفا بفرمایید کدام هارت یک ترابایت  بهتر است که هم کیفیت و هم سرعتش بالا تر باشه ؟ WesternDigital Blue  یا Seagate Barracuda ؟

و لطفا بفرمایید کدام گارانتی بهتر است که اصل باشه و البته میدونم گارانتی ها پوششی نمیدن اما فقط چون میخواهم اصل باشه میگم چون چند تا از دوستان خرید نو کرده بودن بعد گفتن که کیفتشون خوب نیست انگار قبلا استفاهده شدن

برای همین میپرسم

ممنون

چه حجمی؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز یک ترا سیگیت مدل اسکای بگیر چون برای دوربین مدار بسته هست کیفیت بهتری نسبت به براکودا داره . سرعتش هم که 7200 دور هست. 

لینک به دیدگاه

من یک ماه پیش وسترن ابی خریدم سرعت ۷۲۰۰ و گارانتی الماس همونطور که دوستان گفتن سازگار و اواژنگ اینا اصل گارانتی متفرقه برید بخرید ۹۹٪ ریفر هست. قبلش هم سیگیت داشتم اگر کار شما ارشیو سیگت بارکودا سبز ۵۴۰۰ اگر پیدا بشه که من نکردم بهتر و بی صدا چون سرعت ۷۲۰۰ همشون حتی رو حالت ایدل هم لرزش و نویز مانند دارن هر دو برند خوبن عمر هارد کلا ۳ سال زمانی کارکرد پشت سرهم و حتما بعد این زمان استفاده خراب میشن

به نظرم خرید ssd سامسونگ ۲۴۰ گیگ با قیمت ۱.۵ میلیون که عمر بسیار طولانی داره و بی صدا هست منطقی تر باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...